Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!



Ψηφοφορία

Ποια θα νικηση σε μια παλη δαχτυλων και θα ειναι η πρωταθλητρια στην ποδομαχια στο κλαμπ μας ?

Αννα - νικα και συνεχιζει να ειναι πρωταθλητρια
21 (58.3%)
Αφεντρα Αντζελα - νικα και ειναι η νεα πρωταθλητρια
15 (41.7%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 36

Η ψηφοφορία έληξε: Φεβρουαρίου 07, 2010, 05:11:34 μμ

Αποστολέας Θέμα: Άννα εναντίον Αφέντρας Άντζελας  (Αναγνώστηκε 10771 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bilboy12001

  • Μέγας ποδολάγνος
  • ****
  • Φετιχ μου τα μεγαλα δαχτυλα των ποδιων !
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 283
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 1
  • -Έλαβε: 24
Άννα εναντίον Αφέντρας Άντζελας
« στις: Φεβρουαρίου 02, 2010, 05:11:34 μμ »
Poll για την αναδειξη της νεας μας πρωταθλητριας στην μελλοντικη ιστορια "Μαχη χωρις ορια"


Πρωταθλητρια :  Aννα { γυναικα Slipperslave}  2η υπεραπιση του τιτλου της  37 ετων 40 νο παπουτσι
Διεκδικητρια     : Αφεντρα Αντζελα  44 ετων 39 νο παπουτσι

Η Αννα νικησε σαρωτικα την Σειντα και ετσι παραμενει ...πρωταθλητρια στο κλαμπ {19.10}
Τωρα ...μια νεα διεκδικητρια , η αφεντρα Αντζελα θα παλεψη μαζι της για τον τιτλο!
Εσεις με την ψηφο σας , θα απαντησετε , ψηφιζοντας τα πιο σεξυ δυνατα και κυριαρχικα μεγαλα δαχτυλα !!
Σας υπενθυμιζω...οτι η χαμενη θα ταπεινωθη και εξευτελισθη σαν σκλαβα , στην επομενη ιστορια , που θα δημοσιευθη αμεσως μετα το poll  (ληγει την προσεχη Κυριακη)

Συγκρινετε τις φωτο των ποδιων τους :






Χρησιμες πληροφοριες :
ψηφιζουμε τα δαχτυλα που φαινονται πιο δυνατα για ποδοπατημα και συγκρινουμε το μεγεθος του μεγαλου δαχτυλου ποσο δυνατο και ισχυρο φαινεται για ποδοπατημα!
Νομιζω με αυτες τις διευκρισεις θα εχετε πιο ευκολο εργο στην ψηφο σας!!! ;D


Σεναριο :



H Aννα – γυναικα του Slipperslave σημειωσε άλλη μια εντυπωσιακη νικη νικωντας την Τουρκαλα Σειντα ,διατηρωντας το αηττητο ρεκορ της στο κλαμπ και παραμενοντας η βασιλισσα μας στην ποδομαχια {toe catfight}.Το γεροδεμενο  αθλητικο της κορμι {1.76  62 κιλα με 40 νο παπυτσι} την βοηθoυσε πολύ να σημειωνη αυτους τους θριαμβους και να απολαμβανη …την ταπεινωση και τον εξευτελισμο  των διεκδικητριων  αντιπαλων  της…. Τωρα θα αντιμετωπιζε μια «νεα διεκδικητρια» που την περιγραφαν πολύ σκληρη , την Αφεντρα Αντζελα από την Θεσσαλονικη..Η Αφεντρα Αντζελα  ειχε κυριαρχικα δαχτυλα συμφωνα με τις διηγησεις των σκλαβων της , αλλα πρωτη φορα δοκιμαζε τις δυναμεις της σε αυτους τους αγωνες.Ζυγιζε γυρω στα 70 κ και ηταν 1.70 υψος με νο παπουτσι 39 .Παντοτε εβαφε τα νυχια της κοκκινα ,ενώ η Αννα προτιμουσε να τα βαφη φουξια.
Η «αφεντρα» Αντζελα πεταξε το τσοκαρο της και διεταξε τον Σ να της το φερη με το στομα ….μπουσουλωντας σαν υπακουο σκυλι!Αυτος υπακουσε αυτοματατως και γρηγορα εκτελεσε την διαταγη της «κυριας» του.
-«Μμμμμ…εισαι καλος και υπακουος σκλαβος!»
-«Δωσε μου το στο χερι!» Του ειπε με κοφτη φωνη
-«Γαβ! Γαβ!» απαντησε ο Σ και εσπρωξε με το στομα του …το μπλε τσοκαρο της «κυριας» του στο χερι της. Η «αφεντρα» Αντζελα ειχε ανακαλυψει ένα σκλαβο μοναδικο , έναν στους χιλιους ,τοσο υπακουο και καλο.Επι πλεον την εξιταριζε σαν ανδρας  και τον ηθελε πολύ…Ηξερε ότι ηταν παντρεμενος και πως η γυναικα του  αρεσκοταν να τον ταπεινωνη και να τον δερνη , αλλα πιστευε ότι αυτή θα τον κερδιζε !Ξαφνικα της περασε μια φοβερη ιδεα στο μυαλο της.
-« Μου ειπες ότι η γυναικα σου διδει αγωνες ποδομαχιας στο κλαμπ ?» ρωτησε τον Σ
-«Μαλιστα Κυρια!Ειναι πρωταθλητρια μαλιστα!»
«Χχχχμμμμ…ενδιαφερον αυτο σκλαβε!»
-«Συγγνωμη Κυρια…αλλα δεν καταλαβαινω!» ειπε με απορια ο Σ
«Ακουσε με προσεκτικα .Θα πας και θα πης στην   γυναικα σου , ότι η «αφεντρα» Αντζελα την προκαλη σε ένα αγωνα ποδομαχιας και αν νικησω θα σε εχω σκλαβο για ένα μηνα! Αν χασω …θα εχη το δικαιωμα να με ταπεινωση δημοσια!!»
Ο Σ αισθανθηκε μια ανατριχιλα να του διαπερνα το κορμι ,αντιλαμβανοντας το ενδιαφεον της «αφεντρας» του γι αυτόν.Η σκεψη και μονο …ότι η «αφεντρα» του θα τον διεκδικουσε από την γυναικα του ,τον εκανε να καυλωση περισσοτερο!
-«Πες της ότι  εισαι δικος μου σκλαβος! Η γυναικα σου δεν μπορει να συγκριθη μαζι μου και η κυριαρχια μου επανω σου είναι ολοκληρωτικη!! Τωρα γλειψε μου την σολα του τσοκαρου!»Ο Σ αρχισε να γλειφη την σολα με σεβασμο και ευλαβεια  .-«Δειξε μου τωρα την υποταγη σου και την αφοσιωση σου!»-«Γαβ! Γαβ! γαβγισε δυνατα ο Σ συνεχιζοντας να γλειφη την σολα του τσοκαρου.-«ετσι…μπραβο! Αρχισε να γλειφης τα δαχτυλα μου τωρα!» Αφου ο Σ εγλυψε ένα …ένα τα δαχτυλα της , η Αντζελα εβαλε λιγι αρωματικο λαδι σε αυτά και τον ξαπλωσε κατω ,στην ακρη του κρεβατιου.Αρχισε να του παιζη το πεος που διογκωνονταν ολοενα και πιο πολύ…Σε λιγο ο Σ εχυσε στα δαχτυλα της
Ο Σ γυρισε σπιτι και η Αννα τον περιμενε .-«Που ησουν και αργησες τοσο πολύ μωρο ?» -«Ημουν στο κλαμπ θεα μου!Κανονισα τις λεπτομερειες του νεου σου αγωνα!» -«ποιο θα είναι το νέο θυμα?» ρωτησε και χαμογελασε ειρωνικα η γυναικα του. Τοτε ο Σ της ειπε το συμβαν με την Αντζελα , χωρις φυσικα να της εξομολογηθη ότι υπηρετησε μια άλλη γυναικα.Η Αννα κατι υποψιασθηκε και τον ρωτησε γιατι αυτό το ενδιαφερον από την μερια της Αντζελας.Ο Σ απαντησε ότι δεν ηξερε  αλλα δεν επεισε την γυναικα του που ειχε αρχισει να νευριαζη.
 -«Θα την ποδοπατησω και θα την λυωσω την βρωμιαρα! Λατρευω να την λυωσω κατω από τα ποδια μου σαν σταφυλι για μουστο και θα την αναγκασω να μου  γλειψη  τα κυριαρχικα μου δαχτυλα , τα ιερα μου δαχτυλα! Μετα θα την κοπανησω σαν χταποδι ,με το τσοκαρο μου  στο πισινο μεχρι να της τον μαυρισω Αυτή θα είναι η τιμωρια της Αστην να ονειρευεται ότι μπορει να σε παρη από μενα! Ποτεεεεεεεεεεε μωρο μου! Ποττεεεεεεε!!!Καμμια πουτανα δεν μπορει να σε παρη από την δικη μου κυριαρχια! Κα-μμ-ια!»
Ο αγωνας αυτος πρωταθληματος θα ελαμβανε χωρα σε ένα  foot party  το οποιο διοργανωνε το κλαμπ λογω των Αποκριων και πολλα μελη ειχαν μεταμφιεσθει .Υπηρχαν πολλα χαπενιγκς ,όπως ποδολατρεια ,επιδειξη ποδιων καποιων μοντελων,και αλλα …Βεβαια το κυριως γεγονος ηταν η ποδομαχια της «αφεντρας» Αντζελας ως νεα διεκδικητρια του τιτλου με την Αννα η «τσοκαρου» ,την πρωταθλητρια του κλαμπ.Ο Σ ειχε διαδοσει ότι η «αφεντρα» Αντζελα ηθελε να τον διεκδικηση από την γυναικα του και αυτό ερεθιζε πολλα μελη που ηθελαν να διαπιστωσουν εάν μιας «αφεντρας» τα δαχτυλα είναι πιο δυνατα και γυμνασμενα από μιας αλλης γυναικας. Ο αγωνας θα διεξαγοτανε σε ένα οβαλ ξυλινο τραπεζακι μολις 20 ποντος πανω από το εδαφος ,το οποιο ειχε τοποθετηθει στο κεντρο του “Main Foot Room” ,μιας σχετικα μεγαλης αιθουσας που φιλοξενουσε γυρω στα 80 ατομα.Επισης ηταν πρωτογνωρο το γεγονος , ότι αν κερδιζε η διεκδικητρια η τιμωρια και ο εξευτελισμος θα γινοτανε στον ανδρα της και όχι στην ηττημενη ,δηλ την Αννα.Πρωτη εμφανισθηκε η Αντζελα με ένα μαυρο πανταλονι και ένα μπουφαν με μπλε τσοκαρα  και εχοντας βαμμενα όπως παντα τα νυχια της κοκκινο φωτια χρωμα.
-«Ποποπο!» ησαν καποια επιφωνηματα θαυμασμου για τις ποδαρες της από το κοινο που την καταχειροκροτουσε και την επευφημουσε.Αυτη με αργες νωχελικες κινησεις κατευθυνθηκε στην πολυθρονα της και σηκωνοντας το πανταλονι της μεχρι το γονατο ,εβγαλε τα τσοκαρα και αρχισε το καθιερωμενο ζεσταμα κουνωντας τα ποδοδαχτυλα της με αργο ρυθμο.Στην θεα των δαχτυλων της και του ζεσταματος , καποιος ειπε με εμφαση :
-«Προβλεπεται …αγριο ποδοπατημα σημερα! Η καινουργια φαινεται βαρβατη!Κοιταξε αυτά τα δαχτυλα!» και εδειξε την Αντζελα που συνεχιζε να τα ανοιγοκλεινει για ζεσταμα αλλα και σαν μια επιδειξη στο κοινο , που καυλωνε στη θεα αυτων των «βαρβατων κυριαρχικων δαχτυλων»Σε λιγο εμφανισθηκε η πρωταθλητρια Αννα η γνωστη ως «τσοκαρου» με ένα μωβ ταγιερ φορεμα και με λευκα τσοκαρα.Καθισε στην πολυθονα της , ενώ αισθηση εκαμε που δεν χαιρετισε την αντιπαλο της.Αφου εβγαλε τα τσοκαρα ,τοποθετησε στο ξυλινο τραπεζακι το δεξιο της ποδι και αρχισε να τεντωνη και να ανοιγοκλεινει τα φουξια βαμμενα δαχτυλα της.Με φωνη γεματη σιγουρια απευθυνθηκε στην Αντζελα
-«Θα σε λυσω κατω από τις ποδαρες μου σαν σταφυλι για μουστο  ! Ο ανδρας μου είναι δικος μου ! Το ότι εισαι «αφεντρα» καθολου δεν με τρομαζει!Ετοιμασου να πεθανης αποψε!»  Η Αντζελα χαμογελασε ειρωνικα και πλησιαζοντας το ποδι της στο ποδι της Αννας  σε αποσταση αναπνοης , της ανταπαντησε :
-«Ηρθε το τελος σου παλιοτσουλα!Αποψε θα χασης τιτλο ,χρηματα και το σπουδαιοτερο…τον ανδρα σου!» Τα δυο ποδια ησαν ετοιμα για τον αγωνα και περιμεναν το συνθημα της εναρξης .Ηταν αισθητο ότι σε αυτην την ποδομαχια παιζοντουσαν πολλα!!!-«Το μεγαλο δαχτυλο της Αννας είναι πιο παχυ και συνεπως πιο γερο!» επε καποιος υποστηρικτης της.-«Ναι…αλλα της «αφενρας» είναι πιο μακρυ σε μηκος και θα την κουλουριαση σαν φιδι και από το σφιξιμο …θα την λυωση!» τονισε καποιος από τους οπαδους της «αφεντρας»Ο Σ για πρωτη φορα δεν υποστηριζε την γυναικα του και κρατουσε μια αυστηρα ουδετερη θεση.Ηθελε να δη ποια θα κυριαρχουσε ,ώστε να την υπηρετηση.Αν νικουσε η γυναικα του …θα ηξερε ότι είναι μοναδικη,πραγματικη Θεα! Αν νικουσε…η αφεντρα του , θα υπηρετουσε για πρωτη του φορα  μια άλλη γυναικα για ένα ολοκληρο μηνα !!Τον εξιταριζε αυτή η κοντρα και του ανεβαζε την αυτοπεποιθηση, ότι ηταν ενας πολύ καλος σκλαβος σε μεγαλη ζητηση!Ακομη…οι διοργανωτες ετριβαν τα χερια τους από την επιτυχια αυτου του αγωνα , αφου οι εισπραξεις ειχαν ανεβει σε αστρονομικο ποσο εν σχεσει με αλλους αγωνες.Σε λιγο ,ενας από τους διργανωτες εδινε το συνθημα της εναρξης .
-«Πανω της Αννα! Δειξε της ποσο πουτσαρου εισαι!»
-«Τσακισε την «αφεντρα»!»
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2010, 04:38:05 πμ από JK »

Αποσυνδεδεμένος e-male

  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 786
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 170
  • -Έλαβε: 135
Απ: Aννα εναντιον αφεντρας Αντζελα
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 05:04:54 πμ »
Ατζελα φίλε!
Εδω μπορειτε να δειτε ενα "δειγμα" φωτογραφιων απο τις προηγουμενες σχεσεις μου :-P

http://www.greekfoot.com/forum/index.php?topic=35647.0

Αποσυνδεδεμένος thanos the grate

  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 780
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 121
  • -Έλαβε: 15
Απ: Aννα εναντιον αφεντρας Αντζελα
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 06:06:05 πμ »
αννα δαγκωτο

Αποσυνδεδεμένος bilboy12001

  • Μέγας ποδολάγνος
  • ****
  • Φετιχ μου τα μεγαλα δαχτυλα των ποδιων !
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 283
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 1
  • -Έλαβε: 24
Απ: Aννα εναντιον αφεντρας Αντζελα
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 06:20:06 πμ »
αννα δαγκωτο

Ευχαριστω πολυ για τα μηνυματα σας και τα σχολια σας! :)
Αντικειμενικα προβλεπω...μια φοβερη κοντρα αναμεσα στις δυο γυναικες καθως και των δυο τα δαχτυλα ειναι απιστευτα! :clapping:Η Αννα ξεκινησε ασχημα χανοντας 4.1 στην αρχη και τωρα βλεπω να προηγειται με ενα ψηφο!!!  :confused:Προβλεπω η αδρεναλινη να κτυπα κοκκινο σε αυτο το ματς!! :wanker2: :wanker2: :wanker2:
Ψηφιστε αντικειμενικα !!!

Αποσυνδεδεμένος σκλαβακος

  • Νέος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 18
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 0
  • -Έλαβε: 3
Απ: Aννα εναντιον αφεντρας Αντζελα
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 08:53:48 πμ »
αντζελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος soles

  • Προχωρημένος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 53
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 8
  • -Έλαβε: 0
Απ: Aννα εναντιον αφεντρας Αντζελα
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 02:12:53 μμ »
Aννα { γυναικα Slipperslave}

Αποσυνδεδεμένος FeetIR

  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 652
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 176
  • -Έλαβε: 662
Απ: Aννα εναντιον αφεντρας Αντζελα
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 02:36:36 μμ »
Αφεντρα Αντζελα !!!!

 :stiletto: :stiletto: :stiletto: :stiletto: :stiletto:

Αποσυνδεδεμένος DarkAlex

  • Ο παλιός είναι αλλιώς
  • ***
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 113
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 14
  • -Έλαβε: 4
Απ: Aννα εναντιον αφεντρας Αντζελα
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 03:40:29 μμ »
Αφεντρα Αντζελα


 You are a slave,Like everyone else you were born into bondage.
 Into a prison that you cannot taste or see or touch.
 A prison for your mind
.

Αποσυνδεδεμένος monter

  • Μέγας ποδολάγνος
  • ****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 316
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 299
  • -Έλαβε: 195
Απ: Aννα εναντιον αφεντρας Αντζελα
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 05:51:27 μμ »
καμια τους

Αποσυνδεδεμένος boy7578

  • Προχωρημένος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 74
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 58
  • -Έλαβε: 2
Απ: Aννα εναντιον αφεντρας Αντζελα
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 07:20:04 μμ »
Αφεντρα Αντζελα με χιλια!!!

Αποσυνδεδεμένος tickler698

  • Νέος
  • *
  • Μηνύματα: 15
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 0
  • -Έλαβε: 0
Απ: Aννα εναντιον αφεντρας Αντζελα
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 03:09:36 πμ »
Άννα δαγκωτό !

Αποσυνδεδεμένος blackrose

  • Προχωρημένος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Μηνύματα: 74
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 1
  • -Έλαβε: 73
Απ: Aννα εναντιον αφεντρας Αντζελα
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 03:39:58 πμ »
Μιας και μου ζητήθηκε και για να μην απογοητεύσω :p
Άντζελα. Πιο δυναμικά και πιο κοντά στα πόδια που πρέπει να έχει μια αφέντρα του είδους μας  ;)

Αποσυνδεδεμένος bilboy12001

  • Μέγας ποδολάγνος
  • ****
  • Φετιχ μου τα μεγαλα δαχτυλα των ποδιων !
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 283
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 1
  • -Έλαβε: 24
Απ: Aννα εναντιον αφεντρας Αντζελα
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 04:16:00 πμ »
Μετα απο μια τρομερη παλη ,στην πρωτη μερα της ψηφοφοριας η "αφεντρα" Αντζελα εχει ενα πλεονεκτημα  :sadomazoch:και αυτην την στιγμη φαινεται ...οτι η Αννα {η πρωταθλητρια μας} ειναι σε δυσκολη θεση! :) :unsure:
Απολειπονται 4 μερες ακομη για να ολοκληρωθη η ψηφοφορια και η κοινοτητα μας ...θα αποφασιση εαν η "αφεντρα" Αντζελα θα αποτελειωση την Αννα   :stiletto:και θα στεφθη νεα βασιλισσα η εαν η Αννα δειξη τρομακτικο τσαγανο και εξουδετερωση το πλεονεκτημα που εχει η "αφεντρα" Αντζελα αυτην την στιγμη! :stiletto:
Αμεσως μετα την ψηφοφορια {Κυριακη απογευμα} θα δημοσιευσω την ιστορια στην σειρα "Μαχη χωρις ορια" αναλογα του τελικου αποτελεσματος. :p :p :p
Ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στα μελη που συμμετεχουν σε αυτην την ψηφοφορια!!! :)

Αποσυνδεδεμένος toenailfightfan

  • Νέος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 9
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 0
  • -Έλαβε: 0
Απ: Aννα εναντιον αφεντρας Αντζελα
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 07:45:42 πμ »
Μετα απο μια τρομερη παλη ,στην πρωτη μερα της ψηφοφοριας η "αφεντρα" Αντζελα εχει ενα πλεονεκτημα  :sadomazoch:και αυτην την στιγμη φαινεται ...οτι η Αννα {η πρωταθλητρια μας} ειναι σε δυσκολη θεση! :) :unsure:
Απολειπονται 4 μερες ακομη για να ολοκληρωθη η ψηφοφορια και η κοινοτητα μας ...θα αποφασιση εαν η "αφεντρα" Αντζελα θα αποτελειωση την Αννα   :stiletto:και θα στεφθη νεα βασιλισσα η εαν η Αννα δειξη τρομακτικο τσαγανο και εξουδετερωση το πλεονεκτημα που εχει η "αφεντρα" Αντζελα αυτην την στιγμη! :stiletto:
Αμεσως μετα την ψηφοφορια {Κυριακη απογευμα} θα δημοσιευσω την ιστορια στην σειρα "Μαχη χωρις ορια" αναλογα του τελικου αποτελεσματος. :p :p :p
Ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στα μελη που συμμετεχουν σε αυτην την ψηφοφορια!!! :)


Εχω καποιες αποριες για αυτην την ψηφοφορια bilboy 

1/εδημοσιευσες τις φωτο της αντζελας στην κατηγορια amateur-feet  και σε καποιες ερωτησεις μελων γι αυτην , απαντησες οτι ειναι 'εκτος υπηρεισας' Μηπως βαζοντας αυτον τον τιτλο ηθελες να προσελκυσης ψηφους απο 'υποτακτικα' μελη ?

2/κλειδωσες τον αγωνα < σειντα-αννα > 10 μερες πριν τελειωσει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι?

3/πως γινεται και σε μια μερα 60 μελη να ψηφιζουν σε ενα οχι και πολυ γνωστο θεμα , οπως αυτο του 'toe wrestling' ?
πως στις 2 προηγουμενες ψηφοφοριες δεν ψηφισαν ολοι αυτοι @ τωρα σε μια μερα ψηφισαν? :thinking:

Ταλαιπωρεις τονε εαυτον σου bilboy  @ ολους εμας με  την 'μουφα' δουλεια!
Καλυτερα να εγραφες την ιστοριουλα σου και οχι να κανης αλχημειες  :whatever:


ΥΓ : αν δεν ειχες βαλει το παραπλανητικο τιτλο 'αφεντρα' η Αννα θα νικουσε με διπλασιο αριθμο ψηφων!

Αποσυνδεδεμένος toenailfightfan

  • Νέος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 9
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 0
  • -Έλαβε: 0
Απ: Aννα εναντιον αφεντρας Αντζελα
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 07:49:49 πμ »
παιδια ξυπνατε η αντζελα  ειναι αφεντρα κατα φαντασια bilboy