Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!
Παρασκευή, 22 Δεκέμβριος 2017 00:00
Rate this item
(1 Ψήφος)

Γιατί τα γυναικεία πόδια είναι το φετίχ των περισσότερων ανδρών;

Το 36% των ανδρών παραδέχεται πως, όταν θέλει να ερεθιστεί κοιτάζει στο Διαδίκτυο γυναικείες γάμπες.

Τα γυναικεία πόδια παραπέμπουν στα απόκρυφα σημεία των εκπροσώπων του ωραίου φύλου, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα "Bild".

Κι αυτό συμβαίνει διότι πρόκειται για το σημείο του σώματος των γυναικών που εκτίθεται περισσότερο στο ανδρικό βλέμμα.

Tα γυναικεία πόδια - ειδικά όταν ομορφαίνουν με ψηλοτάκουνα - λαμβάνουν άλλη διάσταση στα ανδρικά μάτια . Γίνονται η επέκταση των γυναικείων γεννητικών οργάνων, όπως επισημαίνει η σύμβουλος σε θέματα σεξ, Μπεατρίς Πόσενριντερ. Η απάντηση γι΄αυτό θα πρέπει να αναζητηθεί στον ανθρώπινο εγκέφαλο, όπως η ίδια τονίζει.

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι, οι περιοχές του εγκεφάλου που συνδέονται με τα γεννητικά όργανα και αυτές των δακτύλων των ποδιών βρίσκονται δίπλα-δίπλα. Έτσι εξηγείται ότι τα γυναικεία πόδια αφυπνίζουν τη λίμπιντο των ανδρών αντανακλώντας την γοητεία της αισθητικής.

Επόμενο λοιπόν είναι, οι γυναίκες που αφιερώνουν χρόνο για την περιποίηση των κάτω άκρων τους και φορούν γόβες στιλέτο να εκτοξεύουν τη σεξουαλική επιθυμία των ανδρών. Ορισμένοι άνδρες πάλι διεγείρονται περισσότερο μόνο με το άγγιγμα των δακτύλων των ποδιών ενώ άλλοι προτιμούν μασάζ με τις γυναίκες φτέρνες.

Leave a comment

Τα πεδία με (*) είναι απαραίτητα προς συμπλήρωση.
Ο κώδικας HTML επιτρέπεται.