Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!



Αποστολέας Θέμα: Η ξαδερφη μου και τα υπεροχα ποδια της  (Αναγνώστηκε 1475 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

danglove

  • Επισκέπτης
  • Χυσίματα
  • -Έριξε:
  • -Έλαβε:
Η ξαδερφη μου και τα υπεροχα ποδια της
« στις: Ιουλίου 09, 2019, 02:56:35 πμ »
Με την ξαδερφη μου μεγαλωσαμε σχεδον μαζι, καθε καλοκαιρι τουλαχιστον 2 μηνες ερχοταν και εμενε μαζι μας και καθολη τη διαρκεια της χρονιας σχεδον καθε δευτερο σαββατοκυριακο.
Δυο μολις χρονια μικροτερη μου, ενα μεσαιο προς κοντο γυρω στο 1,60 πανεμορφο τουμπανακι με κατασπρη επιδερμιδα, πυκνα καστανοξανθα σγουρα μαλλια, θηλυκα μικροσκοπικα δαχτυλακια στο χερι και καλοσχηματισμενα στρογγυλα στα ποδια που τα εβαφε συνηθως  σκουρο κοκκινο κ ροζ.
Ανεκαθεν ειχε ενα τουπε και εναν αερα τυπου αφεντρας λογω του οτι ηταν της πολης μοναχοκορη κ καλομαθημενη, αλλα αυτο με ειχε εξιταρει περισσοτερο.
Οταν φτασαμε στην εφηβεια κ πλεον ειχα αναπτυξει το φετιχ για τα γυναικεια ποδια και ειδικα της ξαδερφουλας μου εψαχνα τροπους και αιτιες για να τα ακουμπαω και για καλη μου τυχη παντα μου τους εδινε ισως και να το ειχε αντιληφθει και να το επιθυμουσε.
Αρκετα πειραγματα η καποιες ηττες στο ταβλι κ το σκακι, που εχανα επιτηδες, κατεληγαν στην εκφραση πεσε στα ποδια μου δουλε κ μυρισε τα η πηγενε παρε μου παγωτο κ ταισε με κ φυσικα εκτελουσα τις διαταγες της αφεντρας ξαδερφης μου.
Επεφτα στα ποδια τα ζεστα καλοκαιρινα απογευματα καο βραδια και η μυρωδια απ τον ιδρωτα και τις σαγιοναρες με ερεθιζε αφανταστα.
Εκανα οτι παραπονιεμαι με δικαιολογιες του τυπου, παλιοβρωμιαρα μυριζουν απαισια και φυσικα αυτη γελουσε και μου ελεγε αποδεξου τη μοιρα σου δουλε και ημουν ετοιμος να χυσω απ την καυλα, βεβαια το γυρναγα στο αστειο αλλα το προχωρουσα κανοντας μασαζ και μερικες φορες τα φιλουσα και της εκανα κομπλιμεντα οτι αν και βρωμερα εχεις ομορφα δαχτυλακια και μου απαντουσε το ξερω αγαπη μου και χαιρομαι που μου τα φιλαει ενας ομορφος δουλος.
Ωσπου μεγαλωνοντας αρχισαμε να μιλαμε και για θεματα σεξ και σε μια στιγμη χαβαλε ενω ξαναπηρα το ρολο του πιστου σκυλιου βρισκομαι στη γνωστη μου θεση ξαπλωμενος στον καναπε και περιποιουμαι τα ποδαρακια της, της εξομολογουμαι το φετιχ μου λεγοντας, ξαδερφη με αυτα που μου κανες τοσο καιρο θα καταληξω με κανενα φετιχ στα γυναικεια ποδια.
Η απαντηση της με εστειλε, θα καταληξεις ξαδερφουλη η το εχεις ηδη; Και κουνησε τα δαχτυλα του ενος ποδιου στο προσωπο μου ενω με το αλλο αγγιξε κοροιδευτικα το φουσκομενο μου σορτς λεγοντας αυτο εδω τι ειναι τοτε που το βλεπω εδω και κατι χρονια;
Εν τω μεταξυ το συγκεκριμενο βραδυ ισως να ειχε βοηθησει στην ενταση το κοκκινο κρασι που πιναμε γιατι αυτη δεν ηθελε και πολυ για να φτιαχτει μιας και δεν ηταν πολυ του εξω.
Σκεφτηκα οτι δεν πρεπει να παει η ευκαιρια χαμενη, παιρνω το αστειο υφος και της ομολογω οτι καθε φορα που ερχεται και της περιποιουμαι τα ποδαρακια της μετα αναγκαζομαι να παω να τον παιξω και οτι δεν μου εχει ξανασυμβει με αλλα ποδια παρα μονο τα δικα της.
Δηλαδη και αποψε θα το κανεις μου λεει;
Της ανοιγω τα ποδια ορμαω πανω της και αρχιζουμεε να φιλιομαστε με γλωσσα παθιασμενα αλλα και τρυφερα σαν κανονικοι εραστες.
Την αγγιξα πανω απ το βρακακι της και ηταν μουσκεμενο.
Ξαδερφε οχι αλλο παει πολυ μου ειπε αλλα το βλεμα της ελεγε οτι ηθελε κατι παραπανω.
Σας παρακαλω αφηστε με να εκαπερματωσω επανω στα υπεροχα ποδαρακια σας αφεντρα μου, αποκριθηκα παιζοντας ξανα το ρολο του δουλου.
Ενταξει δουλε αλλα θα ειναι η πρωτη και τελευταια φορα.
Πηρα ολο το ποδαρακι της στο στομα γλυφοντας καθε δαχτυλακι ενω το αλλο το κρατησα με το χερι και το ετριβα πανω στο υγρο μου καυλι, δεν αντεχα αλλο τα ενωσα μαζι κ της ζητησα να μου τον παιξει
Μου επαιζε απαλα τον πουτσο οταν ξαφνικα με τα δυο δαχτυλακια της ακουμπησε το μουνακι της, αυτο ηταν εχυσα σαν τρελος τα ποδαρακια της ξαδερφης μου.
Σου αρεσε δουλε;
Ευχαριστω αφεντρα μου.
Τωρα καθαρισε τα μου αμεσως αν θες να τα ξαναακουμπησεις !
Εγλυψα τα χυσια μου απ τα ποδια της αφεντρας ξαδερφης μου δεν ειχα ξανανιωσει τοσο ανεβασμενος και ταυτοχρονα μειομενος αλλα ηξερα οτι ηταν μια ανεπαναλυπτη στιγμη.
Οι περιπετειες μας συνεχιστηκαν και την επομενη φορα ηπια τους χυμους απο το ευοδιαστο μουνακι της αλλα αυτα θα τα πουμε αλλη στιγμη.