Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!



Αποστολέας Θέμα: Μονόλογος (Φανταστική Ιστορία)  (Αναγνώστηκε 10899 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος slave302000

  • Ο παλιός είναι αλλιώς
  • ***
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 117
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 1
  • -Έλαβε: 11
Απ: Μονόλογος (Φανταστική Ιστορία)
« Απάντηση #30 στις: Μαρτίου 08, 2021, 12:06:22 πμ »
Μέρος 8ο (Η επίσκεψη στην γιατρό–τέλος)
«Γύρισε να δω το πρόσωπό σου» είπε η νοσοκόμα που δεν την γνώριζα. Με πλησίασε από πίσω και έσκυψε δίπλα μου. Ένοιωσα το  χέρι της να αγγίζει το πρόσωπό μου και στη συνέχεια το κολάρο μου.  Μύριζε υπέροχα. Θέλησα να στρέψω το κεφάλι μου για να δω ποια είναι αλλά δεν τα κατάφερα.  Περιορίστηκα να βλέπω τα τσόκαρά της και τα πόδια της που πρόβαλαν από την στολή της νοσοκόμας που φορούσε. 
«Έχει αλυσίδα στο κολάρο του που είναι δεμένη σε σωλήνα» είπε και γέλασε.
Ιχνηλάτησε την αλυσίδα με το χέρι της για να βρει που καταλήγει. Εντόπισε την μια άκρη της να καταλήγει στο καλοριφέρ. Ψηλάφισε το κλειδωμένο λουκετάκι και γρήγορα τα παράτησε καταλήγοντας στην άλλη άκρη που οδηγούσε στο κολάρο μου. Αφαίρεσε το κλιπ από την αλυσίδα, που  ένοιωσα να πέφτει στο πάτωμα χαρίζοντάς μου κάποια σχετική ελευθερία κινήσεων.
«Τώρα μπορείς να γυρίσεις» είπε.
Με δυσκολία μετά από τόση ώρα ακινησίας γύρισα προς το μέρος της για να την κοιτάξω καλύτερα. Ήταν ιδιαίτερα ελκυστική όσο και το άρωμα της. Περίπου τριάντα ετών με κατάξανθα μαλλιά και έντονα εκφραστικά μάτια. Μαζί της ήταν και η νοσοκόμα που ήδη γνώριζα. Παρατηρώντας τις ετικέτες στις στολές τους έμαθα τα ονόματά τους. Η ξανθιά λεγόταν Έλσα και η άλλη που ήταν μελαχρινή λεγόταν Μαρία.
Η Έλσα χαμογέλασε δείχνοντας με το τσόκαρό της τον κλειδωμένο στην ζώνη αγνότητας πούτσο μου. «Μα καλά είναι απίστευτο. Μιλούσες κυριολεκτικά όταν έλεγες ότι δεν μπορεί καν να δει τον πούτσο του.» είπε απευθυνόμενη στην Μαρία. Στη συνέχεια ακούμπησε με το τσόκαρό της την θήκη της ζώνης αγνότητας που φορούσα.
«Σου αρέσει να φοράς ζώνη αγνότητας;» ρώτησε η Έλσα.
«Αρέσει στην Αφέντρα μου Κυρία άρα και σε εμένα» είπα.
«Σου φέρεται πάντα έτσι;» ρώτησε η Μαρία.
«Όχι κυρία. Όχι πάντα. Μόνο όταν πρέπει» απάντησα.
«Είμαι σίγουρη ότι το λατρεύεις» είπε η Έλσα και συνέχισε, «Στοιχηματίζω ότι ο πούτσος σου θα ήταν σκληρός έτοιμος για γαμήσι αν δεν ήταν κλειδωμένος στη ζώνη αγνότητας.
«Τι θα κάνουμε μαζί του;» ρώτησε η Μαρία.
«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υποθέτω ότι θα κάνει οτιδήποτε του πούμε. Έτσι δεν είναι;» είπε η Έλσα.
«Η Κυρία μου με έμαθε ότι οι γυναίκες είναι ανώτερα όντα που θα πρέπει να υπηρετώ. Αρκεί να μην υπερβώ τα όρια που μου θέτει η Αφέντρα μου.» είπα.
«Τι θα έλεγες να έγλειφες τα παπούτσια μου!» είπε η Έλσα.
Χωρίς δεύτερη κουβέντα έσκυψα και άρχισα να γλείφω τα λευκά τσόκαρα της Έλσας. Η Μαρία άνοιξε τα μάτια της διάπλατα αναφωνώντας «Σου γλείφει το παπούτσι. Δεν το πιστεύω το κάνει πραγματικά»
Ξεκίνησα να γλύφω το τσόκαρό της πρώτα από πάνω και συνεχίζοντας στο πίσω μέρος που άφηνε ακάλυπτη την φτέρνα του ποδιού της. Σταματούσα περιοδικά για να αναπνεύσω και παράλληλα μύριζα τον έντονο συνδυασμό του αρώματος των ποδιών της αναμεμειγμένο με την οσμή από τα δερμάτινα τσόκαρά της. Η αλήθεια είναι ότι η όλη φάση με είχε ερεθίσει αφάνταστα κάτι που έγινε αντιληπτό.
Η Μαρία πλησίασε από πίσω μου  και έτσι όπως έγλειφα την Έλσα χούφτωσε τα οπίσθιά μου. Έβαλε ένα ζευγάρι γάντια από την τσέπη της ρόμπας της και τα φόρεσε. Συνέχισε αγγίζοντας με το χέρι της την κωλοτρυπίδα μου που πρόβαλε από την τρύπα της ζώνης αγνότητας. Γέλασε πονηρά και έβαλε το δάχτυλο της μέσα. Ξαφνιάστηκα προς στιγμήν από την κίνησή της και σταμάτησα να γλείφω το τσόκαρο της Έλσας.
«Σου είπα ότι μπορείς να σταματήσεις να γλείφεις τα τσόκαρά μου;» είπε η Έλσα με βλέμμα που απαιτούσε να συνεχίσω.
«Όχι Κυρία» απάντησα και συνέχισα να γλείφω το τσόκαρό της ενώ παράλληλα ένιωθα ολοένα και περισσότερο να βυθίζεται το δάχτυλο της Μαρίας στον πρωκτό μου κάνοντας τον ερεθισμό μου ακόμα μεγαλύτερο. Σύντομα το δάχτυλο της μπαινόβγαινε ρυθμικά μέσα μου χαρίζοντας ρίγη ηδονής και κάνοντας τον αντρισμό μου να θέλει να χύσει αν δεν φορούσα την ζώνη αγνότητας.
«Κοίτα του αρέσει!» είπε η Μαρία. «Δες πως κουνάει τους γοφούς του!» συνέχισε.
«¨Τον κακόμοιρο. Νομίζω ότι θα έκανε τα πάντα για να χύσει» είπε η Έλσα ενώ παράλληλα προέκτεινε το άλλο της τσόκαρο για να το γλείψω.  Και σαν να μην έφτανε αυτό έβγαλε το πόδι της από το τσόκαρο διατάζοντας να της γλείψω τα δάχτυλα.
Κοκκίνισα και σταμάτησα να κουνάω τους γοφούς μου όταν συνειδητοποίησα μια σταγόνα από το σπέρμα μου να πέφτει στο πόδι μου. Μακάρι να επέστρεφε η Αφέντρα μου και να έδινε ένα τέλος σε αυτό που γινόταν χωρίς να το γνωρίζει.
«Συνέχισε σκλάβε» διέταξε η Μαρία και εγώ συνέχισα να κουνάω τους γοφούς μου απολαμβάνοντας.
«Γρηγορότερα αλλιώς θα βγάλω το δάχτυλο από τον πρωκτό σου και θα το βάλω στο στόμα σου» διέταξε η Μαρία.
Έκλεισα τα μάτια μου και άρχισα να κινούμαι όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Είχα σταματήσει να γλείφω τα τσόκαρα της Έλσας και αγωνιούσα να νιώσω όσο περισσότερη ηδονή μπορούσα και γιατί όχι να χύσω αν μπορούσα. Η όλη φάση έγινε ιδιαίτερα ταπεινωτική όταν συνειδητοποιούσα ότι οι δύο γυναίκες γελούσαν υστερικά. Επιπλέον συνειδητοποίησα ότι η Μαρία είχε βγάλει πλέον το δάχτυλο της. Σταμάτησα και έτσι όπως ήμουνα δεμένος πισθάγκωνα στήριξα το μέτωπο μου στα τσόκαρα της Έλσας προσπαθώντας να ηρεμήσω ενώ δάκρυα άρχισαν να κυλάνε από τα μάτια μου.
«Δεν έχω δει μεγαλύτερη αντρική τσουλάρα από αυτή» είπε η Μαρία στην ¨Ελσα και γέλασε.
«Και τώρα τι θα άλλο θα κάνουμε;» είπε η ¨Ελσα.
«Πλησίασε» διέταξε η Μαρία.
Έβγαλε τα γάντια από τα χέρια της και έσκυψε στη ζώνη αγνότητας μαζεύοντας με το δάχτυλό της τα υγρά μου.
«Καθάρισέ τα» με διέταξε.
Άνοιξα το στόμα μου και τα έγλειψα όσο καλύτερα μπορούσα.
«Μπράβο το αγόρι μου» είπε.
«Πριν φύγουμε θα σου κάνω ένα δώρο» είπε η Έλσα. Παρακολουθούσα καθώς την είδα να ξεκουμπώνει την ρόμπα της αφήνοντας σε κοινή θέα το υπέροχο κορμί της. Στην συνέχεια άνοιξε σουτιέν της επιδεικνύοντας τα στητά ολοστρόγγυλα στήθη της. Έσκυψε κοντά μου προτάσσοντας τα. Και ενώ έβγαλα την γλώσσα μου για να γλείψω απομακρύνθηκε από κοντά μου.
«Μόνο ένας πραγματικός άντρας μπορεί να τα γευτεί» είπε.
«Γρήγορα να τον επιστρέψουμε στη θέση του» είπε η Μαρία.
«Πίσω στον τοίχο» διέταξε η Έλσα.
Γύρισα στην αρχική μου θέση βλέποντας τον σωλήνα που ήμουνα αρχικά κλειδωμένος. Η Μαρία έσκυψε και πέρασε την αλυσίδα στο κολάρο μου. Ακούστηκε ένα κλικ και επέστρεψα στην θέση που ήμουν αρχικά βλέποντας τα τσόκαρά τους. Η Έλσα και η Μαρία έκλεισαν την πόρτα. Μετά από λίγη ώρα η πόρτα άνοιξε και πάλι. Άκουσα βήματα και μετά από λίγο ανακουφίστηκα βλέποντας τα ψηλοτάκουνα της Αφέντρας μου.
«Πως είσαι γλυκό μου σκλαβάκι;» ρώτησε ευγενικά.
«Περίμενα ανυπόμονα την επιστροφή σας Κυρία.» απάντησα.
Χαμογέλασε. «Χαίρομαι» είπε. «Αλήθεια δεν έσβησα το φώς όταν έφυγα;» ρώτησε.
«Ναι Κυρία» απάντησα.
«Είχες επισκέπτες την ώρα που έλλειπα;»
«Ναι Κυρία» απάντησα με ειλικρίνεια.
Πλησίασε και ξεκλείδωσε την αλυσίδα από τον σωλήνα. Έτσι όπως ήμουνα γονατιστός με τράβηξε από την αλυσίδα και με γύρισε για να την δω τα μάτια.
«Ποιος ήταν εδώ;» απαίτησε να μάθει. «Τι έκαναν μαζί σου;» συνέχισε.
Έτσι όπως βρισκόμουν γονατιστός της είπα όλα όσα έγιναν το διάστημα που έλλειπε. Όταν έγινα σκλάβος έμαθα ότι έπρεπε να υπακούω σε όλες τις οδηγίες που δίνονται από τις γυναίκες. Ωστόσο υπήρχαν περιορισμοί. Ένας από αυτούς δεν μου επέτρεπε να κοιτάξω το σώμα άλλης γυναίκας εκτός της Αφέντρας μου. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο έπρεπε λοιπόν να κλείσω τα μάτια μου ή να κοιτάξω αλλού. Αν προσπαθούσε να με αναγκάσει τότε θα την ικέτευα να σταματήσει.
Όταν συνεχίζοντας της είπα ότι πήγα να γλείψω το στήθος της και ότι θα το έκανα αν η νοσοκόμα δεν μου το επέτρεπε τότε ένιωσα το χέρι της να προσγειώνεται με δύναμη στο μάγουλό μου.
Αυτή ήταν η πρώτη αληθινή δοκιμασία σε πειρασμό χωρίς την παρουσία της Αφέντρας μου και είχα αποτύχει παταγωδώς.   
Από την αντίδρασή της κατάλαβα ότι είχα σοβαρό πρόβλημα.  Η Αφέντρα μου δεν θυμώνει ούτε χτυπάει αλλά με τις αντιδράσεις μου την ώθησα να το κάνει.
Μετά από μια μακριά παύση συνέχισε: «Υποθέτω ότι θα πρέπει να είμαι ευγνώμων επειδή δεν σε άφησε αυτή» είπε και μου άστραψε ένα ακόμα χαστούκι σωριάζοντας με στα πόδια της.
 «Νομίζω ότι μπορείς να τα σκεφτείς όλα όσα έγιναν καθώς θα περάσεις το υπόλοιπο της εβδομάδας στο υπόγειο του σπιτιού μου» είπε.
«Δεν μπορώ να σου πω πόσο απογοητευμένη είμαι με την συμπεριφορά σου» είπε.
«Είναι η πρώτη φορά που σε άφησα μόνο σου και απέτυχες. Έκανες αυτό που δεν έπρεπε να κάνεις. Πίστεψε με όταν θα τελειώσω με την τιμωρία σου δεν θα σκεφτείς να το ξανακάνεις» είπε και τραβώντας από την αλυσίδα με σήκωσε όρθιο. Έβαλε το παλτό μου και επιδεικτικά με έσυρε από την αλυσίδα οδηγώντας με έξω από το δωμάτιο.
Εκεί περίμεναν η Έλσα και η Μαρία που άκουσαν σε τι μπελάδες με είχαν βάλει.
«Δεν έφταιγε ο σκλάβος σας Κυρία» είπε η Μαρία, «Εμείς τον ωθήσαμε σε αυτή την συμπεριφορά» συνέχισε η Έλσα.
«Δεν φταίτε εσείς. Έπρεπε να το αποφύγει. Αν δεν ήθελε να παίξει θα έπρεπε να σας το πει. Ξέρει ότι δεν του επιτρέπεται να βλέπει γυμνές άλλες γυναίκες πόσο μάλλον να θέλει να αγγίξει απόκρυφα σημεία του σώματός σας. Εσείς ως γυναίκες είχατε το πλήρες δικαίωμα να διασκεδάσετε μαζί του» είπε και κρατώντας επιδεκτικά την αλυσίδα από το κολάρο μου έφυγε με γρήγορο βήμα τραβώντας με απότομα. Ήμουν τρομοκρατημένος με τη σκέψη ότι θα διέσχιζα ακόμα μια φορά τους διαδρόμους της κλινικής δεμένος με χειροπέδες και μια αλυσίδα στο λαιμό. Περισσότερο ωστόσο με τρόμαζε το τι με περίμενε στο σπίτι. Ωστόσο ο εξευτελισμός μου δεν σταμάτησε. Μόλις βγήκαμε από την κλινική αφαίρεσε το παλτό μου. Κοντοστάθηκε και μαζί με Εκείνη και εγώ. Προέκτεινε την ψηλοτάκουνη γόβα της. Χωρίς να πει τίποτα γονάτισα και άρχισα να δίνω πεταχτά φιλιά στην μύτη και το τακούνι της γόβα της. Μετά από λίγο τράβηξε την αλυσίδα μου. Σηκώθηκα μπροστά στα βλέμματα των περαστικών που είχαν σαστίσει με το θέαμα που έβλεπαν. Θα έλεγα περισσότερο σαστισμένοι και ντροπιασμένοι ήταν οι άντρες ενώ οι γυναίκες γελούσαν κρυφά. Απτόητη η Αφέντρα μου με οδήγησε στο αυτοκίνητό της με έβαλε στο πίσω κάθισμα γυμνό και μετά από λίγο αποχωρήσαμε.       

Αποσυνδεδεμένος slave302000

  • Ο παλιός είναι αλλιώς
  • ***
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 117
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 1
  • -Έλαβε: 11
Απ: Μονόλογος (Φανταστική Ιστορία)
« Απάντηση #31 στις: Μαρτίου 08, 2021, 12:10:47 πμ »
Αφιερωμένο στην γιορτή της γυναίκας. Χρόνια πολλά σε όλες σας.

Αποσυνδεδεμένος alex 14

  • Μέγας ποδολάγνος
  • ****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 398
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 2
  • -Έλαβε: 12
Απ: Μονόλογος (Φανταστική Ιστορία)
« Απάντηση #32 στις: Μαρτίου 12, 2021, 06:37:11 μμ »
Πολυ δυνατη..

Αποσυνδεδεμένος slave302000

  • Ο παλιός είναι αλλιώς
  • ***
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 117
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 1
  • -Έλαβε: 11
Απ: Μονόλογος (Φανταστική Ιστορία)
« Απάντηση #33 στις: Μαρτίου 13, 2021, 12:45:44 πμ »
Ευχαριστώ. Θα έχει σίγουρα και συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος alex 14

  • Μέγας ποδολάγνος
  • ****
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηνύματα: 398
    • Προφίλ
  • Χυσίματα
  • -Έριξε: 2
  • -Έλαβε: 12
Απ: Μονόλογος (Φανταστική Ιστορία)
« Απάντηση #34 στις: Μαρτίου 14, 2021, 05:46:59 μμ »
 :thumbsup1: