Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!



Αποστολέας Θέμα: Γαμήσια με την ρεσεψιονίστ  (Αναγνώστηκε 2256 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Rock

  • Αγαπάω & Λατρεύω Τα Γυναικεία Πόδια...!!!!!
  • Ο παλιός είναι αλλιώς
  • ***
  • ™LoveFootJob™...!!!!!
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 195
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 21
  • -Έλαβε: 9
Γαμήσια με την ρεσεψιονίστ
« στις: Ιανουαρίου 29, 2012, 05:54:06 πμ »
Γειά σας
Είμαι ο Άρης από την Μυτιλήνη. Είμαι 30 χρονών και εργάζομαι σαν διευθυντής μάρκετινγκ σε μια μεγάλη εταιρεία στην Αθήνα. Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία με μία πολύ ωραία εμπειρία που είχα με μία υπάλληλο από την ρεσεψιόν της εταιρείας.

Το όνομά της είναι Ντορέτα. Είναι 22 χρονών, λεπτή, έξυπνη, πολύ ελκυστική και σέξι κοπέλλα. Την ημέρα που προσλήφθηκα στην εταιρεία, με υποδέχθηκε με ένα πολύ ευχάριστο χαμόγελο και μου είπε ότι οτιδήποτε που θα χρειαστώ να πάω σε εκείνη να με ενημερώσει.

Στην εταιρεία εγώ ήμουν ο υπεύθυνος μετά τον διευθυντή και σε περίπτωση που εκείνος θα απουσίαζε, εγώ θα ήμουν υπεύθυνος για όλα. Συνηθίζω να κάθομαι μέχρι αργά το απόγευμα στο γραφείο ενώ όλοι οι άλλοι φεύγουν στις 5:00. Εκείνη την ημέρα είχαμε κάποια σύσκεψη και θα τελείωνα αργότερα. Παρατήρησα ότι η Ντορέτα ήρθε αργότερα και όταν εγώ τελείωσα γύρω στις 7:00, αμέσως τελείωσε και εκείνη την δουλειά της και πήγε στην κεντρική πύλη για έλεγχο και να φύγει. Αυτό όμως το συνέχισε.

Μετά από μερικές ημέρες αυτής της τακτικής, ήμουν σίγουρος ότι χρειάζεται ίσως να την πηγαίνω στο σπίτι της και ότι δεν έχει το θάρρος να μου το πει. Εκείνη τη μέρα είχα πολύ δουλειά και θα έμενα σκόπιμα αργά οπότε, στις 8:00 περίπου παρήγγειλα με τον κλητήρα μου ότι μπορεί να πάει και να κλείσει την προσωπική μου πόρτα. Ήταν πολύ χαρούμενος που ξεμπέρδεψε τόσο γρήγορα και τον άφησα να φύγει στις 8:15 μένα και έτσι, η Ντορέτα και εγώ είμασταν τα μόνα 2 άτομα που καθόμασταν στο γραφείο του. Η εταιρεία μας ήταν σε ένα τεράστιο κτίρο
περίπου 1000 τετραγωνικά, σε μια απομονωμένη περιοχή στον Ασπρόπυργο. Καταλαβαίνετε πόσο ενθουσιασμένος ήμουν να ξέρω ότι θα είμαστε ολομόναχοι εκεί με την Ντορέτα και .. επιτρέψτε μου να σας πω τις διαστάσεις της. Ύψος 1.68, στήθος νούμερο 5 (από ότι μάντευα) και ένας τέλειος πεταχτός κώλος. Όταν ο κλητήρας μου ο Μιχάλης έφυγε από την εταιρεία, κάλεσα την Ντορέτα στο γραφείο μου και της ζήτησα να αισθάνεται άνετα, παρόλο που θα είμασταν μόνοι μας εκεί.

-Δεν με φοβάσαι? την ρώτησα

-Όχι κύριε, σας έχω εμπιστοσύνη και δεν φοβάμαι ότι μπορεί να μου κάνετε κάτι, είπε και μου χαμογέλασε.

Μετά μου ζήτησε άν της επιτρέπω, να τελειώσει την δουλειά της στο γραφείο μου που είχε αναμένο το αιρ κοντίσιον, γιατί στη ρεσεψιόν όπως και σε όλο το κτίριο τα είχαν σβήσει. Της είπα ότι δέχομαι με μεγάλη μου ευχαρίστηση και ότι μπορούσε να καθήσει στο γραφείο μου ακριβώς απέναντι από εμένα. Την συμβούλεψα επίσης να τοποθετήσει τους φακέλλους με τα χαρτιά της στην καρέκλα απέναντι από το κλιματιστικό για να αισθάνεται άνετα. Με κοίταξε στα μάτια και μου έδωσε ένα σέξυ χαμόγελο ενώ κάθησε με άνεση απέναντί μου.

Ωχχχχχχχχχχχχχχχ αγαπητοί μου φίλοι, εγώ ήμουν πάνω και από τον ουρανό όταν έβλεπα το τεράστιο στήθος της που διαγραφόταν μέσα από το μεταξωτό ροζ πουκαμισάκι της που ήταν αρκετά από τα κουμπιά του ανοιχτά. Δούλευα στον υπολογιστή μου, αλλά τα μάτια μου ήταν κολλημένα στο μαλακό και αφράτο στήθος της. Ήταν πολύ εύκολο να δω τις μισές ρόγες της και εκείνη επίτηδες έκανε κινήσεις για να με διευκολύνει να τις βλέπω. Μετά από λίγη ώρα, αρχίσαμε να μιλάμε για τα προσωπικά μας και κατά την διάρκεια της συζήτησης μας, το πόδι μου άγγιξε το πόδι της και το έτριψε απαλά, χωρίς να δω κάποια αντίδραση από την Ντορέτα.

Έτσι, πήρα το θάρρος και έβαλα το χέρι μου κάτω από το τραπέζι στα μπούτια της. Έβαλα το χέρι μου κάτω από την φούστα της και προσπάθησα να το χώσω μέσα στο στρινγκάκι της αλλά ήτανε πολύ σφιχτό. Είχε κλείσει τα μάτια της, είχε μια έκφραση ικανοποίησης και άρχισε να αναστενάζει. Τότε εγώ σηκώθηκα από την καρέκλα μου, πήγα στην πλάτη της. Την άρπαξα από το λαιμό και της τον φίλησα. Εκείνη σηκώθηκε και με αγκάλιασε σφιχτά. Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ευχαρίστηση που είχα εκείνη την στιγμή. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε χωρίς ανάσα και μετά την πήρα αγκαλιά και την έβαλα στον καναπέ του γραφείου μου.

Έβαλα τα χέρια μου κάτω από το πουκάμισό της και άρχισα να τρίβω τα μεγάλα της βυζιά. Ήταν εκτός εαυτού τώρα. Τότε της έβγαλα τελείως το πουκάμισο και το πέταξα μακριά. Φορούσε ένα μαύρο σουτιέν, που ήταν από διάφανη δαντέλλα και μέσα διαγραφόταν το κατάλευκο δέρμα της. ´Ανοιξα το σουτιέν της γρήγορα και τα προσόντα της είναι στη διάθεσή μου.

Τι συγκλονιστική στιγμή ήταν αυτή! Η Ντορέτα να κάθεται στον καναπέ φορώντας μόνο το παντελόνι της με τα μεγάλα της βυζιά πεταγμένα έξω. Εγώ ξεκίνησα το πιπίλισμα και το δάγκωμα στις ρογούλες της και αυτή πεταγόταν σαν το ψάρι έξω από το νερό. Αφού της ρούφηξα και τα δύο βυζάκια το ένα μετά το άλλο ενώ με το ένα μου χέρι τα έπιανα και τα έτριβα με την παλάμη μου.

Στη συνέχεια εκείνη κάθησε και άνοιξε το παντελόνι μου. Πήρε τον πούτσο μου στα χέρια της και άρχισε να τον τρίβει και με έκανε ανατριχιάζω από κάβλα. Μέχρι την ώρα που ο πούτσος μου σηκώθηκε στο φούλ εκείνη τον έτριβε και τον έκανε σαν πέτρα. Τώρα ήταν ώρα να τον μεταχειριστεί διαφορετικά όμως. Τον έβαλε ανάμεσα στις βυζάρες της που ήταν σαν δύο Αργίτικα πεπόνια και τον έτριβε ανάμεσά τους. Λίγα λεπτά πρόλαβε να το κάνει αυτό, γιατί τα χύσια μου πετάχτηκαν στο πρόσωπο, στον λαιμό και στα βυζιά της. Ήταν γύρω στις 10 το βράδυ και έτσι σχεδιάσαμε να κάνουμε περισσότερα την επόμενη ημέρα και την κάθε ημέρα Φιλιά σε όλες τις γυναίκες με μεγάλα βυζιά!