Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!



Αποστολέας Θέμα: Μικρές Φανταστικές ιστορίες  (Αναγνώστηκε 2044 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Sektanor

  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Παντρεμένος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 630
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 66
  • -Έλαβε: 257
Μικρές Φανταστικές ιστορίες
« στις: Αυγούστου 19, 2015, 12:35:04 πμ »
Λέω να αρχίσω ένα νέο θέμα όπου θα ανεβάσω μια ιστορία σήμερα και γενικά όποτε μπορώ θα ανεβάζω και άλλες διάφορων γούστων... Οπότε στα σχόλια πέρα απο το αν σας αρέσει ή όχι η εκάστωτε ιστορία θα δέχομαι και τι περίπου θα θέλατε...

Η Υποτακτική με δύο άντρες!

Η Κ για να έχουμε να λέμε ένα όνομα θέλει να πάρει μια γεύση απο τρίο, με υποτακτικές τάσεις όμως...
Έτσι επισκέπτεται τον Τ και τον Α στο διαμέρισμα του πρώτου...

Με το που φτάνει τους χαιρετάει και πάει στο δωμάτιο που την περιμένουν τα ρούχα της... ενα κόκκινο δαντελοτό στρινγκ και σουτιέν που απλά είναι ως περίγραμμα στα βυζιά της μαζί με ανάλογα 15ποντα πέδιλα.

Μόλις πάει στο σαλόνι ο Τ την περιμένει με μια σφήνα στο χέρι και ο Α με ένα μαστήγιο, - αμέσως στα 4 τσούλα και έλα να γλύψεις την σφήνα σου προστάζει ο Τ ενώ μόλις είδε τον δισταγμό της ο Α έριξε μια στον αέρα με το μαστήγιο του... Χωρίς να μπορεί να κάνει αλλιώς η Κ πήγε στα 4 ως τον Τ όπου άφησε την σφήνα στο πάτωμα και την πρόσταξε να γυρίσει να βλέπει το τουρλωμένο κωλαράκι τις ενώ θα πιπώνει την σφήνα και ο Α θα της ρίχνει με το μαστήγιο στο κωλο της...

- Φτάνει αρκετά την σάλιωσες τόσο πολύ σου αρέσει να τις τρως με το μαστήγιο στ κώλο σου; είπε ο Α.
- Έλα να σου την φορέσουμε να ανοίγει η κωλοτρυπίδα σου πουτανάκι είπε ο Τ ενώ την έφτυσε στο πρόσωπο όταν πήγε να κοιτάξει προς τα πάνω...

- Απο εδώ και πέρα θα την φοράς ότι και αν κάνουμε μέχρι να στον ανοίξουμε με τις πούτσες μας, κατάλαβες καριολάκι; Είπε ο Α καθώς της έριξε μια δυνατή σφαλιάρα στο κωλομάγουλό της.

Όσο ο Α της άνοιγε το κώλο της βάζοντας την σφήνα μέσα ο Τ είχε αράξει γυμνός πλέον στο καναπέ.

- Άντε θα την βάλεις να με γλύψει; ξεκαυλώνω όσο περιμένω τη σκύλα μας... Είπε ο Τ.
- Στα 4 και τρέχοντας σκυλίτσα να τον γλύψεις καλά όπως άκουσες και κάθε φορά που θα δυσανασχετείς ή δεν θα του αρέσει θα τρως με το μαστήγιο στο κωλαράκι σου. Είπε ο Α.

Χωρίς να το σκεφτεί αφού το μαστήγιο ήταν ο φόβος της τρέχει να γλύψει τον Τ. Βάζει τα δυνατά της αρχίζοντας απο τα αρχίδια που κρέμονταν να τα τρώει και να τα ρουφάει όσο μπορεί... Αλλά το παράκανε και τότε ο Τ βγάζει μια κραυγή πόνου και την σφαλιαρίζει στο μάγουλο... Ενω ο Α της ρίχνει με το μαστήγιο στο κώλο.

- Μάθε να ρουφάς σωστά, να με καυλώνεις και όχι να με πονάς λυσασμένη είσαι μωρη σκύλα; είπα ο Τ.

Πλέον φοβάται να ρουφίξει τα αρχίδια και έτσι αρχίζει με την γλώσσα της να κάνει διάφορα κολπά κατα μήκος του πούτσου του ενώ δεν ακουμπάει καθόλου το κεφάλι του. Έτσι τρώει πάλι με το μαστήγιο.

- Βάλε τον μέσα, τι φοβάσαι; μεχρι το λαρύγγι θα τον πάρεις σήμερα αλλιώς δεν θα σταματήσω να σου ρίχνω με το μαστήγιο. Πρόσταξε ο Α.

Έτσι και η Κ άρχισε να τον πέρνει αργά αλλά όσο πιο βαθιά μπορούσε μέχρι που ο Τ την έπιασε απο τα μαλλιά και άρχισε να της πηδάει το στόμα έτσι όπου αναγούλιασε, της σηκώνει το κεφάλι και την φτύνει στο πρόσωπο και στο στόμα.

- Πρόσεχε μην κάνεις καμια μλκ γιατί μετά θα σε αρχίσω με το μαστήγιο και δεν θα σταματήσω αν δεν ματώσεις. Φώναξε ο Τ.

Την γυρνάει τούμπα όπως ήταν ώστε ο κώλος της να ακουμπάει στο πλάι απο το καναπέ και το κεφάλι στο πάτωμα. Την φτύνει στα μουνόχειλα και αρχίζει να της βάζει δάχτυλα μέσα. Ενώ ο Α έχει έρθει και καθήσει ακριβώς πάνω απο το πρόσωπό της.

- Γλύψε μου μωρη σκύλα το κώλο και έλα προς τα αρχίδια αλλά πρόσεχε γιατί το μαστήγιο ακόμη δεν το έχω αφήσει... Διέταξε ο Α.

Όσο αυτή έγλυφε τον Α ο Τ άρχισε να την πηδάει στο μουνί ενώ η σφήνα ήταν ακόμη στο κώλο της...

- Έλα να αλλάξουμε είπε ο Τ στον Α, να σε γλύφει καλύτερα ενώ θα την πέρνω στα 4 σαν καλή σκυλίτσα που είναι ενώ θα την τσιμπουκώνεις...

Έτσι την έστησαν ανάλογα και συνέχισε να τσιμπουκώνεται απο τον Α και να την σφαλιαρίζει στα μάγουλα ενώ πηδιέται απο Τ.

- Έλα να την πηδήξεις και εσύ. Είπε ο Τ στον Α.

Ξάπλωσε ο Α κάτω και ανέβηκε επάνω του ώστε να τον πέρνει βαθιά στο μουνί της ενώ θα νιώθει και την σφήνα πίσω της να κουνιέται ανάλογα. Τον είχε πλάτη ώστε να γλύφει τον Τ όπου ήταν όρθιος μπροστά της, αλλά αυτό βώλεψε στο να της ρίχνει πάλι με το μαστήγιο στο κώλο και στη πλάτη ο Α. Πήγε να κλάψει απο το πόνο αλλά κρτήθηκε σε μια δυνατή που της έδωσε και έτσι πάλι μείωσε την δύναμη σε φυσιολογικά επίπεδα ώστε να την καυλώνει μεν να μην την ξενερώσει δε...

- Ώρα να την σκίσουμε παρέα φίλε, είπε ο Α.

Οπότε ο Τ την γύρισε να βλέπει τον Α και να τον φιλάει στο λαιμό ως ένδυξη ευχαρίστης και ευγνωμοσήνης προς τον γαμιά της... Ο Τ σκίζει το στρινγκ της και αρχίζει να παίζει με την σφήνα ώστε να ανοίξει καλύτερα η σούφρα της και τότε ξαφνικά την τραβάει απότομα και χώνει το καυλί του μέσα στον ανοιγμένο κώλο της! Αρχίζει να την σκίζει τόσο βίαια που ο Α απλά το απολαμβάνει απο κάτω που είναι και δεν μπορεί να κάνει πολλά και η Κ να ουρλιάζει απο καύλα και οι οργασμοί να έρχονται απανωτοί... Τότε ο Τ σταματάει να την πηδάει και μένει μέσα να τον νιώθει βαθιά της και μετά μπαινοβγαίνει αργά αλλά να τερματίζει μέσα και να τον βγάζει τελειώς έξω ώστε κάποια στιγμή όπως τον βγάζει τον βάζει απότομα στο μουνί της μαζί με του Α να την σκίσουν τελείως... Έτσι ουρλιάζει πάλι απο το πόνο αλλά και την καύλα και τελειώνει με squirting κάνοντας τους μούσκεμα...

- Τι έκανες μωρή γαμιόλα; μας έχυσες; έλα να τα γλύψεις αμέσως. Πρόσταξε ο Τ και ο Α έπιασε πάλι το μαστήγιο και άρχισε να της τις βρέχει...

- Πάρε τον στο στόμα να σε χύσω μωρή και εγώ να δεις πως είναι τα χύσια, είπε ο Τ και την έχυσε βαθιά μέσα στο λαρύγγι ενώ ο Α στα βυζιά της και μετά με τα χέρια της τα έπερνε να τα πιεί...

Τότε ο Τ με τον Α άραξαν στο καναπέ να χαλαρώσουν απο αυτό το ξέσκισμα που της έκαναν...

- Τι να κάνω να σας ευχαριστήσω; Η πρώτη μου φορά ήταν τόσο έντονη και ωραία που θέλω να σας ευχαριστήσω ώστε να μου ξαναπροσφέρετε ανάλογη απόλαυση και στο μέλλον όταν θα μπορείτε και θέλετε. Είπε η Κ.

- Σαν καλή σκυλίτσα που είσαι γλύψε μας λίγο τα πόδια να χαλαρώσουμε και μετά να πάρεις το μπούλο απο εδώ και θα σκεφτούμε αν θα σε ξαναπηδήξουμε είπε ο Α.

Τέλος ιστορίας.

Ελπίζω να μην κούρασα και να σας καύλωσα, όσο για κάποια ορθογραφικά προσπεράστε τα :P
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΠΟΔΙΩΝ...ΟΠΟΤΕ ΓΛΕΙΨΤΕ ΤΑ!!!

Οι παλιές φωτογραφίες από τα ποδαράκια της:
https://www.imagevenue.com/GAJ2HJ

Εδώ ανεβαίνουν οι νέες:
http://www.imagebam.com/gallery/p7z2uxonx6iwrvemqs3i4456rrmadzr3

Αποσυνδεδεμένος kneel

  • *GF Pervert*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 5466
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 11429
  • -Έλαβε: 2340
Απ: Μικρές Φανταστικές ιστορίες
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 20, 2015, 07:34:37 πμ »
 :thumbsup1:

Αποσυνδεδεμένος Sektanor

  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Παντρεμένος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 630
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 66
  • -Έλαβε: 257
Απ: Μικρές Φανταστικές ιστορίες
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 28, 2015, 01:06:06 πμ »
Η ιστορία που ακολουθεί είναι αφιερωμένη σε ένα μέλος του φόρουμ!

2)   Το ζευγάρι με το νέο τους σκυλάκι.

Έχει καιρό που ο Η θέλει να βρεθεί στα πόδια της κοπέλας του Α και έτσι μετά από συζήτηση του Α με την Π λένε να τον καλέσουν στο σπίτι για μια πρώτη εμπειρία μαζί του και μετά θα δουν πως θα ακολουθήσει. Έτσι ο Α στέλνει μήνυμα στον Η να κανονίσουν να έρθει στο σπίτι τους για μια πρώτη γνωριμία και όχι μόνο.

Έτσι έρχεται ο Η το απόγευμα του Σαββάτου στο σπίτι του ζευγαριού. Κάθονται αρχικά χαλαρά στο σαλόνι και μιλάνε για το τι αρέσει στον καθένα και τι ζητάει ο Η.

-Η: Γενικά δεν με ενδιαφέρει να κάνω σεξ, αρκεί να μπορέσω να γλύψω τα υπέροχα ποδαράκια της Π που με τρελαίνουν τόσο πολύ από τις φωτός που έχω δει. Να τα λατρέψω όπως τους αρμόζει!

-Α: Οπότε τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις για να σου επιτραπεί να τα λατρέψεις όπως λες;
-Η: Ότι θέλετε εσείς οι δύο, εγώ δεν έχω πρόβλημα κανένα αρκεί να το ευχαριστηθείτε και εσείς μαζί μου, ώστε να ξαναβρεθούμε έτσι ανάλογα και στο μέλλον.
-Π: ΟΚ αλλά σίγουρα θα έχεις κάποια όρια πχ ποια μπορεί να είναι αυτά;
-Η: Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξαναβρεθεί σε ανάλογη κατάσταση οπότε δεν γνωρίζω τι μπορεί να γίνει και τι ζητάτε εσείς, αρκεί να σου λατρέψω τα πόδια και θα ήταν χαρά μου να σας δω να κάνετε σεξ και εγώ να συνεχίζω να σου φιλάω τα πόδια ώστε να ερεθίζεσαι περισσότερο.
-Α: ΟΚ λοιπόν, λέω να πάει να βάλει κάτι πιο σέξι η Π και μέχρι τότε πρέπει να δω αν όντως αξίζεις να τις γλύψεις τα πόδια…
-Η: Τι τεστ θα μου βάλεις δηλαδή;
-Α: θα είσαι το σκυλάκι μας για σήμερα και βλέπουμε τι θα προκύψει, σκλάβο δεν ζητάμε αν φοβάσαι για αυτό αλλά πρέπει να αρχίσεις από τα δικά μου πόδια ώστε να δω αν όντως σου αξίζουν τα θεϊκά ποδαράκια της Π μου.
-Η: μα αυτό δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, αλλά αν είναι να γλύψω μετά τις πατούσες και τα δαχτυλάκια της Π οκ…

Έτσι λοιπόν, έπεσε στα 4 και άρχισε να γλύφει τα πόδια του Α δειλά – δειλά. Δίνοντας αρχικά φιλιά στο κουντουπιέ του και να προχωράει προς τα δάχτυλά του…

-Α: Πιπίλατα καλά μέχρι να έρθει η Π αλλιώς βλέπω να γλύφεις τα δικά μου και να την κάνεις πριν την δεις έτσι καυλιάρα όπως θα έρθει…
-Η: θα κάνω ότι μπορώ για να σας ευχαριστήσω αν είναι να την γλύφω ενώ θα την πηδάς!

Τότε επιστρέφει η Π στο σαλόνι φορώντας τα 12ποντα πέδιλα που τις είχε στείλει δώρο παλιότερα ο Η και από πάνω ένα μίνι μαύρο νυχτικό με δαντέλα στη πλάτη και άνοιγμα μέχρι πάνω από το καυτό κωλαράκι της, τα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα ψηλά και τα καυλιάρικα γυαλιά της.

Μόλις άκουσε τα τακούνια ο Η με το στόμα μπουκωμένο από το μεγάλο δάχτυλο του Α που πίπωνε έχει μείνει και την θαυμάζει μέχρι που έρχεται και κάθεται ακριβώς δίπλα στον Α και απλώνει τα πόδια της πάνω στα μπούτια του Α.

-Α: Όσο θα την κοιτάς και δεν θα γλύφεις τόσο θα αργεί αυτό που επιθυμείς, μην ξεχνάς πως πρέπει να εγκρίνω τη δουλειά σου για να περάσεις στην επόμενη πίστα. Έτσι τώρα θα συνεχίσεις να μου γλύφεις τα πόδια όσο θα παίζει με τα πόδια της πάνω από το κεφάλι σου. Αν μπορείς να τα κάνεις και τα 2, δηλαδή να γλύφεις και να τα θαυμάζεις θα μπορέσεις να τους δόσεις ένα φιλάκι για αρχή στα δάχτυλα.
-Η: Μάλιστα, δύσκολα μου βάζετε αλλά αξίζουν τα υπέροχα πόδια της πολλά!

Έτσι γυρνάει ανάσκελα και γλύφει τη πατούσα του Α ώστε να μπορεί να θαυμάζει και τα παιχνίδια της Π πάνω από το κεφάλι του. Η Π για να τον εξιτάρει αρχίζει και τα τρίβει μεταξύ τους και σιγά σιγά να τα χαϊδεύει μόνη της!

-Π: Άντε αρκετά ασχολήθηκε με σένα για μένα ήρθε ο άνθρωπος όχι για τα δικά σου πόδια. Είναι και κουρασμένα από τη πρωινή βόλτα μας αγάπη μου.

Τότε πατάει στο κεφάλι τον Η και αρχίζει να γλύφει τη σόλα από τα πέδιλά της. Ο Α πάει και βάζει την κάμερα να γράφει ώστε να έχουν και το ανάλογο βίντεο να θυμούνται μετά οι τρεις τους!

-Α: Τα πόδια της είναι δικά σου πλέον τα θέλεις αρκετά αφού έφτασες να γλύψεις τα δικά μου, τα αξίζεις! Π δικός σου για την ώρα όσο θα σας κοιτάω και να καυλώνω με την εικόνα να έχεις αυτό το σκυλάκι στα πόδια σου να τρελαίνεται!
-Π: Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις μαζί τους αρκεί να μην δω τη πούτσα σου, είπε με πονηρό ύφος!
-Η: Αυτό περίμενα τόση ώρα…

Έτσι τα πιάνει στα χέρια του και τα αγγίζει να τα νιώσει όσο μπορεί μαζί με τα πέδιλα και αρχίζει να τα γλύφει ανάμεσα από τα λουριά που έχουν τα πέδιλα. Πιπιλάει ένα - ένα τα δάχτυλά της όσο μπορεί και βάζει τη γλώσσα της στην καμάρα της να νιώθει ότι του την πατάει. Βγάζει τα πέδιλά της με ευλαβικό τρόπο και χώνει όσα δάχτυλα μπορεί στο στόμα του κάνοντας μασάζ στο υπόλοιπο πόδι και ειδικά στην τρυφερή και μαλακή καμάρα της! Παίρνει και τα 2 μεγάλα δάχτυλα στο στόμα του και τις τρίβει το κουντουπιέ σαν να παίζει μαλακία με τα πόδια της ώστε να νιώθει ότι έτσι του γαμάει το στόμα με τα πόδια της.

-Α: Σαν να με καύλωσες σκυλάκι μου, ώρα να αρχίσω να χαίρομαι και εγώ λίγο γλείψιμο και όχι μόνο η Π.
-Η: Τι να σε γλύψω πάλι; Μην μου χαλάς την καύλα ου τώρα που αρχίζω να παίρνω φωτιά.
-Α: ΑΧΑΧΑΧΑ όχι μην αγχώνεσαι δεν πήγαινε σε σένα αυτό το γλείψιμο αλλά στο καυλάκι μου για να μου γλύψει το πούτσο όσο εσύ τα πόδια της. Έλα κοριτσάρα μου να τον πάρεις στο στοματάκι σου να τον ετοιμάσεις πριν τον πάρεις στο υγρό πλέον μουνάκι σου. Αφού βλέπω ότι κάνει καλή δουλειά το σκυλάκι μας σήμερα εδώ!

Έτσι ο Α πάει και κάθεται στην πλάτη του καναπέ και τον δίνει στο στόμα της Π ενώ την κρατάει από τα μαλλιά για να της δίνει ρυθμό στην αρχή.

Η συνέχεια άλλη μέρα...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΠΟΔΙΩΝ...ΟΠΟΤΕ ΓΛΕΙΨΤΕ ΤΑ!!!

Οι παλιές φωτογραφίες από τα ποδαράκια της:
https://www.imagevenue.com/GAJ2HJ

Εδώ ανεβαίνουν οι νέες:
http://www.imagebam.com/gallery/p7z2uxonx6iwrvemqs3i4456rrmadzr3

Αποσυνδεδεμένος Sektanor

  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Παντρεμένος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 630
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 66
  • -Έλαβε: 257
Απ: Μικρές Φανταστικές ιστορίες
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 28, 2015, 04:10:50 μμ »
Συνέχεια!

Αφού ο Α καύλωσε καλά αφήνει τα μαλλιά της Π να τον πέρνει όπως την καυλώνει περισσότερο και να τον γλύφει ολόκληρο με την γλώσσα της απο τα αρχίδια μέχρι το κεφάλι όπου χάνεται μέσα στο πρόστυχο στοματάκι της! Βλέποντας αυτά ο Η πήγε να πιάσει τη πούτσα του και τότε τρώει μια κλωτσιά στο πρόσωπο απο την Π.

-Π: Σου είπε κανείς ότι μπορείς να κάνεις ότι θέλεις μαζί του; Ξέχασες ότι σου είπα να μην τον δω;
-Η: Συγγνόμη δεν θα το κάνω πάλι αλλά έχω καυλώσει τρομερά με τα υπέροχα πόδια σου και ο συνδυασμός να σε βλέπω να τσιμπουκώνεσαι έτσι και πόσο ωραία και πρόστυχα τον πέρνεις στο στόμα σου είμαι έτοιμος να χύσω!
-Π: ΜΜΜ... Αφού είναι έτσι βάλε μου πάλι το πέδιλο στο δεξί μου πόδι και το άλλο να το φας ολόκληρο στο δικό σου στόμα όπως θέλεις!

Τότε αμέσως της φοράει το πέδιλο καθώς της φιλάει το πόδι και ξαπλώνει πάλι στο πάτωμα να γλύψει το άλλο που είναι γυμνό. Έτσι η Π με το πόδι που φοράει το πέδιλο πατάει με πίεση το πούτσο του Η και τα αρχίδια και τα τρίβει με όση πίεση μπορεί να δόσει!

-Η: Είναι τέλειο, καταπληκτικό θα χύσω, είμαι σχεδόν έτοιμος! Τι να κάνω;
-Π: όπως είσαι μείνε τίποτα δεν θα κάνεις θα χύσεις το μποξεράκι σου για την ώρα σε επόμενη φορά θα δούμε τι θα γίνει ;)

Μέχρι να τελειώσει τα λόγια της αυτά όμως η Π ο Η είχε είδη χύσει μέσα στα ρούχα του...

-Π: Σήκω και βγάλε όλα τα ρούχα σου εκτός απο μποξεράκι σου, θέλω να σε βλέπω έτσι λερωμένο απο τα χύσια σου που μου αφιέρωσες!
-Η: Πολύ ευχαρίστως, αφού είναι αποκλειστικά για εσένα!

-Α: Μωρό μου όσο θα γδύνετε αυτός έλα να σου γλείψω το μουνάκι σου που θέλω να γευτώ τα υγρά σου και όταν είναι έτοιμος ο Η θα συνεχίσει να γλείφει τα πόδια σου!

Ξάπλωσε λοιπόν πίσω στο καναπέ η Π και ο Α άνοιξε τα πόδια της να της γλείψει το ζουμερό μουνάκι της και κατέβασε στο πάτωμα το άλλο το πόδι ώστε να το γλείφει ο Η. Μετά απο 10 λετπά γλειψίματος και ενώ είχε ολοκληρώσει απο τη καύλα της η Π έχοντας δύο άντρες να την γλείφουν ανάλογα ο Α μπήκε μέσα της όπως ήταν και ο Η συνέχισε ν γλείφει και να βλέπει αλλά και δειλά - δειλά να τον παίζει αφού απο το σκηνικό που απολάμβανε και τις μικρές κραυγές καύλας της Π δεν γινόταν να κρατηθεί! Τον κατάλαβε όμως ο Α.

-Α: Καλά ρε συ δεν σου είπε η καυλιάρα μου να μην τον παίξεις; Έλα στα 4 όπως είσαι να σου ρίξει καμιά σφαλιάρα στο κώλο όσο συνεχίζεις να την γλείφεις και έρχομαι!

Σηκώνεται ο Α και πάει στο δωμάτιο όπου γυρνάει με ένα μαστίγιο με σχοινιά ίσα ίσα για την καύλα και το δίνει στην Π ώστε να του ρίχνει και με αυτό στο κώλο! Φοράει το προφυλακτικό του και γυρνάει την Π σε μπρούμητη στάση φέρνει τα πόδια της λυγισμένα στο κώλο της και εισέρχεται στο μουνί της!

-Α: Η έλα εδώ να γλείφεις τα πόδια της όσο εγώ της ανοίγω το μουνάκι της και να το βλέπεις απο κοντά όσο η Π θα συνεχίσει να σου ρίχνει στο κώλο, αλλά κατέβασε ρε συ το μποξεράκι να το νιώθεις και καλύτερα ;)

Χωρίς να το σκεφτεί καν ο Η κεταβάζει το μποξεράκι αλλά χωρίς να το βγάλει ώστε να νιώθει τα χτυπίματα απο το μαστίγιο στο κώλο του αλλά και το χούφτωμα μαζί με τα χαστούκια της Η!

-Α: Σου αρέσει ρε το σκηνικό; Περίμενες τέτεια πράγματα να τα χαρείς; να τα ζήσεις;
-Η: η αλήθεια είναι ότι όχι δεν περίμενα να δω ποτέ τόσο σέξι την Π, που είναι υπέροχη! Πόσο δε να την δω και να τον πέρνει απο τόσο κοντά και να είμαι έτοιμος να χύσω για 2η φορά μετά και τα χαστούκια κλπ που δέχομαι!
-Α: Αν είναι να χύσεις πρέπει να το κάνεις σωστά, Π σε παρακαλώ γλείψε το δαχτυλάκι σου το μακρύ και βάλε του το στο κωλαράκι του αφού του το φτύσεις πρώτα, μην αγχώνεσαι έτσι λίγο να τον βοηθήσεις να χύσει, θα του αρέσει αρκεί να είσαι καλή μαζί του!
-Η: Μααα περίμενε αυτό δεν το έχω ξανακάνει μόνο το έχω σκεφτεί...
-Π: Μην αγχώνεσαι θα είμαι καλή μαζί σου εκτός αν όντως δεν θέλεις οπότε οκ σε αφήνω να χύσεις έτσι απλά.
-Η: ΟΚ αλλά να το σαλιώσεις καλά...

Έτσι λοιπόν αφού του έφτυσε 2-3 φορές τ κωλαράκι και έλειψε καλά το δάχτυλό της του χάιδεψε τη κωλοτρυπίδα και σιγά σιγά έβαζε μέσα τ δάχτυλό της! Έκανε κινήσεις κυκλικές να του ανοίξει το κώλο του μήπως δεχτεί και 2ο.

-Π: Τι λες τελικά σου αρέσει; βλέπεις πόσο εύκολα και ωραία τ δέχτηκες μέσα; θέλεις και 2ο να σε τελειώσω αμέσσως;
-Η: Είναι καλύτερο απο ότι πίστευα και όντως δεν ένιωσα και πολλά βάλε το γιατί δεν κρατιέμαι θα γεμίσω το πάτωμα χύσια!
-Π: Πάρε και το 2ο μέσα τώρα και χύσε στο πάτωμα γλείψε τα πόδια μου και παίξτον μέχρι να τα χύσεις, θέλω να τα κάνεις μούσκεμα!
-Α: Ώστε έτσι θέλεις πουτανάκι μου εεε; Θέλεις να νιώσεις τελικά τα χύσια του στα πόδια σου; Κάτσε να σου τα χύσω και εγώ τότε για να έχει να φάει περισσότερα μετά ο Η όσο θα σου τα καθαρίζει και έτσι να τα απολαύσει και λίγο πιο πολύ!
-Η: Τι να κάνω; Όχι αυτό δεν πρόκειται.
-Α: Τότε δεν θα τα γλείψεις άλλο και απλά θα φύγεις με ανοιγμένο το κωλαράκι σου απο τα δαχτυλάκια της...
-Η: Δεν μπορώ να φύγω έτσι θέλω να τα γλείψω και άλλο...
-Α: Τότε γλείφε γιατί εγώ τα χύνω... Πρόσεχε το πρόσωπό σου μόνο γιατί η γλώσσα σου σε λίγο θα καεί απο αυτά!
-Η: Δεν αντέχω άλλο θα χύσω και ας τα γλείψω αυτά τα πόδια αξίζουν πολλά χύσια αλλά και να είναι καθαρά!
-Π: Με αυτά που λες κέρδισες να σου κάνω ένα μικρό footjob όσο θα χύνεις επάνω τους χύστε τα πόδια μου αγόρια που σας καυλώνουν και θα σας καυλώνουν!!!!

Τότε η Π άφησε το κώλο του Η να τρέμει σαν μουνάκι μόλις έβγακλε τα δάχτυλα της και γύρισε να παίξει τη πούτσα του μέχρι να της κάνει τα πόδια χειρότερα αφού έχουν είδη τα χύσια του Α επάνω τους. Αφού ο Η έχυσε αρκετά παρά το ότι ήταν η 2η φορά του αλλά με τη καύλα του τόσο μεγάλη δεν γινόταν και αλλιώς... Έπεσε πάλι στα 4 και τούρλωσε το κώλο του στην Π.

-Η: Όσο θα σου καθαρίζω τα πανέμορφα πόδια σου θέλω να μου βάζεις δάχτυλο να το νιώσω λίγο καλύτερα αυτή τη φορά!
-Π: Είδες που τελικά σου άρεσε; Όπως θέλεις θα στο βάλω πιο βίαια ώστε να ξεχνάς τι γλείφεις και να απολαμβάνεις μόνο τη καύλα των ποδιών μου στο στόμα σου και των δαχτύλων μου στο κώλο σου!
-Α: Κοίτα που το τσουλάκι μου πήρε μπρος σήμερα και δεν σταματάει... Τελικά είσαι πιο καυλιάρα απο ότι μου είχες δείξει και απλά ήθελες τα κλειδιά σου μωρή εεε; ΟΚ θα σε φτιάξω εγώ ;)

Μετά απο αρκετή ώρα που ο Η έγλειφε τα πόδια της Π και τα είχε καθαρίσει τόσο καλά σαν να μην είχαν ποτέ λερωθεί απο τα χύσια τους σηκώθηκε, αφού ζήτησε να σταματήσει και η Π να τον δαχτυλώνει, γιατί δεν θα αργούσε να τον παίξει να μας χύσει πάλι... Όχι ότι είχε πρόβλημα απλά είχε περάσει η ώρα και έπρεπε να φύγει. Ντύθηκε και με το λερωμένο μποξεράκι απο τα πρώτα χύσια σε σακούλα να μην φαίνεται έφυγε γυμνός απο μέσα για την επιστροφή στο σπίτι του.

-Η: ελπίζω να ξαναβρεθούμε παιδιά έτσι γιατι πραγματικά πέρασα καλύτερα από ότι περίμενα! Σας ευχαριστώ πολύ και θα περιμένω το dvd με το βίντεό μας, πρέπει να το δει και η δικία μου εξάλλου που την έχει φάει η αγωνία τόσες ώρες χωρίς να γνωρίζει τι γίνετε...
-Α: μην αγχώνεσαι θα το λάβεις με courrier μέσα στην εβδομάδα λογικά! καλή σου συνέχεια και πρόσεχε έτσι γυμνός παο μέσα στα μέσα μην έχεις θέμτα ;) :P

Τέλος αυτής της ιστορίας!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΠΟΔΙΩΝ...ΟΠΟΤΕ ΓΛΕΙΨΤΕ ΤΑ!!!

Οι παλιές φωτογραφίες από τα ποδαράκια της:
https://www.imagevenue.com/GAJ2HJ

Εδώ ανεβαίνουν οι νέες:
http://www.imagebam.com/gallery/p7z2uxonx6iwrvemqs3i4456rrmadzr3