Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!



Αποστολέας Θέμα: Η κοκκινομαλα 50αρα  (Αναγνώστηκε 2576 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

danglove

  • Επισκέπτης
  • Χυσίματα
  • -Έριξε:
  • -Έλαβε:
Η κοκκινομαλα 50αρα
« στις: Ιουλίου 12, 2019, 01:26:58 πμ »
Η ιστορια αναφερεται στη Βασιλικη.
Μια ψηλη κοκκινομαλα με κοντο κουρεμα, μπλε ματια και μεγαλες ποδαρες η οποια βρισκοταν στο χωριο της μητερας μου και κατειχε ενα μικρο μπακαλικο το οποιο επισκεφθομουν οσο πιο συχνα μπορουσα κατα τις επισκεψεις μου στο χωριο καθως αποσκοπουσα στο να συνανταω και να μπανιζω την καυλιαρα Βασιλικη.
Γυρω στα 50 ανυπαντρη και αρκετα πονηρη και προστυχη, δε θα μπορουσε αλλωστε να παντρευτει καθως ηταν μπλεγμενη σε αμετρητα σκανδαλα με αρκετους αντρες καθε ηλικιας του χωριου, αλλα σιγουρα διασκεδαζε τη ζωη της.
Τα καλοκαιρια καθοταν εξω απ το μαγαζι σε ενα μικρο σοκακι.
Εχω ριξει αμετρητες μαλακιες για τις πατουσαρες της, με τα κατακκοκινα παντα νυχια τις οποιες  επιδεικνυε συνεχως επανω σε ενα σκαμπο σταυρονοντας τα καλλιγραμα ψηλα ποδια της ενω αυτη καθοτανε σε μια αναπαυτικη καρεκλα που η αρχιτεκτονικη της της επετρεπε να καθεται με ενα αρχοντικο στυλ καπνιζοντας τσιγαρο και ριχνοντας μου απαξιοτικα βλεματα με την επιφωνηση, καλως ηρθες μικρε γαλανοματη, τα οποια με εκαναν να θελω να πεσω κατω και να γινω το χαλι της.
Οσο μεγαλωνα μου εδινε και περισσοτερο αερα ωσπου μετα την εφηβεια γυρω στα 18 με πειραζε πλεον σεξουαλικα με υπονοουμενα αλλα και ξεκαθαρα λεγοντας οτι ειμαι σεξι και σιγουρα θα εχω αρκετες επιτυχιες και με παροτρινε να της λεω τις ιστοριες μου.
Εγω αλλο που δεν ηθελα της τα ελεγα ολα και εβαζα και σαλτσες για να την εντυπωσιασω αφηνοντας παντα στο τελος παραπονο οτι ειναι ολες μικρες και μακαρι να μπορουσα να βρω μια πιο εμπειρη να μου μαθει κολπα αλλα και να με αφησει να δοκιμασω τιποτα πιο μη φυσιολογικο.
Εννοειται οτι μου απαντουσε λεγοντας δεν πιστευω να μου τα λες αυτα για να με ξελογιασεις μικρε γιατι δεν χρειαζεται το εχεις κανει ηδη και με τσιμπουσε και με πειραζε.
Τα αγγιγματα γινοταν ολο και πιο εντονα και τα χερια μπυ οπως και τα δικα της φτανανε κατω στη μεση ακομα και στην αρχη του πισινου οταν αγκαλιαζομασταν για χαιρετισμο και σταυρωτα φιλια μετα απο καιρο που δεν ειχαμε ειδωθει.
Τα φιλια βεβαια δεν ηταν και τοσο αθωα καθως μερικες φορες δεν σηκωνοταν απ την καρεκλα και οπως εσκυβα αλλες φορες την ακουμπουσα ελαφρως στην ακρη απ το μαγουλο και στα χειλη απ το πλαι ενω το χερι της ηταν επανω στο μισο κωλαρακι μου.
Δεν ηταν 1 λεπτο που ειχα βρεθει εκει και βλεποντας τις φρεσκοξυρισμενες ποδαρες της να ξεκουραζονται επανω στο σκαμπο με τα κατακκοκινα περιποιημενα νυχια και το αγγιγμα των χειλιων της εστω κ αυτο το ελαχιστο συν το χαιδεμα του εμπειρου χεριου της με τα πολλα δαχτυλιδια και βραχιολια που φοραγε με οδηγουσαν σε αμεση στυση την οποια σιγουρα αντιλαμβανοταν.
Το μικρο μπακαλικο δεν ηταν σε καποιον κεντρικο δρομο αλλα σε μια γειτονια οποτε λιγο οτι ηταν χωριο λιγο οτι ηταν απλα μια γειτονια ειχαμε αρκετο χρονο να συζηταμε χωρις να μας διακοπτει καποιος.
Παρε την καρεκλα απο μεσα και κατσε να μου πεις τα νεα σου μικρε.
Οπως και το εκανα παιρνοντας να φαω ενα κυπελακι παγωτο μιας και ηταν καλοκαιρι αλλα και να εφαρμοσω ενα πονηρο σχεδιο που ειχα σκεφτει.
Εκατσα στη μεση ωστα να εχω το αντικειμενο του ποθου μου κοντα και επιασα με το χερι μου τα τσοκαρα, 40 νουμερο, που φοραγε και τα παραμερισα στο πλαι αλλο που δεν ηθελα να τα ακουμπησω και αυτα.
Αναψε τσιγαρο και φυσικα με συζηταγαμε για ερωτικες περιπετειες με τη Βασιλικη να καπνιζει και να τριβει τις πατουσαρες της και να κουναει τις δαχτυλαρες της αφηνοντας και μια ελαφρα ευωδια καθοτι καλοκαιρι και ζεστη οποτε ηταν ιδρωμενα ελαφρως.
Ημουν τοσο ερεθισμενος ο πουτσος μου ειχε γινει πετρα, της εκανα μερικα παραπονα για τη φιλη μου και με μια αποτομη κινηση εριξα παγωτο, το οποιο ειχα αφησει να λιωσει, επανω στις πατουσες της.
Ωχ συγγνωμη βασιλικη και αρχισα το μαζευω με τα χερια μου αφηνοντας στην ακρη το κυπελακι.
Η καυλιαρα σαν γνησια αφεντρα που ηταν εκτος απο μια ελαφρια εκτιναξη την ωρα του ατυχηματος δεν αντεδρασε και πολυ και με αφηνε να μαζευω το παγωτο γελοντας και λεγοντας, τι αλλο να ζητησω εναν ομορφο νεαρο να μου περιποιεται να ποδια μου εχουν και τα ατυχηματα τη γλυκα τους.
Εννοειται δεν εχασα δευτερολεπτο πλεον ηταν ξεκαθαρο οτι της αρεσει.
Αν θες Βασιλικη μπορω να σου περιποιηθω καλυτερα τα ομπρα ποδια σου και εγλυψα το παγωτο που ειχα μαζεψει απ το χερι μου ενω με το αλλο χερι αρχισα να της κανω μασαζ στο ποδι.
Χαμογελασε σηκωθηκε και μου απαντησε, πονηρουλη αστα αυτα ελα μεσα να σου δωσω ενα μωρομαντηλο θα κολλησουμε και οο δυο και εχει και ζεστη.
Προχωρησε μπροστα μου πηγα πισω της και με το που μπηκαμε μεσα ορμηξα πανω της χουφτονωντας την κωλαρα και τα βυζακια της και αρχισα να τη φιλαω στο λαιμο.
Γυρισε αρχισε να με φιλαει και σε μερικα δευτερολεπτα πηγε κλειδωσε την πορτα του μαγαζιου.
Θελω να σου γλειψω τα ποδια Βασιλικη.
Γελασε, μπα μικρε τι γουστα ειναι αυτα.
Την εβαλα να κατσει επανω στον παγκο και εσκυψα τερμα κατω, εβγαλα τα σεξι τσοκαρα και αρχισα να γλυφω με τρελα τις ποδαρες της θεαρας μου ενω με το αλλο χερι ειχα βγαλει και επαιζα τον πουτσο μου.
Η γευση ελαφρα αλμυρη και μια αισθηση σαπουνιου πιθανως απο το αφρολουτρο και η μυρωδια τους με ειχαν παει σε αλλη διασταση
Νεαρε συντομευε μου ειπε με το αυταρχικο της στυλ καθως ειμασταν και λιγο σε πιεση λογω μαγαζιου.
Λες και χρειαζομουν πολυ για να τελειωσω.
Εχυσα με τρελα επανω στα δαχτυλα και τα τσοκαρα ενω της φιλαγα το εσωτερικο απ τις μπουταρες της κανοντας τη να ανασαινει ελαφρως βαρια.
Τωρα χρειαζομαστε πανω απο ενα μωρομαντηλο Βασιλικη.
Παρτα γρηγορα απο εκει πανω μου ειπε, τα πηρα και αρχισα να την καθαριζω κατι το οποιο μου προκαλεσε στο καπακι μια δευτερη στυση.
Αμαν νεαρουλη τι θα κανω με σενα.
Φυσικα επρεπε να τελειωση η φαση τη φιλησα και βγηκαμε εξω χαρουμενοι και οι δυο για την υπεροχη απολαυση.

Αποσυνδεδεμένος Sektanor

  • *GreekFoot Fanatic*
  • *****
  • Παντρεμένος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 631
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 66
  • -Έλαβε: 257
Απ: Η κοκκινομαλα 50αρα
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 13, 2019, 01:23:58 πμ »
Αληθινή και ωραία ιστορία... Ελπίζω να είχε και συνέχεια που θα τη διαβάσουμε σύντομα!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΠΟΔΙΩΝ...ΟΠΟΤΕ ΓΛΕΙΨΤΕ ΤΑ!!!

Οι παλιές φωτογραφίες από τα ποδαράκια της:
https://www.imagevenue.com/GAJ2HJ

Εδώ ανεβαίνουν οι νέες:
http://www.imagebam.com/gallery/p7z2uxonx6iwrvemqs3i4456rrmadzr3