Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!



Ψηφοφορία

Σας άρεσε η ιστορία;

Μου αρέσει
Έτσι κι έτσι
Δεν μου αρέσει

Αποστολέας Θέμα: Τα Κορίτσια της Παραλίας  (Αναγνώστηκε 7510 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος blaze312

  • Ο παλιός είναι αλλιώς
  • ***
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 242
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 36
  • -Έλαβε: 152
Τα Κορίτσια της Παραλίας
« στις: Αυγούστου 17, 2012, 02:14:27 πμ »
Τα Κορίτσια της Παραλίας

Το καλοκαίρι είχε ξεκινήσει για τα καλά και εγώ βρισκόμουν στο εξοχικό μου για διακοπές. Μόλις είχα τελειώσει το λύκειο και αυτό το καλοκαίρι θα ήταν ότι έπρεπε μετά από μια δύσκολη χρονιά. Ευτυχώς βρήκα και  μια δουλίτσα σε μια καφετέρια στην παραλία για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου. Δούλευα σαν σερβιτόρος αλλά ταυτόχρονα ήμουν και υπεύθυνος για το γήπεδο beach volley που διέθετε το μαγαζί. Αυτό ήταν και το αγαπημένο μου μέρος της δουλειάς καθώς είχα και τα τυχερά μου όταν έρχονταν για παιχνίδι διάφορες παρέες κοριτσιών. Τις παρατηρούσα όταν έβγαζαν τις σαγιονάρες τους για να ξεκινήσουν να παίζουν, και γενικά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού πάντα κοίταζα τα ποδαράκια τους. Από μικρός είχα αυτό το φετίχ με τα γυναικεία πόδια. Ποτέ όμως δεν είχα την ευκαιρία να πραγματοποιήσω μια από τις φετιχιστικές μου φαντασιώσεις. Αυτό το καλοκαίρι όμως έκρυβε μια έκπληξη για μένα.
   Μια μέρα που είχε καύσωνα, μια παρέα τεσσάρων κοριτσιών γύρω στα 25 ήρθε για να παίξει beach volley. Η παρέα αποτελούνταν από δυο μελαχρινές κοπέλες, μια ξανθιά και μια κοκκινομάλλα. Όλες τους ήταν πανέμορφες με απίθανα κορμιά όλο καμπύλες και φυσικά υπέροχα καλλίγραμμα πόδια. Μου έκανε εντύπωση το γεγονός πως όλες οι κοπέλες είχαν από ένα κόσμημα να στολίζει τα πόδια τους. Οι δύο μελαχρινές κοπέλες, που από ότι κατάλαβα ήταν αδελφές και μάλιστα δίδυμες, φορούσαν από ένα δαχτυλιδάκι  στο δεύτερο δάκτυλο του δεξιού ποδιού. Η ξανθούλα φορούσε μια αλυσιδίτσα γύρω από τον αστράγαλο του αριστερού της ποδιού, ενώ η κοκκινομάλλα είχε ένα προκλητικό tattoo που απεικόνιζε κάτι χείλη στο δεξί κουντεπιέ της. Μόλις το αντίκρισα ήθελα τόσο πολύ να πέσω στα γόνατα και να δώσω ένα γλωσσόφιλο σε αυτά τα χείλη του ποδιού της. Καθόμουν στην άκρη και τις χάζευα όση ώρα παίζανε και φαντασιωνόμουν διάφορες σκηνές όπου πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν τα πόδια των κοριτσιών. Από τον λήθαργό μου με ξύπνησε μια φωνή που μάλλον προερχόταν από την ξανθιά της παρέας.
   «Αχ, καίνε οι πατούσες μου!» φώναξε πονεμένη η κοπέλα και κάθισε στην άμμο τρίβοντας τις πατούσες της με τα χέρια της.
Τα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας άρχισαν και εκείνα τα παράπονα πως η άμμος είναι πολύ καυτή και άρχισαν να φωνάζουν όλες μαζί σε εμένα. Τους εξήγησα πως η δεν μπορούσα να κάνω κάτι καθώς λόγω ενός προβλήματος δεν είχαμε νερό για να δροσίσουμε την άμμο όπως συνηθίζεται. Αυτό όμως δεν φάνηκε αρκετό για να σταματήσει τα κορίτσια από το να παραπονιούνται.
   «Δεν με ενδιαφέρει τι προβλήματα έχετε. Υποχρέωσή σας είναι να συντηρείτε το γήπεδο και να ικανοποιείτε τους πελάτες σας.» είπε θυμωμένη η κοκκινομάλλα.
   «Και τι μπορώ να κάνω τώρα εγώ;» απάντησα.
   «Λοιπόν, πρώτα από όλα πρέπει να βρεις ένα τρόπο να δροσίσεις τις πατούσες μας.» συνέχισε η κοκκινομάλλα με ένα πονηρό ύφος.
   «Τι εννοείς;» είπα απορημένος.
   «Ποιος νομίζεις πως είσαι για να μου μιλάς στον ενικό.» φώναξε χαστουκίζοντάς με. «Θα μας μιλάς στον πληθυντικό με σεβασμό και θα μας αποκαλείς κυρίες. Κατάλαβες;» ολοκλήρωσε την φράση της πιάνοντας τα αρχίδια μου και σφίγγοντας τα δυνατά στην παλάμη της.
   «Μάλιστα κυρία.» είπα τρομαγμένος και πονεμένος από την κίνηση της.
   «Ωραία, τώρα που συνεννοηθήκαμε, ξάπλωσε κάτω για να μας εξυπηρετήσεις.» είπε μαλάζοντας με δύναμη τα αρχίδια μου.
Ακολούθησα τις εντολές της και ξάπλωσα στην καυτή άμμο, ενώ εκείνη κάθισε πάνω στην κοιλία μου ακουμπώντας τις πατούσες της στο πρόσωπό μου. Αμέσως ένιωσα το πέος μου να ερεθίζεται, πράγμα που και εκείνη παρατήρησε καθώς το χέρι της βρισκόταν ακόμα στα αρχίδια μου ώστε να με ελέγχει προκαλώντας μου πόνο όποτε εκείνη επιθυμούσε. Άρχισε να τρίβει τις πατούσες της πάνω στο πρόσωπό μου απομακρύνοντας λίγη άμμο που είχε κολλήσει σε αυτές. Στην συνέχεια με διέταξε να ανοίξω το στόμα μου και με την γλώσσα μου να γλείψω τις πατούσες της. Δεν δίστασα στιγμή, άλλωστε αυτό ήταν που ήθελα να κάνω από την αρχή. Με την γλώσσα μου άρχισα να γλείφω τις γυμνές σόλες της χωρίς να με νοιάζει η άμμος που είχε μείνει σε αυτές. Το δέρμα της ήταν καυτό και είχε μια αλμυρή αλλά ταυτόχρονα ερεθιστική γεύση. Όσο εγώ απολάμβανα τις πατούσες της εκείνη έβγαζε επιφωνήματα ευχαρίστησης και ανακούφισης από το κάψιμο, ενώ τα άλλα κορίτσια παρακολουθούσαν το σκηνικό γελώντας πονηρά και σχολιάζοντας. Μετά από λίγο η κοκκινομάλλα τράβηξε τα πόδια της και αφού φόρεσε τις σαγιονάρες της σηκώθηκε από πάνω μου και με κοίταξε με ένα ειρωνικό ύφος ανωτερότητας. Μετά μου υπέδειξε τις πατούσες των άλλων κοριτσιών και κατάλαβα ότι η δουλειά μου δεν έχει τελειώσει ακόμα. Σύρθηκα αμέσως στην άμμο και όταν πλησίασα τις πατούσες τους άρχισα να ρουφάω τα δαχτυλάκια τους, να γλείφω ανάμεσά τους, και να ταξιδεύω με την γλώσσα μου κατά μήκος όλης της πατούσας. Όταν τα κορίτσια ήταν ικανοποιημένα και τα πόδια τους ήταν καθαρά φόρεσαν και αυτές τις σαγιονάρες τους και σηκώθηκαν. Όλες μαζί με κοίταζαν με ένα περιφρονητικό βλέμμα όσο εγώ ήμουν ακόμα ξαπλωμένος στην άμμο. Κατέβασα το βλέμμα μου και έμεινα να κοιτάζω τα πόδια τους. Εκείνες γελάσανε καθώς είχαν καταλάβει πόση δύναμη είχαν τα πόδια τους πάνω μου. Οι δύο μελαχρινές κοπέλες με πλησίασαν φέρνοντας τις πατούσες τους ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό μου.
   «Σου αρέσουν τα πόδια μας;» ρώτησαν περιπαικτικά.
   «Ναι, πολύ!» απάντησα ενώ μου έτρεχαν τα σάλια.
   «Θέλεις να έρθεις μαζί μας στο σπίτι για να τα περιποιηθείς ιδιαιτέρως;»
   «Ναι κυρία.»
   «Θέλω να μας παρακαλέσεις, να μας ικετέψεις, για να μας αποδείξεις πόσο πολύ σου αρέσουν.»
Αμέσως κόλλησα τα χείλη μου στα πόδια τους απιθώνοντας φιλιά λατρείας στα κουντεπιέ των ποδιών τους, ικετεύοντάς τες να με πάρουν μαζί τους και τους υποσχέθηκα πως θα έκανα τα πάντα για τα πόδια τους. Οι κοπέλες άρχισαν να γελάνε με τον τρόπο που με είχαν ¨υποδουλώσει¨.
   «Ωωω, τι καλό σκυλάκι! Έλα μαζί μας.» είπαν τα κορίτσια και με χάιδεψαν στο κεφάλι σαν κουτάβι.

   Ξεκινήσαμε από την παραλία για το σπίτι των κοριτσιών που από ότι μου είπαν ήταν εκεί κοντά. Καθώς περπατούσαμε στον δρόμο, τα κορίτσια σταμάτησαν και άρχισαν να ψιθυρίζουν  μεταξύ τους. Αμέσως μετά η κοκκινομάλλα γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε να γονατίσω στον δρόμο και να της βγάλω τις σαγιονάρες. Της αφαίρεσα τις σαγιονάρες και στην συνέχεια μου έχωσε την μία κάτω από το μαγιό, πάνω στο ερεθισμένο μου πέος, και την άλλη  στο στόμα. Συνεχίσαμε το περπάτημα με τα κορίτσια να προπορεύονται και την κοκκινομάλλα να προχωρά ξυπόλητη. Όταν πλέον φτάσαμε στο σπίτι, η κοκκινομάλλα πήρε τις σαγιονάρες της και με διέταξε να ξαπλώσω μπροστά στην πόρτα με την γλώσσα έξω, για να καθαρίσουν τα κορίτσια τις σαγιονάρες τους χρησιμοποιώντας την γλώσσα μου σαν χαλί. Η μία μετά την άλλη τα κορίτσια περπατούσαν πάνω μου και έτριβαν με δύναμη τις σαγιονάρες τους πάνω στην γλώσσα μου μέχρι να καθαρίσουν και στην συνέχεια έμπαιναν ξυπόλητες στο σπίτι αφήνοντας τις σαγιονάρες τους λίγο παραπέρα. Τελευταία έμεινε η κοκκινομάλλα. Ανέβηκε πάνω μου και έφερε την μία της πατούσα πάνω από το πρόσωπό μου ώστε να μου δείξει πόσο βρώμικα ήταν τα πόδια την επειδή περπατούσε ξυπόλητη. Άφησε τις σαγιονάρες της στο σημείο που τις είχαν αφήσει και τα άλλα κορίτσια και μπήκε στο σπίτι χωρίς να σκουπίσει τα πόδια της στην γλώσσα μου. Στο πέρασμά της άφηνε τα αποτυπώματά της στο πάτωμα. Κάθισε στον καναπέ και σταύρωσε τα πόδια της.
   «Σύρσου μέχρι εδώ για να καθαρίσεις τις πατούσες μου, αφού πρώτα καθαρίσεις το πάτωμα με την γλώσσα σου.»
Γύρισα αμέσως μπρούμυτα και άρχισα να σέρνομαι προς τα πόδια της. Μόλις έφτασα στο πρώτο αποτύπωμα της πατούσας της στο πάτωμα, πλησίασα το πρόσωπό μου, έτοιμος για να το γλείψω. Δίστασα αντικρίζοντας το βρώμικο πάτωμα και αυτό εκνεύρισε την κυρία μου. Χτύπησε τα δάχτυλά της και αμέσως η μια από τις δύο μελαχρινές κοπέλες ήρθε και με έπιασε από τα μαλλιά.
   «Βγάλε την γλώσσα σου έξω!» πρόσταξε.
Υπάκουσα και στην συνέχεια έσπρωξε το κεφάλι μου στο πάτωμα κάνοντάς με να γλείψω τους λεκέδες. Δεν άφησε στιγμή τα μαλλιά μου. Χρησιμοποιούσε την γλώσσα μου σαν σφουγγαρόπανο και τα μαλλιά μου σαν λαβή. Αφού καθάρισα το πάτωμα και έφτασα μπροστά στα πόδια της κοκκινομάλλας, γονάτισα μπροστά της. Πλησίασα την πατούσα της με δέος και πήρα μια βαθιά εισπνοή. Ύστερα την αντίκρισα να χαμογελάει. Ακούμπησε τα δαχτυλάκια της στα χείλη μου και αμέσως άνοιξα το στόμα μου. Έχωσε βίαια την πατούσα της μέσα στο στόμα μου και αμέσως η γλώσσα μου άρχισε να ταξιδεύει γύρω-γύρω και ανάμεσα στα δάχτυλά της. Όταν είχα τελειώσει με αυτό το σημείο συνέχισα ρουφώντας και γλείφοντας την φτέρνα της, και στην συνέχεια έγλειψα την καμάρα του ποδιού της. Επανέλαβα την ίδια διαδικασία και με το άλλο της πόδι. Ταυτόχρονα παρατήρησα πως οι δύο μελαχρινές δίδυμες είχαν υποχρεώσει την ξανθούλα να τους γλείψει τα πόδια. Από ότι κατάλαβα αυτή η παρέα είχε μια συγκεκριμένη ιεραρχία. Η «αρχηγός» ήταν η κοκκινομάλλα που ήταν η πιο δυναμική και η πιο αυστηρή, ακολουθούσαν η δυο μελαχρινές που θαύμαζαν και ακολουθούσαν την αρχηγό, ενώ η ξανθιά ήταν το ντροπαλό και αδύναμο κοριτσάκι που ακολουθούσε κάθε διαταγή και της συμπεριφέρονταν σαν δούλα. Ενώ λοιπόν εγώ έγλειφα τα πόδια της κοκκινομάλλας, η ξανθιά κοπελίτσα έκλεγε και έβγαζε επιφωνήματα δυσφορίας καθώς την είχανε μπουκώσει με τα πόδια τους τα άλλα δύο κορίτσια.
   Όταν είχα καθαρίσει πλήρως τα πόδια της κυρίας μου, με έσπρωξε στην άκρη και απευθύνθηκε στην ξανθιά.
   «Μωρή πουτανίτσα, πήγαινε φέρε μου το strap-on.»
Αμέσως την υπάκουσε παράτησε τα πόδια των διδύμων πηγαίνοντας βιαστικά μπουσουλώντας στο άλλο δωμάτιο. Γύρισε γρήγορα με ένα strap-on στο στόμα της, σαν σκυλάκι, και αφού το παρέδωσε στα χέρια της κοκκινομάλλας έσκυψε το κεφάλι της πάνω στις υγρές από το σάλιο μου πατούσες της. Η κοκκινομάλλα, ή αλλιώς Αφέντρα όπως της άρεσε να την αποκαλούμε, σηκώθηκε και αφού φόρεσε το strap-on γύρω από την μέση της, έπιασε την ξανθιά από τα μαλλιά και άρχισε να της μιλάει με μοχθηρό ύφος.
   «Λοιπόν πουτανάκι ξέρεις τι έχει τώρα! Θα σου σκίσω την κωλάρα, και αυτή την φορά δεν θα χρησιμοποιήσω ούτε λιπαντικό για να δει ο καλεσμένος μας τι καριόλα είσαι.»
   «Όχι κυρία σας παρακαλώ, δεν θα αντέξω τόσο πόνο.» άρχισε να λέει κλαίγοντας η ξανθιά και παρακαλούσε την Αφέντρα φιλώντας τα πόδια της.
   «Αχ, το μωρό μου φοβάται μην πονέσει!» είπε με μια ειρωνική τρυφερότητα. «Τότε θα κάνουμε το εξής. Εσύ θα μου πάρεις πίπα για να σαλιώσεις καλά την πούτσα που θα σε σκίσει και ο σκλάβος μας θα σου γλείψει το κωλαράκι σου για να μην πονέσεις.»
   «Σας ευχαριστώ κυρία.» απάντησε η ξανθούλα ελαφρώς ανακουφισμένη.
Ξάπλωσα στο πάτωμα, η ξανθιά κάθισε στο πρόσωπό μου και αμέσως η γλώσσα μου πήρε φωτιά γλείφοντας μανιωδώς αφήνοντας μεγάλες ποσότητες σάλιου για να νιώσει όσο λιγότερο πόνο γίνεται. Κατά ένα περίεργο λόγω, αν και δεν την ήξερα, την λυπόμουν για τον σκληρό τρόπο που της φέρονταν. Ταυτόχρονα η Αφέντρα έχωνε με βία το strap-on στο στόμα της απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της κυριαρχίας της. Μετά από λίγο αλλάξαμε στάση. Η αφέντρα έστησε στα τέσσερα την ξανθούλα και άρχισε να την ξεκωλιάζει όσο εκείνη έκανε γλειφομούνι σε κάθε μια από τις δίδυμες μελαχρινές. Όταν χύσανε και τα δύο κορίτσια, σταμάτησε η αφέντρα και κάθισε στον καναπέ αφήνοντας την ξανθιά στο πάτωμα να κλαίει από πόνο. Τότε οι μελαχρινές με διατάξανε να καθαρίσω τα μουνάκια τους, με την γλώσσα μου φυσικά, όπως και έκανα. Παράλληλα η Αφέντρα είχε αφαιρέσει το strap-on και είχε εγκλωβίσει το κεφάλι της ξανθιάς ανάμεσα στα πόδια απολαμβάνοντας το γλειφομούνι που της έκανε. Όταν τελείωσα με το καθάρισμα των δίδυμων, ανέλαβα να καθαρίσω το μουνί της Αφέντρας που μόλις είχε χύσει. Αφού τελείωσα και με εκείνη, η Αφέντρα πέρασε από ένα λουρί σε εμένα και την ξανθιά και μας έβγαλε έξω στην αυλή.
   «Περιμένετε εδώ σκυλάκια μου, θα σας φέρω λίγο φαγητό.» είπε και μπήκε μέσα κλειδώνοντάς μας απ’ έξω.
Την είδα να κλαίει και δεν μπόρεσα να κρατηθώ. Πήγα κοντά της, την αγκάλιασα και της ψιθύρισα στο αυτί ότι δεν θα τις αφήσω να την ξαναπειράξουν. Εκείνη έγειρε το κεφάλι της στον ώμο μου και μου εξήγησε πως ξεκίνησε όλη αυτή η φάση. Στην αρχή η Αφέντρα μας έκανε παρέα με τις δυο δίδυμες μελαχρινές και ανάγκαζε εκείνες να την υπηρετούν. Ύστερα σε ένα πάρτυ γνώρισε και την Μαρία (τώρα μου είπε το όνομά της καθώς προηγουμένως η Αφέντρα τις απαγόρευε να συστήνεται με άλλο όνομα εκτός από το «πουτανίτσα»). Στην αρχή η Μαρία και η Αφέντρα κάνανε καλή παρέα αλλά σιγά-σιγά η Αφέντρα άρχισε να επιβάλλεται με απλά πράγματα όπως να την διατάζει να της κάνει διάφορα θελήματα, οικιακές εργασίες, κλπ. Ώσπου μια μέρα η Μαρία δεν υπάκουσε και τότε η Αφέντρα βγήκε εκτός εαυτού. Άρχισε να χαστουκίζει την Μαρία, την έριξε στο πάτωμα και έχωσε με βία τις πατούσες της στο στόμα της. Στην συνέχεια της έστησε στα τέσσερα και την ξεκώλιασε άγρια. Από τότε η Μαρία έγινε το «πουτανάκι» της Αφέντρας.
   Καθώς μου διηγούνταν αυτήν την ιστορία, τα δάκρυά της κύλαγαν στην πλάτη μου και η φωνούλα της ηχούσε κατευθείαν στην ψυχή μου. Την κρατούσα στην αγκαλιά μου και την χάιδευα νιώθοντας ένα περίεργο συναίσθημα. Ένιωθα σαν να είμαι ερωτευμένος με αυτήν την κοπέλα, αλλά παράλληλα ένιωθα ντροπή για όλα όσα με είχε δει να κάνω μπροστά της. Ξαφνικά άκουσα τα κλειδιά στην πόρτα. Η Μαρία έφυγε από την αγκαλιά μου και πήγε παραπέρα. Από την πόρτα βγήκε η Αφέντρα μας κρατώντας δυο πιάτα με πουρέ. Κάθισε σε μια καρέκλα μπροστά μας και ακούμπησε τα πιάτα στο έδαφος μπροστά μας. Στην συνέχεια έβαλε ένα πόδι σε κάθε πιάτο και άρχισε να ποδοπατάει τον πουρέ, ενώ ταυτόχρονα μας κοίταζε με ύφος μοχθηρό και περιφρονητικό. Ύστερα ύψωσε λίγο τις πατούσες της και μας κάλεσε επί το έργο.
   «Ελάτε σκυλάκια μου. Μια πατούσα για τον καθένα.»
Πλησιάσαμε τις πατούσες της και αρχίσαμε να γλείφουμε τον πουρέ από αυτές. Αυτό κράτησε για πολλή ώρα καθώς μόλις καθάριζαν οι πατούσες της, τις ξαναγέμιζε με πουρέ για να τις ξαναγλείψουμε. Αφού μας είχε ταΐσει όλο τον πουρέ με τα πόδια της, πήρε τα πιάτα και ξαναμπήκε μέσα. Βγήκε μετά από λίγα δευτερόλεπτα για να μας αφήσει ένα μπολάκι με νερό, σαν αυτά που πίνουν οι σκύλοι. Είδα την Μαρία να πηγαίνει προς το μπολάκι και να απλώνει την γλώσσα της για να πιεί νερό όπως ακριβώς θα έκανε ένας σκύλος ή μια γάτα. Νευρίασα καθώς κατάλαβα πως την είχαν πιέσει τόσο πολύ ψυχολογικά που όντως νόμιζε πως ήταν το σκυλάκι τους. Την πλησίασα και έκανα πως πίνω και εγώ νερό. Αμέσως η γλώσσα μου άγγιξε την δική της και παγιδευτήκαμε σε ένα υπέροχο γλωσσόφιλο. Στην συνέχεια η Μαρία με έσπρωξε στο έδαφος και ανέβηκε πάνω μου συνεχίζοντας να με φιλάει και να με χαϊδεύει παθιασμένα. Από ότι κατάλαβα η Αφέντρα και οι δίδυμες έκαναν τα παιχνιδάκια τους και άφηναν πάντα την Μαρία ανικανοποίητη. Κάτι παρόμοιο με αυτό που είχαν κάνει και σε εμένα. Το πέος μου ήταν ακόμα ερεθισμένο από αυτά που μου είχαν κάνει οι άλλες τρεις γυναίκες. Έτσι σχεδόν αμέσως βρέθηκα μέσα της και απόλαυσα το πιο άγριο sex της ζωής μου. Φτάσαμε σε έναν εκρηκτικό οργασμό σχεδόν ταυτόχρονα, ύστερα από την στέρηση που είχαμε υποστεί.
   Όλο το υπόλοιπο βράδυ την κρατούσα αγκαλιά και κοιμηθήκαμε γυμνοί στο πεζούλι μπροστά από την πόρτα. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της και είχα πάρει την απόφαση να την σώσω από αυτά που τραβούσε. Μπορεί εμένα να μου άρεσαν, αλλά έβλεπα πως εκείνη υπέφερε. Στο μυαλό μου πλέον υπήρχε η εικόνα της να δεσπόζει στον θρόνο της και να την περιποιούμαι εγώ, ο σκλάβος της.


ΤΕΛΟΣ

Αποσυνδεδεμένος jimakoss

  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • crossdresser sexy
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 509
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 10
  • -Έλαβε: 29
Απ: Τα Κορίτσια της Παραλίας
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 17, 2012, 02:46:28 πμ »
kai me xypnises e;xaxaxa re ti paramy8ia pla8ei o egkefalos panw sthn kaula

Απαγορευονται τα greeklish στο φορουμ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 17, 2012, 01:01:04 μμ από ffcrazy »

Αποσυνδεδεμένος ΜΙΛΤΟΣ

  • *GF Pervert*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 4033
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 3
  • -Έλαβε: 130
Απ: Τα Κορίτσια της Παραλίας
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 17, 2012, 10:09:58 πμ »
 :lol:

Αποσυνδεδεμένος cockroach2

  • *GF Pervert*
  • *****
  • CRUSHED
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 2091
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 481
  • -Έλαβε: 118
Απ: Τα Κορίτσια της Παραλίας
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 17, 2012, 12:36:36 μμ »
Mε χαλασε λιγο το θεμα με την αμμο. Πανω στην αμμο πατανε ενα σωρο ξενα ποδια εγω δεν θα εγλυφα γυναικεια ποδια που μολις εχουν πατησει σε αμμο οσο ωραια και να ηταν.

Κατα τα αλλα πολυ ωραια ιστορισ  :wanker2:
Είμαι των (κατω) άκρων