Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!



Αποστολέας Θέμα: ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ  (Αναγνώστηκε 14877 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lick-feet

  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 712
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 36
  • -Έλαβε: 40
ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ
« στις: Αυγούστου 07, 2007, 08:31:00 μμ »
ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ
Παρασκευή, 27-Οκτωβρίου-2000

Λατρευω τα ποδια της ξαδερφης μου.Εχει τα ωρεοτερα ποδια στον κοσμο.Ειναι μελαχρινη με πολυ μακρια σγουρα μαλλια.Εχει σωμα αγαλματος και ωραιο καθαρο προσωπο με σαρκωδη χειλη.Η σεξουαλικοτητα της μπορει να κανει οποιονδηποτε ανδρα σκυλακι της.Ειναι μια τελεια αμαζονα.Την λενε Βικυ και χορευει μπαλλετο απο 5 χρονων.Η λατρεια μου για τα ποδια της αρχισε οταν ειμουν 14 χρονων(με την ξαδερφη μου εχουμε την ιδια ηλικια) και 10 χρονια μπαλλετου ειχαν κανει τα ποδια της τοσο ομορφα που δεν μπορουσα να σταματησω να την σκεφτομαι. Η Βικυ φοραγε παντα το λευκο γιαλιστερο καλσον που φορανε ολες οι μπαλλαρινες.Καθε φορα που στεκοταν στα δαχτυλα των ποδιων της( φοροντας καλσον και τα παπουτσια του μπαλλετου) και χορευε μπροστα μου πατωντας μονο στα νυχια, εγω κοντευα να τρελαθω. Τελικα δεν αντεξα αλλο και αποφασησα να της πω τι ενιωθα για εκεινη και για τα ποδια της.
Ενα απογευμα πηγα σπιτι της και βρηκα την Βικυ στο δωματιο της.Ειχε μολις γυρισει απο το μπαλλετο.Φοραγε ακομα το καλσον της και το εφαρμοστο φορμακι που φορανε οι χορευτριες.Ηταν τοσο εφαρμοστο που φαινοταν το στηθος της και οι ρωγες της ολοκαθαρα.Ειχε στηθος μεγαλο και καλοσχηματησμενο σαν να ηταν γυναικα και οχι 14 χρονων .
Χαρηκε που με ειδε και εγω πηρα θαρος και της ειπα οτι ειχα να της εξομολογηθω κατι.Εκεινη ομως μου ειπε -Γιατι δεν μου λες αυτο το τοσο σημαντικο που θες ενω θα μου τριβεις τα ποδια?Δεν νομιζεις οτι μου αξιζει μετα απο 4 ωρες χορου? Δεν μπορουσα να πιστεψω ποσο τυχερος ημουν.Η Βικυ ηταν ξαπλωμενη στο κρεβατι και εγω γονατησα διπλα στα ποδια της.Ηταν ξυπολητη και μπορουσα να δω τα νυχια των ποδιων της βαμενα κοκινα κατω απο την ραφη του λευκου της καλσον.Οταν αγγιξα τα ποδια της η αισθηση του καλσον μου προκαλεσε στηση.Αρχισα να τριβω τα δαχτυλα του αριστερου ποδιου της και σιγα σιγα ανεβαινα προς τα πανω.Οταν ειχα φτασει στην γαμπα της ,καθως ετριβα με προσοχη για να μην σχισω το καλσον της,ενιωσα το δεξι ποδι της στον καβαλο μου.Η ξαδερφη μου ειχε κλεισει τα ματια της απο ηδονη ,λες και ειχε οργασμο.Μου ειπε μισοαστεια ,μισοσοβαρα -Εισαι πολυ καλος.Θα σε προσλαβω για σκλαβο μου και θα σε βαλω να μου τριβεις τα ποδια μεχρι να γερασεις.Χαχαχαχαα Τοτε εγω της απαντησα - Αυτο ακριβως ηθελα να σου πω.Λατρευω τα ποδια σου και θελω να γινω σκλαβμμμμμμ.... Δεν προλαβα να τελειωσω την φραση μου, γιατι σηκωσε τα ποδια της και εχωσε και τις δυο πατουσες της στο στομα μου!Και τα δεκα υπεροχα δαχτυλακια της κουνιονταν πανω στην γλωσσα μου!Την ακουσα να μου λεει -Τα ποδια μου ταιριαζουν τελεια στο στομα σου,σαν κλειδι στην κλειδαρια.Γιαυτο σκασε και ρουφα.
Αρχισα να ρουφαω και να γλυφω τα ποδια της σαν να εγλυφα ζαχαρωτο,οταν την ακουσα να λεει με φωνη που ετρεμε απο ευχαριστηση -Ποσες φορες την εχεις παιξει ενω με φανταζωσουν να σου χορευω φοροντας το πιο γυαλιστερο μου καλσον? Εγω απαντησα (αφου εβγαλε τα ποδια της απο το στομα μου και τα ακουμπισε στον καβαλο μου) - Την επαιξα?Τι ενοεις? Ειμασταν και οι δυο 14 χρονων αλλα η Βικυ ηταν ηδη γυναικα ενω εγω ημουν ακομα αβγαλτος.Μου απαντησε - Θα σου εδειχνα αλλα δεν ειναι σωστο,γιατι εισαι ξαδερφος μου και ειναι αμαρτια να σου το πιασω με τα χερια. Η Βικυ ειχε μεγαλωσει με αυστηρες αρχες.Οσο περιεργο και αν φαινεται, επιτρεποταν να ρουφαω τα ποδια της ολη μερα,αλλα ποτε δεν θα απλωνε το χερι της στο πεος μου,γιατι το θεωρουσε αιμομιξια και αμαρτια. -Γιατι δεν μου δειχνεις με τα ποδια τοτε ? Ειπα εγω -Σωστα !Καλη ιδεα.Ετσι μου φαινετε πιο σωστο.Γδυσου Εβγαλα το παντελονι και το εσωρουχο μου.Ξαπλωσα ανασκελα διπλα στο κρεβατι,ενω εκεινη καθησε στοκρεβατι και τυλιξε τα ποδια της γυρω απο το πεος μου.Ημουνα ηδη ερεθισμενος, αλλα οταν ενιωσα την μεταξενια αισθηση του καλσον και την ζεστη απο τα ποδια της στο πεος μου,αρχισα να τρεμω απο ηδονη.Σαν σε ονειρο ακουγα την ξαδερφη μου να μου λεει - Σε εχω καβλωσει τοσο που νιωθω το πεος σου καυτο και σκληρο σαν πετρα.Μην χυσεις ακομα.Κρατησου.Λοιπον κοιτα τι θα κανεις.Θα κουνας τα χερια σου οπως εγω.Πανω,κατω,πανω,κατω........ Η Βικυ μου μαθαινε πως να αυνανιζομαι με τα ποδια της και ηταν υπεροχα.Η καλυτερη στιγμη της ζωης μου.Τα ποδια της με εκαναν να αισθανομαι τοσο ωραια, που αν πριν την λατρευα τωρα ειχα κανει την Βικυ απολυτη ΘΕΑ μου.Ποτε δεν πιστευα οτι τα ποδια της μπορουσαν να μου δωσουν τετοια ηδονη και το καλυτερο δεν ειχε ερθει ακομα.
Η Βικυ ειπε -Ο τελευτεος μου γκομενος του αρεσε να τον παιζει ενω εγω του χορευα.Μου ειχε ζητησει να το κανουμε αλλα εγω του ειπα πως ειμαι πολυ μικρη ακομα αλλα τον αφηνα να μου κανει στοματικο ερωτα.Εγω τον ικανοπουσα χορευοντας του.Μου αρεσε γιατι οταν του χορευα ηταν σαν να ελεγχω τον οργασμο του,αλλα το να εχω το πεος στα ποδι μου μου αρεσει πιο πολυ.Πως και δεν το σκεφτηκα πιο πριν? Τοτε ακριβως ειχα τον πρωτο μου οργασμο.Στα ποδια της Βικυς και ηταν σαν σε ονειρο.Απο τοτε εθιστηκα στα γυναικεια ποδια με καλσον και η Βικυ ειναι υπευθυνη γιαυτο.Αγγαλιασα της γαμπες της (ενω τα ποδια της ηταν ακομα στον καβαλο μου),λεγωντας εκτος ελεγχου απο την λατρεια μου. -Εισαι η Θεα μου .Ασε με να σε λατρευω.Σε ικετευω παρε με για σκλαβο σου. Εκεινη γελασε και ειπε -Ενοια σου και απο δω και περα η μουρη σου θα ειναι χωμενη συνεχεια στο καλσον μου.Θα ικανοποιεις ολες τις αναγκες μου. Σαν χορευτρια προσεχω πολυ τα ποδια μουκαι απο δω και περα καθηκοντα σου θα ειναι να μου κανεις μασαζ,να βαφεις τα νυχια των ποδιων μου,να μου κανεις αποτριχωση, να μου αλοιβεις τις γαμπες λαδικαι φυσικα θα πληρωνεις ολα τα καλσον που φοραω.Αν αποτυχεις σε καποιο απο αυτα θα σε τιμωρησω και φυσικα θα χρησιμοποιησω τα ποδια μου .Φυγε τωρα και να εισαι ετοιμος οταν σε χρειαστω.
 Ετσι εγινα σκλαβος της.Ανακαλυψα οτι τα ποδια της Βικυς μπορουσαν να μου προσφερουν πονο ,η αφανταστη ηδονη,αναλογα πως τα χρησιμοποιουσε η ξαδερφη μου.Η πιο συνυθησμενη και αγαπημενη της τιμωρια ηταν να με ποδοπαταει.Θυμαμε μια φορα που της αγορασα λαθος καλσον(αγορασα Golden Lady, ενς μου ειχε ζητησει Hanes),φορεσε ενα καλσον που ηταν πολυ γιαλιστερο και μου ειπε να της φορεσω τα παπουτσια του μπαλετου με το στομα μου σαν σκυλος.Νομιζα οτι αυτη ηταν η τιμωρια μου.Αμεσως μετα εβαλε στο σι ντι την <<Λιμνη των κυκνων>> του Τσαικοφσκι και μου ειπε -Αποψε η δασκαλα μου ανεβαλε την προβα, οποτε μας ειπε να εξασκηθουμε σπιτι μας και εσυ θα κανεις το πατωμα κατω απο τα ποδια μου. Ξαπλωσα στο πατωμα και εκεινη πατησε πανω μου και αρχησε να χορευει στις μυτες των ποδιων της.Ο πονος ηταν αφορητος.Οταν το σι ντι σταματησε,κατεβηκε απο πανω μου και εγω αρχησα να ανασανω ξανα.Καθε κοκαλο του σωματος μου ποναγε.Με ρωτησε λαχανιασμενη και χαμογελαστη -Πως σου φανηκε? -Εισαι Θεα και υπεροχη οπως παντα . Απαντησα προσπαθωντας να ανασανω,αλλα εκεινη μου ειπε -Οχι!Ηταν απαισιο.Θα το προβαρω ξανα απο την αρχη.ΟΛΟ .Την επομενη βδομαδα αρχιζουμε παραστασεις και θελω να ειμαι τελεια.Θα εισαι πολυ περιφανος οταν με δεις να χορευω πανω στην σκηνη και ξερεις οτι ενα μερος της επιτυχιας μου οφειλετε σε σενα.Χωρις εσενα να σε παταω η προβα ειναι βαρετη.Ξαπλωσε τωρα ξανα κατω απο τα ποδια μου.
 Αρχησε ξανα η μουσικη και η Βικυ πατησε στομαχι μου στις μυτες των ποδιων της και αμεσως εβαλε το αλλο της ποδι στο κεφαλι μου.Ενιωθα την χορογραφια στο σωμα μου.Για την Βικυ δεν ημουν εκεινη την στιγμη τιποτα αλλο απο ενα ζωντανο χαλι στα ποδια της.Χαμογελαγε σαν να ηταν στην σκηνη και εδεινε παρασταση,λες και εγω δεν υπηρχα καν κατω απο τα ποδια της.Ξαφνικα κοιταξε απο ψηλα εμενα στα ποδια της και χωρις να σταματησει να χορευει ειπε -Γιατι παραπονιεσαι?Εχεις την καλυτερη θεα απο οποιονδηποτε αλλο στην παρασταση!Χαχαχαα Η Βικυ ειναι τωρα επαγγελματιας μπαλλαρινα.Ημουνα σκλαβος της για πολλα χρονια.Την περιμενα στο καμαρινι της σα πιστο σκυλακι σε πολλες περιοδιες ανα τον κοσμο,αλλα αυτα θα τα διηγηθω ισως σε αλλη ιστορια.Τωρα ειναι παντρεμενη και δεν μπορω πια να ρουφηξω τα γλυκα της ποδια.Μονο ενω χορευει στην σκηνη μπορω να την θαυμασω.Η ξαδερφη μου παντα μου στελνει εισητηρια στην πρωτη θεση του θεατρου και εγω δεν εχω χασει ουτε μια παρασταση.
 Στα γενεθλια μου παντα με επισκσπτεται (με τον αντρα της),φορωντας καυτα μινι και γιαλιστερο εκρου καλσον που ξερει οτι με ξετρελενει.Καθετε διπλα μου κανωντας σταυροποποδι και τριβωντας τις γαμπες της ωστε να ακουγετε ο ερεθιστηκος ηχος απο το καλσον της,ενω εγω δεν μπορω να κανω τιποτα!Παντα της αρεσε να με ερεθιζει χωρις να μπορω να την αγγιξω. Αφου φυγει,ανοιγω το δωρο της και ειναι το ιδιο καθε χρονο.Το καλσον που φοραγε το περασμενο βραδυ στην σκηνη.Εχει ακομα το υπεροχο αρωμα της επανω.Ειναι Θεα .

-KALSON-
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 09, 2007, 01:00:42 μμ από LYKOS »
Χαλάκι στα Πόδια σας Θεά μου...


Αποσυνδεδεμένος LYKOS

  • *GF Pervert*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 1160
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 48
  • -Έλαβε: 93
Απ: ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 09, 2007, 12:53:17 μμ »
Wraia istoria.

Thanks.

An kai eixa kapote mia gkomena pou ekane polla xronia mpaleto.Sinithos apo to poli xoro ta daxtila toys paramorfononte.
MaDNeSS...

Αποσυνδεδεμένος FeetFetishMan

  • *GF Pervert*
  • *****
  • I aM GoNnA mAkE hIm An OfFeR hE cAn'T rEfUsE
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 1064
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 104
  • -Έλαβε: 53
Απ: ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 09, 2007, 03:01:00 μμ »
nai alla exoun terastia kountepie kai terasties kamares pragma pou latreyw:Peinia to oneiro mou na glypsw podia ballarinas...kai oxi mono :w00t:

Αποσυνδεδεμένος stssts

  • Ο παλιός είναι αλλιώς
  • ***
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 165
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 0
  • -Έλαβε: 0
Απ: ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 09, 2007, 04:40:20 μμ »
poly kalh hstoria..

Αποσυνδεδεμένος pododoulos

  • Ο παλιός είναι αλλιώς
  • ***
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 138
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 0
  • -Έλαβε: 1
Απ: ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 09, 2007, 04:49:59 μμ »
poly oraia i istoria sou efxaristoume!!!
Μιλάμε για πολύ γλύψιμο...

Αποσυνδεδεμένος τρελος

  • Ο παλιός είναι αλλιώς
  • ***
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 223
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 39
  • -Έλαβε: 1
Απ: ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 07, 2008, 02:47:09 πμ »
kal milame ezises sxedon to oneiro mou  alithini einai i istoria;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;