Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!
Πέμπτη, 21 Οκτώβριος 2010 08:50
Rate this item
(41 ψήφοι)

Ποδολαγνεία (foot fetish)

Ποδολαγνεία (foot fetish) Hotlegsandfeet.com Promo Image


Οι φετιχιστές βλέπουν το πόδι σαν μια ερωτογενή ζώνη όπως κάποιοι άλλοι βλέπουν αλλά μέρη του ανθρώπινου σώματος.


Τα μέρη του ποδιού που τους ελκύουν είναι το μέγεθος του ποδιού, η καμάρα και η πατούσα, το μήκος και μέγεθος των δαχτύλων, το χρώμα και η υφή του δέρματος, οι γραμμώσεις της φτέρνας και των αστράγαλων, η απαλότητα της πατούσας, ακόμα και η μυρωδιά των ποδιών. Κάθε ένα απ αυτά τα χαρακτηριστικά λαμβάνει εξίσου μέρος στην ανταπόκριση φιλιών, χαδιών, γλειψίματος και χαϊδέματος. Ακόμα και τα δάχτυλα των ποδιών της γυναίκας χρησιμοποιούνται για να υποκαταστήσουν την πεολειχία (Stekel, 1964).


Οι ποδολάγνοι βρίσκουν ελκυστικό και όμορφο αυτό το μέρος του σώματος στην γυναικεία προσωπικότητα.
Όμως, εάν δεν ταιριάξουν αυτό το μέρος του σώματος, δηλαδή τα πόδια με κάποιο άλλο μέρος του σώματος τότε δεν υπάρχει ελκυστικότητα (Ellis, 1936). Οι φετιχιστές ασχολούνται διεξοδικά με την καθαριότητα του συγκεκριμένου μέρους του ανθρώπινου σώματος αν και υπάρχουν αναφορές στην βιβλιογραφία ότι ακόμα και βρόμικα πόδια τείνουν να τραβήξουν την προσοχή τους, αν και αυτό συμβαίνει στην πλειοψηφία σε ομοφυλοφιλικές καταστάσεις.

Η μυρωδιά των ποδιών έχει μια ιδιαίτερη δυναμική για την σεξουαλική διέγερση στους ποδολάγνου.
Ο Aigremont- Rossi(1990) αναφέρει ότι η μυρωδιά των ποδιών στον φετιχιστή έχει την ίδια σημασία που έχει για κάποιον άλλο η μυρωδιά των γεννητικών οργάνων η άλλων μερών του σώματος για την επίτευξη της σεξουαλικής διέγερσης. Οι ποδολαγνοι διεγείρονται συνήθως με εικόνες από πόδια είτε προσπαθούν να βλέπουν τέτοιο είδος θεμάτων. Γενικά πάντως, προτιμούν ήπιες σκηνές, αισθητικά αποδεκτές που εστιάζονται στο χαΐδεμα, φίλημα, γλείψιμο των ποδιών.

Ο φετιχιστής έχει έντονο σεξουαλικό ενθουσιασμό και διέγερση με τα πόδια που είτε χρησιμοποιείται ως προκαταρκτική συμπεριφορά είτε ως υποκατάστατο της ερωτικής πράξης. Οι περισσότεροι φετιχιστές παπουτσιών και ποδιών είναι ανακουφισμένοι όταν μάθουν ότι η σύντροφος τους έχει προσαρμόσει αυτό το είδος συμπεριφοράς στην ερωτική τους ζωή. Αυτό είναι πιθανώς επειδή ο φετιχισμός ποδιών θεωρείται συνήθως μη-παθολογικός και μια παραλλαγή αυτής της ερωτικής συμπεριφοράς.

Το πόδι είναι ένα πολύ ευαίσθητο όργανο που δίνει ευχαρίστηση και στους δύο συντρόφους. Το γαργάλημα των ποδιών μπορεί να δώσει, επίσης, μια αίσθηση ηδονής στα προκαταρκτικά καθώς επίσης μπορεί να είναι μια ερωτική ανταπόκριση στο άλλο φύλο.
Ο φανατικός φετιχιστής ποδιών κρυφοκοιτάζει τα πόδια με τον ίδιο τρόπο που άλλοι επιδιώκουν την ευκαιρία να βλεπουν ανθρώπους που ντύνονται με ειδικό τρόπο, όπως κολλάν, δερμάτινα ρούχα κλπ.
Προσελκύονται φυσικά από τα πόδια που είναι ανοικτού τύπου όπως τα σανδάλια και τα ανοιχτά ψηλοτάκουνα παπούτσια.
Η εστίαση της προσοχής τους βρίσκεται στη συμπεριφορά αυτής που τα φοράει ειδικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούν τα πόδια τους με τους μη λεκτικούς τρόπους.

 

Last modified on Πέμπτη, 21 Οκτώβριος 2010 09:16

3 comments

  • Comment Link vasilis Τρίτη, 04 Δεκέμβριος 2012 10:55 posted by vasilis

    i like feet from women and from shemales.i like to like them and play with them.i have an open mind and i like games before sex.

  • Comment Link monika Τετάρτη, 15 Ιανουάριος 2014 03:27 posted by monika

    M, teleia !! ;)

  • Comment Link Anthony Κυριακή, 24 Ιούνιος 2018 02:24 posted by Anthony

    Πατουσες για γλύψιμο και τελειο ποδογαμήσι ....Footjob...!!!!!! Ο ορισμός της τέλειας πατούσας για μένα ....(υποκειμενική άποψη)

    https://xhamster.com/videos/jerk-it-to-her-sexy-feet-2346617

Leave a comment

Τα πεδία με (*) είναι απαραίτητα προς συμπλήρωση.
Ο κώδικας HTML επιτρέπεται.