Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!



Αποστολέας Θέμα: Ιστορία BDSM : Η Αφέντρα «Κουμπάρα» Μέρος 1ο  (Αναγνώστηκε 20047 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Jim_sklavaki

  • Εξόριστος & Αιρετικός Συγγραφέας
  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Εξόριστος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 826
    • Προφίλ
    • Kinky Fantasies On Line - Απαγορευτηκε Απο Τη Google
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 19
  • -Έλαβε: 207
Ιστορία BDSM : Η Αφέντρα «Κουμπάρα» Μέρος 1ο
« στις: Φεβρουαρίου 06, 2012, 07:10:00 μμ »
Πηγή : http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com
Ιστορίες BDSM: http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_10.html



Ιστορία BDSM : Η Αφέντρα «Κουμπάρα»  -   Μέρος 1ο 
http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2012/02/bdsm-1.html

Περίληψη :
Η Αυταρχική Κουμπάρα , υποτάσσει το ζευγάρι της ιστορίας μας και τους οδηγεί σε νέα «σκοτεινά» μονοπάτια της σαδομαζοχιστικής ηδονής υπό τις διαταγές της . 

 


Οι δυναμικές κυριαρχικές γυναίκες , ανέκαθεν αποτελούσαν την αγαπημένη μου φαντασίωση και μάλιστα σε τόση ένταση και με τόσο διαστροφικές παραστάσεις μου ακόμα και οι πιο τολμηροί παραγωγοί ταινιών σαδομαζοχιστικού περιεχομένου θα ζήλευαν και πιθανόν αν μπορούσαν , θα αντέγραφαν .

Φυσικά , δεν είχα αυταπάτες . Ήξερα ότι αυτές τις φαντασιώσεις μου , μόνο σε επαγγελματία αφέντρα θα μπορούσα να πραγματοποιήσω και σε καμία περίπτωση σε κανονική σχέση .

Πορεύτηκα λοιπόν , επι σειρά ετών απο διάφορες επαγγελματίες Αφέντρες , άλλες πιο ικανές , άλλες λιγότερο ικανές μιας και σε αυτή την διάσταση της σεξουαλικότητας , η κάθε γυναίκα , σίγουρα δεν είναι ότι δηλώσει .

Παράλληλα , η vanilla ζωή μου συνεχιζόταν κανονικά και μάλιστα , γνώρισα την Γιώτα , μια συνάδελφο απο την δουλειά , που σίγουρα , ήταν αυτό που οι μανάδες θα αποκαλούσαν «καλή κοπέλα» για σπίτι και οικογένεια . Ήταν σίγουρα η ώρα για γάμο και αποκατάσταση μιας και υπάρχουν κάποια βήματα στην ζωή , απαραίτητα για να προχωρήσουν τα πράγματα και ένα απο αυτά είναι και ο γάμος .

Στο μυαλό μου λοιπόν , είχα αποφασίσει ότι η «μαύρη μου πλευρά» έπρεπε να καταπιεστεί και να μπει μια και καλή στο χρονοντούλαπο , μιας και η Γιώτα σίγουρα δεν μπορούσε να υιοθετήσει το ρόλο της αφέντρας .

Η σχέση μας προχωρούσε κανονικά και μάλιστα τολμώ να πω ότι είχα μπει για τα καλά στο δρόμο της vanilla ζωής για τα καλά . Που και που κάποια περιήγηση στο διαδίκτυο μου θύμιζε τι είχα αφήσει πίσω μου αλλά παράλληλα σκεπτόμουν ... τι να κάνουμε ! Σε αυτή την ζωή δεν μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε .

Όταν γνώρισα την καλύτερ φίλη της Γιώτας , την Σοφία , ομολογώ ότι κάτι μέσα μου σκίρτησε .

Η Σοφία , ήταν μια εντυπωσιακή γυναίκα , στα 30 , όμορφη , με αναλογίες μοντέλου , υπέροχα πόδια , καλογυμνασμένα και χυτά , όμορφο μπούστο , τέλειο κώλο και ένα σικάτο ντύσιμο που την έκανε να ξεχωρίζει μέσα σε ένα χώρο .

Εκείνο όμως που την έκανε ουσιαστικά να διαφέρει απο την Γιώτα , η οποία ήταν εξίσου όμορφη , ήταν η δυναμική της κυριαρχική συμπεριφορά , ο αυταρχικός επιθετικός χαρακτήρας της και γενικά , μια συμπεριφορά και ένας χαρακτήρας πληθωρικός που την καθιέρωνε ώς ηγετική προσωπικότητα μέσα στην παρέα .

Η Σοφία , ήταν ότι ακριβώς δεν είναι η Γιώτα . Δυναμική , φιλάρεσκη , απαιτητική , κυριαρχική και πληθωρική προσωπικότητα .

Πολλές φορές , το βλέμμα μου έπεφτε επάνω στα καλοσχηματισμένα της πόδια και τα ιλιγγιώδη ψηλοτάκουνα τα οποία φορούσε αλλά πάντα κατέπνιγα μέσα μου τα συναισθήματα υποταγής που γεννιόντουσταν μιας και ήμουν απολύτως σίγουρος , ότι παρόλο που είχε τόσο δυναμικό χαρακτήρα , θα ήταν μια κλασική Ελληνίδα , χωρίς κάτι ιδιαίτερο στο σεξουαλικό τομέα , πόσο μάλλον να ήταν ανοικτή σε κίνκυ παιχνίδια .

Η φυσική εξέλιξη της σχέσης μου με την Γιώτα , ήταν φυσικά , ο γάμος και μάλιστα , ήταν μια επιλογή που αφενός μεν ευχαρίστησε εμένα , αφετέρου δε , ικανοποίησε όλους τους συγγενείς και φίλους .    Η «Κουμπάρα» φυσικά θα ήταν η Σοφία .

Ενώ μεχρι τότε , η Σοφία και η Γιώτα , έκαναν παρέα , όχι και τόσο συχνά , απο εκείνη την μέρα και μετά , οι επαφές , έγιναν σχεδόν καθημερινές .

Μαζί με τις καθημερινές επαφές , άρχισαν να δημιουργούνται και καθημερινές φαντασιώσεις με την Σοφία , πάντα σε κυρίαρχο ρόλο . Μια μέρα , στο σπίτι της όπους είχαμε πάει επίσκεψη , δεν κατάφερα και υπέκυψα .

Τι εννοώ ; Ενώ κάποια στιγμή πήγα στην τουαλέτα , κάπου εκεί στην γωνία , ξεχώρισα το καλάθι με τα άπλυτα και δεν άντεξα . Το άνοιξα και βρέθηκα μπροστά σε πολλά άπλυτα κυλοτάκια , φορμάκια γυμναστικής και καλσόν . Κόντεψα να πάθω αμόκ και άρχισα άπληστα να ρουφώ και να μυρίζω τα πάντα σαν λυσσασμένος .

Αυτό ήταν . Απο εκείνη την μέρα , είχα γίνει ο «σκλάβος» της .

Την είχα «γευτεί» , την είχα «μυρίσει» !  Δεν σκεπτόμουν τίποτε άλλο

Έπρεπε να συνέλθω ! Να καταλάβω τι μου γινόταν ! Δεν ήταν δυνατόν να αφεθώ σε τέτοια «σκοτεινά» μονοπάτια που προσπαθούσα να  αντισταθώ . Εξάλλου , το ότι είχε πρόστυχα λερωμένα κυλοτάκια , και προκλητική επιβλητική προσωπικότητα , δεν σήμαινε ότι θα ήταν και Αφέντρα .

Οι σκέψεις και οι φαντασιώσεις με στοιχειώναν για αρκετές ημέρες , μέχρι που τελικά , μια μέρα , έγινε το αναπάντεχο .

Ήμουν μόνος στο σπίτι , όταν ξαφνικά χτύπησε η πόρτα .

Παραξενεύτηκα και πήγα να ανοίξω .

Προς μεγάλη μου έκπληψη , μπροστά μου ήταν η Σοφία . Με κοίταζε γελώντας ενώ φορούσε ενα αποκαλυπτικό μίνι που τόνιζε τα καλίγραμμα πόδια της και φυσικά ψηλοτάκουνα πέδιλα που μπορούσα να δω τα παιχνιδιάρικα δακτυλάκια της .

Γειά σου «Κουμπάρε» μου είπε με ένα περίεργο μίγμα , πονηριάς , προκλητικότητας και αυταρχικότητας στο τόνο της φωνής της .
Καλημέρα της είπα έκπληκτος και εκείνη , χωρίς να ρωτήσει , μπήκε μέσα με έναν αιθέριο , προκλητικό τρόπο .
Θα περιμένω την Γιώτα είπε και κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ .
Τι θα με κεράσεις ; Ρώτησε .
Ότι θές .
Ένα φραπεδάκι είναι ότι πρέπει είπε γελώντας ενώ σταύρωσε τα τέλεια πόδια της στο καναπέ.
Τι ήταν αυτό που με βρήκε τώρα ... ήταν ανάγκη . Σκεπτόμουν μιας και απεγνωσμένα ήθελα να ξεφύγω απο την «μαύρη πλευρά» που άρχισε να με κυριεύει .
 
Της έφερα το καφέ και κάθισα δίπλα της .

Κουράστηκα με τα ψηλοτάκουνα σήμερα είπε πονηρά και άρχισε να τα τρίβει ενώ την είδα να λύνει το λουράκι απο τα ψηλοτάκουνα πεδιλά της
Κουράστηκαν τα καημένα είπε . Μήπως έχει λοσιόν η Γιώτα .
Βέβαια είπα και κυριολεκτικά τσακίστηκα να πάω στο μπάνιο να την φέρω .
Ευχαριστώ , ότι πρέπει είπε και την πήρε στα χέρια της .
Μπορώ να βοηθήσω ψέλλισα ενώ η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά .
Αλήθεια ; μπορείς ; Είπε και κάθισε αναπαυτικά πίσω .
Ένα καλό μασάζ στα πόδια μου είναι ότι πρέπει . Έμπρός είπε επιτακτικά , γονάτισε.

Βρέθηκα μπροστά στα υπέροχα πατουσάκια της που ήταν ότι πιο απαλό είχα αγγίξει στην ζωή μου . Τα πήρα στα χέρια μου και πραγματικά έκαιγαν . Το βλέμμα μου έπεσε πάνω στα παιχνιδιάρικα δακτυλάκια της που πραγματικά ήταν για ρούφηγμα ενώ φορούσε και ένα δακτυλιδάκι που τα έκανε να φαίνονται ακόμα πιο καυλιάρικα .

Πήρα τη λοσιόν , έβαλα μια γενναία ποσότητα στα χέρια μου και άρχισα να της κάνω ένα απαλό μασάζ . Έβγαλε μια φωνούλα ευχαρίστησης ενώ βυθίστηκε ακόμα περισσότερο στον καναπέ . 

Έχεις ταλέντο να κάνεις μασάζ στα πόδια , αυτή πρέπει να είναι η θέση σου είπε γελώντας ενώ έπαιζε με τα δακτυλάκια της κουνώντας τα όσο τα περιποιόμουν.
Σου αρέσουν τα πόδια μου ; Ρώτησε δήθεν αθώα κάνοντάς με κυριολεκτικά να κοκκινήσω . 
Χαχαχα , το ξέρω , σε έχω δεί να τα κοιτάς .... Βάζω στοίχημα ότι θές να τα γλείψεις κιόλας . Είπε .

Δεν μίλησα καθόλου , αποδεχόμενος σιωπηλά , το κρυφό , «σκοτεινό» μου πάθος .

Τι μαλάκας είπε και μου άστραψε ένα σκαμπήλι αιφνιδιάζοντάς με και κάνοντας το μάγουλό μου να κοκκινήσει .
Συνέχισε το μασάζ ρε άχρηστε διεστραμμένε μαλάκα ! είπε ενώ με κοίταξε με ένα βλέμμα που πετούσε φωτιές
Μην με κοιτάς γιατί θα πώ σε όλους τι ανωμαλάρα είσαι .

Δάκρυα ανέβηκαν στα μάτια μου ενώ έσκυψα το κεφάλι και συνέχισα να κάνω μασάζ στα πόδια της .

Αισθανόμουν  ένα περίεργο ερεθισμό απο όλη την σκηνή ενώ είχα αποκτήσει μια εκρηκτική στύση . Η Σοφία το αντιλήφθηκε και απομάκρυνε το ένα πατουσάκι της απο τα χέρια μου και με πίεσε στο καβάλο . Τα μάτια της έλαμψαν .

Καύλωσες μαλάκα ; Καύλωσες απο τα πόδια μου ; Θέλεις να τα γλείψεις κιόλας ; Τα σκαμπήλια έπεφταν απανωτά , το ένα μετά το άλλο
Μάλιστα θέλω είπα .
Μάλιστα Κυρία είπε και με σκαμπήλισε πιο δυνατά  απο όλες τις προηγούμενες φορές .
Μάλιστα Κυρία είπα με δάκρυα στα μάτια .

Αισθάνθηκα  ταπείνωση , ντροπή , μα και λύτρωση μιας και φάνηκε ότι μια Αφέντρα κρυβόταν μέσα της επαληθεύοντας όλες μου τις φαντασιώσεις .

Για γδύσου ! Διέταξε να δω τι σου βρήκε η μαλακισμένη η  φίλη μου .
Μάλιστα Κυρία είπα και σε λίγα λεπτά , βρέθηκα ολόγυμνος μπροστά της με ένα πέος να πάλλεται .
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ..... η Σοφία ξέσπασε σε δυνατά γέλια ενώ στα χέρια της πήρε το κινητό της και σχημάτισε έναν αριθμό
Έλα τσουλάκι , τσακίσου !

Παραξενεύτηκα . Ποιά ήταν και που μιλούσε έτσι .
Εσύ μαλάκα ξάπλωσε εδώ μπροστά μου ανάσκελα .
Μάλιστα κυρία απάντησα και ξάπλωσα μπροστά της ενώ εκείνη σηκώθηκε .

Με το πατουσάκι της , έτριψε το στήθος μου και κατέβηκε προς το ερεθισμένο πέος μου το οποίο και κλώτσησε δύο τρείς φορές , παιχνιδιάρικα με την πατούσα της ενώ δεν παρέλειψε να πατήσει και τα μπαλάκια μου ελαφρά κάνοντάς με να βογγήξω .

Σκάσε ! Σκάσε μαλάκα ! Είπε και έχωσε την πατούσα της στο στόμα μου .
Βγάλε τη γλώσσα είπε επιτακτικά και άρχισε να καθαρίζει την πατούσα της πάνω μου.

Κάποια στιγμή , χτύπησε το κουδούνι και κόντεψα να λιποθυμίσω .
Μείνε εκεί που είσαι αλλιώς θα σε τσακίσω είπε αυστηρά .

Χωρίς να πεί τίποτε άλλο πήγε και άνοιξε την πόρτα και η έκπληξη κυριολεκτικά με συγκλόνισε .

Άργησες πουτανάκι είπε η Σοφία και άκουσα ένα δυνατό σκαμπήλι .
Συγνώμη Κυρία άκουσα την γνώριμη φωνή της Γιώτας .
Τσακίσου μέσα μωρή γαμιόλα να δείς τον μαλάκα σου είπε και την έπιασε απο το μαλλί σέρνοντάς την μέσα με απανωτά σκαμπήλια .

Δεν το πίστευα . Η Σοφία , είχε μια σχέση εξουσίας με την Γιώτα . Δεν ήταν μια κλασσική φιλία ανάμεσα σε μια μουνάρα και μια συνηθισμένη κοπέλα σαν αρκετές περιπτώσεις που είχα ξαναδεί αλλά προφανώς υπήρχαν βαθύτερα αίτια και σίγουρα πιο διαστροφικά.

Θα είμαι η Αφέντρα - Κουμπάρα σας , θα σας έχω σκλαβάκια μου και τους δύο . είπε γελώντας και ήρθε πάνω μου , πατώντας πάνω μου με όλο της το βάρος .
Γδύσω μωρή καριόλα είπε αυστηρά ενώ με ποδοπατούσε με όλο της το βάρος , πότε στο στήθος , πότε στο πρόσωπο , πότε στα γεννητικά όργανα .
Έλα μωρή καριόλα να μου γλείψεις και εσύ τα πόδια είπε αυστηρά και έφυγε απο πάνω μου .
Εσύ μαλάκα κοίτα την γυναίκα σου να μου γλείφει τα πόδια .

Κάθισε και πάλι αναπαυτικά και η Γιώτα ολόγυμνη , συνεσταλμένη και σιωπηλή , χωρίς καν να μου έχει ρίξει κάποιο βλέμμα , γονάτισε μπροστά της , πήρε τα πόδια της στα χέρια της και άρχισε  να τα γλύφει και να τα φιλά με τόσο πάθος που αισθάνθηκα την καύλα να με κυριεύει . Το χέρι μου ασυναίσθητα κατέβηκε προς τα κάτω αλλά η Σοφία με είδε .

Μην διαννοηθείς και την παίξεις μόνος σου , θα σου τα κόψω τα μπαλάκια . Κατάλαβες μαλάκα ; Και εσύ γλείψε καλύτερα τσουλαριό είπε στην Γιώτα και την σκαμπήλισε .
Θα περάσουμε όμορφα μαζί είπε γελώντας κοιτώντας πότε την Γιώτα που της έγλειφε τα πόδια και πότε εμένα που ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα και φοβισμένος


(.... συνεχίζεται ....... )






Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα

Λεσβιακή Κυριαρχία ! Οι Γυναίκες Το Κάνουν Μεταξύ Τους Καλύτερα
http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/12/blog-post_17.html
Lesbian Female Domination : Όταν Οι Κυριαρχικές Λεσβίες Αναζητούν Υποτακτικούς Άντρες
http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/12/lesbian-female-donination.html
Femdom Training – Εκπαίδευση Ζευγαριού Απο Επαγγελματία Αφέντρα
http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2012/01/femdom-training.html
Εξευτελισμός Και Υποταγή Μπροστά Στις Φίλες Της Αφέντρας
http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/11/m.html
Extreme Humiliation - Ακραία Δίψα Για Εξευτελισμό
http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2012/01/extreme-humiliation.html
Απο 08/06/2016 H Google Απαγόρευσε τη Δνση : www.kinkyfantasiesonline.blogspot.gr .
Εξόριστος Πλέον Απο Την Ελλάδα !
Kinky Fantasies On Line - Εξωτερικού
http://kinkyfantasiesonline.pornblogs.xxx/

Αποσυνδεδεμένος sLaveAlex

  • *GF Pervert*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 2586
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 527
  • -Έλαβε: 86
Απ: Ιστορία BDSM : Η Αφέντρα «Κουμπάρα» Μέρος 1ο
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 06, 2012, 07:15:28 μμ »
 :thumbsup1: :thumbsup1: :thumbsup1: :thumbsup1: :thumbsup1:

Αποσυνδεδεμένος alex 14

  • Μέγας ποδολάγνος
  • ****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 398
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 2
  • -Έλαβε: 12
Απ: Ιστορία BDSM : Η Αφέντρα «Κουμπάρα» Μέρος 1ο
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 12:52:59 πμ »
εβγε μπραβο! :thumbsup1:

Αποσυνδεδεμένος Kostas12345

  • Νέος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 8
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 2
  • -Έλαβε: 1
Απ: Ιστορία BDSM : Η Αφέντρα «Κουμπάρα» Μέρος 1ο
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 01:44:58 πμ »
Απίστευτη ιστορία!!!!! :wanker2:
Πότε βγαίνει η συνέχεια??

Αποσυνδεδεμένος kalson kalson

  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Επανεκκίνηση
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 540
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 81
  • -Έλαβε: 95
Απ: Ιστορία BDSM : Η Αφέντρα «Κουμπάρα» Μέρος 1ο
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 03:06:43 πμ »
χχχμμμμμμ δεν πάμε καλάαααααααα!!!!!!!
καλσόν

 

Αποσυνδεδεμένος Patousofilos

  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 648
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 0
  • -Έλαβε: 10
Απ: Ιστορία BDSM : Η Αφέντρα «Κουμπάρα» Μέρος 1ο
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 11:26:07 πμ »
Υπέροχη ιστορία!!
Περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια!!

Αποσυνδεδεμένος toes

  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 857
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 45
  • -Έλαβε: 12
Απ: Ιστορία BDSM : Η Αφέντρα «Κουμπάρα» Μέρος 1ο
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 12:04:55 μμ »
Ουτε στο σινεμα δεν γινονται αυτα ..Ομως σαν φαντασιωση καταπληκτικη και ,οπως παντα ,καλογραμμενη...Με την ευκαιρια θα ηθελα να σε συγχαρω για το blog σου..Μοναδικο και πολυ κατατοπιστικο για διαφορα επιπεδα...

Αποσυνδεδεμένος feetmaniac21

  • Μέγας ποδολάγνος
  • ****
  • legs..the most beautiful word in the world
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 429
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 955
  • -Έλαβε: 128
Απ: Ιστορία BDSM : Η Αφέντρα «Κουμπάρα» Μέρος 1ο
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 03:37:38 μμ »
νταξει...γαμαει απλα!!!τρελη φαντασιωση!!!go on!!!

Αποσυνδεδεμένος Jim_sklavaki

  • Εξόριστος & Αιρετικός Συγγραφέας
  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Εξόριστος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 826
    • Προφίλ
    • Kinky Fantasies On Line - Απαγορευτηκε Απο Τη Google
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 19
  • -Έλαβε: 207
Απ: Ιστορία BDSM : Η Αφέντρα «Κουμπάρα» Μέρος 1ο
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 05:28:32 μμ »
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια  :thumbsup1:
Ήδη γράφω την συνέχεια ....
Απο 08/06/2016 H Google Απαγόρευσε τη Δνση : www.kinkyfantasiesonline.blogspot.gr .
Εξόριστος Πλέον Απο Την Ελλάδα !
Kinky Fantasies On Line - Εξωτερικού
http://kinkyfantasiesonline.pornblogs.xxx/

Αποσυνδεδεμένος M111

  • Ο παλιός είναι αλλιώς
  • ***
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 193
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 45
  • -Έλαβε: 5
Απ: Ιστορία BDSM : Η Αφέντρα «Κουμπάρα» Μέρος 1ο
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 06:05:33 μμ »
γρηγορα φιλε εισαι φοβερος!!!!! :thumbsup1: :thumbsup1: :thumbsup1:

Αποσυνδεδεμένος HHS

  • Ο παλιός είναι αλλιώς
  • ***
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 106
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 56
  • -Έλαβε: 2
Απ: Ιστορία BDSM : Η Αφέντρα «Κουμπάρα» Μέρος 1ο
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 11:52:18 πμ »
Άψογη ιστορία, μπράβο, περιμένουμε με ανυπομονησία την συνέχεια ...