Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!
Παρασκευή, 30 Μάρτιος 2018 16:20
Rate this item
(1 Ψήφος)

Δασκάλα παράτησε το σχολείο για να γίνει.. αφέντρα πλήρους απασχόλησης [video]

Δασκάλα παράτησε το σχολείο για να γίνει.. αφέντρα πλήρους απασχόλησης
Μια dominatrix αποκαλύπτει πώς άφησε πίσω της όλη τη «φυσιολογική» ζωή που ζούσε αναζητώντας τη συγκίνηση αλλά και την επαγγελματική αποκατάσταση.
Κάτι που της παρέχουν και με το παραπάνω οι δύο σκλάβοι της, που την πληρώνουν για να τους κακοποιεί και να τους φέρεται βάναυσα!
Η 35χρονη Dahlia Rain από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ ήταν παντρεμένη και εργαζόταν ως δασκάλα σε σχολείο, μόνο που τα βαρέθηκε όλα αυτά τα πεζά καθημερινά και είπε να καταβυθιστεί στον φετιχισμό με το αζημίωτο πάντα.
«Ήθελα πάντα περισσότερη συγκίνηση και υπήρχαν πράγματα που ο πρώην άντρας μου δεν ήθελε», λέει, γι’ αυτό και τα εγκατέλειψε όλα για να ζήσει τη ζωή που ονειρευόταν. Τώρα έχει δύο σκλάβους να της κάνουν όλες τις δουλειές του σπιτιού, με αντάλλαγμα τις δικές της υπηρεσίες.
Οι Chris και Mike κάνουν τα πάντα που τους ζητά τόσο η Dahlia όσο και ο 41χρονος φίλος της John, ο οποίος απολαμβάνει επίσης τα όσα προσφέρουν οι δυο σκλάβοι σε όρους οικιακών υπηρεσιών.
Εξίσου ικανοποιημένοι είναι και οι δύο σκλάβοι, που δεν ζητούν και πολλά, όπως λένε, αφού θέλουν μικροπράγματα που εκπληρώνονται εύκολα. Όπως το να είναι το υποπόδιό της ή να κοιμούνται κάτω από το κρεβάτι της…

Πηγή: www.newsbeast.gr

Related Video

Leave a comment

Τα πεδία με (*) είναι απαραίτητα προς συμπλήρωση.
Ο κώδικας HTML επιτρέπεται.