Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!



Αποστολέας Θέμα: Χαλάκι στα πόδια της!!!!!!!!!!  (Αναγνώστηκε 4336 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος πανος

  • Νέος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 30
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 11
  • -Έλαβε: 7
Χαλάκι στα πόδια της!!!!!!!!!!
« στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 10:27:38 μμ »

Χαλάκι στα πόδια της by panos
(φανταστική ιστορία)

Είχε πλέον καταλάβει για τα καλά η γυναίκα μου την «δύναμη» των ποδιών της και το τι μπορούσε να κάνει στους άντρες. Η κλωτσιά της μπορούσε να γονατίσει ακόμη και τον πιο δυνατό αρσενικό και οι γάμπες τις ντυμένες με το απόλυτό γυναικείο αξεσουάρ, το καλσόν της μπορούσαν να θολώσουν κάθε αρσενικό μυαλό.
Μελετώντας τις αντιδράσεις των αντρών και κυρίως τις δικές μου  μπορούσε πλέον με μια ματιά να καταλάβει ποιον μπορεί να τρελάνει με τα πόδια της και το κυριότερο πως μπορεί να τον λειώσει τελείως.
Ήταν λοιπόν ένα βραδάκι μια μέρα μετά από την έξοδο της  με μια φίλη της που καθόταν ξαπλωμένη στον καναπέ φορώντας ένα μακρύ καθημερινό φόρεμα και ένα πολύ λεπτό καλσόν στο χρώμα του δέρματος που έκανε τα πόδια της να φαίνονται σχεδόν γυμνά. Μου έκανε νόημα να καθίσω δίπλα της και ξεκίνησε να μου λέει για το τι έγινε το προηγούμενο βράδυ.

-Αποφασίσαμε να πάμε κάπου ήσυχα, να πιούμε σο κρασάκι μας να τσιμπήσουμε κάτι και να συζητήσουμε. Με το που μπήκαμε στο μαγαζί  είδα ότι υπήρχε μόνο μια παρέα από 4 άντρες  που τα βλέμματα τους έπεσαν αμέσως επάνω και καρφώθηκαν λες και ήμασταν κάποιο αξιοθέατο. Μου την έδωσε που μας κοιτούσαν χωρίς ίχνος ντροπής και θύμωσα.
  Στο μυαλό μου ήρθε η χθεσινή εικόνα της με το κόκκινο στενό μπλουζάκι της που έκανε το στήθος της να δείχνει υπέροχο, τη στενή μαύρη φούστα της που σταματούσε λίγο πάνω από το γόνατο και φυσικά το  λεπτό μαύρο καλσόν  που στόλιζε τις υπέροχες γάμπες της  και τελείωνε σε ένα ζευγάρι 12ποντές κόκκινες γόβες.
-Εκεί θα κάτσουμε είπα στη φίλη μας δείχνοντας το διπλανό τους τραπέζι και πέρασα αργά από δίπλα τους για να δω τις αντιδράσεις τους. Οι δύο από αυτούς γύρισαν και κοίταξαν αμέσως τα πόδια μας. Τα θύματα προδόθηκαν αμέσως και τώρα ήμουν έτοιμη να τους τυλίξω στον ιστό μου.
Λέγοντας αυτά έβαλε τα πόδια της πάνω στα δικά μου και έκατσε αναπαυτικά στον καναπέ. Τα μάτια μου έπεσαν πάνω στα νυχάκια της που μέσα από το πολύ λεπτό καλσόν της, διακρινόταν καθαρά το γαλλικό βάψιμο τους. Ήταν η 1η φορά που έβλεπα τα πόδια της τόσο τέλεια περιποιημένα.
-Κάθισα λοιπόν σεμνά παρατηρώντας τις κινήσεις τους καταλαβαίνοντας ότι μας σχολίαζαν αλλά ξεχώρισα αμέσως το μαλακά που προσπαθούσε να δει τα πόδια μου κάτω από το τραπέζι και από τα σχόλια που άκουγα ήταν ο ποίο θρασύς από όλους. Ξεχάστηκα με τη συζήτηση όταν πρόσεξα ότι ο τύπος είχε καρφωθεί πάνω μου θρασύτατα. Ήταν το θύμα που ήθελα για τη βραδιά και σκέψεις για το τι θα του κάνω άρχισαν να περνάν από το μυαλό μου.

Τώρα ενώ μιλούσε είχε φέρει το πόδι της και έτριβε την πατούσα της στην κορυφή του μηρού μου έτσι ώστε τα δαχτυλάκια της να περνούν χιλιοστά από τα αρχίδια μου κάνοντας με να αρχίσω να καυλώνω ακούγοντας και αυτά που έλεγε.

-Αφού είδα ότι συνέχισε να καρφώνεται πάνω μου και να κάνει κάπου-κάπου και κρυφά σχόλια προς τους φίλους του αποφάσισα να παίξω μαζί του. Γύρισα αργά την καρέκλα μου στο πλάι ώστε να μην κρύβει τίποτα από τα πόδια μου το τραπέζι και έκατσα σταυροπόδι. Τα μάτια του κατέβηκαν αμέσως από πάνω μου κύλησαν πάνω στις γάμπες μου και σταμάτησαν στις κόκκινες γόβες μου. Τον άφησα να χαζεύει και μόλις άρχισε να αδιαφορεί άλλαξα πόδι τραβώντας του ξανά την προσοχή.

Ξαφνικά το μυαλό μου σταμάτησε να ακούει καθώς η πατούσα της ήταν πάνω στα αρχίδια μου πιέζοντας τόσο ώστε να με κάνει να έρθω αμέσως σε πλήρη στύση και έμεινα να κοιτάω σαν χαζός τις ζάρες που έκανε το καλσόν της στον αστράγαλο της καθώς η φτέρνα της έτριβε πιέζοντας τα αρχίδια μου. Χαμογέλασε με την κατάσταση μου και συνέχισε.

-Το έπαιζε άνετος, το αρσενικό κυνηγός αλλά δυστυχώς για αυτόν το θηλυκό θήραμα του είχε βρει το αδύνατο σημείο του και θα τον νικούσε κατά κράτος. Τώρα ήρθε η ώρα να αρχίσω να τον τρελαίνω άλλαξα πόδι αυτή τη φόρα τόσο επιδεικτικά και σηκώνοντας το πόδι τόσο ψηλά  ώστε η φούστα μου να αφήνει ακάλυπτα τα μισά μπούτια μου έμεινε να κοιτάει   καρφωμένος πάνω τους λες και ήταν υπνωτισμένος. Αυτό έκανε να ξυπνήσει μέσα μου η γυναίκα κυρίαρχος.

Τότε ένιωσα τα δάχτυλά του ποδιού της να έχουν πιάσει το λάστιχο της φόρμας μου και να προσπαθούν να το βγάλουν πιέζοντας προς τα κάτω ενώ είχε αποκαλυφθεί και το κεφαλάκι του τεντωμένου μου πούτσου. Σηκώθηκα και έβγαλα αμέσως ότι φορούσα   όπως απαιτούσε το πανίσχυρο φύλο που είχα μπροστά μου και ξανακάθισα  στη θέση μου με τον πούτσο μου σηκωμένο σαν κοντάρι να δείχνει γελοίος δίπλα στα πανέμορφα γυναικεία πόδια της καθώς έβαζε την πατούσα της διπλά του σηκωμένη προς τα επάνω λες και έκανε διαγωνισμό ύψους και βάζοντας το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της διπλά στο κεφαλάκι του πούτσου μου γελώντας με τη σύγκριση.

-Είχα βρει λοιπόν το αρσενικό θύμα και θα το έπαιζα όσο ήθελα. Άρχισα λοιπόν να παίζω με την γόβα μου έντονα, τα μάτια του πήγαν αμέσως εκεί και το βλέμμα του άλλαξε καθώς έβγαζα το πίσω μέρος του ποδιού και άφηνα τη γόβα να κρέμεται στα δάχτυλα μου ώστε να μπορεί να θαυμάσει την μισή πατούσα μου μέσα στο μαύρο καλσόν μου και τότε του έδωσα το χτύπημα κάτω από τη μέση αφήνοντας τη γόβα μου να πέσει και τον τύπο να χορτάσει τη θέα του ποδιού μου μέχρι την ενισχυμένη άκρη του καλσόν μου που στόλιζε τα όμορφα δαχτυλάκια των ποδιών μου. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που περίμενα τα μάτια του γούρλωσαν και έμεινε ακίνητος. Άλλο ένα αρσενικό  σκυλάκι στα πόδια μου.

Χαλαρά άρχισε να χαϊδεύει με το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της την κορυφή του πούτσου μου
πιέζοντας με τη ραφή του καλσόν της το σημείο κάτω από το κεφαλάκι του πούτσου ακριβώς στο σημείο που έπρεπε  κάνοντας με να ανατριχιάσω  από καύλα.

-Τότε ο τύπος είπε κάτι στους φίλους του ότι θα τους δείξει πως είναι ο «πραγματικός» άντρας γύρισε με θράσος την καρέκλα του προς το τραπέζι μας, έκατσε διπλά μου και ρώτησε τι να μας κεράσει. Του είπαμε ότι δεν θέλουμε τίποτα και χωρίς να ρωτήσει έκανε νόημα να φέρουν κρασί είπε στο σερβιτόρο ότι όλα είναι πληρωμένα από αυτόν και άρχισε να πίνει μαζί μας λέγοντας αντρικές μαλακίες ρίχνοντας κλεφτές ματιές στα πόδια μου.

Μιλώντας συνέχιζε να χαϊδεύει με τα όμορφα δαχτυλάκια του ποδιού της τον πούτσο μου ο οποίος ήταν έτοιμος να εκραγεί και σήκωσε το άλλο της πόδι και η δεύτερη πατούσα της άρχισε να χαϊδεύει το  στήθους μου κάνοντας τα μάτια μου να καρφωθούν πάνω στα δαχτυλάκια της και τον υπέροχο αστράγαλο της  που γυάλιζαν μέσα στο υπέροχο λεπτό καλσόν της. Το μυαλό μου είχε αρχίσει να θολώνει από αυτά που μου έκανε και ήμουν σίγουρος ότι το είχε καταλάβει.

-Είχε αρχίσει να με εκνευρίζει , αλλά αυτό που με έκανε να θυμώσω και να αποφασίσω ότι το συγκεκριμένο αρσενικό έπρεπε να τιμωρηθεί ήταν το ότι κάποια στιγμή άφησε το κομπολόι του με το οποίο έπαιζε όλη την ώρα να πέσει στο πάτωμα δίπλα στα πόδια μου και όταν έσκυψε να το πάρει και μην αντέχοντας τον πειρασμό άπλωσε το χέρι του και άρχισε να χουφτώνει παθιασμένα τις γάμπες μου χαϊδεύοντας τες πεινασμένα μέχρι τον αστράγαλο κοιτώντας με στα μάτια με ένα χαμόγελο ανωτερότητας. Αμέσως  πάτησα με τη γόβα μου το κομπολόι του και τον κοίταξα άγρια στα μάτια  κάνοντας τον να χαμηλώσει τα μάτια και να προσπαθήσει να πάρει το κομπολόι έχοντας τα μάτια του καρφωμένα πάνω στο μαύρο καλσόν μου κοιτώντας λαίμαργα το σημείο που τελείωνε η φούστα μου και άρχιζαν να φαίνονται τα όμορφα γυναικεία μπούτια, άλλα όσο δύναμη και να έβαλε δεν μπόρεσε να το τραβήξει κάτω από τη γόβα μου ώσπου νικημένος εγκατέλειψε την προσπάθεια και προσπάθησε με το χέρι του να σηκώσει το πόδι μου αλλά με μια γρήγορη κίνηση πάτησα τα δάχτυλα του τόσο δυνατά που τα τράβηξε και σηκώθηκε φοβισμένος αφήνοντας το ανδρικό παιχνιδάκι του στο έλεος της γυναικείας γόβας μου.

Λέγοντας αυτά  σταμάτησε να χαϊδεύει τον πούτσο μου έβαλε την πατούσα της πάνω του και με δύναμη το πίεσε πάνω στην κοιλία μου πατώντας πάνω του όπως πατούσε το κομπολόι του μαλάκα .Πλέον ο πούτσος μου είχε χαθεί κάτω από το υπέροχο γυναικείο όπλο και τώρα τον πίεζε δυνατά κάνοντας ασυναίσθητα τα χέρια μου να κινηθούν και να τυλιχτούν γύρω από τους υπέροχούς αστραγάλους της για να τον προστατέψω. Όταν τα χέρια μου ήρθαν σε επαφή με το καλσόν της θυμήθηκα ότι δεν είχα καμία ελπίδα να της αντισταθώ και απλά της χάιδεψα ευλαβικά το καλσόν  στο πάνω μέρος της πατούσας της και μάζεψα τα χέρια μου.
 
-Ήμουν θυμωμένη γιατί ακόμα οι μαλάκες άντρες σαν αυτόν νόμιζαν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν σε μια γυναίκα χωρίς να πάθουν τίποτα. Αυτός πάντως απόψε θα έπαιρνε το μάθημα του. Του είπα να πάει στις τουαλέτες και να με περιμένει και το θύμα έφυγε τρέχοντας κουνώντας την ουρά του σαν σκυλάκι από τη χαρά του και περνώντας διπλά από τους φίλους του έκανε το σήμα της νίκης μη γνωρίζοντας τι τον περιμένει. Είπα στη φίλη μου να ετοιμαστεί να φύγουμε και τον ακολούθησα

Το πόδι της χαλάρωσε την πίεση στον πούτσο μου και είχε αρχίσει να τον τρίβει δυνατά πάνω στην κοιλία μου με ρυθμό και αν συνέχιζε έτσι δεν θα αργούσα να τελειώσω. Η αίσθηση του καλσόν της καθώς τριβόταν πάνω του και η θεά τον υπέροχων αστραγάλων της με τις ζάρες που έκανε το καλσόν της με τρέλαιναν. Ενώ το άλλο πόδι της συνέχιζε να χαϊδεύει το στήθος μου και τα ¨γαλλικά¨ δαχτυλάκια της να είναι δίπλα στο στόμα μου αλλά να μην φτάνω να τα φιλήσω.

-Όταν μπήκα στον προθάλαμο της τουαλέτας ο τύπος με περίμενε με τα σάλια να του τρέχουν από λαχτάρα .Σήκωσα τη φούστα μου και  έβαλα το πόδι μου ψηλά στο νεροχύτη της βρύσης αφήνοντας τον χαζεύει μέχρι τα απόκρυφα της φούστας μου και του είπα αφού του αρέσουν τόσο πολύ τα πόδια μου γιατί δεν τους το δείχνει φιλώντας τα. Χωρίς δεύτερη κουβέντα και ξαναμμένος όπως ήταν έπεσε με τα μούτρα και άρχισε να τα φιλάει και να χαϊδεύει τις γάμπες μου. Τον διέταξα να φιλήσει πρώτα τις γόβες μου και υπάκουσε αμέσως . Αργά –αργά έβγαλα το πόδι μου από τις γόβες και έβαλα τα δάχτυλα μου με το καλσόν στη μύτη του για χορτάσει από το ¨άρωμα¨ του καλσόν μου και άρχισε να φιλάει την ενισχυμένη άκρη από το ακριβό καλσόν μου. Το χέρι του όταν ένιωσε την μυρωδιά των ποδιών μου πήγε κατευθείαν στα γεννητικά του όργανα και άρχισε να χαϊδεύεται. Αυτή η εικόνα ξύπνησε στα στήθη μου την περηφάνια για την γυναικεία ανωτερότητα και το ποιο είναι το ισχυρό φύλο και όσο έβλεπα αυτό το τυχαίο αρσενικό να σέρνετε στα πόδια μου η περηφάνια έγινε φωτιά ανάμεσα στα σκέλια μου  που με έκανε να θέλω να καταστρέψω τελείως αυτό το αρσενικό σκουπίδι.

Πλέον το πόδι της έτριβε με μεγαλύτερη ταχύτητα τον πούτσο μου και η ραφή του καλσόν της έστελνε κύματα ηδονής στο σημείο κάτω από το κεφαλάκι του πούτσου μου καθώς το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της με μαεστρία έτριβε το κατάλληλο σημείο ώστε να με τρελαίνει και το απομάκρυνε ακριβώς την στιγμή που ήμουν “έτοιμος” παρατείνοντας το μαρτύριο μου. Ταυτόχρονα τα δαχτυλάκια του άλλου ποδιού της χόρευαν μέσα στο διάφανο πέπλο του καλσόν που τα τύλιγε  μπροστά στα μούτρα μου αλλά δεν μπορούσα ούτε να τα αγγίξω ούτε να τα φιλήσω ούτε να χορτάσω τη μυρωδιά τους.

-Δεν κρατιόμουν άλλο ένιωθα έτοιμη να έρθω σε οργασμό, έπρεπε να τον τελειώσω γρήγορα και έβαλα το πόδι μου στο στήθος του και τον έσπρωξα προς την πόρτα κάνοντας τον να φεύγει  προς τα πίσω χωρίς να φέρει καμία αντίστασή. Μπορούσα εκείνη τη στιγμή με μια κλωτσιά να τον αφήσω στα τέσσερα στην τουαλέτα αλλά ήθελα να δώσω ένα μάθημα και στους φίλους του. Συνέχισα να τον σπρώχνω με τη γόβα μου και σπρώχνοντας την πόρτα με το σώμα του την άνοιξε και βγήκε στο χώρο του εστιατορίου και οι τρεις φίλοι του γύρισαν και είδαν το φίλο τους με το πόδι μου στο στήθος του. Το άφησα εκεί να χορτάσουν το θέαμα καθώς η φούστα μου δεν έκρυβε τίποτα από το σηκωμένο μου πόδι και το καλσόν μου γυάλιζε στα φώτα κάνοντας το ακόμα πιο όμορφο. Τότε το κατέβασα και με μία αστραπιαία κίνηση το κάρφωσα με δύναμη ανάμεσα στο πόδια του καυλωμένου μαλάκα που είχα μπροστά μου και ενώ οι φίλοι του γούρλωναν τα μάτια από αυτό που είδαν, ο τύπος έπεφτε ακαριαία στα γόνατα βγάζοντας λυγμούς και αγκαλιάζοντας με τα χέρια του τα πονεμένα του σκέλη. Με την άκρη του ματιού μου είδα τη φίλη μου να χαμογελάει πονηρά και βλέποντας τις τρομαγμένες φάτσες τον φίλων του αλλά και του σερβιτόρου που κοιτούσε με ανοιχτό το στόμα είχα ένα μικρό οργασμό.

Λέγοντας αυτά ένιωσα την ανάσα της να βαραίνει και το πόδι της έχει φέρει τον πούτσο μου σε σημείο να είναι έτοιμος να σκάσει από το τέντωμα ενώ τα αρχίδια μου ήταν έτοιμα να αδειάσουν. Τότε αποφάσισε να τσακίσει και εμένα, με μία κίνηση σήκωσε την μακριά φούστα της ψηλά αποκαλύπτοντας τα υπέροχα πόδια της  ολοκληρωτικά κάνοντας τα ματιά μου να γουρλώσουν καθώς δεν φορούσε καλσόν αλλά ένα ζευγάρι κάλτσες σιλικόνης που σταματούσαν λίγο πάνω από τα γόνατα της και αυτομάτως κόλλησε το άλλο της πόδι στα μούτρα μου. Ο συνδυασμός της μυρωδιάς και της εικόνας από τις σέξι κάλτσες της έκανε το μυαλό μου να σταματήσει και άρχισα να νιώθω μια γλυκιά ζαλάδα.

-Τώρα ήταν η ώρα να ποδοπατήσω όση ¨ανδρική¨ αξιοπρέπεια είχε απομείνει μες το μαγαζί και να καρφώσω σε κάθε    ¨ανδρικό¨  μυαλό την εικόνα του  ποδιού μου ντυμένο με το υπέροχο λεπτό μαύρο καλσόν  μου σαν το απόλυτο γυναικείο όπλο καταστροφής του ανδρικού πληθυσμού. Σήκωσα το πόδι μου αργά και σαδιστικά και πάτησα στην πλάτη του διαλυμένου αρσενικού που λέρωνε με δάκρυα πόνου το πάτωμα δίπλα στις ψηλοτάκουνες γόβες μου ανέβασα την φούστα μου και έστρωσα το καλσόν μου στο πόδι που μόλις είχε κλωτσήσει το φίλο τους και κοιτώντας τους στα μάτια χάιδεψα το καλσόν μου από τον αστράγαλο ως την κορυφή του ποδιού μου. Τέντωσα το πόδι μου και έσπρωξα το κορμί του που κύλησε σαν σακί πατάτες στο πάτωμα, έστρωσα τη φούστα μου τραβώντας την προς τα κάτω για να δείχνει όσο πιο σεμνά γίνεται και πιάνοντας την φίλη μου αγκαζέ φύγαμε προς την πόρτα αφήνοντας τα αρσενικά  μάτια να καρφωθούν πάνω μου καθώς ο ήχος από τα τακούνια μου έκανε την καρδιά τους να χτυπάει γρήγορα. Περνώντας δίπλα από τον σερβιτόρο που καθόταν ακίνητος με ανοιχτό το στόμα, του έδωσα ένα ελαφρύ χαστούκι και του είπα να μη ξεχάσει να δώσει το λογαριασμό στον κύριο που «σέρνετε στο πάτωμα για χάρη μου» και φύγαμε γελώντας δυνατά.

Ακούγοντας τα τελευταία της λόγια, ρουφώντας την μυρωδιά των ποδιών της και της σέξι κάλτσας της και με την εικόνα των υπέροχων ποδιών της μπροστά μου άρχισε το κορμί μου να τρέμει, η ανάσα μου να βαραίνει και το πόδι της πάνω στο πιο ευαίσθητο σημείο του πούτσου μου να τον έχει φέρει στα όρια του.  Ένιωθα το μυαλό να θολώνει και ήμουν έτοιμος να λιποθυμήσω από καύλα. Και τότε μόνο με ένα άγγιγμα με τη ραφή από το λεπτό καλσόν της με τελείωσε, ο πουτσος μου άρχισε να σπαρταράει και να πετάει άσπρα υγρά με δύναμη  λερώνοντας το στομάχι μου και φτάνοντας σχεδόν μέχρι το πρόσωπο μου καθώς με μεγάλη μαεστρία τράβηξε το πόδι της την κατάλληλη στιγμή και πίεσε τη βάση του πούτσου μου έτσι ώστε να στείλει τα υγρά του εκεί που αυτή ήθελε χωρίς να λερώσει καν την λεπτή διάφανη κάλτσα της στο σημείο που τα δαχτυλάκια της με έκαναν να τελειώσω. Το μόνο που μπόρεσα να ψιθυρίσω ενώ όλο το κορμί μου έτρεμε από ηδονή και σχεδόν λιποθυμούσα   ήταν «μωρό μου με τελείωσες».Το κορμί μου κύλησε κάτω από τον καναπέ μόλις σήκωσε το πόδι της από τον πούτσο μου καθώς τα πόδια μου έτρεμαν και δεν μπορούσαν να με κρατήσουν και έμεινα εκεί με τα μούτρα μου δίπλα στις πατούσες της να προσπαθώ να πάρω αναπνοή. Μέσα στη θολούρα μου την είδα να  στρώνει με αργές προσεχτικές κινήσεις σαν να κρατάει  κάτι πανάκριβο  την υπέροχη διάφανη στο χρώμα του δέρματος  κάλτσα ξεκινώντας από τα δαχτυλάκια του ποδιού της μέχρι πάνω από το όμορφο γόνατο της  και να κατεβάζει γελώντας την φούστα της μέχρι τους αστραγάλους κρύβοντας από τα μάτια μου τα πανέμορφα γυναικεία «κοσμήματα» της   και κάθισε σταυροπόδι αναπαυτικά γελώντας. Πέρασαν μερικά λεπτά και όταν ξαναβρήκα τον έλεγχο του εαυτού μου ήμουν ακόμα στο πάτωμα αυτή τη φορά τα μάτια μου έβλεπαν καθαρά δίπλα στα μούτρα μου τα θαυμάσια γαλλικά νυχάκια της να ξεχωρίζουν στην τελείως διάφανη κάλτσα της ενώ το άλλο της πόδι εκατοστά πάνω από το κεφάλι μου ανεβοκατέβαινε κάνοντας τις ζάρες της κάλτσας της στον αστράγαλο να λαμπυρίζουν και έμεινα να κοιτάζω τα κενά ανάμεσα στα δαχτυλάκια των ποδιών της καθώς τα ανοιγόκλεινε ερωτικά κάνοντας τον ήλιο να φτάνει στα μάτια μου περνώντας από ένα φανταστικό στο χρώμα του δέρματος πέπλο. Την κοίταξα που είχε αρχίσει να διαβάζει το περιοδικό της αδιάφορη για το ότι ο άντρας της ήταν ακόμα πεσμένος δίπλα στα πόδια της διαλυμένος προσπαθώντας να πάρει ανάσα και με δυσκολία στηριγμένος στον αγκώνα μου σήκωσα το κεφάλι μου και φίλησα ευλαβικά την πατούσα της πάνω από το κεφάλι μου.
Έσκυψε και με κοίταξε υποτιμητικά τα «υγρά» στα μούτρα μου, τα πόδια μου που ακόμα έτρεμαν και τον μισοσηκωμένο πούτσο μου.
-Βρήκατε επιτέλους τον προορισμό σας όλοι οι άντρες, είπε
-Είστε τα «αρσενικά» χαλάκια στα πόδια των γυναικών!!!!
Τότε κατάλαβα ότι εκεί ήταν η θέση μου από δω και πέρα.


 
αλλη ιστορια: :stiletto:
http://www.greekfoot.com/index.php?option=com_jfusion&Itemid=53&jfile=index.php&topic=37909.0

Αποσυνδεδεμένος koke

  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 694
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 580
  • -Έλαβε: 31
Απ: Χαλάκι στα πόδια της!!!!!!!!!!
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 17, 2012, 12:07:32 πμ »
αδερφε ειναι υπεροχη....συνεχισε να γραφεις τετοιες ιστοριες :wanker2:
Ειμαι Money slave σε κοπελες απο Θεσσαλονικη....