Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!
Πέμπτη, 16 Απρίλιος 2015 02:18
Rate this item
(0 ψήφοι)

«Αφέντρα» online για βιτσιόζους!

Ενα δολάριο το λεπτό κερδίζει 28χρονη Αμερικανή εξευτελίζοντας τους άντρες μέσα από την οθόνη του υπολογιστή της. Η Ceara Lynch από το Πόρτλαντ έχει πάει ένα βήμα πιο πέρα τον ρόλο της «αφέντρας» και εξελίχθηκε σε εξπέρ στην ταπείνωση, με αποτέλεσμα να πληρώνεται αδρά για να ικανοποιεί μέσα από την ιστοσελίδα της τις φετιχιστικές φαντασιώσεις των πελατών της, σε όποιο μέρος του πλανήτη και αν βρίσκονται. Ανεβάζει βίντεο με τα οποία τους χλευάζει για την εμφάνισή τους, τις συμπεριφορές τους ή και για τις σεξουαλική ανικανότητά τους. Με το αζημίωτο φυσικά.

 

Ολα άρχισαν τυχαία όταν ήταν 17 ετών. Είχε μπει από περιέργεια σε ιστοσελίδα γνωριμιών και έπιασε συζήτηση με κάποιον άγνωστο. Της έκανε εντύπωση ότι όσο πιο άσχημα του μιλούσε τόσο πιο πολύ κέρδιζε το ενδιαφέρον του. Δεν χρειάστηκε πολύ για να σκεφτεί ότι θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τον φετιχισμό των αντρών μετατρέποντάς τον σε «επιχείρηση».

 

Για αρχή πούλησε χρησιμοποιημένο εσώρουχό της σε εξειδικευμένη ιστοσελίδα προς 65 ευρώ. Τα εύκολα χρήματα τη «γλύκαναν» και άρχισε να πουλάει και άλλα πολύ προσωπικά αντικείμενα, να δίνει «καυτά» live shows μπροστά σε κάμερα και να μιλάει σε ροζ γραμμή.

 

Επιχειρηματικά έκανε τη διαφορά όταν υλοποίησε την ιδέα να δημιουργεί βίντεο αποκλειστικά με θέμα τον εξευτελισμό των αντρών. Οπως έχει πει η ίδια, στήνεται μπροστά στην κάμερα και μιλάει σαν να είχε απέναντί της τον πελάτη. Αυτό ήταν. Φετιχιστές από όλη την υφήλιο με «βίτσιο» την ταπείνωση άρχισαν να συρρέουν στην ιστοσελίδα της. Πληρώνουν τα 37,5 ευρώ που απαιτούνται για τη μηνιαία εγγραφή και η Ceara Lynch κερδίζει κατά μέσο όρο ένα δολάριο το λεπτό. Μάλιστα όσοι από τους πελάτες μένουν πολύ ικανοποιημένοι από τις «υπηρεσίες» της τής κάνουν και πανάκριβα δώρα μέσω του Amazon, όπως παπούτσια Giuseppe Zanotti, αξίας 1.200 ευρώ!

 

 

Πηγή: espressonews.gr

Leave a comment

Τα πεδία με (*) είναι απαραίτητα προς συμπλήρωση.
Ο κώδικας HTML επιτρέπεται.