Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!
Τρίτη, 13 Ιούνιος 2017 00:21
Rate this item
(1 Ψήφος)

Παπάς μαλακίζεται μέσα σε λεωφορεία της Θεσσαλονίκης και παρενοχλεί γυναίκες

Φοιτήτρια του τμήματος Θεάτρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καταγγέλλει μέσω facebook πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση μέσα στο λεωφορείο από έναν παπά.

Όπως αναφέρει η ίδια, ο παπάς έκατσε δίπλα της, παρόλο που το λεωφορείο είχε πολλές άλλες άδειες θέσεις. Κάποια στιγμή την ακούμπησε στο πόδι με το χέρι του. Εκείνη μετακινήθηκε ελαφρώς για να μην υπάρχει επαφή μεταξύ τους.

Ο παπάς, σύμφωνα με τα λεγόμενα της φοιτήτριας έβγαλε ένα laptop σε σημείο που έκρυβε τις κινήσεις του και μετά έβγαλε έξω το πέος του. Παρά το σοκ της, έμεινε ήρεμη και έβγαλε φωτογραφία για να έχει αποδείξεις. Όταν η νεαρή άρχισε να φωνάζει, εκείνος απλά κατέβηκε και κανένας από τους επιβάτες αλλά ούτε και ο οδηγός δεν έκανε κάτι για να τον σταματήσει.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει κοινοποιηθεί πάνω από 1.500 φορές μέσω του προφίλ της. Αρκετοί είναι αυτοί που αναφέρουν πως οι φωτογραφίες είναι προϊόν μοντάζ, με σκοπό να βλάψουν την εικόνα της εκκλησίας και των ιερέων. Παρόλα αυτά, δεν είναι λίγα τα σχόλια άλλων γυναικών που αναφέρουν πως τον αναγνωρίζουν γιατί πέσανε και οι ίδιες θύματα του.

Άραγε είναι ένας πραγματικός παπάς ή μεταμφιεσμένος; Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επίσημη καταγγελία στην αστυνομία, αν και οι πληροφορίες στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι έχουν ενημερωθεί ήδη οι αρχές.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την αρχική δημοσίευση της φοιτήτριας που εμφανίζεται ξεκάθαρα η πούτσα του παπά και διέγραψε το facebook λόγο γυμνού περιεχομένου, όχι πως ενδιαφέρει τους περισσότερους (εκτός αν έχετε χοντρά βίτσια), απλά ως ερωτικό site ενήλικων δεν χρειάζεται να βάλουμε κάλυψη στο επίμαχο σημείο.

Σημείωση: Το πρόσωπο του έχει αλλοιωθεί από μας για νομικούς λόγους μιας και θεωρούμε πως οι καταγγελίες μέσω Facebook είναι ανεπίσημες και μη αποτελεσματικές. Προς το παρόν έχουμε ήδη επικοινωνήσει με την φοιτήτρια για να μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα και περιμένουμε απάντηση.

8 comments

  • Comment Link alexandros.f Τρίτη, 13 Ιούνιος 2017 19:00 posted by alexandros.f

    η τσάντα του παππά πάντως καμία σχέση στην φώτο που είναι όρθιος με τις άλλες που είναι με την πούτσα έξω. Στις δεύτερες έχει χερούλι με καφέ τελειώματα από πάνω, ενώ εκεί που είναι όρθιος δεν έχει. Ούτε έχει την πλαινή τσέπη που έχει το μπουκάλι όταν είναι όρθιος. Παραμύθια μυρίζομαι, όχι ότι δεν έχω ικανό παππά να κάνει τέτοια βέβαια

  • Comment Link Nikoletamm Τρίτη, 13 Ιούνιος 2017 19:10 posted by Nikoletamm

    an diavaseis kalytera h fotografia pou einai orthios einai apo allh kopela poy ton evgale fotografia kai allh mera!

  • Comment Link alexandros.f Τρίτη, 13 Ιούνιος 2017 19:12 posted by alexandros.f

    σορρυ δεν διαβασα και ολα τα κειμενα τον φωτογραφιων. λαθος μου

  • Comment Link Κωσταντινος χ Τρίτη, 13 Ιούνιος 2017 19:24 posted by Κωσταντινος χ

    Γαμω την Παναγια του αν ειναι πραγματι παπας!!!

  • Comment Link Αγιος Τρίτη, 13 Ιούνιος 2017 19:30 posted by Αγιος

    την παναγια δε θα την ξαναβρισεις..!! ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ!! χαχαχα

  • Comment Link panagos14 Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 11:20 posted by panagos14

    pantos gia tin ilikia tou ton vlepo poli ntavratismeno!!!!

  • Comment Link panagos14 Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 11:21 posted by panagos14

    ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΝΤΑΒΡΑΤΙΣΜΕΝΟ

  • Comment Link panagos14 Κυριακή, 18 Ιούνιος 2017 13:36 posted by panagos14

    ΤΙΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ!!

Leave a comment

Τα πεδία με (*) είναι απαραίτητα προς συμπλήρωση.
Ο κώδικας HTML επιτρέπεται.