Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!
Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 22:18
Rate this item
(4 ψήφοι)

Στέλλα Μπεζαντάκου: Τα μηνύματα που δέχεται από υποτακτικό και ποδολάγνο θαυμαστή της

Σοκ έπαθε η Στέλλα Μπεζαντάκου όταν πριν από λίγες μέρες άρχισαν να καταφτάνουν στο messenger της hardcore μηνύματα από έναν θερμόαιμο και ιδιαίτερα βιτσιόζο θαυμαστή της.
Ο Σπύρος, όπως της συστήθηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της espresso, έχει υποτακτικό ρόλο στον σεξ και αναζητά μια λαχταριστή αφέντρα για να τον... πατήσει κάτω και να τον εξευτελίσει!
Τι ήταν να το διαβάσει αυτό η γνωστή τραγουδίστρια; Εμεινε στήλη άλατος και λίγο έλειψε να της πέσει το κινητό από τα χέρια. Στην αρχή δεν του έδωσε σημασία. Αλλωστε, είναι πολλοί εκείνοι που της στέλνουν κατά καιρούς μηνύματα τα οποία ξεπερνούν τα όρια.
Ο wannabe σκλάβος της, όμως, δεν πτοήθηκε και συνέχισε να τη... βομβαρδίζει με τις πονηρές επιθυμίες του. «Η θέση μου και η αξία μου είναι να σκουπίζω τα παπούτσια σας, κυρία μου. Είστε ανώτερή μου και το ξέρετε. Θα με σπάτε στο ξύλο με φάπες, με καρπαζιές, με κλοτσιές, με το μαστίγιο, κυρία. Είμαι το σκουπίδι σας, το υποπόδιό σας, το ξέρετε, κυρία...» της έγραψε, μεταξύ άλλων, εκφράζοντας κατόπιν την επιθυμία του να της κάνει δώρο τον εαυτό του για τη γιορτή του αγίου Βαλεντίνου, προκειμένου να τον εξευτελίσει όπως εκείνη θέλει.
«Δεν έχω καμία αξία μπροστά σας, παρά μόνο για να σκουπίζω τις σόλες των παπουτσιών σας, είμαι ένα μηδενικό, ένας αρσενικός σκλάβος που πιστεύει στη θηλυκή υπεροχή και υποστηρίζει την παγκόσμια μητριαρχία» συνέχισε ο Σπύρος, εκλιπαρώντας τη Στέλλα να γίνει η αφέντρα του και να τον υποτάξει δίνοντάς του ένα γερό ξύλο με μαστίγιο!
Μία, δύο, πέντε, δέκα, η εκρηκτική τραγουδίστρια εκνευρίστηκε και αποφάσισε να του στείλει ένα μήνυμα, στο οποίο του εξήγησε με όλη την ευγένεια που τη διακρίνει ότι είναι μια παντρεμένη γυναίκα, πολύ ευτυχισμένη με τον άντρα της και δεν έχει καμία διάθεση να γίνει η αφέντρα του ίδιου ή κανενός άλλου.
Οπως επίσης του έγραψε, προτού τον μπλοκάρει οριστικά από το messenger της, δεν την κολακεύουν καθόλου τέτοιου είδους εκδηλώσεις θαυμασμού.


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

4 comments

  • Comment Link weft23 Κυριακή, 25 Φεβρουάριος 2018 13:26 posted by weft23

    Κάτι τέτοιοι έχουν βγάλει κακό όνομα σε εμάς τους ποδολάγνους.

  • Comment Link darkangel Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 20:56 posted by darkangel

    ισως ο τυπος να μυν ειναι απαραιτητα ποδολαγνος αλλα κοπροσκυλο

  • Comment Link xisoxi2 Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 13:35 posted by xisoxi2

    Όταν κάνεις creampie για πρωινό και bukkake για μεσημεριανό, αλλά σε "τέτοιες ανωμαλίες", όπως το να θέλει κάποιος να σε υπηρετεί βάζεις όριο. Λογική μέσης ελληνίδας δηλαδή.

  • Comment Link altgreek74 Σάββατο, 03 Μάρτιος 2018 21:22 posted by altgreek74

    Γιατι σβηστηκε το προηγουμενο σχολιο μου?

Leave a comment

Τα πεδία με (*) είναι απαραίτητα προς συμπλήρωση.
Ο κώδικας HTML επιτρέπεται.