Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!



Αποστολέας Θέμα: ΕΚΠΛΗΞΗ απο την κοπέλα μου...  (Αναγνώστηκε 5061 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pankalson

  • Προχωρημένος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 86
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 0
  • -Έλαβε: 5
ΕΚΠΛΗΞΗ απο την κοπέλα μου...
« στις: Απριλίου 15, 2016, 02:47:15 μμ »
Η ιστορία είναι αληθινή και συνέβη πριν λίγο καιρό. Με τη νέα μου κοπέλα η οποία είναι και συνάδελφος, ταξιδέψαμε σε ένα συνέδριο μαζί. Είχαμε κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο για τους δυο μας αλλά δυστυχώς για εκείνη ήταν μέρες ¨περιόδου¨  οπότε μετά από μια κουραστική μέρα αρκεστηκαμε σε ένα ελαφρύ δείπνο και πήγαμε στο δωμάτιο για ξεκούραση. Κάναμε ντους και ξαπλώσαμε χαζεύοντας τηλεόραση με σκοπό να κοιμηθούμε νωρίς. Η σχέση μας δεν ήταν πάνω από χρόνο οπότε ήταν ωραία ευκαιρία να περάσουμε καλά αλλά σεβάστηκα το ότι δεν ένιωθε καλά. Όπως ήμασταν ξαπλωμένοι μου λέει ότι πονάνε πολύ τα ποδιά της από τα τακούνια όλη μέρα. Πρέπει να πω ότι έχει πολύ ωραία ποδιά ,πολύ ωραίες πατούσες και υπέροχα δαχτυλάκια. Είναι περίπου 1,67 ξανθιά . Μέχρι και σήμερα δεν της έχω εξομολογηθεί ότι λατρεύω τα γυναικεία πόδια μη ξέροντας πως θα αντιδράσει. Αρπάζοντας λοιπόν την ευκαιρία να απολαύσω λίγο γυναικεία πόδια της ζήτησα να της κάνω μασάζ. Δέχτηκε αμέσως και άπλωσε το πόδι της πάνω μου. Όχι ότι είχα ιδέα από μασάζ αλλά άρχισα να της χαϊδεύω την γάμπα και την πατούσα και συζητούσαμε για άσχετα θέματα. Έδειχνε να το απολαμβάνει ενώ εγώ από την άλλη άρχισα να καυλώνω αμέσως. Κάποια στιγμή δήθεν τυχαία ακούμπησα την φτέρνα της πάνω στο κατάλληλο σημείο και συνέχισα το μασάζ κουνώντας το πόδι της με τρόπο ώστε να τρίβετε πάνω το μποξεράκι μου. Το συνέχισα για λίγο ενώ η στύση μου μεγάλωνε όλο και περισσότερο. Κάπου εκεί κατάλαβε τι γινόταν. Σταμάτησα για λίγο το μασαζ αλλά είδα ότι το πόδι της συνέχισε να κινητέ με τον ίδιο ρυθμό πάνω στον πούτσο  μου. Περίμενα ότι θα τραβήξει το πόδι της αλλά συνέχισε και μάλιστα σε ποιο έντονο ρυθμό. Τα έχασα για λίγο αλλά πήρα γρήγορα την απόφασή και κατέβασα το μποξεράκι  μου ελευθερώνοντας τον σηκωμένο πούτσο μου.
- Τι έγινε μωρό μου; Τι έχουμε εδώ; με ρώτησε ειρωνικά.
Τώρα πίεζε με την πατούσα της τον πούτσο μου πάνω στο στομάχι μου και τον έτριβε με γρήγορες κινήσείς. Δεν πίστευα αυτό που συμβαίνει και το μυαλό είχε αρχίσει να θολώνει. Αν συνέχιζε έτσι σε δύο λεπτά θα είχα ¨τελειώσει¨.
-Θα γίνω ρεζίλι, σκέφτηκα, τόσο καιρό το παίζω και πολύ άντρας και τώρα θα με τελειώσει σε δύο λεπτά.
Προσπαθώντας να διασώσω κάτι από τον ανδρισμό μου έπιασα το πόδι της και πήγα να την σταματήσω.
-Πάρε το χέρι σου! Μου είπε με έντονο ύφος.
Εγώ συνέχισα να ¨προσπαθώ¨ να την σταματήσω.
-Πάρτο τώρα!! αυτή τη φορά ήταν διαταγή.
Τράβηξα το χέρι μου και την άφησα να συνεχίσει, από μέσα μου παρακαλούσα έτσι κι αλλιώς να συνεχίσει.
Οι κινήσεις του ποδιού της άρχισαν να γίνονται όλο και πιο έντονες και γρήγορες. Με την ανάσα μου να βαραίνει έσκυψα και κοίταξα το ¨κεφαλάκι ¨ του πούτσου μου να μπαινοβγαίνει ρυθμικά ανάμεσα στην καμάρα του ποδιού της και στο στομάχι μου.
Ήμουν έτοιμος  όταν ξαφνικά σταμάτησε δευτερόλεπτα πρίν τελειώσω.
-Μη σταματάς…, κατάφερα να ψελλίσω
Απλά σήκωσε το πόδι της και έφερε το μεγάλο δάχτυλο ακριβώς στη βάση από το κεφαλάκι του πούτσου μου και άρχισε να το τρίβει όλο μαεστρία. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το κορμί μου άρχισε να τρέμει και να συσπάτε. Έκλεισα τα μάτια και τελείωσα βογκώντας δυνατά. Όταν τα ξανάνοιξα το στομάχι μου ήταν πασαλειμμένο με άσπρα υγρά.
Σήκωσε το πόδι της θριαμβευτικά, σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο χωρίς να πει κουβέντα. Κοιμηθήκαμε χωρίς να σχολιάσουμε το θέμα.

Δύο βράδια αργότερα ήμασταν στο σπίτι μια φίλης της για φαγητό. Καθόμασταν στο καναπέ στο σαλόνι ενώ η φίλη της ήταν στην κουζίνα και ετοίμαζε κάτι να φάμε. Εγώ καθόμουν στη γωνία του καναπέ σφιγμένος ενώ εκείνη με την άνεση της φίλης είχε βγάλει τα παπούτσια της και είχε βάλει τα πόδια της στον καναπέ. Μάλιστα ζήτησε και μια κουβερτούλα από τη φίλη της γιατί κρύωναν τα πόδια της. Φορούσε ένα μαύρο δερμάτινο κολάν και ένα ζευγάρι νάιλον κάλτσες ως το γόνατο στο χρώμα του δέρματος. Τα νυχάκια των ποδιών της ήταν βαμμένα κόκκινα.
Άπλωσε τα πόδια της πάνω στα πόδια μου  και τα άφησε εκεί. Χάιδευα απαλά τις υπέροχες γάμπες της  και νομίζω το απολαμβάναμε και οι δύο. Κάποια στιγμή μου  έδωσε την κουβέρτα και μου είπε να της σκεπάσω τα πόδια. Αγκάλιασα  τα πόδια της και τα σήκωσα για βάλω από κάτω την κουβέρτα και την άκουσα να λέει:
-Έτσι μπράβο, πάρε μια αγκαλιά τα ποδαράκια που σε τελείωσαν σε πέντε λεπτά προχθές.
Πάγωσα και έμεινα να την κοιτάω με τα πόδια της στην αγκαλιά.
Σήκωσε το πόδι της και μου χάιδεψε το σαγόνι. Μόλις ένιωσα την υπέροχη μυρωδιά του ποδιού της μέσα στη νάιλον κάλτσα άρχισα να καυλώνω. Τα δαχτυλάκια της ήταν πανέμορφα μέσα στη γυαλιστερή κάλτσα της. Ρουφούσα την μυρωδιά μη μπορώντας να τη χορτάσω. Κατέβασε τα πόδια της και τα σκέπασα με την κουβέρτα. Η φτέρνα της πίεζε τον πούτσο μου και σιγά-σιγά άρχισε να τον τρίβει. Μου σηκώθηκε αμέσως.
Νομίζω ότι έχει καταλάβει ότι με έχει του ¨ποδιού¨ της.
-   Το έχεις ξανακάνει τη ρώτησα με αγωνία βλέποντας ότι το απολάμβανε να με κάνει ότι θέλει.
-   Θα σου πω άλλη φορά , μου είπε με ύφος την ώρα που έμπαινε η φίλη της στο σαλόνι και τράβηξε τα πόδια της από το ΄σημείο¨………..

Συνδεδεμένος Giorgaros

  • *GF Pervert*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 3427
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 56
  • -Έλαβε: 63
Απ: ΕΚΠΛΗΞΗ απο την κοπέλα μου...
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 15, 2016, 04:11:38 μμ »
Ωραία φάση και χαίρομαι πολύ για σένα και την κοπέλα σου !

Απλώς μία παρατήρηση : όταν η γυναίκα σε κάνει να τελειώσεις γρήγορα, ε, αυτό δε σημαίνει ότι είσαι λιγότερο άνδρας, μην τρελαθούμε κιόλας ...  ;)

Αποσυνδεδεμένος kneel

  • *GF Pervert*
  • *****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 5466
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 11429
  • -Έλαβε: 2340
Απ: ΕΚΠΛΗΞΗ απο την κοπέλα μου...
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 16, 2016, 05:30:33 πμ »
Ωραιος ! Ελπιζω να υπαρξει και συνεχεια !   :thumbsup1: