Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!



Αποστολέας Θέμα: Το βασίλειο των γυναικών (OWK)  (Αναγνώστηκε 3146 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος blackfield

  • Προχωρημένος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 93
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 2
  • -Έλαβε: 18
Απ: Το βασίλειο των γυναικών (OWK)
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 05, 2015, 12:41:41 μμ »
Έχουν περάσει 8 χρόνια απο τότε και δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες. Αυτά που μου έχουν μείνει σαν εμπειρία είναι τα εξής:

1. Ο τρόπος που μαστιγώνει (μοναδικός). Έχω κάνει συνεδρίες με πολλές επαγγελματίες καμία δεν με μαστίγωσε έτσι. Τα 2-3 πρώτα χτυπήματα του κάθε "σετ"είναι πολύ δυνατά, σε σημείο να δακρύζεις και να θέλεις να ουρλίαξεις απο τον πόνο (και την ηδονή). Το πιο σημαντικό όμως είναι το ψυχολογικό κομμάτι, όταν ξεκινάς ένα σετ 30 η 50 χτυπημάτων με 2 τόσο δυνατά χτυπήματα σε τσακίζει ψυχολογικά και αναρωτίεσαι πόσο παραπάνω θα αντέξεις. Η συνέχεια όμως γίνεται ακόμα καλύτερη, τα επόμενα χτυπηματά της θα τα χαρακτήριζα άψογα, ούτε πολύ δυνατά ούτε πολύ απαλά και μοιρασμένα ομοιόμορφα σε οπίσθια, μπουτια και πλάτη. Το δέρμα μου κάθε φορά είχε ένα ομοιόμορφο ροζ κόκκινο χρώμα και η αίσθηση το πόνου-τσουξήματος μετά μοναδική. Ομολογώ ότι ποτέ δεν ήμουν λάτρης του πόνου, αλλά ο τρόπος που το έκανε με έκανε να την παρακαλάω την τελευταία μέρα να με χτυπήσει πιο δυνατά.

2. Η αγέρωχη της παρουσία, και ο τρόπος που μιλάει. Σπαστά Αγγλικά με τσέχικη προφορά αλλά ο τόνος της φώνης της ήρεμος βαθύς και επιβλητικός. Όσες φορές με κοίταξε στα μάτια και με διέταξε, ένιωσα σαν σκουπίδι, χωρίς να με βρισεί χωρίς καν να φωνάξει. Η διαταγή ήταν διαταγή χωρίς πολλά πολλά.

3. Εξευτελίσμος, δημόσιος και μή. Δημόσιο μαστίγωμα μπροστά σε άλλες Αφέντρες και σκλάβους, για 2 ολοκληρες μέρες με έκανε να νιώσω ίσως για πρώτη φορά στην ζωή μου πως είναι να είσαι πραγματικός σκλάβος, και να κάνεις εσύ πράγματα όπως εκείνη επιθυμεί και θέλει και όχι για να ικανοποιήσει τις δικές σου ανάγκες.

4. Το πιο "γλυκό" μαρτύριο... βάψιμο νυχιών ποδιών με τα χέρια δεμένα στην πλάτη και το πινελάκι στο στόμα. Αντέ εσείς τολμήστε να κάνετε λάθος όταν κρατάει ανυπόμονα το crop της περιμένοντας να κάνεις ΤΟ ΜΕΓΑ λάθος στα νύχια της.

Συνολικά όπως προανέφερα συγκλονιστική εμπειρία (και ακριβή) απο μια πραγματική επαγγελματία. Δέν θα την χαρακτήριζα κορυφαία, καθώς μετέπειτα είχα την τύχη να έχω και άλλες ισάξιες η ακόμα και καλύτερες εμπειρίες. Όμως προκείται για μια απο τις κορυφαίες και επιβλητικές Κυρίες εντος BDSM, και για έναν εξαιρετικό και γλυκομίλητο άνθρωπο εκτός του BDSM, που δεν έχει ανάγκη να "πουλήσει" τουπέ για να δείξει ότι είναι κάποια όπως κάνουν πολλές, πραγματική Madame με τα όλα της.

johann

  • Επισκέπτης
  • Χυσίματα
  • -Έριξε:
  • -Έλαβε:
Απ: Το βασίλειο των γυναικών (OWK)
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 05, 2015, 09:34:32 μμ »
To 4 είναι από τα κορυφαία "βασανιστήρια" στα οποία μπορεί ένας υποτακτικός να υποβληθεί.
Ευχαριστούμε πολύ για την εμπειρία που μοιράστηκες μαζί μας.

ΥΓ. Ο τρόπος γραφής σου είναι εξαιρετικός και κομμάτι σπάνιος για τα δεδομένα του forum.