Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!



Αποστολέας Θέμα: Ο προσωπάρχης και η αλβανίδα καθαρίστρια  (Αναγνώστηκε 5646 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος geogou

  • Προχωρημένος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 88
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 2
  • -Έλαβε: 6
Απ: Ο προσωπάρχης και η αλβανίδα καθαρίστρια
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 26, 2017, 03:41:37 μμ »
Η Μαρία Φεράρα τράβηξε το χέρι της αφήνοντας την μικρή δουλα μισολιπόθυμη. Πήγε στην τσάντα της, την έψαξε για λίγο κι έβγαλε από εκεί ένα τεράστιο dildo. H ζαλισμένη Σόνια είδε τις αισθήσεις της να επανέρχονται και τρομοκρατημένη βόγγηξε: «όχι, όχι Κυρία, σας παρακαλώ».
Οι τρεις άντρες την έπιασαν σαν πούπουλο και την γύρισαν ξανα μπρούμυτα, πάνω στον καναπέ. Ο χοντρός και ο ξερακιάνος έπιασαν από ένα πόδι και το άνοιξαν όσο περισσότερο μπορούσαν. Ο Αφέντης τις έπιασε τα χέρια και τα «έδεσε» πίσω από την πλάτη της. Τα κράτησε με τα ένα χέρι και με το άλλο κράτησε ακίνητο το κεφάλι της.
«Όχι αυτό, όχι αυτό. Δεν θα μπορέσω να το αντέξω…», φώναζε η Σόνια, με δάκρυ στα μάτια, βλέποντας το μακρύ και χοντρό “εργαλείο” της Μαρίας Φεράρα. Εκείνη πλησίασε την γονατισμένη και ανοιγμένη δούλα, τις χάιδεψε τα μαλλιά, με ανέλπιστη τρυφερότητα και τις ψιθυρισε στο αυτί: «Μην φοβάσαι, δεν θα σε πονέσω».
Ύστερα με αργές και κοφτές κινήσεις έχωσε το πλαστικό «εργαλείο» ανάμεσα στους γλουτούς της Σόνιας. Κι ενώ την βίαζε, γύρισε χαμογελώντας στους συνδαιτημόνες της: «λοιπόν κύριοι; Τι θα λέγατε για μιαν ομαδική διασκέδαση;»

Ξαφνικά, σαν να είχε δώσει ένας σκηνοθέτης το συνθημα, ο ξερακιανός βρέθηκε πίσω από τη Μαρία Φεράρα, έβγαλε το καβλί του και πήρε την κοκκινομάλλα με τον ίδιο τρόπο που εκείνη έπαιρνε την Σόνια. Από την άλλη μεριά, ο χοντρός είχε βγάλει τον τεράστιο πούτσο του και τον έσπρωχνε μέσα στο στόμα της μικρής δούλας: «θέλω η μύτη σου να φτάσει εδώ» τις είπε δείχνοντας το σκούρο τρίχωμα της κοιλιάς του. Όσο για τον Αφέντη; Για λίγα λεπτά χάζευε το θέμα κι ύστερα απλά έβγαλε τον πούτσο του κι άρχισε να αυνανίζεται. Έφτασε πρώτος από ολους σε οργασμό, πλησίασε τη Σόνια και άδειασε το σπέρμα του πάνω στο πρόσωπο της. Ύστερα, στην ίδια πάντα στάση, άρχισε να κατουράει πάνω στο σώμα της Σόνιας. Λίγα λεπτά αργότερα, ο χοντρός άδειασε το σπέρμα του στο στόμα της Σόνιας που το κατάπιες χωρίς να χρειαστεί κανείς να τις το πει. Ανοιγμένη από παντού, η αλβανίδα καθαρίστρια, η δούλα, το ζώον, έπλεε σε ένα παραλήρημα που τη μάγευε. Ένιωθε πολύ όμορφα και δεν κρυφτηκε -φώναξε πρώτη από όλους. Όταν την άφησαν κοίταξε τον καθένα στο πρόσωπο. Για πρώτη φορά. Σαν ίσους προς αυτήν. Ήταν όλοι σε κατάσταση λήθαργου. Σηκώθηκε και πλησίασε την μαρία Φεράρα: «Κυρία, θέλετε να πιείτε κάτι;».
«Ασφαλώς μικρή μου. Ένα ουίσκι τώρα είναι ό,τι πρέπει. Μόνο που πρέπει να το σερβίρεις γονατιστή. Καιρός να μάθεις τι θα πει καλό σερβίρισμα…».     

tsan

  • Επισκέπτης
  • Χυσίματα
  • -Έριξε:
  • -Έλαβε:
Απ: Ο προσωπάρχης και η αλβανίδα καθαρίστρια
« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 26, 2017, 04:35:21 μμ »
μαπα η ιστορια μεχρι και ο νικηφορος ζορμπας καλυτερος συγγραφευς ειναι