Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!



Αποστολέας Θέμα: Ιστορίες BDSM : Kinky Συγκατοίκηση  (Αναγνώστηκε 6168 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Jim_sklavaki

  • Εξόριστος & Αιρετικός Συγγραφέας
  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Εξόριστος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 826
    • Προφίλ
    • Kinky Fantasies On Line - Απαγορευτηκε Απο Τη Google
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 19
  • -Έλαβε: 207
Ιστορίες BDSM : Kinky Συγκατοίκηση
« στις: Σεπτεμβρίου 18, 2012, 07:59:41 μμ »
Πηγή : http://kinkyfantasiesonline.blogspot.gr
Ιστορίες BDSM : http://kinkyfantasiesonline.blogspot.gr/p/bdsm_8798.html

Ιστορίες BDSM : Kinky Συγκατοίκηση – 4ο
http://kinkyfantasiesonline.blogspot.gr/2012/09/bdsm-kinky-4.html

 

Φετίχ :
Transformation , Slut Training , Dildo Training , Humiliation , Public Humiliation Spanking, Watersorts , Chastity & Orgasm Control , Small Dick Humiliation , Feet Worship 
Περίληψη :
Η μεταμορφωμένη «Βίκυ» , έχει μπεί για τα καλά στο ρόλο της σκλάβας για το λεσβιακό ζευγάρι . Θα καταφέρει να ανταποκριθεί στο πάρτυ που θα διοργανωθεί για την «συγκατοίκηση» , ειδικότερα δε όταν οι φίλοι και φίλες της Μόνικα και της Νικόλ είναι απο την Gay/Lesbian κοινότητα και είναι εξαιρετικά διεστραμμένοι ;

Η Νικόλ σήκωσε το χέρι της και μου άστραψε ένα δυνατό χαστούκι ενώ με κοίταξε με μάτια που πετούσαν φλόγες
Δεν μου λές μωρή γαμιόλα ; Το λές καθάρισμα αυτό ; Ε ; το λές καθάρισμα ; Είπε νευριασμένη δείχνοντάς μου με ένταση και νεύρο την λεκάνη .
Εγώ δεν μιλούσα καθόλου παρά είχα κατεβάσει το κεφάλι πιάνοντας το μάγουλό μου που έκαιγε απο το χαστούκι της Νικόλ . Έπρεπε να είχα αντιδράσει !
Κάθε άντρας κανονικά θα αντιδρούσε σε τέτοια συμπεριφορά αλλά εγώ δεν ήμουν αυτό που λένε συνηθισμένος άντρας . Εκείνη την στιγμή , φορούσα ένα ρόζ κυλοτάκι και ένα διάφανες baby doll . Με αυτή την ενδυμασία είχαν απαιτήσει οι δύο Αφέντρες μου να κυκλοφορώ και να κάνω δουλειές στο σπίτι ενώ απο πίσω , μόνιμα σφηνωμένος πια ήταν ένας δονητής – τάπα για να θυμίζει σε όλους και πρώτα απο όλα σε εμένα πόσο ξεκωλιάρα ήμουν .
Ακολούθησε ένα δεύτερο χαστούκι εξίσου δυνατό και η Νικόλ που στεκόταν μπροστά μου φορώντας μόνο ένα κυλοτάκι και αυτή , με επανέφερε στην τάξη.
Αυτό δεν είναι κάθισμα τουαλέτας για να ακουμπησει ο κώλος μας ! Κατάλαβες καριόλα ; Θα το γλείψεις να καθαρίσει είπε και βίαια με άρπαξε απο το σβέρκο και με υποχρέωσε να γονατίσω στο πάτωμα , εκεί στα κρύα πλακάκια .
Με πίεσε με το κεφάλι πάνω στην λεκάνη και αφού με χαστούκισε και πάλι και μου έριξε και κανά δύο κλωτσιές με υποχρέωσε να βγάλω την γλώσσα και να αρχίσω να γλείφω γύρω γύρω την λεκάνη .
Είχα ξεσπάσει σε κλάματα και λυγμούς αλλά δεν τολμούσα να αντιδράσω . Το κωλαράκι μου είχε γίνει ήδη μπλέ απο τα απανωτά  Spanking που έτρωγα με την παραμικρή αφορμή και δεν άντεχα άλλο .
Έτσι παλιοπουτάνα , με την γλώσσα καθάρισέ το είπε επιτακτικά πιέζοντας το κεφάλι μου .
Ένοιωθα τόσο μα τόσο εξευτελισμένος αλλά παράλληλα αισθανόμουν ερεθισμό . Αν δεν φορούσα την συσκευή αγνότητας , σίγουρα θα είχα καυλώσει . Τώρα όμως , όλα καταπνίγονταν απο το τον πλαστικό σωλήνα .
Κάτσε τώρα παλιοτσούλα να κατουρήσω ! είπε και με παραμέρισε στο πλάι .
Την είδα να κατεβάσει το σέξυ κυλοτάκι της και να αποκαλύπτει ένα λαχταριστό μουνάκι που αδημονούσε να αδειάσει το πρωινό φορτίο του . Έκανα να απομακρυνθώ αλλά η Νικόλ έπιασε το κεφάλι μου και το πλησίασε σε απόσταση αναπνοής απο την λεκάνη , στο σημείο που ήταν καθισμένη .
Κάτσε εκεί να βλέπεις το μουνί μου ! Να το μυρίζεις !
Άκουσα τον χαρακτηριστικό ήχο καθώς άρχισε να ουρεί μέσα στην λεκάνη ενώ εμένα με είχε εκεί , σε απόσταση αναπνοής να βλέπω το νέκταρ της με την δυνατή πρωινή οσμή να πέφτει στην λεκάνη .
Αισθανόμουν τον πιο ακραίο εξευτελισμό απο την  ντροπιαστική αυτή θέση ενώ στην συνέχεια , όταν τελείωσε , η Νικόλ με έπιασε απο το μαλλί δυνατά .
Και τώρα γαμιόλα , θέλω με το τσουλίστικο στόμα σου να γλείψεις καλά καλά όλες τις σταγονίτσες απο το μουνάκι μου . Θέλω να γυαλίσει απο καθαριότητα .
Μάλιστα Κυρία ψέλισσα !
Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά , καθώς έχωσα το κεφάλι μου ανάμεσα στα λαχταριστά της μπουτάκια και έφερα τα χείλη μου σε απόσταση αναπνοής απο την ζεστή της τρύπα που άχνιζε απο τα καυτά της ούρα .
Έλα γαμιόλα , μη το σκέπτεσαι ! Θα γίνεις το κωλόχαρτό μου , είναι θέση τιμής για μια αρσενική πουτάνα σαν εσένα .
Τα χείλη μου άγγιξαν τα ροδαλά της μουνόχειλα και γεύτηκα τις πρώτες σταγόνες απο τα ούρα της . Άρχισα να γλείφω και να ρουφάω κατα μήκος ενώ η γλωσσα μου πίεσε και λίγο να μπεί μέσα στην τρυπούλα της για να καθαρίσει καλά .
Η στιφή , έντονη γεύση τους , δεν ήταν δυσσάρεστη στο στόμα μου . Είχα φτάσει σε τέτοιο σημείο εξευτελισμού και υποταγής που το θεωρούσα λογικό να κάνω αυτή την ταπεινωτική δουλειά στα μουνάκια τους .
Φαντάζεστε την έκπληξή μου όταν άνοιξε την πόρτα της τουαλέτας και μπήκε αγουροξυπνημένη και η Μόνικα να κατουρήσει .
Σου αρέσει το κωλόχαρτό μου ! Η ρουφήχτρα απο εδώ καθαρίζει το μουνάκι μου απο τα τσίσα ! Είπε και έσκασαν και οι δύο στα γέλια .
Αααα και εγώ θέλω ! Και εμένα θα με καθαρίσεις ! Είπε η Μόνικα αυστηρά δίνοντάς μου ένα κωλοσκάμπηλο .
Έγλειψα την Νικόλ καλά καλά και χωρίς να μου επιτρέψει να σηκωθώ , πήρε η Μόνικα την θέση της ενώ εγώ έμεινα εκεί στα γόνατα μου να αντικρύζω το νέο μουνάκι που ήρθε μπροστά στα μάτια μου .
Μμμμ , θα κατουρήσω και εσύ θα γλείψεις τσουλάκι τα πάντα είπε η Μόνικα και εγκλώβισε και αυτή το πρόσωπό μου ανάμεσα στα μπούτια της .
Και πάλι ο ίδιο εξευτελιστικός ήχος καθώς τα αχνιστά της  ούρα άρχισαν να πέφτουν στην λεκάνη . Δάκρυα εξευτελισμού κύλισαν απο τα μάτια μου ενώ στην συνέχεια και πάλι άρχισα να γλείφω το κατουρημένο μουνάκι της Μόνικα αυτή την φορά .
Γλείψε καλά ! Να μην μείνει σταγόνα είπε γελώντας η Μόνικα .
Με είχε εκεί για αρκετή ώρα ενώ με ειρωνεύονταν και οι δύο . Κάποια στιγμή η Μόνικα σηκώθηκε και γύρισε το κώλο της προς το μέρος μου ανοίγοντας τα κωλομέρια της .
Θέλω και στο κώλο γλείψιμο γιατι είναι ιδρωμένος είπε και έσκασαν και πάλι στα γέλια .
Μη μπορώντας να κάνω κάτι , έχωσα το κεφάλι μου ανάμεσα στα λαχταριστά της κωλομέρια και άρχισα να γλείφω καλά καλά όλη την ιδρωμένη σχισμή της.
Ήταν υπέροχη γεύση . Ερεθιστική , έντονη , καυλωτική ενώ αισθανόμουν και τον περιορισμό απο την συσκευή αγνότητας και η καύλα μου έμενε ανικανοποίητη .
Μόλις την έγλειψα , με άφησαν να συμμαζέψω και να συμμαζευτώ και εγώ και η επόμενη σκηνή , διαδραματίστηκε στο σαλόνι , καθώς με φώναξαν μπροστά τους .
Λοιπόν τσουλάρα , σου έχουμε μια έκπληξη . Σήμερα θα καλέσουμε μερικούς φίλους το βράδυ και εσύ Βικούλα θα μας υπηρετήσεις και θα φροντίσεις η βραδιά να μείνει αξέχαστη σε όλους μας είπε η Νικόλ .
Περιττό να σου πώ ότι θα είναι 2 ζευγάρια γυναικών και άλλα δύο ζευγάρια αντρών . Ξέρεις ! Εσύ κάνεις για όλα αλλά θέλω ειδικά να προσέξεις τους 4 άντρες φίλους . Είναι μεν ζευγάρια αλλά δεν λένε όχι και σε κανένα αρσενικό πουτανάκι . Είπε η Μόνικα γελώντας .
Σήμερα θα χορτάσει η κωλάρα σου γαμήσι συμπλήρωσε η Νικόλ ενώ εγώ αισθανόμουν να θέλω να ανοίξει η γή να με καταπιεί .
Δεν είχα χρόνο να το σκεφτώ παραπάνω μιας και οι προετοιμασίες που έπρεπε να γίνουν ήταν πάρα πολλές και θα έμενα πίσω μαζί με την Νικόλ να τις κάνουμε .
Ντύθηκα και πάλι αγοράκι , φορώντας πάντα στριγκάκι κάτω απο το παντελόνι μιας και επέμενε η Νικόλ για να ξέρω τι τσουλί είμαι κάθε στιγμή και πήγαμε για ψώνια .
Πράγματι , το απόγευμα που γύρισε η Μόνικα ,όλες οι δουλειές είχαν γίνει και φυσικά αυτό που έμενε ήταν να ετοιμαστώ και εγώ .
Μου είχαν επιφυλάξει μια ακόμα έκπληξη καθώς με περίμενε μια ιδιόμορφη αμφίεση που αποτελούνταν απο μια στολή γαλλίδας καμαριέρας με κοντή φουστίτσα που ο καθένας μπορούσε να δεί το βρακάκι μου ενώ έπρεπε να φοράω και μαύρες κάλτσες με ζαρτιέρες και φυσικά ψηλοτάκουνα .
Στο λαιμό , είχα ένα κολλάρο με κρίκο που ο καθένας μπορούσε να περάσει μια αλυσίδα και να με τραβάει ενώ η Νικόλ επιμελήθηκε ένα πολύ επαγγελματικού επιπέδου μακιγιάζ ώστε τέλος να μοιάζω με πραγματική Γυναίκα – υπηρέτρια .
Έτοιμη είσαι Βίκυ ! Σήμερα θα καταπλήξεις ! Εϊπε η Νικόλ περήφανη για το δημιούργημά της .
Το κουδούνι χτύπησε και πρώτοι έφτασαν οι 4 gay φίλοι τους , Ο Πέτρος , ο Μιλτιάδης , Ο Γιάννης και ο Αλέκος . ήταν και οι 4 ψηλοί , καλογυμνασμένοι σαν να ήταν σε αθλητικοί ομάδα και μάλιστα όταν παρουσιάστηκα μπροστά τους , μπόρεσα να καταλάβω απο τα μάτια τους που έλαμψαν ότι η σημερινή βραδιά θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα .
Υποκλίσου Βίκυ ! Είπε η Νικόλ και εγώ έκανα ένα ελαφρύ κάθισμα που όλοι επικρότησαν .
Τους οδήγησα στο σαλόνι ενώ αισθανόμουν λαίμαργα βλέμματα πάνω στο κώλο μου που ήταν εκτεθιμένος απο την κοντή φουστίτσα .
Μπράβο κορίτσια ! Η Βικούλα σας είναι καταπληκτικοί είπαν όλοι μαζί ενώ στο μεταξύ , χτύπησε και πάλι το κουδούνι .
Ήρθαν και τα κορίτσια είπε με ενθουσιασμό η Νικόλ ενώ εγώ έβαζα ποτά και σέρβιρα .
Το χέρι του Πέτρου έπιασε το μπουτάκι μου καθώς με κοίταξε με μάτια που πετούσαν φλόγες  .
Μουνάρα μου ! Με έχεις καυλώσει πολύ ! Εϊπε παθιασμένα ενώ όλοι γέλασαν .
Εγώ κοκκίνησα απο ντροπή και ο δίσκος κόντεψε να μου πέσει . Εντωμεταξύ ήρθαν και οι υπόλοιπες καλεσμένες η Ρόζα με την Γιάννα και η Μάνια με την Τζούλια . Όταν τις είδα , κόντεψα πραγματικά να πάθω την πλάκα μου καθώς δεν περίμενα να είναι τόσο εντυπωσιακές και σέξυ .
Πάντα πίστευα ότι οι Γυναίκες Λεσβίες , επιθυμούσαν να τονίζουν περισσότερο την προσωπικότητά τους παρά την θυληκότητά τους αλλά στην συγκεκριμένη κατάσταση , ήταν και οι 4 lipstick lesbians και είχαν την εξωτερική εμφάνιση μοντέλου .
Η Νικόλ και η Μόνικα , αγκαλιασμένες απο το μπράτσο με παρουσίασαν στους καλεσμένους τους .
Απο εδώ η Αρσενική μας Τσουλίτσα η Βίκυ ! Μένουμε όλοι μαζί και η Βικούλα είναι η υπηρέτριά μας αλλά και η ερωμένη μας .
Ααα είπε ο Πέτρος , φαντάζομαι την έχετε περιποιηθεί καλά ε ;
Και βέβαια Πέτρο , της ανοίξαμε το κωλαράκι καλά καλά ! Στην αρχή διαμαρτυρόταν αλλά μετά της άρεσε ! Έτσι δεν είναι Βικούλα ;
Μάλιστα Κυρία Είπα κατακόκκινος απο ντροπή .
Δείξε μας το πωπουδάκι σου είπε γελώντας η Μόνικα .
Έστρεψα τα οπίσθιά μου προς τους καλεσμένους και η Μόνικα ανασήκωσε την φουστίτσα μου , κατέβασε λίγο το κυλοτάκι μου και αποκάλυψε τα σημαδεμένα κωλομέρια μου και την άκρη του δονητή τάπα που ήταν σφηνωμένος στο κωλαράκι μου .
Ο Αλέκος γελώντας , σχολίασε .
Αχ βρε Μόνικα , έπρεπε να μας αφήσεις εμάς να του ανοίξουμε το κώλο ! Να καταλάβει ότι το ζωντανό καυλί είναι πιο καλό απο το πλαστικό .
Και το πλαστικό μια χαρά είναι είπε η Ρόζα αυστηρά . Μπράβο κορίτσια που απο νωρίς δείξατε στην πουτάνα σας πια είναι η θέση του .
Αυτό που εξέχει τί είναι ρώτησε η Γιάννα .
Ααα , είναι συσκευή αγνότητας , είπε γελώντας η Μόνικα και με γύρισε απο την άλλη δείχνοντας το πουλάκι μου που ήταν αιχμαλωτισμένο στην πλαστική θήκη
Χαχαχα, κλειδωμένη η Βικούλα είπαν η Μάνια και η Τζούλια και ξέσπασαν σε γέλια .
Πότε τον αφήνεις να εκσπερματίζει ; ρώτησε ο Μιλτιάδης
Έχει πάνω απο 2 εβδομάδες , γιατί είναι άτακτος είπε η Νικόλ .
Το κατάλαβα ότι είναι άτακτη η πουτανίτσα σας απο τα σημάδια στα κωλομέρια του είπε η Ρόζα .
Ναι , συχνά πυκνά , όταν κάνει κάτι ή και όταν απλώς έχουμε την διάθεση , στήνουμε την Βίκυ στα 4 και της κοκκινίζουμε τα κωλομέρια με την βούρτσα .
Ααα και εγώ θέλω να τις βρέξω στη Βίκυ είπε ο Πέτρος και ο Αλέκος γελώντας με μια φωνή .
Μην φοβάστε σήμερα θα την χρησιμοποιήσουμε όλοι !!!! είπε η Μόνικα πανυγηρικά .
Ακούς Βικούλα ; Θα σου βγούν τα καυλιά απο το λαρύγγι σημερα είπε η Μάνια σαδιστικά ενώ η Ρόζα συμπλήρωσε με ύφος .
Νομίζω πρέπει να ξεκινήσει να κάνει μασάζ στα πόδια των καλεσμένων η πουτάνα σας .
Η Νικόλ , συμφώνησε και αφού σέρβιρα όλους , έπεσα στα γόνατα και πήγα πρώτα στην Ρόζα όπου έτεινε το πόδι της . Φορούσε ψηλοτάκουνα πέδιλα και είχε όμορφα καλοσχηματισμένα πατουσάκια που άρχισα να τρίβω απαλά όταν της αφαίρεσα το πεδιλάκι .
Πιο καλά είπε η Ρόζα και με χαστούκισε προκαλώντας γέλιο σε όλους .
Ένα δάκρυ κύλισε στα μάτια μου καθώς συνέχισα ταπεινά να της κάνω μασάζ στα πόδια της .
Ααα η καημένη η Βικούλα κλαίει είπε γελώντας ειρωνικά η Μάνια .
Μάλλον δεν έχει καταλάβει που βρίσκεται είπε αυστηρά ο Πέτρος και με διέταξε να πάω κοντά του .
Πουτανάκι ! Νομίζω χρειάζεσαι ένα γερό χέρι ξύλο είπε και με δύναμη με σήκωσε και με έριξε στα γόνατά του
Σε αυτή την θέση , σαν μικρό κοριτσάκι , με το κωλαράκι εκτεθιμένο αρχισε να μου τις βρέχει δυνατά με το χέρι του .
Ήταν πολύ δυνατός και οι ξυλιές του απο την τεράστια παλάμη του έτσουζαν τόσο μα τόσο πολύ πάνω στο ήδη μαστιγωμένο απο άλλες φορές κωλαράκι μου που έβαλα τα κλάματα .
Σκάσε ! Σκάσε άτακτο πουτανάκι και πάρε την τιμωρία σου είπε ο Αλέκος που καθόταν δίπλα του .
Αφού μου έκανε το κωλαράκι μου κατακόκκινο , και όλοι γέλασαν , είδα τον Αλέκο να κατεβάζει το φερμουάρ του και να πετάει έξω ένα τεράστιο καυλί .
Έλα εδώ πουτάνα ! Χρειάζομαι ένα καλό τσιμπούκι αλλιώς θα σε περιλάβω εγώ και το κωλαράκι σου θα πάρει φωτιά .
Ο Πέτρος με άφησε να συρθώ μέχρι το μέρος του Αλέκου . Μπήκα ανάμεσα στα γόνατά του  .
Μόνικα , να μου πάρει ένα καλό τσιμπούκι η καριόλα σας ; Να δω τι της μάθατε ;
Και βέβαια είπε η Μόνικα και ήρθε πίσω μου .
Βγάλε με ασπροπρόσωπη τσουλάρα ! Θέλω να τα καταπιείς όλα ! Να μην τρέξει ούτε σταγόνα αλλιώς την έβαψες κακομοίρα μου !
Γονατιστός ανάμεσα στα γυμνασμένα του πόδια που , πήρα απαλά το καυλί του στο στόμα . Ήταν ζεστό , μυρωδάτο και είχε μια ιδιαίτερη αίσθηση στα χείλη μου .
Ήταν η πρώτη φορά που έπαιρνα ζωντανό καυλί στο στόμα . Με την άκρη του ματιού μου είδα όλα τα ζευγάρια να χαιδεύονται και να τρίβονται ενώ κάποια κινητά είχαν βγεί και με τραβούσαν βίντεο .
Κατάλαβα ότι η βραδιά θα εξελισσόταν σε μεγάλο όργιο αλλά εκείνη την στιγμή δεν με ένοιαζε .
Πήρα όλο το καυλί στο στόμα , μέχρι το λαρύγγι κάνοντας τον Αλέκο να βογγήξει .
Ααα ! τι ψωλορουφήχτρα είσαι μωρή καριόλα ! Γεννημένη για τσιμπούκια είπε και πίεσε το κεφάλι μου πάνω στο ερεθισμένο του καυλί πνίγοντάς με κυριολεκτικά .
Ο Αλέκος , είχε τεράστιο πούτσο και σκέφτηκα με αφέλεια ότι αν τον έκανα να χύσει , θα την γλίτωνε ο κωλαράκος μου .
Πόσο λάθος έκανα . Ο Αλέκος , σαν να είχε διαβάσει την σκέψη μου , όταν καύλωσε για τα καλά , με παραμέρισε .
Θα σου τον καρφώσω στην κωλάρα βρωμότσουλο είπε και με ανάγκασε να έρθω πάνω του .
Είχε σκοπό να με κωλογαμήσει , έτσι μπροστά στους άλλους , σαν να ήμουν το τελευταίο πουτανάκι  .
Παραμέρισε το κυλοτάκι μου , έβγαλε το δονητή τάπα και έτσι όπως είχα κάτσει και τον κοίταζα πρόσωπο με πρόσωπο , με έφερε πάνω στο υγρό του πουτσοκέφαλο και άρχισε να με καθίζει αργά αργά στην ψωλάρα του.
Τα χείλη του σφράγισαν τα δικά μου ενώ η γλώσσα του χώθηκε απαιτητητικά στο στόμα μου παίζοντας με την δική μου .
Κάθισα πάνω στο καβλί του μέχρι που μου το έμπηξε όλο μέσα κάνοντάς με να βογγήξω .
Έτσι , πήδα το πουτανί είπε η Τζόύλια που στο μεταξύ είχε αρχίσει να τρίβεται στο καναπε με την Μάνια .
Όσο ο Αλέκος με γαμούσε , όλα τα ζευγάρια άρχισαν να πετάνε τα ρούχα τους. Σίγουρα τα πράγματα θα εξελισσόντουσταν σε παρτούζα ενώ δίπλα μου είδα τον Μιλτιάδη να ρουφάει το καυλί του Πέτρου ο οποίος με κοίταζε λαίμαργα .
Κατάλαβα ότι μετά τον Αλέκο που γέμιζε με ψωλή το κωλάντερό μου , ΄θα ήταν η δική του σειρά .
Ο Αλέκος με γάμησε έτσι για λίγο ακόμα και μετά βγήκε απο μέσα μου .
Θέλω να σου χύσω το στοματάκι και εσύ θα τα πιείς όλα είπε και απο πίσω συμπλήρωνε ο Πέτρος .
Άντε , ρούφα τον Αλέκο , να σου γαμήσω και εγω το σουφράκι !
Βρέθηκα στα 4 να ρουφάω τον Αλέκο ο οποιος βόγγαγε ενώ απο πίσω μου ο Πέτρος πήρε θέση και μου έχωσε το δικό του καυλί στο κώλο .
Στον απέναντι καναπέ η Ρόζα έγλειφε το μουνάκι της Γιάννας , η Μάνια φιλιόταν με πάθος με την Τζούλια ενώ και η Μόνικα με την Νικόλ , γλείφονταν στα χείλη .
Ο Πέτρος μου κάρφωσε δυνατά το καυλί και άρχισε να με γαμάει βαθιά και δυνατά ενώ ο Αλέκος έχυσε στο στόμα μου μια τεράστια ποσότητα σπέρματος την οποία και φρόντισα να καταπιώ μέχρι την τελευταία σταγόνα όπως με είχε διατάξει η Μόνικα .
Σύντομα ο Πέτρος έχυσε και αυτός το καυτό του χύσι στην κωλάρα μου με βαθιές μπηχτές ψωλιές ενώ απο δίπλα άκουσα την Ρόζα να μου λέει αυστηρά
¨Αρκετά οι πούτσες , ήρθε η ώρα να γλείψεις και μουνί τώρα !
Ακόμα δεν είχε ξεκινήσει το «πάρτυ» ......
(συνεχίζεται )

Για  τους Αναγνώστες που δεν έχουν διαβάσει τα προηγούμενα κεφάλαια :
Kinky Συγκατοίκηση
Μέρος 1ο : http://kinkyfantasiesonline.blogspot.gr/2012/06/bdsm-kinky-1.html
Μέρος 2ο : http://kinkyfantasiesonline.blogspot.gr/2012/06/bdsm-kinky-2.html
Μέρος 3ο  : http://kinkyfantasiesonline.blogspot.gr/2012/09/bdsm-kinky-3.html

Photograph : http://www.menareslaves.com/gallery.html?587

Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα
Slut Training – Εκπαίδευση Αρσενικής Τσούλας
http://kinkyfantasiesonline.blogspot.gr/2012/01/slut-training.html
Humiliation – Εξευτελισμός
http://kinkyfantasiesonline.blogspot.gr/2011/08/humiliation-verbalactivepublic-etc.html
Small Dick Humiliation - Κοροϊδία Για Το Μέγεθος Του Πέους
http://kinkyfantasiesonline.blogspot.gr/2011/11/small-dick-humiliation.html
Forced Feminization - Εξαναγκαστική Μεταμόρφωση σε Γυναίκα
http://kinkyfantasiesonline.blogspot.gr/2011/11/forced-feminization-sissyfication.html
Public Humiliation – Δημόσιος Εξευτελισμός
http://kinkyfantasiesonline.blogspot.gr/2011/11/m.html
Orgasm Denial – Στέρηση Οργασμού
http://kinkyfantasiesonline.blogspot.gr/2011/11/orgasm-denial-massage.html
Dildo Training – Παιχνίδια Με Δονητές
http://kinkyfantasiesonline.blogspot.gr/2011/08/strapon-playdildo-trainingtransformatio.html
Spanking – Ξυλιές , Μαστίγωμα
http://kinkyfantasiesonline.blogspot.gr/2011/08/spanking.html
Watersports – Ουρολαγνεία
http://kinkyfantasiesonline.blogspot.gr/2011/08/watersportsgolden-showerpissing.html
Lesbian Cuckolding Υπηρετώντας Την Αφέντρα Και Την Ερωμένη Της
http://kinkyfantasiesonline.blogspot.gr/2012/02/lesbian-cuckolding.html
Απο 08/06/2016 H Google Απαγόρευσε τη Δνση : www.kinkyfantasiesonline.blogspot.gr .
Εξόριστος Πλέον Απο Την Ελλάδα !
Kinky Fantasies On Line - Εξωτερικού
http://kinkyfantasiesonline.pornblogs.xxx/

Αποσυνδεδεμένος sLaveAlex

  • *GF Pervert*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 2586
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 527
  • -Έλαβε: 86
Απ: Ιστορίες BDSM : Kinky Συγκατοίκηση
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2012, 09:21:00 μμ »
 :thumbsup1: :thumbsup1: :wanker2: :wanker2: :wanker2: :wanker2: :wanker2: