Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!
Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 00:00
Rate this item
(1 Ψήφος)

Το φετίχ στο σεξ σκοτώνει τον έρωτα σε μία σχέση ή τον απογειώνει;

Οι χειροπέδες, τα μαστίγια και άλλες σεξουαλικές φαντασιώσεις ενισχύουν τη λίμπιντο ή μήπως δίνουν την πρωτοβουλία στον έναν σύντροφο «αποκαθηλώνοντας» ερωτικά τον άλλο;

Οι ειδικοί προειδοποιούν πως ο φετιχισμός στο σεξ ίσως είναι τρομακτικός για κάποιους. Πώς θα αντιδράσει ο ερωτικός σύντροφος εάν δεν έχει ενημερωθεί για τα σεξουαλικά βίτσια του άλλου; Μπορεί να νιώσει ότι απειλείται από τα φετιχιστικά βοηθήματα ή ακόμα και να ξενερώσει από τις ερωτικές προτιμήσεις του συντρόφου του.
Οι ψυχολόγοι προτείνουν να έχει προηγηθεί μία συζήτηση για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του συντρόφου έτσι ώστε να υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ του ζευγαριού προτού αφεθεί ελεύθερο στα σεντόνια...

Στην πραγματικότητα, μία γυναίκα σε συγκεκριμένο ερωτικό ρόλο μπορεί να δώσει την εικόνα της υποτακτικής ή της κυρίαρχης .Ακόμη και το να επιλέγει συγκεκριμένα ρούχα ή αξεσουάρ την ώρα του σεξ μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και απογοήτευση στον σύντροφό της.
Κι αυτό γιατί μπορεί ο άλλος να αναρωτηθεί αν από μόνος του μπορεί να ικανοποιήσει την σύντροφό του, χωρίς άλλα ερωτικά βοηθήματα.
Για ποιο λόγο να χρειάζεται τις χειροπέδες ή τα μαστίγια για να ερεθιστεί η αγαπημένη του;Το ίδιος βεβαίως ισχύει και για τον άνδρα.
«Ο ερωτισμός σε μια σχέση είναι ένα σύνθετο αισθησιακό γεγονός», όπως επισημαίνουν οι ειδικοί προσθέτοντας πως δεν μπορεί απλά να αντικατασταθεί μ΄ένα σεξουαλικό παιχνίδι.

«Είναι σημαντικό να πειραματίζεστε σεξουαλικά όμως θα πρέπει να αφήνετε αρκετό χώρο για αυθόρμητο σεξ. Δεν χρειάζεται να αφήνετε την φαντασία σας να οργιάζει. Αφήστε ελεύθερο το σώμα σας και χαλαρώστε για να απολαύσετε ένα παθιασμένο ερωτικό παιχνίδι», προσθέτουν.


Πηγή: www.protothema.gr

2 comments

  • Comment Link Δημητρης Πέμπτη, 05 Απρίλιος 2018 14:22 posted by Δημητρης

    Εάν υπαρχουν κοινά ενδιαφέροντα και συνεννόηση στην σχέση σαφώς και την απογειώνουν ... Εάν γίνονται για να ικανοποιηθεί μονο η μια πλευρα τοτε ειναι ανούσιο ..

  • Comment Link Lilly Παρασκευή, 06 Απρίλιος 2018 23:42 posted by Lilly

    Αυτό το παιχνίδι των χειροπέδων, πρόκειται για την πιο όμορφη σχέση μεταξύ δεμένου και εκείνου που έχει την ελευθερία να πράττει. Πράξη προσφοράς και λήψης, περισσότερο εγκεφαλικών αισθήσεων. Ρόλοι τόσο άνισοι μα και ρόλοι τόσο άμεσα συνδεδεμένοι με ισορροπημένη απόλαυση και των δυο. Η προσφορά του ενός προσφορά για τον άλλον. Ότι πιο μαγικό. Η κυριαρχία κι η καθήλωση εξισωμένες απολαύσεις που πρόσημα δε χωράνε. Η σωματική απόλαυση του ενός η πνευματική απόλαυση του άλλου. Η πρόκληση ευχαρίστησης του ενός ευχαρίστηση στην αποδοχή / στη λήψη του άλλου.

Leave a comment

Τα πεδία με (*) είναι απαραίτητα προς συμπλήρωση.
Ο κώδικας HTML επιτρέπεται.

Αφέντρα - Mistress Alexandra Greece