Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!



Αποστολέας Θέμα: Ιστορία BDSM : Υποταγή στην Seline 7ο  (Αναγνώστηκε 3100 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Jim_sklavaki

  • Εξόριστος & Αιρετικός Συγγραφέας
  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Εξόριστος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 826
    • Προφίλ
    • Kinky Fantasies On Line - Απαγορευτηκε Απο Τη Google
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 19
  • -Έλαβε: 207
Ιστορία BDSM : Υποταγή στην Seline 7ο
« στις: Μαΐου 14, 2012, 06:16:28 μμ »
Πηγή : http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com
Ιστορίες BDSM : http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_10.html

Ιστορία BDSM : Υποταγή στην Seline 7ο
http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2012/05/bdsm-seline-7.html




Περίληψη :
Η απόσταση που έθεσε η Seline με τον υποτακτικό της , καθώς και η έλευση ενός νέου εραστή στην ζωή της , έχει μετατρέψει την ζωή του ήρωά μας σε κόλαση .
Μπορεί να την κερδίσει άραγε ; Έστω και με μια κίνηση απελπισίας ;

Φετίχ Ιστορίας :
Orgasm Denial & Chastity ,  Cuckolding , Transexual Domination & BDSM, Feminization , Slut Training , Humiliation , Small Penis Humiliation , Dildo Discipline/Training , Water Sports, Feet Worship

Η Seline δεχόταν το φλέρτ ενός άλλου άγνωστού άντρα και αυτό ήταν κάτι το οποίο με χαράκωνε βαθιά . Ήταν αφόρητο και πολύ δύσκολο να το δεχτώ . Μόνο και μόνο η εικόνα τους σε ένα εστιατόριο με έκανε να χτυποκαρδώ με αγωνία . Πόσο μάλλον όταν άρχισα να τους φαντάζομαι να κάνουν έρωτα πάνω στο ίδιο κρεβάτι που εκείνη με εξουσίαζε και με εξευτέλιζε .
Στο γραφείο , παρόλο την ένταση και τις πολυάσχολες φιγούρες που μανιωδώς έμπαιναν και έβγαιναν απο τα γραφεία και τους διαδρόμους , εγώ αισθανόμουν σαν να είχαν σταματήσει όλα στην ζωή μου . Σαν κάποιο αόρατο χέρι να είχε πατήσει παύση σε ένα εικονικό βίντεο που έλεγχε την ζωή μου .
Αυτό ήταν λοιπόν ; Ήμουν καταδικασμένος να ζήσω χωρίς την εξουσία της Αφέντρας μου ;
Είδα απο μακριά την Seline να επιστρέφει στο γραφείο της ελαφρά αργοπορημένη και με ένα χαμόγελο στα χείλη της . Ήξερα ότι λίγο πρίν , ίσως ελάχιστα λεπτά , να είχε φιληθεί παθιασμένα με τον άγνωστο άντρα .
Αποφάσισα να κάνω ένα βήμα απελπισίας . Θα την ξεσκέπαζα . Θα έμπαινα μέσα στο γραφείο της και θα της μιλούσα αυστηρά , θα την έλεγχα για την νέα της σχέση και θα απαιτούσα να ξαναπάρω πίσω το ρόλο του σκλάβου .
Θα απαιτούσα.... πόσο αστείο μου φάνηκε σαν σχέση να απαιτήσω οτιδήποτε απο την Γυναικα εκείνη που με είχε ξεφτιλήσει , είτε με το στραπον της , είτε ουρώντας μέσα στο στόμα μου . Πόσο αστείος θα φαινόμουν ....
Περίμενα λοιπόν υπομονετικά να αρχίσουν να αποχωρούν οι υπάλληλοι της εταιρείας και όταν πια μείναμε οι δυό μας , κατευθύνθηκα προς το γραφείο της . Ήξερα ότι αυτή την έκρηξη θράσους θα την μετάνοιωνα αλλά έπρεπε να την κάνω .
Χτύπησα δειλά την πόρτα !
-   Εμπρός ! Άκουσα την φωνή της απο μέσα . Άνοιξα και μπήκα .
-   Τι θέλεις ; κάτι για την δουλειά ; Ρώτησε ενώ κάθισε αναπαυτικά πίσω στην πολυθρόνα της και σταύρωσε τα υπέροχα πόδια της . Άρχισε να κάνει επιδεικτικά dangle με την μισοβγαλμένη γόβας της , γνωρίζοντας ότι θα αιχμαλώτιζε το βλέμμα μου .
-   Είσαι τραγικός είπε γελώντας ! Ήρθες ορμητικά , με πολύ θάρρος , προφανώς για να κλαψουρίσεις ή να αυθαδιάσεις και μόνο τα πόδια μου να δείς , αμέσως γίνεσαι σκυλάκι . Είδες πόσο μαλάκας και ξεφτίλας είσαι ;
-   Σε  είδα με τον ΆΛΛΟΝ φώναξα με όσο θάρρος και δύναμη μου είχε απομείνει . Εγώ σου τα έδωσα όλα και εσύ βρήκες άλλον .
Η Seline κοκκίνησε απο τον θυμό ! Πρώτη φορά την είχα δεί έτσι . Πετάχτηκε απο την καρέκλα της και με πλησίασε με ένα βλέμμα σαν φωτιά .
-   Τι είπες ρε γαμημένε ! Ξεφτίλα , ξεκωλιάρη άντρα που σου έχω ανοίξει την σούφρα σαν τούνελ . Τολμάς και μου μιλάς ;
Μου άστραψε ένα ξεγυρισμένο σκαμπήλι με όλη της την δύναμη που αισθάνθηκα τον ουρανό σφοντύλι .
-   Καριόλη ! Ανώμαλε διεστραμμένε έλεγε και με χαστούκιζε διαρκώς ενώ εγώ είχα πέσει στα γόνατα και δεχόμουν τα πάντα .
-   Εκείνος είναι άντρας !  Δεν τον φτάνεις με τίποτε ! Εσύ είσαι ένα ξεφτυλισμένο τσουλάκι ! Ένα μουνάκι πια που δεν προλαβαίνεις να μετράς τις ψωλιές που σου ρίχνω με το στραπον ! ΓΑΜΙΟΛΑ !
Δεν ξέρω και εγώ πόσα δυνατά σκαμπήλια έφαγα μέχρι που έπεσα στο πάτωμα . Εκείνη ήρθε απο πάνω μου και άρχισε να με κλωτσάει στα πλευρά , στα μπούτια !
-   Άνοιξε τα μπούτια σου γαμιόλα να σου κλωτσήσω το άχρηστο μικροσκοπικό πουλάκι σου είπε ουρλιάζοντας και άρχισε να με κλωτσάει με δύναμη στα γεννητικά όργανα .
Πόναγα ! Σφάδαζα αλλά αυτή την φορά δεν υπήρχε έλεος .
-   Γδύσου ! γδύσου γαμιόλη θα δείς τι θα πάθεις !
Η Seline πήρε την γνωστή μου πια πλατιά δερμάτινη ζώνη της που είχε κρύψει στο συρτάρι ενώ εγώ έμεινα ολόγυμνος μπροστά της κλαίγοντας με λυγμούς .
-   Θα σε σκίσω γαμιόλη ! Στα δύο θα σε σκίσω είπε και μου κατέβασε το δερμάτινο λουρί με δύναμη επάνω στο τρυφερό μου δέρμα .
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω το πόνο , το κάψιμο που άρχισε να γεννιέται μέσα απο τις πληγές που άνοιγε η Αφέντρα μου με την ζώνη της .
Αυτή την φορά όμως , δεν σταμάταγε ! Δεν υπολόγιζε την δύναμή της , δεν πρόσεχε με τον γνωστό τεχνικό της τρόπο στο μαστίγωμα μήπως με πληγώσει σοβαρά .
Με τρόμο την είδα να κάνει παύση απο το μαστίγωμα και να παίρνει το κινητό της στα χέρια . Σχημάτισε τον αριθμό του εραστή της και γεμάτος έκπληξη την είδα να μιλάει .
-   Έλα Μάρκο Αγάπη μου ! Έλα τώρα στο γραφείο ! Έχω μια αρσενική τσουλάρα έτοιμη για σένα . Ξέρεις το καριολάκι που σου έλεγα ! Εϊναι έτοιμος .
-   Ξέρεις τι θα γίνει τώρα μαλάκα ! Θα έρθει ο Μάρκος και θα σε περιποιηθεί ! Θα περάσεις καλά μαζί του ! Θα το θυμάσαι μια ζωή !
Έκλαιγα και δεν ήξερα τι να κάνω ! Δεν ήξερα τι να πω . Ήμουν εκεί πεσμένος στο πάτωμα με την Seline πάνω απο το πληγιασμένο μου σώμα να με μαστιγώνει με την ζώνη . Και τώρα φώναξε και τον Μάρκο ; Τι σήμαινε αυτό ; Τί ήθελε να μου κάνει ;
-   Σούζα θα είσαι πουτάνα τώρα στον Μάρκο ! Είναι και αυτός Αφέντης και έχουμε ταιριάξει τέλεια όπως καταλαβαίνεις ! Μέχρι σήμερα , υποτάσσουμε τις πουτανίτσες σκλάβες του Μάρκου αλλά σήμερα θα παίξουμε μαζί σου .
Δεν πρόλαβε να τελειώσει την φράση της και άκουσα το κουδούνι της εταιρίας να χτυπάει. Έντρομος , έκανα να καλύψω την γύμνια μου αλλά η Seline μου έδωσε ακόμα ένα δυνατό χτύπημα με την ζώνη .
-   Κάτω τα χέρια μουνάκι ! Θέλω να δεί ο Μάρκος τι μικροτσούτσουνος είσαι .
Ο αρρενωπός άντρας ήρθε μέσα και αφού αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν μπροστά μου με πάθος , γύρισε και έριξε μια περιφρονητική ματιά προς το μέρος μου .
-   Αυτός είναι ο σκλάβος σου ;
-   Ναι  ! Η Αρσενική μου πουτάνα ! Είπε καμαρώνοντας η Seline . Αυθαδίασε σήμερα !
-   Αλήθεια ! Έβγαλες γλώσσα πουστράκι ; Είπε ο Μάρκος και πήρε την λωρίδα απο τα χέρια της  Seline
-   Δώσε του ένα καλό μάθημα αγάπη μου είπε η Seline με μάτια που έλαμπαν .
Ο Μάρκος ήδη είχε πετάξει το σακάκι του και δοκίμασε στον αέρα την λουρίδα .
-   Καλή ! Θα κάνει δουλεια ! Ήρθε η ώρα πούστρα είπε και με δύναμη κατέβασε την ζώνη πάνω μου .
Ο πόνος συγκλόνισε το κορμί μου και ούρλιαξα ενώ άρχισε ένα ανελέητο μαστίγωμα ξανά και ξανά απο τον Μάρκο αυτή την φορά που με πολύ μεγαλύτερη δύναμη και περισσότερο σαδισμό με μαστίγωνε .
Έκλαιγα με λυγμούς ! μέχρι που ο Μάρκος σταμάτησε .
-   Είσαι έτοιμη πουστρίτσα να με υπηρετήσεις ; Να σταματήσει ο πόνος ;
-   Μάλιστα !
-   Μάλιστα Αφέντη γαμιόλα είπε και με χτύπησε με δύναμη μια ακόμα φορά .
-   Έτσι σου έμαθα καριόλα να μιλάς είπε θυμωμένα η Seline
-   Έλα εδώ τσουλάκι ! Έλα να υπηρετήσεις τον Αφέντη σου είπε ο Μάρκος και τον είδα να κατεβάζει το φερμουάρ του .
-   Μήπως ήθελε να ....
-   Έλα μωρή καριόλα να δοκιμάσω το στοματάκι σου ! Αν ρουφάς καλά θα σε εκπαιδεύσω μαζί με τις άλλες πουτανίτσες μου .
-   Μια χαρά θα ρουφήξει αγάπη μου είπε η Seline γελώντας .
-   Άντε μωρή και κοίτα να με βγάλεις ασπροπρόσωπη !
Με ανάμεικτα  αισθήματα αηδίας , ταπείνωσης και εξευτελισμού πλησίασα μπροστά στο τεράστιο μαυριδερό πέος του Μάρκου που μισόσκληρο περίμενε την δική μου περιποίηση .
Ακόμα θυμάμαι τον εξευτελισμό μου καθώς πήρα απαλά το ζεστό του καυλί στο στόμα κάτω απο τις κοροϊδίες και των δύο .
Άρχισα να τρομπάρω και να γεύομαι το σαρκώδες χοντρό και μακρύ του καυλί , γλείφωντάς το απο τα μπαλάκια έως και το πουτσοκέφαλό του έσταζε σταγόνες απο το αλμυρό του υγρό .
-   Τι στόμα έχεις μωρή καύλα ! Πούστρα ! Σε εκπαίδευσε καλά η Seline
Άρχισε να μου γαμάει το στόμα με την ψωλάρα του ενώ με το χέρι του πίεζε το κεφάλι μου όσο μπορούσε , πνίγοντάς με .
Έβηξα και έφαγα ένα σκαμπήλι
-   Έλα πούστρα ! Έλα να σου γαμήσω την σούφρα τώρα να δείς ποιός είναι ο Αφέντης

Δεν πίστευα στα αυτιά μου . Θα με γαμούσε άντρας ; Δεν ήθελα ! σιχαινόμουν . Πήγα να ψελίσσω κάτι και τα σκαμπήλια απο την Seline έπεσαν βροχή ενώ ο Μάρκος  με τα στιβαρά και δυνατά του χέρια με έστησε στα 4 .
-   Αντιδράς ; Αντιδράς γαμιόλα ! Θα σε σκίσω ! Η τελευταία πουτάνα της Φυλής θα έχει πιο σφιχτή σούφρα απο εσένα όταν τελειώσω μαζί σου .
Άκουσα ένα περίεργο ήχο και με τρόμο είδα τον Μάρκο να κρατάει ένα αυτόματο στιλέτο στο λαιμό μου . Αυτομάτως ηρέμησα .
-   Τι έγινε μικρή κοτούλα ; Φοβήθηκες ; Σκάσε και στήσε κωλαράκι ! Θα τον φάς ωραία και καυλιάρικα αλλιώς θα σου χαρακώσω την μούρη !  Εντάξει τσουλάκι ;
Δεν έπαιζε . Δεν υπήρχε διέξοδος .
Η επαφή του ζεστού του πουτσοκέφαλου πάνω στην ροδαλή μου σούφρα με έκανε να ανατριχιάσω . Άρχισε να πιέζει , με λίγο σάλιο μόνο για λιπαντικό και να μπαίνει μέσα μου ενώ η Seline πρότεινε την γόβα της μπροστά στο πρόσωπό μου να την φιλήσω .
Ο Μάρκος μου κάρφωσε την ψωλάρα του με μια κίνηση μέχρι που τα μπαλάκια του ακούμπησαν τα δικά μου και άρχισε να με γαμάει .
-   Σου αρέσει ; Μέσα στην κωλάρα ζεστή ζεστή ! Όχι όπως το κρύο πλαστικό !
-   Μάλιστα Αφέντη ψέλλισα , είναι υπέροχη !
-   Καριόλα συμπλήρωσε η Seline

Άρχισε να με γαμάει με το χοντρό του καυλί ξεφτυλίζοντας το κωλαράκι μου με τον πλέον ακραίο τρόπο . Οι απαιτήσεις του ήταν πολλές . Πότε ήθελε να σφίγγω και να χαλαρώνω την τρύπα μου , πότε να κουνάω πουτανιάρικα το κωλαράκι μου . Και όλο δυνατά σκαμπήλια έπεφταν επάνω στο κωλαράκι μου για να με διορθώσει .
-   Έτσι πουτανάρα μου ! Καύλα είναι ο κώλος σου !
Με μια απότομη κίνηση μου την έμπηξε και άρχισε να χύνει μέσα στο κωλάντερό μου . Αυτή η γλυκειά ζεστασιά ήταν πρωτόγνωρη και με έκανε να νιώσω κυριολεκτικά σαν πουτάνα .
-   Θα συνεχίσουμε μαζί την εκπαίδευσή σου . Τόσο ωραίο και καυλιάρικο κωλαράκι θέλω να το ξεσκίζω κάθε μέρα είπε γελώντας και φιλήθηκε με την Seline

Η συνέχεια θα ήταν διασκεδαστική ! Θα με χρησιμοποιούσαν και οι δύο σαν σκλάβο και μάλιστα απο την ίδια νύχτα
(συνεχίζεται ....)
Απο 08/06/2016 H Google Απαγόρευσε τη Δνση : www.kinkyfantasiesonline.blogspot.gr .
Εξόριστος Πλέον Απο Την Ελλάδα !
Kinky Fantasies On Line - Εξωτερικού
http://kinkyfantasiesonline.pornblogs.xxx/

Αποσυνδεδεμένος sLaveAlex

  • *GF Pervert*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 2586
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 527
  • -Έλαβε: 86
Απ: Ιστορία BDSM : Υποταγή στην Seline 7ο
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 14, 2012, 07:43:10 μμ »
 :thumbsup1: :thumbsup1: :thumbsup1: :thumbsup1: :wanker2: :wanker2: :wanker2: :wanker2: :wanker2:

Αποσυνδεδεμένος sLaveAlex

  • *GF Pervert*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 2586
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 527
  • -Έλαβε: 86
Απ: Ιστορία BDSM : Υποταγή στην Seline 7ο
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 09, 2012, 08:46:45 μμ »
με την Seline και τον σκλαβο της..εχει συνεχεια?

mousitsa

  • Επισκέπτης
  • Χυσίματα
  • -Έριξε:
  • -Έλαβε:
Απ: Ιστορία BDSM : Υποταγή στην Seline 7ο
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 09, 2012, 08:53:55 μμ »
με την Seline και τον σκλαβο της..εχει συνεχεια?

ναι...το 8''ο

http://kinkyfantasiesonline.blogspot.gr/2012/05/bdsm-seline-8o.html

και τελειωνει...

Αποσυνδεδεμένος sLaveAlex

  • *GF Pervert*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 2586
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 527
  • -Έλαβε: 86
Απ: Ιστορία BDSM : Υποταγή στην Seline 7ο
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 09, 2012, 09:01:04 μμ »
οκκ! ευχαριστω!!! 

 :stiletto: :stiletto: :stiletto: :stiletto: :stiletto:

mousitsa

  • Επισκέπτης
  • Χυσίματα
  • -Έριξε:
  • -Έλαβε:
Απ: Ιστορία BDSM : Υποταγή στην Seline 7ο
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 09, 2012, 09:01:56 μμ »
οκκ! ευχαριστω!!! 

 :stiletto: :stiletto: :stiletto: :stiletto: :stiletto:

αντε καλε...τπτ

Αποσυνδεδεμένος PTRS

  • Νέος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 12
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 0
  • -Έλαβε: 0
Απ: Ιστορία BDSM : Υποταγή στην Seline 7ο
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 11, 2012, 06:35:30 μμ »
ΕΓΏ ΣΟΥ ΤΑ' ΧΑ ΠΕΙ ΣΤΟ Νο 6 ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ.