Τρίτη, 12 Απρίλιος 2016 00:00
Rate this item
(15 ψήφοι)

Το νέο Dungeon «UNDERGROUND» άνοιξε τις πόρτες του!

Ένας πολυτέστατος χώρος 310τμ στο κέντρο της Αθήνας με σφραγίδα της Mistress Alexandra! Λάβαμε αποκλειστική συνέντευξη με φωτογραφίες του χώρου και σας τα παρουσιάζουμε!


1. Πως μπορεί να επισκεφθεί κάποιος τον συγκεκριμένο χώρο;
Ο χώρος βρίσκεται στο κέντρο αλλά η επίσκεψη γίνεται μόνο με τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλέφωνο 6946 52 0003 από τις 11:00 έως τις 23:00 ή μέσω email στη φόρμα επικοινωνίας του site μου ( www.mistress.gr )

2. Ποιες Αφέντρες υπάρχουν εκεί;
Στο «UNDERGROUND» θα βρίσκομαι αποκλειστικά εγώ και όποτε χρειάζεται με τον swich μου ή με την υπό δοκιμή σκλάβα μου ή και με τους δυο μαζί. Για να συνεργαστώ με άλλη Αφέντρα πρέπει πρώτα να τύχει της αποδοχής μου.

3. Τι εξοπλισμό διαθέτει ο χώρος;
Μια εικόνα – χίλιες λέξεις , δείτε τις φωτογραφίες! Τις επόμενες ήμερες θα ακολουθήσουν και άλλες φώτο στο site μου ( www.mistress.gr ) με δυο ακόμα χώρους - έκπληξη.

4. Το σεξ είναι εφικτό;
Εάν κάποιος είναι καλός και υπάκουος σκλάβος μπορεί να διατάξω την σκλάβα μου η τον swich μου που βλέπετε στις φωτογραφίες να κάνει σεξ μαζί του.

5. Τι μέτρα λαμβάνονται για την καθαριότητα του χώρου;
Ο χώρος που βρίσκομαι πρέπει να είναι πεντακάθαρος για μένα! Μετά από κάθε συνεδρία γίνεται αυστηρή απολύμανση του χώρου. Να τονίσω, πως για ουρολαγνεία υπάρχει ειδικός χώρος.

6. Τι κάνει τον συγκεκριμένο χώρο ξεχωριστό;
Είναι ένας χώρος 310τμ ο οποίος φτιάχθηκε έτσι, ώστε να μπορεί να καλύπτει ακόμα και τον πιο απαιτητικό. Επίσης στο «UNDERGROUND» δεν υπάρχει χώρος αναμονής, δηλαδή, δεν υπάρχουν δυο επισκέπτες ταυτόχρονα εκτός εάν το θέλουν. Η εχεμύθεια είναι η πρώτη μέριμνα μου!

7. Οι τιμές των sessions στο «UNDERGROUND» θα παραμείνουν στο ίδιο επίπεδο με αυτό που είχατε η θα αλλάξει κάτι;
Σε καμιά περίπτωση! Το μόνο που αλλάζει είναι ότι τώρα θα υπάρχει ένας χώρος πραγματικά πλήρως εξοπλισμένος στον οποίο σύντομα θα προστεθούν δυο ακόμα εκπλήξεις.
Οι τιμές θα παραμείνουν στα ίδια λογικά επίπεδα που ήταν πάντα, χωρίς να χρεώνεται τίποτα extra από όλα αυτά που γράφω στο site μου, σε εμένα δεν υπάρχει το «συν + συν + συν».
Υπάρχει μόνο διάρκεια, η οποία είναι μισή ώρα των 30min, μια ώρα των 60min ή και περισσότερο.

back to top