Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!
Δευτέρα, 18 Ιούλιος 2016 19:08
Rate this item
(0 ψήφοι)

Βρετανία: 71χρονη παντρεύτηκε 17χρονο - Το σεξ μαζί της είναι ονειρεμένο, λέει ο νεαρός

Η Almeda Errell γνώρισε τον νεαρό Gary στην... κηδεία του γιου της και τρεις εβδομάδες μετά ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου!
O έρωτας χρόνια δεν κοιτά, λέει ο σοφός λαός, ωστόσο μερικές περιπτώσεις ζευγαριών δεν μπορούν παρά να προκαλούν την... έκπληξη, αφού η μεγάλη διαφορά ηλικίας συνεπάγεται και μεγάλο χάσμα σε νοοτροπίες, βιώματα και συναισθηματική ωριμότητα.
Μία τέτοια περίπτωση είναι σίγουρα και αυτή μιας 71χρονης γυναίκας από τη Βρετανία, η οποία παντρεύτηκε πρόσφατα έναν 17χρονο, τον οποίο γνώρισε μάλιστα στην κηδεία του γιου της.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Mirror, όταν η Almeda Errell πήγε στην κηδεία του παιδιού της για να του πει το τελευταίο «αντίο», σίγουρα δεν περίμενε πως θα γνώριζε εκεί τον άντρα τον ονείρων της. Ωστόσο, αντικρίζοντας τον νεαρό Gary Hardwick, τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Μετά από μια θυελλώδη σχέση 3 εβδομάδων, το παράξενο ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Αργότερα την ίδια νύχτα, έκαναν σεξ για πρώτη φορά.
«Ήταν υπέροχα, καλύτερο κι από τα πιο τρελά μου όνειρα. Είναι πραγματικά η γυναίκα των ονείρων μου και η σωματική πλευρά της σχέσης μας δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη» αποκάλυψε ο Gary στην εφημερίδα Mirror. Τα ίδια ακριβώς συναισθήματα μοιράζεται και η Almeda, η οποία δηλώνει ότι «δεν έχει ξανανιώσει τόσο κοντά με άλλον άνδρα».
Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε περίοδο που, τόσο η 71χρονη όσο και ο 17χρονος αντιμετώπιζαν αρκετές δύσκολες καταστάσεις στην προσωπική τους ζωή, αφού η ηλικιωμένη γυναίκα είχε μόλις χάσει τον 45χρονο γιο της και ο νεαρός τσακωνόταν συνεχώς με την γυναίκα με την οποία ήταν μαζί. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, η προηγούμενη σχέση του είχε και αυτή... τα χρονάκια της, αφού ήταν 77 χρονών, ωστόσο δεν τον καταλάβαινε με αποτέλεσμα να τσακώνονται συχνά.

Πηγή: protothema.gr

1 comment

  • Comment Link kostas200 Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2016 18:43 posted by kostas200

    1. Αφού ο 17χρονος είναι ανήλικος, για τον γάμο χρειάζεται συναίνεση των γονέων του, οι οποίοι προφανώς την έδωσαν. Καλοί και αυτοί

    2. Τον έκλαψε πολύ τον γιο της, αφού τα έφτιαξε αμέσως, έζησαν θυελλώδη σχέση (sic) και παντρεύτηκαν σε 3 βδομάδες.

    3. Η προηγούμενη σχέση του 17χρονου ήταν μία 77χρονη με την οποία λέει πως δεν το καταλάβαινε. Μάλλον, δεν θα τον άκουγε λόγω βαρηκοΐας. Ακουστικά χρειαζότανε η σχέση όχι χωρισμό.

    4. Κοροϊδεύουμε τώρα, αλλά ο τύπος στα 30 θα είναι χήρος και ευκατάστατος κληρονόμος να ξεκινήσει τη ζωή του.

Leave a comment

Τα πεδία με (*) είναι απαραίτητα προς συμπλήρωση.
Ο κώδικας HTML επιτρέπεται.