Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!
Δευτέρα, 04 Απρίλιος 2016 23:09
Rate this item
(1 Ψήφος)

Erotic Art Festival 2016: Το πιο καυτό φεστιβάλ επιστρέφει στην Αθήνα! (Διαγωνισμός 20 δωρεάν προσκλήσεων)

Mετά το επιτυχημένο "Εrotic Art Festival 2014", το «Sex World Convention Τour» επιστρέφει στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό, έτοιμο να ανεβάσει τη λίμπιντό μας στα ύψη μέσα από τις πολύπλευρες δράσεις του με γνώμονα την ενημέρωση και την ψυχαγωγία.
H διοργάνωση της έκθεσης έχει ως κινητήριο μοχλό τον ερωτισμό και τη σεξουαλική διάθεση σε όλες του τις διαστάσεις. Μέσα από την σεξουαλική ενημέρωση, εκθέσεις τέχνης, έκθεση ερωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, μπαζάρ ειδών γύρω από το σεξ, αλλά και μέσα από την ψυχαγωγία, τα shows και τα parties με καλεσμένα κορυφαία sexmodels από όλο τον κόσμο.
Στην πρώτη έκθεση η προσέλευση του Αθηναϊκού κοινού ξεπέρασε τις 40.000, εκ των οποίων 18.000 ήταν γυναίκες, ενώ παράλληλα μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάστηκε και από ζευγάρια που την επισκέφθηκαν - πάνω από 12.000 στον αριθμό.

"Εrotic Art Festival 2016" The concept:

- TheSex Art:
Εικαστική έκθεση με έργα και φωτογραφίες καταξιωμένων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για ακόμα μια φορά στο πλαίσιο του "Εrotic Art Festival". Άλλωστε η σεξουαλικότητα αποτελεί Νο1 πηγή έμπνευσης έργων τέχνης και εικαστικών δράσεων ανά τους αιώνες και δεν θα μπορούσε να λείπει…

- SexPerforming:
Τα μεγαλύτερα eroticmodels παγκοσμίως έρχονται στην Ελλάδα έτοιμα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ. Μέσα από τα πρωτοποριακά τους shows «ταράζουν» τα στερεότυπα και ανεβάζουν τον ερωτισμό του κοινού στα ύψη.

- BDSM area:
Η απόλυτη σεξουαλική ηδονή από παιχνίδια κυριαρχίας και extreme καταστάσεις σε μία ζώνη αυστηρώς ακατάλληλη. Η τέχνη του σεξ μέσα από μία άλλη «σκοτεινή» διάσταση θα μυήσει το κοινό σε μονοπάτια μη συμβατικά.

- The Homo Area (new):
Άλλο ένα καινοτόμο stage έρχεται να κερδίσει τις εντυπώσεις στη φετινή διοργάνωση. Μία νέα ζώνη σεξουαλικής απελευθέρωσης στα πρότυπα των μεγαλύτερων sexclubs της Ολλανδίας.

- The Se(x)ibition:
Η μεγαλύτερη έκθεση ερωτικών προϊόντων και υπηρεσιών που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας. Πάνω από 150 εκθέτες παρουσιάζουν τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες στο χώρο του ερωτισμού

- Τhe SexEducation:
Φέτος στο πλαίσιο της ενότητας SexEducation, θα πραγματοποιηθεί συνέδριο με θέμα την σεξουαλική κακοποίηση των γυναικών, ενώ για πρώτη φορά θα γίνει ανοικτή συζήτηση με θέμα «ΗΙV: Πρόληψη και αντιμετώπιση».





ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ


Το greekfoot.com σας προσφέρει τη δυνατότητα να κερδίσετε 20 (μονές) προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο την πρώτη μέρα του Erotic Art!
Η διαδικασία είναι απλή. Συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία σας (ονομεταπώνυμο όπως αναγράφεται στην ταυτότητα), διαλέξτε Θέμα "Άλλο" και γράψτε στο πεδίο Μήνυμα "Συμμετοχή".
Λήξη διαγωνισμού: 10/04/2016 και ώρα 23:59
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά 12 ώρες μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

Όροι συμμετοχής:

Οι προσκλήσεις ισχύουν μόνο για την πρώτη μέρα του Erotic Art (15/04)
Θα πρέπει να είστε ανω των 18 ετών.
Μία συμμετοχή ανά άτομο.
Η είσοδος στην έκθεση γίνεται υποχρεωτικά με την επίδειξη της ταυτότητα σας.

Related Video

Leave a comment

Τα πεδία με (*) είναι απαραίτητα προς συμπλήρωση.
Ο κώδικας HTML επιτρέπεται.