Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!



Αποστολέας Θέμα: η γραμματέας.  (Αναγνώστηκε 5059 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Horla82

  • *GF Pervert*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 1224
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 355
  • -Έλαβε: 81
η γραμματέας.
« στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 10:47:00 μμ »
Δέν ήταν πολύς καιρός απο τότε που είχα γίνει διευθυντής τμήματος και μου έφεραν μια καινούρια βοηθό. Η Χριστίνα ήταν εικοσιεπτά χρόνων, ψηλή μελαχροινη και αδύνατη. Ισως όχι η πιο εντυπωσιακή παρουσία στο χώρο μιας και είχε μικρό στήθος και γενικά το στύλ της ήταν πιο ρόκ παρά κυριλε αλλα ήταν πολύ ευχάριστη και πρόσχαρη οπότε την συμπαθούσαν όλοι.  Το ντύσιμο της ήταν περισσότερο άνετο παρά σέξυ, με παντελόνια και ανετα φλατ παπούτσια και πουκαμισάκια ή μπλουζίτσες. Μάλιστα την είχα πετύχει καμια δύο φορές σε κοινές παρέες στον χώρο εργασίας, μιας και δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας (ήμουν τριαντατεσσάρων) οπότε μπορούσαμε να μιλάμε άνετα. Και για να πώ την αλήθεια την έκανα παντα κέφι αλλα μέσα στην δουλεία δεν είχα την κατάλληλη ευκαιρία για να εκδηλώθώ.

παρόλα αυτά η ευκαιρία ήρθε λίγο καιρό αργότερα. Καθώς ελεγχα κατι τιμολόγια πελατών παρατήρησα μια σοβαρή παρατυπία της που είχε ως αποτέλεσμα η εταιρία να ζημιωθεί αρκετα λευτά. Οπως ήταν φυσικό μπορούσα να την καλύψω κανοντας με συνένοχο στο λάθος της αλλα αυτό ήταν η ευκαιρία που ζητούσα. Ηξερα οτι η Χριστίνα είχε μεγάλη ανάγκη την δουλεία γιατι έμενε μόνη της και χρειαζόταν τα χρήματα οπότε θα έκανε ότι της ζητούσα. Ετσι την κάλεσα στο γραφείο μου για να μιλήσουμε.

Στην αρχή ήταν έκπληκτή, ειδικά όταν της έδειξα τα τιμολόγια και το λάθος της αφού ηταν σίγουρη οτι τα είχε κανει όλα σωστα, αλλα μετά απο λίγο το κατάλαβε και εκείνη και αγχώθηκε σκεπτόμενη τις συνέπειες που θα μπορούσε να έχει αν μαθευόταν στα ανώτερα στρώματα της ιεραρχίας. Εγώ της εξήγησα οτι μπορεί να καλυφθεί το λάθος αλλα θα χρειαστώ κατι για τον κόπο μου αφού γίνομαι συνένοχος και αμα μας πιάσει κάποιος θα πάρουμε πόδι και οι δύο. Φυσικά κατάλαβε αμέσως για τι μιλούσα.

Ομολογώ οτι η αντίδραση της ήταν πιο ήρεμη απο όσο περίμενα. Αντί να με βρίσει, το δέχτηκε χαμογελόντας πονηρά και μαλιστα μου είπε οτι της αρεσα αλλα δεν ήξερε πως να κάνει κίνηση μεσα στο γραφείο. Επίσης αντέδρασε ψυχραιμα όταν της είπα για κάποιες "ιδιαιτερότητες" που είχα και τι ακριβώς ήθελα απο αυτη αλλα πάλι χαμογέλασε διαβεβαιόνοντας με οτι δεν θα φυγω παραπονεμένος. Εν τέλη κανονίσαμε εκείνο το βράδυ να περνούσα απο το σπίτι της.

Εφτασα στις επτά ακριβώς φορόντας απλά ρουχα, αφου δεν είχα σκοπό να την βγάλω εξω για φαγητό αλλα θα περνούσαμε τον χρόνο μας ικανοποιοντας τις φαντασιώσεις μου. Εκείνη φορούσε μια φόρμα γυμναστικής και σαγιονάρες. Χαμογέλασε όταν με είδε.

"Μπες και κάθησε στον καναπέ όσο πιο αναπαυτικά μπορείς. Πάω να ετοιμάσω μερικά πράγματα, ενώ εσύ στο ενδιάμεσο βγάλε τα ρούχα σου οκ;" είπε

Εκανα ότι μου είπε. Γδύθηκα και κάθησα αναπαυτικά στον καναπέ. Το σπίτι της ήταν διακοσμημένο με μοντέρνο στύλ αλλα φαινόταν οτι το είχε ετσι απο τα φοιτητικά της χρόνια. Μετα απο λίγο η Χριστίνα ήρθε, χαμογελόντας. Παρατήρησα στο παντελόνι της φόρμας διαγράφονταν ενα εξώγκομα. Εκείνη ήρθε και έκατσε πάνω μου φροντίζοντας να ακουμπίσει το μουνάκι της πανω στο πέος μου που σιγά, σιγά σκλήραινε. Μου χαμογέλασε και με κοίταξε στα ματια ενώ τα χέρια της μου τσιμπούσαν τις ρώγες.

"Λοιπόν εσύ, είσαι η πουτανίτσα που θέλει καυλί;" μου ψιθύρισε στο αυτί μου.
"Ναι" απάντησα.
"Ναι τι;"
"Ναι, θέλω καυλί' είπα ενω εκείνη μου εγλυφε το αυτί και με φίλαγε στο λαιμό.
"Ναι ε; Θέλεις καυλί ετσι;" είπε αισθησιακά. "Σε κατάλαβα αμεσως τι τσουλάκι είσαι. Γουστάρεις καυλί ε;"
"Ναι γουσταρω" είπα εγώ.
Ξαφνικά με χαστούκησε και σηκώθηκε απο πάνω μου. Με επιασε απο τα μαλλια και με έριξε στο πάτωμα.

"Σιγα μωρη κυρία που θα σου δώσουμε απο τώρα να γλύψεις καυλια. Για ξεκίνα να γλύφεις τα πόδια μου και βλέπουμε",

Ξεκίνησα και εγώ να γλύφω τα ιδρωμένα πόδια της. Τα νύχια της ήταν πολύ περιποιημένα, βαμμένα μώβ, μακρυα, συμμετρικά και λεπτά όπως τα ήθελα. Είχε μια ελαφρια μυρωδιά ιδρώτα ανακατεμένη με την μυρωδιά της πλαστικής σαγιονάρας. Η Χριστίνα είχε σκύψει απο πάνω μου και μου χαιδευε τον πρωκτο ενω ταυτόχρονα έριχνε baby oil.

"Μωρη κυρία, τόσο καιρό το παίζεις γαμιας και είσαι η πρώτος στις πίπες. Παω στοίχημα οτι εχεις γλύψει περισσότερες πουτσες απο καθε αλλη κοπέλα στην επιχείρηση"

Φυσικά δεν ίσχυε κατι τέτοιο αλλα απαντησα καταφατικά. Συνέχιζα να γλύφω όσπου η Χριιστήνα με διέταξε να ξαπλώσω ανάσκελά και εκατσε στον καναπέ πανω μου. Με το ένα πόδι μου παταγε το σκληρό καυλί μου ενω το αλλο το εχωνε στο στόμα μου.

"Γλυψε ξεφτυλα. Που να ήταν εδώ τα παιδιά να σε θαυμάσουν. Θα εγλυφες και τα πόδια απο τα αλλα κορίτσια;" είπε
"Ναι" απαντησα καθώς μου εχωνε και τα πεντε δαχτυλα στο στόμα μου, μπουκόνοντας με. Αφου τα εγλυψα για αρκετή ώρα με αναγκασε να γυρίσω μπρούμητα και εβαλε τις σαγιονάρες της ακριβως μπροστα στην μουρη μου. Μπορουσα να μυρίσω τον ιδρώτα απο τα ποδια της ενω εκείνη μου πίεζε το κεφαλι με την πατούσα της. Ταυτόχρονα μου εριχνε χαστούκια στα κωλομέρια και με ταπείνωνε συνεχώς.

Αφου βεβαιώθηκε οτι είχα καθαρίσει τις σαγιονάες με διέταξε να σηκωθώ στα γόνατα. Εκείνη εκατσε μπροστα μου και γδύθηκε πετόντας τα ρούχα της στον καναπέ. Οπως περιμενα το σώμα της ήταν πολύ αδύνατο με μικρό στηθος αλλα σχετικα σφιχτό. Είχε βεβαια καμπύλες αλλα όχι ιδιαιτερα εντονες. Κατω απο το κιλοτάκι της φορούσε ενα στραπον, όπως της είχα ζητήσει, όχι πολύ μεγάλο, περίπου δεκατεσσερα εκατοστα και οχι χοντρο.

"Μμμ" είπε πλησιάζοντας το στο στόμα μου. Προσπαθησα να το γλύψω αλλα το απομάκρυνε. "Θες το καυλί μου ε; Πρώτα πρέπει να αποδείξεις οτι σου αξίζει να σε γαμησω" είπε και καθησε στον καναπε. Σήκωσε τα πόδια της και είδα οτι το στραπ είχε απο κατω μια σχισμή όπου φαινόταν το μουνάκι της. Εκείνη με αρπαξε απο τα μαλλιά και με εσπρωξε προς τα εκεί.

Ξεκίνησα να γλύφω το ήδη υγρό μουνι της ενω η Χριστίνα εσκουζε απο ηδονη. Καθε λίγο με διεταζε να γλύψω καλύτερα και εγω εχωνα την γλώσαα μου όλο και πιο βαθιά. Ξαφνικα με απομάκρυνε και εχωσε το στραπ στο στόμα μου.
Ξεκίνησα να γλύγφω το πλαστικό πεός και η Χριστινα με κοιτούσε γελόντας. Ελεγε οτι είμαι και το πρώτο τσιμπουκι στην επιχείρηση και αναρρωτιώταν που είναι οι υπόλοιποι να με θαυμάσουν. Καθως εγλυφα εκείνη εσπρωχνε το στραπ όλο και περισσότερο μεσα στο στόμα μου ενω μερικες φορες το εβγαζε εξω για να μου ρίξει σκαμπιλακια στα μαγουλα. Είχε βάλει κιόλας το ενα πόδι της πανω στην πλάτη μου και όταν απομακρυνόμουνα το λίγυζε για να με ξαναφέρει πίσω.

Αφού την πίπωσα για αρκετη ωρα με εσπρωξε και σηκώθηκε όρθια. Με διεταξε να στηθώ στα τεσσερα με ανοιχτα τα πόδια. Εκανα όπως ακριβως μου είπε και εκείνη εκατσε απο πίσω μου λεγοντας "Για να δουμε τώρα". Μου χαιδεψε λίγο τον πρώκτο και αρχησε να το γλύφει. Το καυλί μου είχε γίνει πετρα καθώς ενιωθα την υγρη γλωσσιτσα της να διαπερνα την σουφρα μου. Αφου εγλυψε για λιγο σηκώθηκε όρθια και αρχιζε να βάζει το στραπ στον κώλο μου.

Καθως το στραπ γλυστρούσε μεσα εκείνη έλεγε "Βλέπω Νικο, οτι δεν είσαι καμια παρθένα. Τι γίνεται εχουμε κατσει σε πολλές;"
"Ναι" είπα εγω νιώθοντας το πλαστικο πεός να με διαπερνα.
"Ναι ε; Για πες, καμια απο την δουλεία" είπε
"Οχι"
"Ε τοτε γκομενα ε" είπε καθως το είχε βαλει μεσα. Αρχησε να κινηται ρυθμικα μεσα εξω, στην αρχη αγρα και μετα όλο και πιο γρήγορα μεχρι να βρει εναν ρυθμό. Δεν ήταν εμπειρη, φαινότανα αυτο αλλα το είχε μεσα της. Με γαμουσε δυνατα, χωρίς ομως τόσο ωστε να πονάω. Εκεινη φαινοταν να το ευχαριστιέται.

"Για πες ρε, ποιά σε πρωτογαμησε"
"Πουανα" είπα
"Πληρωσες ρε για να σε γαμησουν; Τόσο ξεφτυλας είσαι" είπε
"Ναι"
"ΡΕ Ξε-φτύ-λα" είπε καθως εσπρωχνε με δυναμη σε καθε συλλαβη "Ρε ρεζίλι, είσαι ξεφτυλας ρε"
"Ναι είμαι" είπα καθως εκεινη αρχησε να επιταχυνει όλο και περισσότερο. Η καυλα που ενιωθα ήταν ατελείωτη. Δοκίμασα να πιασω το καυλι μου για να χυσω αλλα με διεταξε να το αφησω. Ξαφνικα με πεταξε μπροστα, πανω στον καναπε και μου είπε να ξαπλωσω ανασκελα με ανοιχτα τα πόδια. Το έκανα και με καβαλησε ιεραποστολικα.

Πλησίασε το πρόσωπο της στο δικο μου και με κοιταζε καθως με γαμουσε. Τα μαλλια της τα είχε πιασει κοτσιδα.

"Σου αρεσε ε να σε γαμουνε ε;"
"Ναι είπα"

Συνέχισε να με γαμάει ενω ταυτόχρονα μου εγλυφε τα αυτια και το λαιμό. Με τα χερια της με τσιμπουσε στις ρώγες η με γρατζούναγε στην πλάτη. Δεν αντεχα αλλο και της είπα οτι ήθελα να χυσω.

"Οχι ακομα είπε." Και βγηκε απο μεσα μου. Σηκώθηκε όρθια και εβγαλε το στραπ.
"Δεν νομίζεις οτι πρεπει να διασκεδαζω και εγώ είπε;" Και ανεβηκε πανω μου. Εβαλε το καυλι μου μεσα της και με διεταξε να την γαμησω, πραγμα που εκανα αμεσως. Το μουνι της ήταν ζεστο και υγρό, πραγματική απόλαυση αν και καπως στενό, μιας και το καυλί μου είχε γίνει γαιδουρίσιο.

"Πιο γρηγορα, πιο γρηγορα" είπε και εγω την γαμουσα όσο πιο δυνατα και γρηγορα μπορουσα. Κοντευα να εκραγω αλλα κρατηθηκα ακομα. Την εσπρωξα απο πανω μου και την εστησα στα τεσσερα. Μπήκα απο πίσω της ακριβως όπως είχε κανει και αυτη, στην αρχη αγρά και μετα όλο και πιο γρηγορα. Εκείνη εσκουζε απο ηδονη και συνεχως φωναζε' "Ξεσκισε με ρε μαλακα, εγώ καλα σε γαμησα, εσύ μονο αυτό μπορείς;"

Την γαμησα δυνατα και γρηγορα, σαν να παίρνω το αίμα μου πίσω, ενω κρατιόμουν για να μήν χύσω. Εκείνη φώναζε και εσκουζε ενω καποια στιγμη εβαλε τα κλαμματα λεγοντας μου οτι τελειώνει. Πραγματι το μουνι της γεμισε με υγρά, και τότε καταλαβα οτι έπρεπε να τελειώνω και εγω. Εχυσα μεσα της, μια τεραστια ποσοτητα σπέρματος, το οποίο κοντεψε να φυγει προς τα εξω. Βγάζοντας το καυλί μου είδα οτι το μουνι της είχε λερωθει απο υγρα και σπέρμα και εκείνη, αφού είχε ολοκληρώσει με αρπαξε απο τα μαλλια και με εχωσε αναμεσα στα ποδια της διαταζοντας με να την καθαρίσω.

Εγλυψα τα παντα, καθοδιγούμενος παντα απο αυτην και με ανταμειψε με ενα βαθυ γλώσσοφιλο.

¨Λοιπόν κυριε προισταμενε σας αρεσε" είπε
"Και βεβαια" απαντησα
"Ωραια λοιπον. Θα το επαναλάβουμε ετσι; Κατι μου λεει οτι αυτη θα είναι μια ακρως αποδοτικη συνεργασία"
Oh bondage I'm uptight
Dig the feeling it's alright

Αποσυνδεδεμένος sLaveAlex

  • *GF Pervert*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 2586
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 527
  • -Έλαβε: 86
Απ: η γραμματέας.
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2010, 12:29:06 πμ »
 :thumbsup1: :thumbsup1: :wanker2: :wanker2:

Αποσυνδεδεμένος footlover

  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 692
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 68
  • -Έλαβε: 86
Απ: η γραμματέας.
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2010, 12:51:04 πμ »
καλόοοοοοοο

Αποσυνδεδεμένος ofootmaniaco

  • Προχωρημένος
  • **
  • Μηνύματα: 71
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 0
  • -Έλαβε: 2
Απ: η γραμματέας.
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2010, 09:19:09 πμ »
καλόοοοοοοο
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ.ΧΑ ...ΧΑ

Αποσυνδεδεμένος gkafic

  • Προχωρημένος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 81
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 13
  • -Έλαβε: 18
Απ: η γραμματέας.
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2010, 11:37:15 μμ »
πολυ ωραια.ελπιζω σε αναλογη συνεχεια.φαινεται οτι τις εχεις τις ιστιριες,
ευχαριστουμε

Αποσυνδεδεμένος Patousofilos

  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 648
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 0
  • -Έλαβε: 10
Απ: η γραμματέας.
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 03:19:33 μμ »
Καταπληκτική ιστορία!!

Αποσυνδεδεμένος rizzlas

  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • female foot ...
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 938
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 16
  • -Έλαβε: 72
Απ: η γραμματέας.
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 06:40:30 μμ »
και ζησαν αυτοι καλά και εμείς καλύτερα
:emetos::emetos: :emetos::emetos: :emetos:
:emetos: :emetos: :emetos: :emetos:
 :emetos::emetos:
 :punk:
Ν' αφήνεσαι στης θάλασσας το ρεύμα, να λιμνάζεις
κει που πρόσκαιρα αγάπησες, ν' αναλώνεσαι
διαγνώνοντας χωρίς σκοπό περιπτώσεις αθεράπευτες.

Να πληθαίνεις.