Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!

English

If you have reason to believe that one of our users is violating your copyrights or is using greekfoot.com to publish illegal contents or links, please send an e-mail to 599522639or use the form of this page.

 

Required information

Please note that we only follow up messages that meet the following requirements:

  • Please provide us with your name and telephone number. We reserve the right to verify this information. On request we may provide the information to the person whose files you are reporting.
  • Explain which copyrighted material is affected.
  • Write us all links with this posts.
  • Please ensure that you can receive further enquiries from us at the e-mail address you are writing from.
  • Please only write to us in Greek or English.

 

Notice: Anonymous or incomplete messages will not be dealt with. Thank you for your understanding.

Greek

 

Παρόλο που οι Διαχειριστές και οι Συντονιστές του greekfoot.com προσπαθούν να απομακρύνουν όλα τα ενοχλητικά ή/και προσβλητικά μηνύματα από το forum, είναι τεχνικά αδύνατο να ελεγχθούν όλα.

Σημειώστε επίσης, πως το greekfoot.com και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε το περιεχόμενό τους καθώς & καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να απευθυνθείτε σε εκείνα τα sites για διαγραφή του περιεχομένου αλλά και με μας για να διαγράψουμε τα μηνύματα με τα links προς αυτά.

Εάν θεωρείτε ότι ένας από τους χρήστες μας χρησιμοποιεί το greekfoot.com για να δημοσιεύσει μηνύματα που με οποιοδήποτε τρόπο σας ενοχλούν ή δημοσιεύει links τα οποία οδηγούν σε αρχεία που παραβιάζουν τα πνευματικά σας δικαιώματά, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο 599522639ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να διαγραφούν όλα άμεσα.


Fields marked with * are required - Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
 
 
 
 
 
Θέμα/Subject 

Παρακαλώ εισάγετε τον παρακάτω κωδικό ασφάλειας:
...

 

Αφέντρα - Mistress Alexandra Greece