Παρασκευή, 30 Ιούνιος 2017 00:43
Rate this item
(0 ψήφοι)

Η «αφέντρα» που βγάζει τους πελάτες της βόλτα σαν σκυλιά!

Η γυναίκα που βλέπετε στις φωτογραφίες κερδίζει πακτωλό χρημάτων για να βγάζει βόλτα τους πελάτες της. Είναι μόλις 21 ετών επαγγέλλεται «dominatrix», τουτέστιν αφέντρα!

Η νεαρή, από την West Midlands της Βρετανίας, εργαζόταν ινκόγκνιτο μέχρι που κάποιοι έγιναν αυτόπτες μάρτυρες μιας μάλλον ασυνήθιστης εικόνας: Η ίδια έβγαζε βόλτα έναν άντρα στους δρόμους του Birmingham, ωσάν να ήταν τετράποδο! Ο άντρας περπατούσε στα τέσσερα και φορούσε στο λαιμό κολάρο! Πράγματι, η Paige - το όνομα της «dominatrix» -, κερδίζει τα προς το ζην ταπεινώνοντας τους πελάτες της οι οποίοι πληρώνουν ουκ ολίγα για μια τέτοια εμπειρία.

Πάντως η ίδια, δεν περίμενε επ’ ουδενί ότι κάποιο από τα ραντεβού της θα γινόταν viral στο διαδίκτυο όταν οι εν λόγω φωτογραφίες αλλά και σχετικό βίντεο ανέβηκαν στο Facebook.

Όπως γράφουν τα μίντια της χώρας της, είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια ταπείνωση λαμβάνει χώρα σε δημόσιο χώρο και πως εκείνη δεν περίμενε ότι η δημοσιοποίηση θα προκαλούσε τέτοιο ντόρο.

Αναφερόμενη στο βίντεο είπε: «Ο άντρας ήρθε στη Βρετανία, και πλήρωσε 1.000 λίρες για μια τέτοια εμπειρία…», τόνισε και μάλλον σόκαρε όταν σημείωσε: «επίσης, τον κούρεψα και έσπασα αυγά στο κεφάλι του! Όλοι το βρίσκουν αυτό περίεργο. Πιστεύουν ότι δεν είναι συναινετικό, αλλά είναι», σημειώνει και απογείωσε τη συζήτηση όταν αποκάλυψε ότι «απολαμβάνω να ταπεινώνω τους άντρες…».

Το βίντεο έχει πάνω από 500.000 θεάσεις στο Facebook.

Related Video

back to top