Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!



Ψηφοφορία

ποια νικα σε μια παλη δαχτυλων (ποδομαχια) ?

Η Πεθερα Β νικα
1 (12.5%)
Η Μαρια νικα
7 (87.5%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 7

Η ψηφοφορία έληξε: Νοεμβρίου 29, 2017, 05:01:27 μμ

Αποστολέας Θέμα: Η μιλφαρα φιλη μου εναντιον της πεθερας β  (Αναγνώστηκε 1124 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bilboy12001

  • Μέγας ποδολάγνος
  • ****
  • Φετιχ μου τα μεγαλα δαχτυλα των ποδιων !
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 283
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 1
  • -Έλαβε: 24
Η μιλφαρα φιλη μου εναντιον της πεθερας β
« στις: Οκτωβρίου 30, 2017, 05:01:27 μμ »
Η Μαρια πιστευει οτι εχει πιο δυνατα και κυριαρχικα ποδια.Οι δαχτυλαρες μου μπορουν να νικησουν της Πεθερας Β .Η Πεθερα Β εχει νικησει τις 2 προηγουμενες κοντρες της και πιστευει και οτι η Μαρια θα εχει την τυχη των αλλων δυο , που χασανε.
Εσεις τι πιστευετε? Ποιανης τα δαχτυλα φαινονται πιο δυνατα και κυριαρχικα , ποια θα νικηση σε αυτην την ποδομαχια ?
Σεναριο :
Η Μαρια ειναι 56 ετων ενω η Πεθερα Β ειναι 49 ετων , συνεπως εχουμε δυο μιλφαρες με πολυ γυμνασμενα ποδια και ευκαμπτα δυνατα δαχτυλα.
H Μαρια κοντη γυρω στα 1.65 και ζυγιζε καπου 60 κιλα περιπου..Ηταν μια σεξυ ωριμη γυναικα με 37  νο παπουτσι με απιστευτα καυλωτικα δαχτυλα ποδιων .Το μεγαλο της δαχτυλο ηταν σχετικα φαρδυ και το νυχι του προεξειχε λιγο…και ηταν θανατηφορο για γρατζουνισμα Της αρεσαν τα πολυχρωμα ολοσωμα φορεματα και συνηθιζε να εμφανιζεται ξυπολητη  πριν τους αγωνες.Ετσι πολλοι της ειχαν δωσει το ψευδωνυμο…η «αλανιαρα»
Η Μαρια εδειξε ισχυρο ενδιαφερον μολις πληροφορηθηκε το κλαμπ μας και θελησε να δοκιμαση τις δυναμεις της κοντρα στην αφροκρεμα των ποδομαχων του κλαμπ.Ετσι επιλεχθηκε ναπαλεψη με την πεθερα Β , που ειχε μεγαλη φημη.Η πεθερα ποτε εμφανιζοτανε με γαλλικο πεντικιουρ και αλλες φορες με κατακοκκινα νυχια.Ηταν ψιλη γυρω στο 1.70 με πολυ δυνατα ποδια και φαρδυ μεγαλο δαχτυλο , που ηταν το οπλο της σε αυτες τις αναμετρησεις. Ο αγωνας ορισθηκε να πραγματοποιηθη σε μια παμπ  εξω από μια κωμοπολυ στην Β.Ελλαδα  , οπου συχνα  λαμβαναν μερος τετιου ειδους αναμετρησεις «underground events»Η γνωστη παμπ Μεγαλος Αλεξανδρος φιλοξενουσε αυτές τις ποδομαχιες , καθως στην εξωτερικη χωματινη αυλη και σε ένα κτισμενο από τουβλα υψους 15 εκατοστων-  1χ1 τμ χωματινο τεραιν οι ποδομαχοι αναμετριοντουσαν.Το δαπεδο αυτης της μικρης χωματινης αρενας ηταν καλυμμενο από μικρα αιχμηρα χαλικια και το ποδοπατημα πανω σε αυτά …σκετος θανατος!Αυτος ηταν ο παραδοσιακος τροπος διεξαγωγης των ποδομαχιων στην περιοχη και Αποκαλουνταν  «extreme toe catfights» λογω του ότι υπηρχε βιαιοτητα και εξ αιτιας των σκληρων συνθηκων αγωνα.Ακομη αντι πολυθρονες που χρησημοποιουνταν στα μεγαλα  events, εδώ υπηρχαν δυο ξυλινα αντικρυστα σκαμπω κολλημενα στο εδαφος. Υπηρχαν ομπρελες για να προστατευσουν τις μονομαχους από την βροχη η το χιονi ,συνηθες φαινομενο εδώ αλλα τα ποδια τους ησαν εκτεθειμενα  καθως τιποτα δεν σκεπαζε την μινι αρενα!Το τσουχτερο κρυο πολλες φορες ηταν ανυποφορο και τα γδαρσιματα και οι γρατζουνιες μεσα σε αυτές τις extreme καιρικες συνθηκες εκαμαν το εργο των ποδομαχων δυσχερες.
Ετσι…σημερα 30 Οκτωβριου  ειχαν συγκεντρωθει γυρω στα 50 ατομα ,διασκορπισμενα γυρω γυρω από την αυλη της παμπ ,κατω από ομπρελες για να προστατευθουν από το χιονονερο που επεφτε ,ενώ το διαβολοκρυο {γυρω στους 0 βαθμους)  ηταν ανυποφορο.Πρωτη εμφανισθηκε η Μαρια   με ένα σεξυ πολυχρωμο κιτρινο ανοικτο φορεμα και όπως παντα…ξυπολητη παρα το τσουχτερο κρυο!!! Την υποδεχτηκαν οι οπαδοι της ,κατοικοι των γειτονικων περιοχων , οπου ειχαν ερθει να την απολαυσουν και να την ενθαρυνουν. Ουρλιαζαν οι θιασωτες της  ενώ οι παδοι της πεθερας Β αποδοκιμαζαν με σφυριγματα την Μαρια!Καθισε στο ξυλινο σκαμπω και ετριψε τα δαχτυλα της πανω στα χαλικια για «ζεσταμα» ενώ οι ι οπαδοι της συνεχιζαν να την παροτρυνουν ,δημιουργωντας ατμοσφαιρα.Σε λιγο , εμφανισθηκε η Πεθερα Β με ένα μαυρο πανταλονι και ένα μαυρο δερματιονο μπουφαν , ενώ η εκπληξη ηταν τα τσοκαρα που φορουσε αψηφωντας και αυτή το κρυο.Χαιρετισε τους διοργανωτες και την αντιπαλο της και καθισε με την σειρα της στο σκαμπω, σηκωνοντας το πανταλονι της μεχρι τα γονατα και βγαζοντας τα τσοκαρα ,τοποθετησε το δεξιο της ποδι στην χωματινη αρενα και τριβοντας και αυτή τα δαχτυλα της στο δαπεδο για ζεσταμα.Οι οπαδοι της , η πλειοψηφια των οπoιων ησαν από Λαρισα η Θεσσαλονικη και μερικοι από Αθηνα , οπου ειχαν ταξιδεψει τοσα χλμ για να της σταθουν στο πλευρο της και να την εμψυχωσουν.
-«Θα την μαδησης την καινουργια!» φωναζαν δυνατα και ανταπαντωντας στους οπαδους της Μαριας , που με την σειρα τους αποδοκιμαζαν την Πεθερα Β.Ενας σημαντικος διαφορετικος κανονας εδώ ηταν ο εξης : εκτος από την εγκαταλειψη οπου σταματουσε ο αγωνας , αν μια μονομαχος εκρινε ότι δεν μπορει να συνεχιση μπορουσε να τραβηξη το ποδι της εξω από την αρενα. Σε αυτην την περιπτωση ο αγωνας τελειωνε αμεσως  σαν να εγκατελειψε με παραδοση.Mε το συνθημα εναρξης , τα δυο ποδια χυμηξαν αστραπιαια το ένα εναντιον του αλλου .
-«Πανω της «αλανιαρα»! Τσακισε την Πεθερα Β!» ουρλιαζαν οι οπαδοι της Μαριας
Πανω της Πεθερα Β !» ουρλιαζαν οι οπαδοι της
Τα στοιχηματα επεφταν σαν βροχη και η αγωνια ηταν στο κατακορυφο ,ενώ η κοντρα τους με τεντωμενα και των δυο τα δαχτυλα- ετοιμα να αρπαχθουν και να παλεψουν , εκανε την ατμοσφαιρα πολύ τεταμενη και αγρια.
Με το τελος της ψηφοφοριας θα δημοσιευσω μια μινι ιστορια , βασει του αποτελεσματος.
Παρακαλω πολυ κανετε τα σχολια σας και ψηφιστε με βαση - ποια φαινονται πιο δυνατα και οχι πιο σεξυ , αφου ο διαγωνισμος αφορα αποκλειστικα μια παλη δαχτυλων και οχι ομορφια








 



φωτο Μαριας :

https://www.greekfoot.com/index.php?option=com_jfusion&Itemid=53&jfile=index.php&topic=62388.0

φωτο Πεθερας Β :

https://www.greekfoot.com/index.php?option=com_jfusion&Itemid=53&jfile=index.php&topic=56733.msg560520#msg560520

Αποσυνδεδεμένος bilboy12001

  • Μέγας ποδολάγνος
  • ****
  • Φετιχ μου τα μεγαλα δαχτυλα των ποδιων !
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 283
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 1
  • -Έλαβε: 24
Απ: Η μιλφαρα φιλη μου εναντιον της πεθερας β
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 31, 2017, 04:13:46 πμ »
 Ενας απο τους διοργανωτες απευθυνομενος στο καυλωμενο πληθος , ειπε :

   ποια θα γαμηση την αλλη ? η μιλφαρα των 49 ετων με το φοβερο παρουσιαστικο και την σεξυ μεγαλη δαχτυλαρα η μιλφαρα των 56 ετων με την επισης σεξυ
   δαχτυλαρα ?παρατηρειστε προσεκτικα τις δαχτυλαρες τους τωρα που ειναι τεντωμενες και τρεμοπαιζουν...γιατι σε ενα λεπτο σταματα το πονταρισμα στα
   στοιχηματα.
  Το πληθος σηκωμενο απο τις καρεκλες μιλουσε δυνατα ανταλασσοντας στοιχηματα.Σε λιγο ...μετα απο ενα λεπτο αναμονης ο διαιτητης εδωσε το συνθημα να
   ξεκινηση ο αγωνας.
- " γαμησε την Μαρια ! μαδησε την γρια ! δειξε της ποσο βαρβατες ειναι οι δαχτυλαρες σου !!! "
- " πανω της Μαρια ! , οι  δαχτυλαρες  σου θα την τσουρομαδησουν  !!!"
Οι δυο γυναικες νευρικα τρεμοπαιζοντας τα δαχτυλα τους αρπαχθηκαν προσπαθοντας της μιας το μεγαλο δαχτυλο να καβαλιση το αλλο.Αφου παλεψαν κανα λεπτο , της Μαριας το δαχτυλο καβαλικεψε εκεινο της πεθερας β και αρχισε να το  τριβη στο χωματινο δαπεδο με τα χαλικια.Η πεθερα β ουρλιαξε απο τον πονο και προσπαθησε νε ξεφυγη , να λυση την λαβη , αλλα το κοκκινο δαχτυλο της Μαριας ειχε κυριολεκτικα σφηνωσει της πεθερας και συνεχιζε το ποδοπατημα.
- " ετσι θα σε λυωσουν οι δαχτυλαρες μου ! σαν σταφυλια που λυωνουν στον τρυγο !!!"
- "αααααχχχχχχχ  " βογγουσε η πεθερα β
-"Μπραβο Μαρια! δωσε της να καταλαβη! βρηκε την δασκαλα της !!!  χαχαχαχα..."  φωναζαν οι οπαδοι της νεοφερμενης , βλεποντας να ξεκινα εκρηκτικα και να κυριαρχη
-" παλεβε πεθερα β ! παλεβε να ξεφυγεις ! μια κωλογρια ειναι ! αντε λοιπον! " παροτρυναν την πεθερα β οι δικοι της
- ααααααχχχχχχ βρωμα " ουρλιαξε η πεθερα με ματια γουρλωμενα απο το ανελεητο ποδοπατημα πανω στα χαλικια της χωματινης αρενας.
-" ετσι...ετσι...θα σε γαμησουν οι βαρβατες δαχτυλαρες μου! παραδωσου ! " ανταπαντησε με λυσσα η Μαρια που ο κυκλος της την παροτρυνε ακομη περισσοτερο
-" τελεισε την τωρα Μαρια! πριν ξεφυγη και συνελθη! τελειωσε την !!!!"



(συνεχιζεται - αναλογα του αποτελεσματος)

ψηφιστε και σχολιαστε παρακαλω  :) ;) :p
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 31, 2017, 04:30:09 πμ από bilboy12001 »