Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!



Αποστολέας Θέμα: Blind date με άγνωστη , μια κρύα βραδιά ενός φλεβάρη ...  (Αναγνώστηκε 7387 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Προσκυνητής

  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 999
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 45
  • -Έλαβε: 50
Blind date με άγνωστη , μια κρύα βραδιά ενός φλεβάρη ...
« στις: Νοεμβρίου 26, 2015, 03:09:23 πμ »
Η ιστορία είναι αληθινή 100%.
Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε.

Δεν είχα καμία σχέση , ούτε καβάτζα για σεξ εκείνη την εποχή. Τίποτε. Οπότε ξόδευα όσα μπορούσα σε πουτάνες και στριπτιτζάδικα όπως πολλοί άλλοι μπάκουροι σαν εμένα , αλλά παράλληλα προσπαθούσα να βρω γκόμενα.

Δεν είχα παρέες να μου κάνουν κανένα "προξενιό" , που είναι ο συνηθέστερος και πιο αποδεκτός τρόπος στην ελλάδα, τουλάχιστον όχι με κάποια που να ήταν όμορφη ... οι γνωριμίες μου, μπορούσαν να μου συστήσουν μόνο μπάζα και ηλίθιες σπαστικές , που θα ήταν χειρότερες από τη χειρότερη περιθωριακή παρακμή σαν αυτή που ζούσε ο μέγας Μπουκόφσκι .
Δεν καταδεχόμουν λοιπόν προξενιά με μπάζα ή σχεδόν μπάζα.

Ψαχνόμουν λοιπόν είτε προσπαθώντας να γνωριστώ με γκόμενες άσχετες σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά ή οπουδήποτε σλλού , σε δρόμους , εμπορικά , καφετέριες κτλ κτλ κτλ
Παράλληλα , ψαχνόμουν και μέσω ίντερνετ (ποτέ irc & άλλα chat  , κυρίως υπηρεσίες γνωριμιών ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΕΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ) αλλά και μέσω υπηρεσιών που προσφέρονταν από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας , όπου έκανες τσατ και αντάλλαζες τηλέφωνα , με άλλους χρήστες.

Ομολογώ, ότι και με τους δύο τρόπους , είχα πάρει τηλέφωνα από πάρα πολλές γυναίκες, οι οποίες εμφανισιακώς ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα. Πάνω από τις μισές , ήταν γκομενάρες από αυτές που χαζεύεις στο δρόμο όταν δεν τις ξέρεις. Οι υπόλοιπες ήταν από καλές ως αρκετά καλές, ενώ μπάζα είναι ζήτημα αν ήταν η μία στις δέκα. Πολά καλά ποσοστά δηλαδή.

Η τακτική μου ήταν να μην δαπανώ χρόνο με ηλίθιες , που ήθελαν ... αλληλογραφία. Δεν έμπαινα στη διαδικασία να γράφω μαλακίες με άγνωστες , επί παντός επιστητού ... η επικοινωνία με email & sms περιοριζόταν σε ανταλλαγή λίγων πληροφοριών για ηλικία , εμφάνιση , διαμονή κτλ αμφοτέρων και μετά σε πρόταση για συνάντηση για ποτέ ή καφέ , ώστε να υπάρξει πραγματική γνωριμία. Αυτός ίσως ήταν και ο λόγος , που συναντούσα κυρίως όμορφες γυναίκες. Αυτές που τολμούσαν να βγουν με αγνώστους , ήταν κυρίως εμφανίσιμες. Τα μπάζα , μέναν μόνο στην αλληλογραφία, αφού γνώριζαν ότι μόλις τις δει ο άλλος ... θα γινόταν Λούης ...

Μιλάμε λοιπόν ότι η συγκεκριμένη ιστορία, έλαβε χώρα ,αρχές του 2002 αν και δεν είμαι 100% βέβαιος. Ωστόσο , λέω ότι ήταν το 2002 , γιατί θυμάμαι ότι μόλις είχε αρχίσει να κυκλοφορεί ευρώ (αν και υπήρχαν και δραχμές παράλληλα). Κατά 99,999% λοιπόν η βραδιά αυτή , ήταν το 2002. Ήταν σίγουρα Φλεβάρης , στο πρώτο μισό ... και ήταν καθημερινή βράδι ...

Είχα μιλήσει με την τύπισσα. Ηλικιακά ήμασταν κοντά. Στα ... late 20s μας και οι δύο. Εγώ ίσως 1-2 χρόνια μεγαλύτερος.Μου είχε πει για τον εαυτό της , ότι ήταν σχετικά υψηλού αναστήματος ... κάπου 1,70 με 1,75 ... και με καλές αναλογίες ... όχι καμία χοντρέλα δηλαδή ! Είχε μόλις βγει από μία σχέση μου ειχε πει (αυτό ήταν και το μειονέκτημά της , αλλά δεν το είχα αντιληφθεί , τότε τουλάχιστον ). Είχε όμορφη φωνή , λίγο μπάσα για γυναικεία και αρχαιοελληνικό όνομα . Και τα δύο τα έβρισκα πολυ σέξυ (και τώρα ακόμη, δεν έχω αλλάξει γούστα). Δούλευε σε ιδιωτική εταιρεία , με βαρύ ωράριο . Δουλειά σχετική με υψηλή τεχνολογία , όπως λέμε υπολογιστές , ίντερνετ κτλ.

(Γράφω κάποια συγκεκριμένα πράγματα για αυτή , γιατί κάπου στα τρισβαθα της ψυχής μου , θα ήθελα κάποια στιγμή που θα χαζεύει κι αυτή στο ίντερνετ , να διαβάσει τυχαία αυτή την ιστορία , να καταλάβει ότι γράφω για αυτήν και ... δεν ξέρω τι ακριβώς ... δεν ξέρω αν τότε κατάλαβε πόσο με καύλωσε η αύρα της , πιστεύω το κατάλαβε ... αλλά θα ήθελα να έχει μία επιβεβαίωση μετά από 1,5 δεκαετία σχεδόν ... και να προβληματιστεί ή και να μετανιώσει για επιλογές που έκανε ή δεν έκανε τότε ).

Τελείωνε αργά από τη δουλειά . Έτσι είχε πει. Αλλά την επόμενη δεν ξύπναγε νωρίς, οπότε μπορούσε να κάτσει μέχρι αργά.Η συνάντηση ουσιαστικά είχε σχεδόν προγραμματιστεί από την προηγούμενη. Σχεδόν όμως, Δεν ήταν τελείως σίγουρη.

Τη μέρα (νύχτα) που επρόκειτο να γίνει , μου είπε ότι είχε κρυώσει λίγο και ήταν λίγο διστακτική. Ακουγόταν κρυωμένη , ομολογουμένως και η μπάσα (για γυναικεία τονίζω) φωνή, είχε γίνει λίγο πιο μπάσα! Φοβόταν μήπως γίνει χειρότερα ... αλλά πάλι ήθελε να βγει για να με δει (ίσως για να μη δαπανήσει άλλο χρόνο σε επόμενες μέρες, μπορεί να είχε και άλλους να περάσει από συνεντεύξεις).

Κανονίστηκε . Θα περνούσα με το ιχ μου από την περιοχή της . Ν.Ηράκλειο Αττικής. Θα την περίμενα παράλληλα με τις γραμμές , με κατεύθυνση προς την Λεωφόρο Κηφισίας , λίγο μετά το σταθμό. Η περιοχή ήταν αρκετά διαφορετική τότε. Επαναλαμβάνω , μιλάμε για το 2002 . Θα πηγαίναμε με το ιχ μου , στην κηφισιά . Έφτασα στο σημείο του ραντεβού αρκετά νωρίτερα . Έτσι συνήθιζα. Έστειλα sms που περιέγραφα το αυτοκίνητο και τι φορούσα. Θυμάμαι ότι της έγραφα ότι φορούσα ένα δερμάτινο μαύρο σακάκι και από μέσα μπορντώ ποκάμισο. Ντύσιμο με το οποίο αν καθόσουν έξω για πάνω από δέκα λεπτά , θα πάθαινα πνευμονία, γιατί η θερμοκρασία ήταν μονοψήφια εκείνες τις μέρες (νύχτες). Απάντησε με χιούμορ , με δικό της sms. Μου έγραφε ότι φορούσε τζην από τη λαϊκή. Έκανε σαφώς πλάκα, ίσως είχε βρει περίεργη την πολύ πλήρη περιγραφή των δικών μου ρούχων που έκανα στο δικό μου sms. Λογικό , μιας και δεν είχε και φοβερό κόσμο. Τι φοβερό ... κανένα άλλο αυτοκίνητο και κανείς άλλος δεν βρισκόταν στο συγκεκρμένο σημείο ... Επαναλαμβάνω ... θερμοκρασία 4-5 βαθμούς , καθημερινή (μεταξύ δευτερας και τετάρτης , αποκλείεται να ήταν πέμπτη ή παρασκευη , ίσως να ήταν δευτέρα ... και για τετάρτη μάλλον απίθανο) και επίσης ώρα , αρκετά μετά τις 22.00 .

Ήρθε λοιπόν. Στην ώρα της. Συστηθήκαμε και μπήκαμε στο αμάξι. Ήταν όπως είχε περιγράψει. Ψηλή , καλλίγραμμη, σοβαρό ντύσιμο , μακρύ μαλλί , business βάψιμο (καμία σχέση δηλαδή με σαλονικιά ή πατρινιά που πάει για καφέ) , καμία υπερβολή. Ελαφρά κοκκινισμένη μύτη , που θύμισε μύτη κοπέλας που ήταν όντως κρυωμένη. Κάτι για το οποίο έδειχνε ότι αισθανόταν άβολα ή λίγο άσχημα, χωρίς όμως κάτι υπερβολικό από μέρους της . Απέναντί μου , η αντίδρασή της, δεν είχε κάτι άσχημο , όταν με είδε πρώτη φορά. Θυμίζω , επρόκειτο για blind date , οπότε αν δεν της άρεσα , αν τη χάλαγα πολύ , μπορεί να έλεγε ότι ξέχασε να βάλει τροφή στο χρυσόψαρο και να έφευγε . Δεν έδειξε τέτοια διάθεση. Απεναντίας έδειξε να αισθανεται άνετα. Πιθανόν να ήταν απλά ότι απέκτησε κάποια βεβαιότητα ότι δεν υπήρχε (μεγάλη τουλάχιστον) πιθανότητα να είμαι βιαστής ή δολοφόνος ή μαστρωπός!!!!

Φτάσαμε γρήγορα στην κηφισιά , περιοχή πλατείας κεφαλαρίου. Καφετέρια-μπαρ με μεγάλο χώρο (δεν λειτουργεί τώρα).
Τραπέζια άφθονα. Κάτσαμε σε δικό μας τραπέζι , σε καναπέ, δίπλα δίπλα. Αρχίσαμε ποτά και χαλαρή συζήτηση. Αρκετά ποτά , αρχίσαμε να ζεσταινόμαστε. Φυσούσε αραιά και που τη μύτη , ενοχλημένη που έπρεπε να το κάνει αυτό. Της είχα ξακαθαρίσει , ότι εγώ δεν είχα πρόβλημα με αυτο. Μου άρεσε τόσο πολύ η γυναίκα άλλωστε , που γούσταρα να φάω τις μύξες της!!! Ειλικρινά. Σαφώς και θα προτιμούσα να γευθώ άλλα υγρά του σώματός της , με τη γλώσσα μου να κάνει βόλτες στις περιοχές των εσωρούχων της , αλλά για αρχή ναι , θα ήθελα να της γλείψω και τις μύξες και τη μύτη . Θα με κάβλωνε και αυτό. Σε κάποια φαση που φταρνίστηκε πολύ διακριτικά , είχα ανοίξει το στόμα , όσο μπορούσα πιο διακριτικά κι εγώ ... και ήλπιζα να έρθουν σταγόνες από το σάλιο της , στο στόμα μου .... Ίσως να είχαν έλθει κάποιες .... Ο πούτσος μου γινόταν σκληρός πάντως, σαν να είχαν έλθει κάποιες.Πραγματικός σκοπός βέβαια, θα ήταν να έπαιρνα μόνος μου μεγάλες ποσότητες από το σάλιο της , κάνοντας βόλτες τη  γλώσσα μου από τα χείλη της , μέχρι τις αμυγδαλές της .... αλλά δεν είχα κανει κάποια κίνηση προς αυτή την κατέυθυνση ...


Η κουβεντα τραβούσε. Μου έλεγε για ταξίδια που είχε κάνει στο εξωτερικό . Είχα κανει κι εγώ κάμποσα και η κουβέντα πάνω στο θέμα , τραβούσε. Χαρακτηριστική φράση της πάνω στο θέμα που θυμάμαι , πόσο απαράδεκτα ήταν τα youth hostals στην ελλάδα και πόσο ντροπιαστικά σχόλια θα αποσπούσε από ξένους φοιτητές που έρχονταν και τα χρησιμοποιούσαν . Ενώ κάποια αντίστοιχα στο εξωτερικό που είχε μείνει, ταξιδεύοντας τα πρώτα φοιτητικά της χρόνια , έλεγε , ότι ήταν αξιοπρεπή . Πάνω σε αυτό δεν είχα γνώση.

Κουβεντιάζοντας περί ανέμων και υδάτων , μεταξύ πολλών άλλων , της είχα πει ότι δεν είχα πάρει ακόμη το πτυχίο μου .... ότι χρωστούσα δήθεν κάποια μαθήματα ακόμη ... Οπότε , κατά συνέπεια δεν ασκούσα ακόμη το συναφές επάγγελμα και κατά δεύτερη συνέπεια δεν ήμουν ο ονειρεμένος γιάπης , αποκατεστημένος , φραγκάτος ... Μάλλον ήμουν ένας ... μποέμ !!!!! Ηλίθια δήλωση , δεν έπρεπε να την είχα κάνει.

Καθήσαμε τουλάχιστον 3 ώρες. Μπορεί και 4-5. Καθόμασταν κοντά. Δεν έπεσε κανένα χαμούρεμα. Ακουμπήματα αδιάφορα. Σαν κολλητάρια παλιά. Τη μύριζα συνεχώς και με κάβλωνε. Είχαμε ζεσταθεί  με τα ποτά και με τη ζέστη του μπαρ ...


Κάποια στιγμή έπρεπε να τελειώσει η βραδιά. Θα ήθελα να ελπίζω , βλέποντας την όμορφή παρουσία της, ότι θα την ξαναέβλεπα και τότε πλέον η γνωριμία θα γινόταν ερωτική. Δεν το απέκλεισε. Απεναντίας. Άφησε υποσχέσεις και ελπίδες.


Την έβαλα πάλι στο αμάξι μου. Την πήγα σπίτι της. Δεν είχε πρόβλημα να με οδηγήσει ακριβώς έξω από το σπίτι της. Εκεί την χαιρέτησα. Όπως κάνουν όλοι οι καληνυχτάκηδες. Με υποσχέσεις για επόμενη συνάντηση.


Με ευχάριστες αναμνήσεις , θέλοντας να πιστεύω ότι είχα γευθεί τα σάλια της και τις μύξες της , όπως φταρνιζόταν ή όπως φυσούσε τη μύτη της. Που ήταν αρχαιοελληνική και όμορφη , όπως το μικρό της όνομα ...


υπήρξε επόμενη επικοινωνία ...........


τηλεφωνική
όμως .......

μου είπε ότι ήταν προβληματισμένη σχετικά με τον πρώην της .....

και ότι πιθανόν να ξαναγύριζε (στον πρωην βέβαια) ...............


μη θέλοντας με αυτά τα λόγια να δεχθώ ότι δεν θα την έβλεπα ξανά , της πρότεινα να ξαναβγούμε ....






είπε ότι είμαι πολύ ωραίος τύπος ...................
(φαντάζομαι όπως όλοι οι καληνυχτάκηδες)

αλλά μέχρι να "κατασταλάξει" ... (με τον πρώην) ...


"δεν θα ήταν σωστό να ξαναβγεί μαζί μου"

Φυσικά δεν την ξαναπήρα.
Δεν θα μπορούσα κι όλας εδώ που τα λέμε ...
αφού μετά από αυτό το τηλεφώνημα , διέγραψα το νούμερο ...


Όπως σωστά θα μαντέψατε , δεν με ξαναπήρε ούτε αυτή. Ποτέ.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 26, 2015, 03:21:17 πμ από Προσκυνητής »

Αποσυνδεδεμένος MAΡΙΟΣ

  • Ο παλιός είναι αλλιώς
  • ***
  • Μηνύματα: 169
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 20
  • -Έλαβε: 9
Απ: Blind date με άγνωστη , μια κρύα βραδιά ενός φλεβάρη ...
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 26, 2015, 12:02:24 μμ »
καληνυχτακιας...
οπως το είπες φίλε
γιατί διαφορετικά θα ήασουνα μαζι της΄ΟΛΗ τη νύχτα και αθ της έλεγες καλημέρα
ΚΡΙΜΑ

Αποσυνδεδεμένος Προσκυνητής

  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 999
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 45
  • -Έλαβε: 50
Απ: Blind date με άγνωστη , μια κρύα βραδιά ενός φλεβάρη ...
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 26, 2015, 03:06:55 μμ »
Αγαπητέ ΜΑΡΙΕ .... όποιος έχει παίξει με πολλές, σίγουρα έχει και ΗΤΤΕΣ.
Δεν μπορεί να έχει μόνο επιτυχίες.
(Εκτός ίσως αν είναι ο Χουάν Κάρλος της Ισπανίας, ο Άντονι Κουην , ο Ντι Κάπριο ή ο Σπαλιάρας).

Με τη συγκεκριμένη σίγουρα δεν κέρδισα.
Ακόμη και τώρα όμως , πιστεύω ότι δεν μπορούσα να κερδίσω.
Αν ήθελα να έχω καλύτερα ποσοστά επιτυχίας, δεν έπρεπε να είχα βγει ούτε το ένα ραντεβού εκείνο το μοναδικό.
Η αναφορά και μόνο του πρώην και του  "πρόσφατου" χωρισμού, αρκούσε να με αποτρέψει.
Δεν με ενδιέφερε το ενδεχόμενο της αποτυχίας.
Οπότε έπαιξα χωρίς πιθανότητα νίκης.


Η γκόμενα ήταν κάβλα πάντως. Όχι με την έννοια του κλασικού ξέκωλου, αλλά καβλα.

Αποσυνδεδεμένος milfhunter

  • Ο παλιός είναι αλλιώς
  • ***
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 186
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 17
  • -Έλαβε: 25
Απ: Blind date με άγνωστη , μια κρύα βραδιά ενός φλεβάρη ...
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 26, 2015, 03:49:38 μμ »
Πολύ ωραία ιστορία φιλαράκι. Δυστυχώς ή ευτυχώς ταυτίστηκα και εγώ. Να'σαι καλά.

Αποσυνδεδεμένος Προσκυνητής

  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 999
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 45
  • -Έλαβε: 50
Απ: Blind date με άγνωστη , μια κρύα βραδιά ενός φλεβάρη ...
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 26, 2015, 07:39:44 μμ »
milfhunter ... όταν λες ταυτίστηκες , φαντάζομαι εννοείς ότι είχες εμπειρίες blind dates με άγνωστες που γούσταρες,
αλλά δεν έφαγες ;;;

Γράψε τις .

Αποσυνδεδεμένος Fetixistis_

  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 937
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 14
  • -Έλαβε: 85
Απ: Blind date με άγνωστη , μια κρύα βραδιά ενός φλεβάρη ...
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 27, 2015, 12:11:12 πμ »
Φίλε εξαιρετική ιστορία. Δύο παρατηρήσεις θέλω να κάνω: Πρώτον, μου αρέσει (και ταυτίζομαι) αυτή η εμμονική σου σχέση με τις λεπτομέρειες. Η προσπάθειά σου να ανακαλέσεις στη μνήμη σου και να μας εκθέσεις στοιχεία επουσιώδη για τον άγνωστο τρίτο αναγνώστη, όπως χρονολογία, ημέρα, θερμοκρασία, ντύσιμο, διάθεση, ατάκες, περιοχές, γεγονότα (πχ εμφάνιση του ευρώ) κτλ, όμως πολύ σημαντικά για εσένα και την απόπειρά σου να αναπαραστήσεις γλαφυρά ένα σκηνικό, μου θυμίζει απίστευτα αντίστοιχες δικές μου μνήμες λεπτομερειών και υπο-γεγονότων, που φαινομενικά δεν έχουν καμμία σημασία, και όμως.. σημαίνουν τα πάντα! Είναι το έδαφος που φυτρώνει η μνήμη των καθεαυτό αξιομνημόνευτων. Και δεύτερον, επικροτώ τον κυνισμό σου απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό. Καληνυχτάκια σε αποκάλεσες κατ' επανάληψιν, χωρίς δισταγμό και όντως στην προκειμένη περίπτωση ήσουν! Αλλά δεν έμεινες εκεί, είδες τον εαυτό σου στον καθρέφτη και έκτοτε εκτέλεσες εν ψυχρώ πολλές (φαίνεται αυτό από κάθε σου λέξη σε αυτό το φόρουμ)..Μακάρι η τύπισσα να τη δει την ιστορία, αν και δεν το έχεις ανάγκη.

Αποσυνδεδεμένος Προσκυνητής

  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 999
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 45
  • -Έλαβε: 50
Απ: Blind date με άγνωστη , μια κρύα βραδιά ενός φλεβάρη ...
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 27, 2015, 01:39:02 πμ »
Αγαπητέ Φετιχιστή , χαίρομαι που σου άρεσε η εξιστόρηση εκείνου του άνευ αποτελέσματος blind date .
Με δεδομένο ότι το αποτέλεσμα ήταν το απόλυτο μηδέν , δεν ξέρω αν μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα και για μένα και για τον αναγνώστη .

Πρώτα απ'όλα , νομίζω όλοι θα συμφωνήσουμε , ότι από την αρχή, υπήρχε ένα μειονέκτημα:
Η αναφορά της στον πρώην και στον πολύ πρόσφατο χωρισμό , πριν γίνει το blind date .
Αυτό σαν να χτύπαγε καμπανάκια "Εδώ καβλιάρη ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΣ , η γκόμενα έχει κολλήματα" .
Αν υπήρχε άλλη επιλογή (δεν υπήρχε για μένα) δεν έπρεπε να δαπανήσω εκείνο το βράδι μαζί της.
(Αν δεν το έκανα, θα χάζευα σπίτι μου στο ίντερνετ ή στην τηλεόραση).

Δεύτερο δικό μου λάθος τώρα. Μπορούσα να το παίξω λίγο πιο "καλός γαμπρός" . Με έπαιρνε. Και δεν το έκανα.
Της πέταξα το ψέμα ότι "δεν είχα πάρει πτυχίο" και συνεπώς δεν εξασκούσα το επάγγελμα που σπούδαζα.
Αν δεν τα έλεγα αυτά , θα φαινόμουν πιο καλή δυνατότητα "αποκατάστασης" σύμφωνα με τα μικροαστικά πρότυπα των ελλεηνίδων. Ίσως με τέτοιο παιχνίδι , να άφηνα ανοιχτό το ενδεχόμενο δεύτερης συνάντησης ή παραπάνω.

Το τελικό αποτέλεσμα , μπορεί να ήταν όμως πάλι το ίδιο και απλά να είχα σπάσει περισσότερο τα @@ μου.
Η γκόμενα δεν γούσταρε να γαμηθεί μαζί μου άμεσα (κάποιες άλλες που το γούσταραν , δεν έχασα καιρό).

Να γούσταρε , έτσι και το είχα παίξει "καλός γαμπρός" ;;; Εκεί δεν ξέρω. Δεν δίνω μεγάλες πιθανότητες, αλλά δεν μπορώ και να το αποκλείσω. Δεν ήταν όμως και ποτέ το στυλ παιχνιδιού μου αυτό , το "τάζω δηλαδή τα πάντα, γίνομαι αυτός που θέλεις , μέχρι να σε γαμήσω".  Το βρίσκω λίγο μίζερο , ειδικά αν μπορείς να φας και με άλλους τρόπους .

Συνδεδεμένος Giorgaros

  • *GF Pervert*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 3427
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 56
  • -Έλαβε: 63
Απ: Blind date με άγνωστη , μια κρύα βραδιά ενός φλεβάρη ...
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 27, 2015, 02:26:09 πμ »
Φίλε Προσκυνητή, κάποιες σκόρπιες σκέψεις μια και είμαι κουρασμένος αλλά μου άρεσε πολύ η ιστορία σου κια δεν μπορώ να πάω για ύπνο χωρίς να ποστάρω το σχόλιό μου.

Μου αρέσει η σημασία που δίνεις στη λεπτομέρεια. Είναι καλό ότι μας βάζεις, σαν σκηνοθέτης, στα διάφορα αισθητικά χαρακτηριστικά της ιστορίας. Διαισθανομαι όμως ότι πρέπει αυτό το χαρακτηριστικό να το έχεις και σε γενικότερη κλίμακα και η πολλή λεπτομέρεια και ανάλυση (γενικά) δεν ευνοούν την επικοινωνία και το φλερτ με τις γυναίκες. Είναι διαφορετικές. Η ανάλυση μαζί τους θέλει ρέγουλα.

Νομίζω ότι πρέπει να ρυθμίσεις λίγο τη σχέση σου με τη γυναίκα. Γενικά με "τη γυναίκα", όχι με τη συγκεκριμένη. Διακρίνω μια δυσαρμονία, αν και όλα αυτά χρονολογούνται πολύ παλιά και σίγουρα έχουν διαφοροποιηθεί.

Για τη συγκεκριμένη, δύο πράγματα : οι "καλές" γυναίκες, αυτές που αξίζουν (για να είμαστε μαζί τους ... ) είναι αυτές που είναι μαζί μας. Διότι όχι μόνο αξίζουν (γενικά) οι ίδιες, αλλά επιπλέον γουστάρουν εμάς και έχουμε και την καταλληλη χημεία. Με τη συγκεκριμένη (τότε) αυτό δεν έπαιζε.

Επίσης, δεν ξέρω αν θα μπορούσες να είχες κάνει κάτι : έχω τύχει σε περίπτωση που είμαι φρεσκοχωρισμένος και η πρώην μου πάει με κάποιον αλλά τα ξαναβρίσκουμε και αυτός "μένει εκτός". Θα μπορούσες, δηλαδή, να είχες φάει.

Έχω τύχει και σε περίπτωση που κάποια είναι στα χωρίσματα και απλά ψάχνεται. Βγαίνει μαζί μου χωρίς να ξέρει τι θέλει, σε άλλη περίπτωση (άλλη κοπέλα) πηδιέται μαζί μου. Γενικώς είναι δύσκολες αυτές οι περίοδοι, διότι κάποια μέσα στο μπέρδεμά της δεν ξέρει τι θέλει, δεν ξέρει τι της γίνεται ... και πες ότι την πήδηξες ... ε, και τι έγινε ; Αφού πάλι μπερδεμένη θα είναι, πάλι θα σκέφτεται για κάποιο διάστημα και τον πρώην, πάλι θα την πάρει κάποιο τηλέφωνο αυτός και αυτή θα ξαναμπερδευτεί κ.ο.κ. Θυμήσου απλά περιπτώσεις που ήσουν εσύ φρεσκοχωρισμένος και τη σκεφτόσουν : ακόμα κι έτσι, σίγουρα έβρισκες κάποιο καλό ραντεβου πού και πού, αλλά ήσουν αρκετά ισορροπημένος για να περάσεις όμορφα και άνετα μαζί της ;

Σκέψου απλά το χωρισμό της : μπορεί να τον αγαπούσε και να χωρισαν για λόγους εκτός της θέλησής της. Πώς να τη συγκινήσει ο οποιοσδήποτε μόλις λίγες μέρες μετά ;

Συμπέρασμα : δε νομίζω ότι μπορούσες να είχες κάνει κάτι διαφορετικό, φίλε. Η κατάσταση ήταν τέτοια. Αν ήσουν λίγο διαφορετικός, κάπως πιο χύμα, κάπως πιο παρτάκιας, κάπως λιγότερο προσεγμένος σε όλα σου ... ίσως να πηδούσες. Ίσως και όχι.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν πήδηξες. Το πρόβημα είναι ότι νομίζεις ότι δεν πήδηξες επειδή ήσουν λίγος για να διαχειριστείς εκείνη την κατάσταση. Ότι ήσουν λίγος για να τη συγκινήσεις ερωτικά, ότι ήσουν καληνυχτάκιας και όχι το σερνικό που ξέρει τι να κάνει για να πάρει αυτό που οφείλει να πάρει : το γαμήσι την αναγνώριση. Αναγνώριση σου λείπει, σε αυτό που ήσουν τότε. Γι αυτό και συγκρίνεις τον εαυτό σου με φαντάσματα.

Γιατί στα λέω όλα αυτά ; Διότι ταυτίζομαι κάπως με την ιστορία σου και τις λεπτομέρειές της. Για πολλά χρόνια ήμουν (ή έμοιαζα) με πολλές λεπτομέρειες που αναφέρεις για τις σχέσεις σου με τις γυναίκες κλπ. Όταν ρύθμισα το θέμα μέσα μου, αρχικά έπαψε να με ενοχλεί και μετά έπαψε και να υφίσταται.

Αποσυνδεδεμένος Προσκυνητής

  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 999
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 45
  • -Έλαβε: 50
Απ: Blind date με άγνωστη , μια κρύα βραδιά ενός φλεβάρη ...
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 27, 2015, 11:52:30 πμ »
Giorgaros ...

Οι λεπτομέρειες αναφέρονται πρωτίστως γιατί δεν υπάρχουν βασικά γεγονότα!
Αν έγραφα περιληπτικά την ιστορία, θα συνοψιζόταν ως εξής :
"βγήκα με μία άγνωστη blind date , την γούσταρα , πήγαμε σε ένα μπαρ, ήπιαμε ποτά , δεν μπαλαμουτιαστήκαμε , δεν έφαγα, δεν την ξαναείδα, πήρα τα @@ μου , τέλος "
θα μιλούσαμε για πρόταση όπως καταλαβαίνεις , όχι ιστορία !!!!

Με τις γκόμενες , σαφώς δεν είμαι έτσι , ούτε τώρα , αλλά ούτε και τότε . Όσοι μετράμε κάποια χρόνια ζωής και ενασχόλησης, το ξέρουμε ότι δεν πρέπει να μιλάς πολύ , αφού έτσι κι αλλιώς δεν είναι και σε θέση να ακούνε, πρέπει να ακούς τις πίπες που λένε και ίσως να τις κατευθύνεις μόνο (όσο γίνεται) κατάλληλα.Κάπως έτσι ήμουν και μαζί της. Μιλούσα για πράγματα που γούσταρε , με βάση τις δικές μου εμπειρίες.

Η αναφορά των λεπτομερειών , γίνεται και για άλλο λόγο. Γίνεται για να φωτογραφηθεί το συγκεκριμένο συμβάν , με τη συγκεκριμένη γυναίκα (οι πιθανότητες να το διαβάσει , είναι περίπου όσες να κερδίσει κάποιος το τζακ ποτ στο τζόκερ).Αν μου έλθουν κι άλλες λεπτομέρειες στο μυαλό ίσως να τις αναφέρω κι αυτές!

Το ότι δεν την πήδηξα , είναι σίγουρα ο λόγος που θυμάμαι την ιστορία. Για άλλες που πήδηξα , με τίποτε δεν θα θυμόμουν τόσες λεπτομέρειες , ειδικά ασήμαντες, τόσα χρόνια μετά!

Η σημασία για την τωρινή ζωή μου ; Τώρα πλέον δεν είμαι εκείνος που ήμουν τότε, από πλευράς σχέσεων , γιατί είμαι παντρεμένος και με παιδιά , οπότε δεν είμαι ελεύθερος να παίζω όπως τότε. Οπότε πλέον παίζω με συγκεκριμένες , επίσης παντρεμένες , στις οποίες έχω πρόσβαση από συγκεκριμένους κύκλους και επίσης "αγοράζω" και κάποιες υπηρεσίες που προσφέρονται έναντι χρήματος.


Και εκείνη το πιθανότερο είναι ότι θα είναι στην ίδια κατάσταση , αν και αυτό είναι άνευ σημασίας. Και να την έβλεπα τώρα μπροστά μου, είναι απίθανο να την αναγνώριζα. Θυμάμαι κάποια χαρακτηριστικά , αλλά σίγουρα όχι ταυτότητα προσώπου για να την αναγνωρίσω.

Η κουβέντα, γίνεται κυρίως , για χάρη της κουβέντας λοιπόν .
_________________________________________________________________________________

Υ.Γ. Ασχέτως όσων γράφουμε για το συγκεκριμένο , δίχως ψωμί ραντεβού μου, στο post σου , έγραψες μία μεγάλη αλήθεια , την οποία αν διδάσκονταν ή με κάποιο τρόπο μάθαιναν οι νέοι που ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους ως κυνηγοί γυναικών , θα γλύτωναν αίμα , δάκρυα και ιδρώτα !!!!

Αναφέρομαι σε αυτό :
οι "καλές" γυναίκες, αυτές που αξίζουν (για να είμαστε μαζί τους ... ) είναι αυτές που είναι μαζί μας. Διότι όχι μόνο αξίζουν (γενικά) οι ίδιες, αλλά επιπλέον γουστάρουν εμάς και έχουμε και την καταλληλη χημεία

Ισχύει 1000000000% . Κάθε άνδρας , φτιάχνει ένα προφίλ. Αυτό το ρίχνει στην πιάτσα. Περιμένει απλώς , να δει ποιές γουστάρουν αυτό το προφίλ και είναι έτοιμες , από μόνες τους , να γαμηθούν με τον άνδρα που διαθέτει αυτό το προφίλ.
ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΗ ΦΑΣ. Αν αλλάξεις το προφίλ , μπορεί να φας άλλες , που γουστάρουν το νέο προφίλ . Αυτές που δεν το γουστάρουν όμως, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ. Το αν αρέσει σε κάποια το προφίλ σου, είναι ξεκάθαρο με το που σε βλέπει. Αμέσως αποφασίζει αν θέλει να γαμηθεί ή όχι.

Εξαιρέσεις σαφώς υπάρχουν , αλλά δεν αξίζει να τις κυνηγάς. Έχει πολύ μπελά.

Αποσυνδεδεμένος milfhunter

  • Ο παλιός είναι αλλιώς
  • ***
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 186
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 17
  • -Έλαβε: 25
Απ: Blind date με άγνωστη , μια κρύα βραδιά ενός φλεβάρη ...
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 27, 2015, 01:53:36 μμ »
milfhunter ... όταν λες ταυτίστηκες , φαντάζομαι εννοείς ότι είχες εμπειρίες blind dates με άγνωστες που γούσταρες,
αλλά δεν έφαγες ;;;

Γράψε τις .
Δυστυχως οχι, εννοω οτι ταυτιστηκα με την εκφραση καληνυχτακιας :lol: :wall:

Αποσυνδεδεμένος Fetixistis_

  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 937
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 14
  • -Έλαβε: 85
Απ: Blind date με άγνωστη , μια κρύα βραδιά ενός φλεβάρη ...
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 27, 2015, 10:14:27 μμ »

ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΗ ΦΑΣ. Αν αλλάξεις το προφίλ , μπορεί να φας άλλες , που γουστάρουν το νέο προφίλ . Αυτές που δεν το γουστάρουν όμως, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ. Το αν αρέσει σε κάποια το προφίλ σου, είναι ξεκάθαρο με το που σε βλέπει. Αμέσως αποφασίζει αν θέλει να γαμηθεί ή όχι.

Εξαιρέσεις σαφώς υπάρχουν , αλλά δεν αξίζει να τις κυνηγάς. Έχει πολύ μπελά.

Τα είπες όλα. Συμπυκνωμένη όλη η αλήθεια για το φλερτ, απλά, λιτά, χωρίς εξωραϊσμούς και αυταπάτες. Σε πολλούς από μας πήρε χρόνο να το καταλάβουμε. Η "μουνοδουλεία" είναι συγκεκαλυμμένος εγωισμός, αρνείσαι να δεχθείς ότι το προφίλ σου δεν αρέσει σε όλες, για αυτό και αναλώνεσαι σε κυνήγι μαγισσών. Κάποτε τη μάτωνα τη φανέλα στο κυνήγι, επέμενα με πάθος για να φάω τον εκάστοτε στόχο, και ακόμα και αν τα κατάφερνα τελικώς (αρκετές φορές) το σκυλομετάνοιωνα. Μου την έβγαζε ξινή την προσπάθεια το εκάστοτε "τρόπαιο", με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Δεν πειράζει, αυτή είναι η Δικαιοσύνη στη ζωή. Όταν πας να εκβιάσεις τα πράγματα για να πάρεις κάτι που δεν σου αναλογεί (βάσει του προφίλ σου πάντα), θα λάβεις τα επίχειρα της μάταιας επιμονής σου.





Αποσυνδεδεμένος Προσκυνητής

  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 999
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 45
  • -Έλαβε: 50
Απ: Blind date με άγνωστη , μια κρύα βραδιά ενός φλεβάρη ...
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 27, 2015, 10:43:46 μμ »
Κάποτε τη μάτωνα τη φανέλα στο κυνήγι, επέμενα με πάθος για να φάω τον εκάστοτε στόχο, και ακόμα και αν τα κατάφερνα τελικώς (αρκετές φορές) το σκυλομετάνοιωνα. Μου την έβγαζε ξινή την προσπάθεια το εκάστοτε "τρόπαιο", με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Λαϊκή σοφία : "παρακαλετό μουνί , ξυνό γαμήσι" .

Αποσυνδεδεμένος JK

  • Administrator
  • *
  • XXX
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 5381
    • Προφίλ
    • GF
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 140
  • -Έλαβε: 114
Απ: Blind date με άγνωστη , μια κρύα βραδιά ενός φλεβάρη ...
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 28, 2015, 05:40:53 πμ »
Πιστεύω πως απλά έκατσε για συζήτηση να περάσει την ώρα της ή λόγο ευγένειας και δε σε γούσταρε εμφανισιακά (ή δε σε γούσταρε όσο τον πρώην της που θα ήταν και η πρώτη της σύγκριση).

Αν γούσταρε αποκλείεται να μην την πήδαγες γιατί το πρώτο βήμα είχε γίνει ήδη (να βγεί μαζί σου).

Το ότι "ήταν πρόσφατα χωρισμένη" είναι παπάτζα, οι περισσότερες γυναίκες είναι αναξιόπιστες ακόμα και όταν είναι σε σχέση ή παντρεμένες.

Η δήλωση που έκανες από την άλλη, πως δεν είχες  πάρει το πτυχίο, είναι δική σου σκέψη για να δικαιολογήσεις την όλη "ήττα" στον εαυτό σου και ένιωθες ενοχή.

Όταν γουστάρεις πολύ κάποια και καυλώνεις χωρίς να καταλήξει κάπου σου μένει το σκηνικό στιγματισμένο για πάντα. Όπως είπες και εσύ όμως "παρακαλετό μουνί , ξυνό γαμήσι", στην καλύτερη θα κέρδιζες ένα ξενέρωτο γαμήσι. Περισσότερη ευχαρίστηση έχει να βαράς μαλακία δηλαδή με τέτοια σκηνικά κάνοντας επιπλέον σκέψεις παρά να τα πραγματοποιήσεις!

Δεν είχα καμία σχέση , ούτε καβάτζα για σεξ εκείνη την εποχή. Τίποτε. Οπότε ξόδευα όσα μπορούσα σε πουτάνες και στριπτιτζάδικα όπως πολλοί άλλοι μπάκουροι σαν εμένα , αλλά παράλληλα προσπαθούσα να βρω γκόμενα.

Αρκετοί έχουμε περάσει αυτή τη φάση! Όμως θα σου πω για την ζωή μου ως και τα 18 έτη μιας και θυμάμαι σκηνικά, ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ. Πήγαινα αποκλειστικά με πουτάνες και strip απορρίπτοντας αξιοπρεπής amateurs ακόμα και αν μου δίνανε το μουνί στο πιάτο λόγο βαρεμάρας ή γιατί δεν καλύπταν τα πολύ υψηλά μου στάνταρ.

Έλεγα πχ

"γιατί να ασχοληθώ με την Μαρίκα ενώ με 20-40 ευρώ πηγαίνω στη Σβετλάνα για ποδολαγνεία και μετά στην Τατιάνα να την γαμήσω από όλους τους πάντες;"

"γιατί να πάω το βράδυ με την Κατίνα κάπου και όχι με αντροπαρέα σε strip να πιούμε του σκασμού κάνοντας την πλάκα μας και βλέποντας ένα κάρο ΘΕΟΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΑΡΕΣ που μπορώ να κάνω φάση με πόδια ή να μου τον παίξουν;"

Εννοείται πως μετά τα 18 δεν έκοψα τις πουτάνες, απλά ξεκίνησα να τις συνδυάζω με τις amateurs  :biggrin1:
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 28, 2015, 07:35:39 πμ από JK »

Αποσυνδεδεμένος Προσκυνητής

  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 999
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 45
  • -Έλαβε: 50
Απ: Blind date με άγνωστη , μια κρύα βραδιά ενός φλεβάρη ...
« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 28, 2015, 11:03:32 πμ »
Πιστεύω πως απλά έκατσε για συζήτηση να περάσει την ώρα της ή λόγο ευγένειας και δε σε γούσταρε εμφανισιακά (ή δε σε γούσταρε όσο τον πρώην της που θα ήταν και η πρώτη της σύγκριση).

Αν γούσταρε αποκλείεται να μην την πήδαγες γιατί το πρώτο βήμα είχε γίνει ήδη (να βγεί μαζί σου).

Δεν νομίζω ότι οι ελλεηνίδες και ειδικά όσες είναι εμφανίσιμες, πηδιούνται εύκολα απο το πρώτο ραντεβού.Τις περισσότερες που πήδηξα εγώ , ήταν μετά από κάποια επόμενα ραντεβού.

Ειδικά όταν είναι blind date
, το πρώτο ραντεβού , ουσιαστικά είναι το μηδενικό , γιατί δεν σε έχει δει !

Το ότι δεν γούσταρε (εμένα αλλά ίσως και όλους τους άνδρες του κόσμου , πλην του πρώην) είναι σαφές.
Αν γούσταρε , στο μέτρο που δεν έκανα μαλακία , πιθανότατα πιστεύω ότι θα έβγαινε ξανά.

Η μαλακία δήλωσή μου , είχε επιπτώσεις γιατί την είχα κάνει και σε άλλες . Όταν έλεγα ότι δεν είχα πτυχίο και είμαι μποέμ,οι γκόμενες χαλιούνταν. Σου λένε , δεν έχει φράγκα, δεν έχει κύρος, είναι άχρηστος , τι θα πει η θεία ελένη στο χωριό , πως θα αντικρύσω τη σούλα την κομμώτρια που ο γκόμενός της είναι αποκατεστημένος αφού δουλεύει σεκιουριτάς κτλ κτλ Από την άλλη όταν πεις ότι δουλεύεις,  σε "Εκτιμούν" , λογιστικά , κάνοντας εκτίμηση πόσα μπορεί να βγάζεις (με το δικό τους μυαλό το κλούβιο).

Συνδεδεμένος Giorgaros

  • *GF Pervert*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 3427
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 56
  • -Έλαβε: 63
Απ: Blind date με άγνωστη , μια κρύα βραδιά ενός φλεβάρη ...
« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 03, 2015, 02:09:07 μμ »
Κάθε άνδρας , φτιάχνει ένα προφίλ. Αυτό το ρίχνει στην πιάτσα. Περιμένει απλώς , να δει ποιές γουστάρουν αυτό το προφίλ και είναι έτοιμες , από μόνες τους , να γαμηθούν με τον άνδρα που διαθέτει αυτό το προφίλ.
ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΗ ΦΑΣ. Αν αλλάξεις το προφίλ , μπορεί να φας άλλες , που γουστάρουν το νέο προφίλ . Αυτές που δεν το γουστάρουν όμως, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ. Το αν αρέσει σε κάποια το προφίλ σου, είναι ξεκάθαρο με το που σε βλέπει. Αμέσως αποφασίζει αν θέλει να γαμηθεί ή όχι.

Εξαιρέσεις σαφώς υπάρχουν , αλλά δεν αξίζει να τις κυνηγάς. Έχει πολύ μπελά.
Λυπάμαι που έχασα τη ροή σε αυτό το θέμα που είναι σαφώς ένα από τα καλύτερα και ποιοτικότερα που έχω διαβάσει εδώ μέσα, κοντά μια 10ετία.

Και χαίρομαι που και οι δύο συμφωνείτε με αυτό που έγραψα. Μερικές φορές τέτοιες διαπιστώσεις αξίζουν ως ταξίδι (ζύμωση, εμπειρία, αλλαγες) και ως προορισμός (συμπέρασμα), ελπίζω ότι αν κάποιοι νεότεροι συντομεύσουν αυτό το δρόμο θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν το υπόλοιπο της ζυμώσεως και του χρόνου σε δημιουργικά θέματα.

Υπάρχουν αρκετές ιστορίες που ίσως γράψω κάποια στιγμή, όπου σε μερικές ... κοιμήθηκα ( :crazy0:) με κάποια από κει που δεν το περίμενα και σε άλλες που η κατάσταση περισσότερο έβγαζε εμπόδια παρά λύσεις και τελικά δεν μπόρεσα να κάνω κάτι. Και το χρέωνα στον εαυτό μου τότε.

Υπάρχουν και μερικές που το ζόρισα και μου έκατσαν, αλλά αποδείχθηκαν ακριβώς αυτό που είπες : πολύς μπελάς. Άλλοι ίσως το θεωρούσαν "σκορ" ... όπως το βλέπει ο καθένας.