Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!



Αποστολέας Θέμα: Ιστορίες BDSM : Η Γαλλίδα Καμαριέρα  (Αναγνώστηκε 8521 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Jim_sklavaki

  • Εξόριστος & Αιρετικός Συγγραφέας
  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Εξόριστος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 826
    • Προφίλ
    • Kinky Fantasies On Line - Απαγορευτηκε Απο Τη Google
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 19
  • -Έλαβε: 207
Ιστορίες BDSM : Η Γαλλίδα Καμαριέρα
« στις: Μαρτίου 06, 2012, 05:12:26 μμ »
Πηγή : http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com
Ιστορίες BDSM : http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_10.html
Ιστορίες BDSM : Η Γαλλίδα Καμαριέρα
http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2012/03/bdsm_06.html

 

Περίληψη : Η αισθησιακή Γαλλίδα Καμαριέρα , ήταν μια πραγματική αποκάλυψη για τον ήρωά μας ο οποίος ανακάλυψε μέσω εκείνης ,  τα μυστικά της υποταγής στην Γυναικεία Κυριαρχία  .
Δεν ήταν μυστικό ότι η οικογένειά μου ήταν απο τις πολύ ευκατάστατες και μάλιστα τολμώ να πώ πλούσια απο τις εμπορικές δραστηριότητες σε όλη την Ευρώπη .
Βέβαια αυτό υπήρχε με ένα συγκεκριμένο κόστος και μάλιστα εις βάρος των παιδικών μου χρόνων όπου μεγάλωνα μόνος μου με μόνη παρέα τις υπηρέτριες και τις καμαριέρες
Είχα γίνει πλέον 20 χρονών , όταν έφυγα για σπουδές στην Γαλλία όπου θα κατοικούσα σε ένα πολυτελές σπίτι με μόνη παρέα μου την Νικόλ , μια σέξυ Γαλλίδα καμαριέρα που έμοιαζε να έχει βγεί απο σκίτσο του Serpieri. 
Ήταν ψηλή , διέθετε κάτασπρη βελούδινη επιδερμίδα , κόκκινα αισθησιακά χείλη ,  ενώ ώς μελαχροινή με όμορφο πλούσιο στήθος , σέξυ σιλουέττα που η λεπτή της μέση, σε συνδυασμό με τα  προκλητικά της χυμώδη οπίσθια και τα εξαίσια αγαλματένια της πόδια με τις γυμνασμένες γάμπες και τα υπέροχα πατουσάκια της , αποτελούσε μια εικόνα που πραγματικά θα έκανε κάθε άντρα να λιώσει απο πάθος  .
Όταν την άκουγα δε να με καλημερίζει με την υπέροχη , ντελικάτη αισθησιακή της φωνή κάτι πετάριζε μέσα στην καρδιά μου και ξαφνικά δεν με ενοχλούσε 
Bonjour monsieur !  Έλεγε με την αισθησιακή σαν ποίημα φωνή της καλημερίζοντάς με .
Ίσως τελικά ότι θα ζούσα μόνο με την Νικόλ να μην ήταν και κακή ιδέα .
Η Νικόλ , με καύλωνε κάθε φορά που την έβλεπα , ειδικά όταν με την σέξυ στολή της καμαριέρας κινούταν μέσα στο σαλόνι ξεσκονίζοντας και γελώντας μου . Το βλέμμα μου έπεφτε επάνω στην σέξυ στενή της φούστα , το ανοικτό ντεκολτέ που άφηνε ακάλυπτο το κάτασπρο πλούσιο λαχταριστό της στήθος , τα ψηλοτάκουνα γοβάκια της , το καλσόν με την μαύρη ρίγα που διαγραφόταν στις γάμπες της απο πίσω . Η Νικόλ με είχε τρελάνει και κάθε βράδυ αυνανιζόμουν με αυτήν ενώ , όταν ανακάλυψα το καλάθι με τα άπλυτά της , δεν δίστασα να μυρίσω τα βρώμικα άσπρα κυλοτάκια της που είχαν αιχμαλωτίσει όλες τις μυρωδιές και τους χυμούς της .
Είχε περάσει κιόλας ένας μήνας όταν μια μέρα ,συνέβει κάτι αναπάντεχο .
Ήμουν στο ντούς και αμέριμνος πλενόμουν , έχοντας στο μυαλό μου , τι άλλο ; την Νικόλ.
Προσπαθούσα να οργανώσω μια στρατηγική προσέγγισης μιας και θεωρούσα ότι αν και μεγαλύτερή μου ( γύρω στα 30 ) θα τα κατάφερνα μιας και πάντα λόγω της οικονομικής μου κατάστασης , είχα ένα σχετικό πλεονέκτημα απένταντι στις γυναίκες .
Ενώ λοιπόν ήμουν στο ντούς , η Νικόλ μπήκε αμέριμνη μέσα και βρεθήκαμε πρόσωπο με πρόσωπο , εγώ γυμνός μπροστά της και εκείνη ντυμένη .
Το βλέμμα της Νικόλ έπεσε πάνω στο όργανό μου και τότε  ξέσπασε σε ένα νευρικό γέλιο δείχνοντας με ειρωνεία το πέος μου .
Ha ha ha , il est si petit , ha , ha 
Κοκκίνησα απο ντροπή καθώς με κορόιδευε λέγοντας ότι ήταν τόσο μικρό , το πιο μικρό που είχε δεί και δεν σταματούσε να γελάει .
Εκείνη την στιγμή ήθελα να ανοίξει η γή να με καταπιεί . Τέτοιος εξευτελισμός , δεν είχε ξαναγίνει ενώ την άκουγα να γελάει συνεχώς με την αισθησιακή της φωνή .
Πήγα να καλυφθώ αλλα η Νικόλ , εκεί που δεν το περίμενα τράβηξε τα χέρια μου και μου έδωσε ένα δυνατό σκαμπήλι .
vous n'êtes pas un homme , είπε γελώντας , αποκαλύπτωντας ξεκάθαρα την γνώμη της ότι ΔΕΝ ήμουν άντρας .
Στεκόμουν εκεί , κρατούσα το μάγουλό μου απο το σκαμπήλι της ενώ εκείνη διασκέδαζε με το μικρό μου πέος . Με έπιασε απο την μέση και  πήγε να με γυρίσει μιας και ήθελε να δεί με δεί και απο πίσω όπως κατάλαβα . Αντέδρασα και έφαγα ένα εξίσου δυνατό χαστούκι
Montre moi ton cul maintenant  διέταξε ζητώντας μου να της δείξω το κωλαράκι μου.
Υπάκουσα ενώ ένα δάκρυ κύλισε απο τα μάτια μου .
o lala … afin femine !! Είπε γελώντας ενώ χάιδεψε τα εκτεθιμένα κωλομέρια μου. Δεν το πίστευα . Με εξευτελιζε λέγοντας ότι έχω γυναικείο κωλαράκι , με άγγιζε σε τέτοιο ταμπού σημείο και εγώ το ανεχόμουν . Το ανεχόμουν και δεν μιλούσα ενώ έπρεπε να αντιδράσω .
 vous êtes ridiculus ! Με έβρισε λέγοντάς με ξεφτίλα και μου έδωσε ένα δυνατό σκαμπήλι στα κωλομέρια .
Μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε , αφήνοντάς με εκεί , μόνο μου με τα μάγουλα κατακόκκινα απο τα σκαμπήλια και το εγώ μου θρυμματισμένο σε χίλια κομμάτια .
Την ξαναείδα στην τραπεζαρία όπου σέρβιρε το φαγητό και δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει .
Vous voilà petite fille είπε γελώντας καθώς κάθισα στο τραπεζι .Με αποκαλούσε μικρό κορίτσι και εγώ ντρεπόμουν όσο δεν φανταζόταν κανείς.
Με σέρβιρε και προς έκπληξή μου , δεν έφυγε παρά κάθισε δίπλα μου . Πήγα να πάρω το πηρούνι και μου χτύπησε το χέρι .
Non, ne l'aime cette miss . Όχι , κάντο έτσι δεσποινίς είπε δίνοντάς μου το πηρούνι στο σωστό χέρι . Με αποκαλούσε δεσποινίς και μου έκανε μαθήματα καλής συμπεριφορας .
Δεν είμαι Δεσποινίς , είμαι άντρας της είπα σε έντονο ύφος ενώ είχα γίνει κατακόκκινος απο ντροπή .
Qu'est-ce ? Είπε θυμωμένη και τότε μου άστραψε ένα σκαμπήλι τόσο δυνατό που ζαλίστηκα .
Πρίν προλάβω να μιλήσω , πριν αντιδράσω , έφαγα και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο .
je vais vous faire du mal putain είπε με μάτια που πετούσαν φλόγες . Με απειλούσε ανοικτά ότι θα με τσάκιζε ενώ με χαρακτήρισε πουτάνα .
Τα σκαμπήλια έπεσαν για άλλη μια φορά με δύναμη και απανωτά . Είχα πέσει πια απο την καρέκλα και ήμουν γονατιστός μπροστά της να τρώω το ένα σκαμπήλι μετά το άλλο.
Ασυναίσθητα , στην προσπάθειά μου να σταματήσουν τα χαστούκια , έσκυψα και της φίλησα τις ψηλοτάκουνες γόβες ζητώντας έλεος . Την άκουσα να γελάει .
Alpha
Lick mes talons ! είπε η Νικόλ αυστηρά και πρότεινε και το τακούνι της να το γλείψω . Υπάκουα άρχισα να γλείφω το δέρμα των παπουτσιών σας μέχρι το τακούνι
Salope (ΤΣΟΥΛΑ)! Είπε αυστηρά και με κλώτσησε .
Obtenez nu ! Αιφνιδιάστηκα  που ήθελε να γδυθώ και πάλι με αποτέλεσμα να φάω πάλι δύο σκαμπήλια . Υπάκουσα και έμεινα ολόγυμνος στην τραπεζαρία μπροστά της ενώ με κοιτούσε με αυτό το πρόστυχο προκλητικό βλέμμα .

Έμεινα ολόγυμνος μπροστά της , εκεί , μπροστά στο τραπέζι . Η Νικόλ πλησίασε με ένα σαρδόνιο γέλιο και πήρε την λουρίδα μου απο το παντελόνι , διπλώνοντάς την στα δύο . Με ένα βλέμμα που πέταγε φλόγες μου έδειξε το τραπέζι .
Se pencher sur , salope ! Με είχε διατάξει να σκύψω ακουμπώντας το τραπέζι , χωρίς να παραλείψει φυσικά να με χαρακτηρίσει τσουλάκι για ακόμα μια φορά.
Υπάκουσα και έσκυψα πάνω στο τραπέζι ενώ η Νικόλ ήρθε απο πίσω μου .
Préparez-vous à la peine ! Είπε απειλητικά , κραδαίνοντας την ζώνη και προειδοποιώντας με να ετοιμαστώ για την τιμωρία μου .
Κατέβασε την ζώνη με δύναμη στα κωλομέρια μου κάνοντάς με να ουρλιάξω μέσα στο άδειο σπίτι . Αισθάνθηκα ένα κάψιμο να κατακλύει όλες τις αισθήσεις μου καθώς τα χτυπήματα ,απανωτά  το ένα μετά το άλλο με σημάδευαν στο σώμα μου .
Δεν είχε σημασία ότι έκλαιγα με λυγμούς καθώς τα χτυπήματά της , ήταν με τον ίδιο σταθερό ρυθμό και με ολοένα αυξανόμενη ένταση .
Σε κάθε χτύπημα η Νικόλ δεν παρέλειπε να μετρά γελώντας σαδιστικά
dix, onze, douze μέτραγε καθώς τα χτυπήματα πέρασαν ταν δέκα .
Δεν θυμάμαι πόσα χτυπήματα μου έδωσε . Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι όταν σταμάτησε έτρεμα απο τον πόνο και όλο μου το κορμί , η πλάτη , το κωλαράκι μου , τα μπουτάκια μου είχαν κοκκινήσει . Η Νικόλ άλλαξε απότομα και έγινε τρυφερή και γλυκειά μαζί μου .
Μon amour, ma fille douce ! Μου είπε γλυκά στο αυτί  , ενώ το χέρι της κατέβηκε και χάιδεψε το πονεμένο μου κωλαράκι . Με αποκαλούσε ακόμα κοριτσάκι της ενώ με χάιδευε τρυφερά . Το  χέρι της κατέβηκε πολύ χαμηλά στα κωλομέρια μου και αισθάνθηκα τα κωλομέρια μου να ανοίγουν ενώ η Νικόλ με φίλησε στο λαιμό και μου μίλησε σιγανά στα αυτί μου
être salope attention ! ne se déplacent pas . Μιλούσε σοβαρά και απειλητικά να μην κουνηθώ .
Σάλιωσε το δάκτυλό της και το έβαλε πίσω αγγίζοντας την τρυπούλα μου . Αισθάνθηκα να με τινάζει ηλεκτρικό ρεύμα καθώς έτσι σαλιωμένο όπως ήταν άρχισε να με παραβιάζει .
Aimez-vous qu'il salope ? Με ρώτησε καθώς με είχε κωλοδακτυλιάσει .
Μάλιστα Κυριά , μου αρέσει είπα ντροπιασμένος καθώς με είχε κάνει τσουλάκι της και απροκάλυπτα με γαμούσε με το δάκτυλό της ενώ αισθανόμουν τον μεγαλύτερο εξευτελισμό της ζωής μου .
Putain, Salope ! έλεγε ξανά και ξανά σαν να το φύτευε στο μυαλό μου ότι ήμουν τσούλα και πουτανάκι .
Έβγαλε το δάκτυλό της απο μέσα μου και έτσι γυμνός που ήμουν με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα . Εκεί με άφησε στην μέση του δωματίου , έφυγε και επανήλθε κρατώντας μια τσάντα . Με οδήγησε στο μπάνιο όπου και αυτή άρχισε να βγάζει την στολή της καμαριέρας .
Το βλέμμα μου είχε καρφωθεί στο θεϊκό της κορμί , τα κάτασπρα βελούδινα στήθη της που πάλλονταν σε καθε κίνηση της , τα τουρλωτά της σφιχτά οπίσθια που τονίζονταν απο τα ωραία άσπρα δαντελωτά εσώρουχα που φορούσε ενώ δεν έβγαλε τα ψηλοτάκουνα γοβάκια της .
Το πέος μου είχε σκληρύνει , πράγμα που πρόσεξε η Νικόλ και φυσικά το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο .
Qu'est-ce que c'est?    Qu'est-ce que c'est? Bizarre pervers ! Είπε φωνάζοντας και μου άστραψε ένα δύο δυνατά σκαμπήλια ενώ μου χούφτωσε με δύναμη τα γεννητικά όργανα , μπήγοντας τα κόκκινα νύχια της βαθιά μέσα στο όσχεό μου .
 Je vais vous castrer pervers ! Το εννοούσε ότι θα με ευνούχιζε και ο πόνος ήταν αφόρητος .
Σε παρακαλώ Αφέντρα !
Maîtresse Nicole ! Je l'aime . Της άρεσε η ιδέα και με χαστούκισε δυνατά .
Με έβαλε μέσα στο ντούς και άρχισε να με αλοίφει με μια κρέμα που μύριζε βανίλια . Μου έβαλε όπου είχα τρίχες , στο κώλο και στο πέος .
Αισθάνθηκα ένα κάψιμο προφανώς επειδή η αποτριχωτική κρέμα έκανε δουλειά . Στην συνέχεια με ξέβγαλε με καυτό νερό που πόνεσα αλλά έφαγα ένα σκαμπήλι και δεν παραπονέθηκα άλλο .
Είχα γίνει εντελώς άχρηστος ενώ η Νικόλ εξακολουθούσε να με αποκαλεί πουτάνα και τσουλάκι . Τα σκαμπήλια έπεφταν διαρκώς προκειμένου να μην μπορώ να συγκεντρωθώ και να αντιδράσω .
Η συνέχεια δόθηκε μέσα στην κρεβατοκάμαρα όπου η Νικόλ κάθισε αναπαυτικά στο κρεβάτι , άνοιξε τα υπέροχα πόδια της και με διέταξε να την γλείψω απο τα πατουσάκια και τα δακτυλάκια της , μέχρι το υπέροχο άτριχο γυαλιστερό της μουνάκι που το έβλεπα κατακόκκινο και υγρό απο την προσμονή .
Υπάκουα , άρχισα να γλείφω και να φιλώ τα δακτυλάκια των ποδιών της και κατέβηκα αργά αργά μέχρι τα μπουτάκια της όπου όταν έφτασα εκεί , τα έκλεισε αιχμαλωτίζοντας εκεί το κεφάλι μου .
Το μουνάκι της μύριζε υπέροχα , η γεύση του δε ήταν λαχταριστή και φρουτένια
 lécher moi ! Salope την άκουσα να λέει καθώς έγειρε πίσω και απολάμβανε το γλείψιμο που της έκανα στο λαχταριστό της μουνάκι .
Μa putain Sexy ! έλεγε βογγώντας αποκαλώντας με πουτάνα της .
Δεν ξέρω γιατί . Είχα περάσει τα πάνδεινα στα χέρια της αλλά αισθανόμουν την ακόρεστη δίψα και επιθυμία να την ικανοποιήσω  . Να κάνω τα πάντα για εκείνη και εκεί στο γλειφομούνι ήταν η μεγάλη ευκαιρία μου . Την είδα να τεντώνεται και να σπαρταράει στα χέρια μου απο την ηδονή ενώ δεν προλάβαινα να καταπίνω τους χυμούς της .
Έχυσε δυνατά με έντονο οργασμό και φωνή και μου χάιδεψε τα μαλλιά .
Vous êtes lèche très bonne ! είπε επιβραβεύοντας το γλείψιμο που της έκανα και την είδα να γυρίζει μπρούμυτα αποκαλύπτοντας μου τον τουρλωτό , προκλητικό της πισινό με τα σφιχτά λαχταριστά κωλομάγουλα .
Lèche mon trou du cul  με διέταξε να της γλείψω το κώλο .
Βύθισα το πρόσωπό μου μέσα στα υπέροχα λαχταριστά της κωλομέρια και άρχισα να γλείφω την κωλοχαράδρα της απο πάνω έως κάτω και φυσικά με την γλώσσα μου επέμεινα στην ροδαλή σουφρίτσα της με την υπέροχη έντονη στιφή γεύση.
Έγλειψα καλά καλά όλο το δακτύλιο και πίεζα την γλώσσα μου μέσα της κάνοντάς την να βγάζει κραυγούλες . Πίεζε το κώλο της πίσω , και βυθιζόμουν μέσα στα κωλομέρια της όλο και πιο πολύ .
Είχε χαλαρώσει και απολάμβανε για μισή ώρα περίπου το γλείψιμο που έκανα στην κωλοτρυπίδα της . Όταν βαρέθηκε σηκώθηκε και κατάλαβα ότι ακολουθούσε κάτι πολύ διαφορετικό απο το βλέμμα της και μόνο .
Έβγαλε απο την βαλίτσα που είχε μεταφέρει , μια στολή καμαριέρας , προφανώς δική της και κατάλαβα ότι ήθελε να με κάνει να την φορέσω .
Μου φόρεσε πρώτα ένα κάτασπρο κυλοτάκι , ζαρτιέρες , καλσόν , μετά την μαύρη στολή της καμαριέρας με την άσπρη ποδίτσα .  Με μακιγιάρισε , μου φόρεσε και το άσπρο καπελάκι και με κοίταξε με ειρωνία δίνοντάς μου τα γοβάκια της .
Τα φόρεσα και περπατώντας υπό την καθοδήγησή της βρέθηκα μπροστά στο καθρέπτη όπου μου έδωσε ένα δυνατό σκαμπήλι
Vous êtes la femme de chambre ! μου ανακοίνωσε ότι εγώ ήμουν πλέον  η καμαριέρα και έπρεπε να κάνω τις δουλειές .
Στην αρχή το πήρα σαν αστείο αλλά δύο τρία σκαμπήλια ακόμα , εξίσου δυνατά , με έπεισαν ότι εννοούσε ότι έλεγε .
Nettoyer la chambre ! είπε αυστηρά δείχνοντάς μου ότι έπρεπε να καθαρίσω το δωμάτιο .
Άρχισα να ξεσκονίζω με το φτερό μέσα στο δωμάτιο , χωρίς να ξέρω απ ακριβώς τι πρέπει να κάνω . Η Νικόλ πίσω μου κρατούσε την γνώριμη πλέον ζώνη και όταν δεν ξεσκόνισα καλά , έπεσε μια δυνατή ξυλιά .
Faites-le bien ! Κάντο καλά ..... une pute stupide ηλίθια πουτάνα .
Δάκρυα κατέβηκαν απο τα μάτια ενώ ξαναέφαγα ξύλο αρκετές φορές , είτε με την ζώνη , είτε με σκαμπήλια , ειδικά όταν κόντεψα να πέσω απο τις γόβες .
Με τρόμο είδα την Νικόλ , ενώ εγώ ξεσκόνιζα , να βγάζει απο την βαλίτσα ένα μαύρο στραπον , τουλάχιστον 22 εκατοστά μήκος και πάρα πολύ χοντρό ενώ με κοίταζε με μάτια που πετούσαν φλόγες .
Ton cul est à moi ,  Putain ! Ο κώλος μου της ανήκε , είχε δίκιο ! Το ήξερε και το ήξερα .
Βρέθηκα , έτσι ντυμένος σαν καμαριέρα να είμαι στημένος στα 4 ενώ η Νικόλ είχε έρθει πίσω μου και μου έβαζε κωλοδάκτυλο με λιπαντικό . Περίμενα καρτερικά την συνέχεια καθώς εκείνη παραμέρισε το κυλοτάκι μου και άγγιξε το πλαστικό στραπον στην κωλοτρυπίδα μου .
Άρχισε να σπρώχνει ανοίγοντας το κωλαράκι μου στα δύο . Έκλαψα , φώναξα αλλά δεν υπήρξε κανένα έλεος παρά μόνο το πλαστικό στραπον που χώθηκε βαθιά στο κωλαράκι μου .
Άρχισε να με γαμάει αργά αργά και αισθησιακά βρίζοντάς με κάθε τόσο , αποκαλώντας με τσούλα , πουτάνα .
Αυτή ήταν η θέση της καμαριέρας που ήθελε να μου δείξει . Στημένος στα 4 να με πηδάει η Αισθησιακή Γαλλίδα Αφέντρα με το τεράστιο στραπον .
Δεν θυμάμαι πόση ώρα με ξεκώλιαζε αλλά αυτό που θυμάμαι ήταν πώς όταν τελείωσε , τα πόδια μου έκαιγαν , το κωλαράκι μου έτσουζε και δεν είχα το θάρρος να την κοιτάξω ούτε στα μάτια .
Était-ce bon pour vous? Σου άρεσε ; με ρώτησε γελώντας και εξευτελίζοντάς με .
Μάλιστα Αφέντρα Νικόλ απάντησα και την είδα να γελάει  με ένα σαδιστικό τρόπο.

Το σίγουρο είναι ότι η παραμονή μου στην Γαλλία θα ήταν πολυ περιπετειώδης .
ΤΕΛΟΣ
Απο 08/06/2016 H Google Απαγόρευσε τη Δνση : www.kinkyfantasiesonline.blogspot.gr .
Εξόριστος Πλέον Απο Την Ελλάδα !
Kinky Fantasies On Line - Εξωτερικού
http://kinkyfantasiesonline.pornblogs.xxx/

Αποσυνδεδεμένος amkfootlover

  • Μέγας ποδολάγνος
  • ****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 377
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 11
  • -Έλαβε: 13
Απ: Ιστορίες BDSM : Η Γαλλίδα Καμαριέρα
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 06, 2012, 10:04:01 μμ »
κλασικη ιστορια του jim μονο που με εκανε να θυμηθω και τα γαλικα μ ! τι υπεροχη γλωσσα!!!!