Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!
Σάββατο, 04 Απρίλιος 2015 06:47
Rate this item
(0 ψήφοι)

Έκοψε δύο (2) φορές την πούτσα του άνδρα της γιατί ήταν άπιστος

Ο ταχυδρόμος αλλά και η... απατημένη, χτυπούν πάντα 2 φορές (ειδικά αν δεν πιάσει την πρώτη φορά). Μια νεαρή Κινέζα, που εξοργίστηκε όταν έμαθε ότι ο άνδρας της την απατούσε με μια 21χρονη, του έκοψε το πέος για να τον εκδικηθεί.

Μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες, οι γιατροί κατάφεραν να κολλήσουν το πέος του 32χρονου... άπιστου. Όμως, όχι για πολύ. Η σύζυγός του τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο HNR, και μόλις εκείνος αποκοιμήθηκε, εκείνη του έκοψε τα γεννητικά όργανα για δεύτερη φορά. Ο άνδρας εισήχθη και πάλι στο χειρουργείο αλλά αυτή τη φορά έχασε οριστικά το όργανό του αφού η γυναίκα του μάλλον το πήρε μαζί της και οι αστυνομικοί που το αναζήτησαν δεν το βρήκαν πουθενά.

Η διπλή επίθεση που δέχτηκε ο 32χρονος τον έφερε πάντως πιο κοντά στη νεαρή ερωμένη του, την Ζανγκ. Το σφόδρα ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε μάλιστα να παντρευτεί το συντομότερο δυνατόν. "Δεν είναι σοβαρό πρόβλημα που πλέον είναι στείρος, στο κάτω-κάτω έχει ήδη πέντε παιδιά", εξήγησε η Ζανγκ στους δημοσιογράφους.

Leave a comment

Τα πεδία με (*) είναι απαραίτητα προς συμπλήρωση.
Ο κώδικας HTML επιτρέπεται.