Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!
Κυριακή, 24 Οκτώβριος 2010 19:57
Rate this item
(215 ψήφοι)

Zirconia Featured

Η Zirconia είναι μια γυναίκα που μας κέρδισε με το στυλ της, το χιούμορ της, την ευγένειά της και φυσικά με τα πόδια της!! Βρεθήκαμε στην Γλυφάδα ώπου και μένει. Φορούσε ψηλοτάκουνο πέδιλο το οποίο ο ήχος που έβγαζε, έκανε αρκετούς περαστικούς να χαζεύουν τα πόδια της!



1. JK: Γεια σου Zirconia! Πολύ ωραίο όνομα..
Σε ευχαριστώ πολύ!

2. Lektras: Με τι ασχολείσαι;
Είναι κάπως πολύπλοκο το θέμα. Τελείωσα γραφίστρια στη σχολή Βακαλό με Bachelor & Master, αλλά σε ό,τι δουλειά έχω προσληφθεί ως τώρα ασχολούμαι και με πωλήσεις, γραμματειακή υποστήριξη και promotion. Ναι μεν είμαι γραφίστρια στην καθημερινότητά μου, όπως κάθε συνηθισμένη κοπέλα με το οχτάωρό της αλλά θα με δεις να τρέχω πάντα και με άλλα πράματα.
Παράλληλα, ξεκίνησα να εξασκώ κάποια hobbies πιτσιρίκα τα οποία εξελίχθηκαν σε επαγγέλματα. Το ένα είχε να κάνει με καλλιτεχνικά και χειροτεχνίες.

Κατέληξα να πουλάω έργα και μικρο γλυπτά μου σε κόσμο σε ηλικία δεκαπέντε ετών, όταν ακόμα πήγαινα λύκειο. Το modeling και το performing (freestyle χορός κυρίως) συγκαταλέγονται στις part time και εξίσου καλλιτεχνικές ενασχολήσεις μου από 2000 και 2004 αντίστοιχα.

Πάντως θα ήθελα να συμπληρώσω εδώ, ότι στη ζωή μου έχω κάνει άπειρα επαγγέλματα ξεκινώντας   από την ηλικία των 19 για να επιβιώσω, παράλληλα με τις σπουδές μου, τις τρεις ξένες γλώσσες και το Master στην πορεία: products promotion, σερβιτόρα, γραμματέας, djane, πωλήτρια, τηλεφωνήτρια, coordinator, editor κι άλλα που μου διαφεύγουν τώρα. Για κανένα δεν ντράπηκα ποτέ. Πέρα από τις κύριες ασχολίες μου συνεργάζομαι με το Bloodcult Zine ως συντάκτρια και digital photographer σε συναυλίες και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα, αφού καταπιάνεται με τη μουσική σκηνή και κάθε είδους dark alternative arts που λατρεύω και πρεσβεύω από τα γεννοφάσκια μου, αφού προέρχομαι και από σόι με δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό ιστορικό και ταμπεραμέντο. Φαντάζουν υπερβολικά πολλές οι ασχολίες και οι ανησυχίες μου αλλά πιστέψτε με, απολαμβάνω την εργασιομανία μου όσο κι αν ακούγεται αρρώστια αυτό.

Φέτος ξεκίνησα και τα γερμανικά ως τέταρτη ξένη γλώσσα. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Και διατηρώ από το 2006-2007 περίπου δικό μου site το οποίο έχω διαχωρίσει σε τρία sections (graphic design, καλλιτεχνικές δημιουργίες και modeling). Επισκεφτείτε το www.zirconia-starfighter.com όποτε θελήσετε.

3. Ffcrazy: Θα έκανες ποτέ γυμνή φωτογράφιση;
Πολύ θα το 'θελα αλλά δεν έχω τα κότσια. Ντρέπομαι.

4. Ffcrazy: Εμείς πάντως σε καταφέραμε για γυμνά πόδια! Αλήθεια, ξεχωρίζεις κάποια από τις δουλειές σου;
Βεβαίως. Οι πιο αγαπημένες μου συνεργασίες ήταν όσες έκανα στο εξωτερικό. Ως μοντέλο στο Torture Garden στη Lyon της Γαλλίας και ως χορεύτρια στο Wave Gotik Treffen στη Λειψία της Γερμανίας, το μεγαλύτερο πανευρωπαϊκό electro-industrial, gothic (κλπ.) festival παγκοσμίως. Ειδικά το τελευταίο το έχω ξεχωρίσει γιατί το επισκέπτονται 30.000 άτομα ετησίως από όλες τις ηπείρους και, όσο να 'ναι, είναι υπέροχο για μένα να φωτογραφίζομαι εκεί από το 2004 και να έχω χορέψει *μόνο* για τις αγαπημένες μου μπάντες από το 2007 μέχρι σήμερα και μάλιστα μπάντες παγκοσμίου φήμης και καριέρας (Soman, Welle:Erdball).

Σε εσάς δεν ξέρω πώς ακούγεται αυτό, αλλά για μένα ήταν σπουδαίο το ότι κατάφερα από ένα κοριτσάκι που πήγαινε λύκειο-σχολή και είχε κάποια music idols, να τα γνωρίσει από κοντά αργότερα και μάλιστα να συνεργαστεί επί σκηνής μαζί τους, εκτεθειμένο σε τόσο μεγάλο κοινό.

Δέχτηκα πολύ καλές κριτικές για τις χορευτικές μου ικανότητες, πράγμα για το οποίο περηφανεύομαι καμιά φορά ως ερασιτέχνης χορεύτρια που δεν έκανε ποτέ της ούτε ένα μάθημα χορού.

Από ερασιτέχνης και λάτρης του dancefloor  κατέληξα να λέγομαι επαγγελματίας και να έχω και το δικό μου management. Όπως επίσης και να ξανασυνεργαστώ με τα ίδια (και άλλα) ονόματα σε αυτό το φεστιβάλ και σε άλλα πιο μετά (βλ. Neuwerk Festival στο Duesseldorf). Φέτος συμμετείχα και πρώτη φορά σε musical, πολύ καλή εμπειρία για μένα αυτή και χρήσιμη για το portfolio μου. Το πιο σημαντικό όμως από όλα ήταν ότι όλες αυτές οι δραστηριότητές μου με έφεραν σε επαφή με αξιόλογα και δημιουργικά άτομα. Και μιλάω φυσικά και για Έλληνες και projects, ομάδες, events κλπ. (Megadance, Kinky Show team, Absolute Fetish, Qbase κ.ά.).

Επίσης ξεχωρίζω κάθε φωτογράφο που με έχει φωτογραφήσει, είτε ήταν Γερμανός, είτε Γάλλος, είτε Έλληνας.

Άσημοι και διάσημοι. Χαρακτηριστικότερες πάντως (επειδή πιστεύω αυτές θα σας ενδιαφέρουν περισσότερο) ήταν οι καταχωρήσεις και τα αφιερώματα που έγιναν με τη συμβολή μου στα περιοδικά Dark Spy (Γερμανία), Gothic Magazine (Γερμανία), Secret Magazine (Βέλγιο), Bloodcult Zine (Ελλάδα, γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει και θα σε πλακώσει) και διάφορες φωτογραφήσεις-συνεντεύξεις που έδωσα σε διάφορες ελληνικές γνωστές εφημερίδες και ένθετα (Big Fish, Espresso, Το Πρώτο Θέμα).

Αν έβαζα πάντως και τις "ξώφαλτσες" φωτογραφίες μου που έχω πετύχει κατά καιρούς σε πολλά άλλα περιοδικά και εφημερίδες, χωρίς την άδειά μου, χωρίς καμιά αναφορά στο όνομα μου, πιστέψτε με, θα ήταν πολύ περισσότερα τα publications στα οποία με συνάντησαν ως φυσιογνωμία κατά καιρούς. Αυτό ήταν κάτι που δε μου καλάρεσε.

5. Lektras: Με το modeling πως και ασχολήθηκες;
Εντελώς από σπόντα ξεκίνησα να κάνω φωτογραφήσεις, σε επαγγελματικό επίπεδο, για ένα site που απαρτιζόταν κατά βάσει από φετιχιστές. Συγκεκριμένα φωτογραφιζόμουν για τη nail fetish section του www.lngnails.co.uk ξεκινώντας το 2000. Believe it or not, ήμουν πολύ ψαρωμένη και όσο extreme, προκλητική και αποκαλυπτική ήταν η εμφάνισή μου στα διάφορα club που ήμουν θαμώνας άλλο τόσο ήμουν καχύποπτη, φοβισμένη και διστακτική για τον κόσμο του διαδικτύου όταν πλησίαζε η ενηλικίωσή μου.  Παρόλα αυτά με γοήτευε και με τραβούσε κατά κάποιον τρόπο. Πάντα ήμουν άνθρωπος που προτιμούσε να έρθει face to face με τους φόβους του ώστε να τους ξεπεράσει.

Δειλά-δειλά στην αρχή λοιπόν, ξεκίνησα να φωτογραφίζομαι επί πληρωμεί και αμετανόητη στο να μη δείχνω το πρόσωπό μου. Αργότερα ξεθάρρεψα και έκανα TFP (πορτρέτα και full body shootings) για να εμπλουτίσω το portfolio μου.

Άρχισα να ανεβάζω φωτογραφίες σε modeling sites. Σιγά σιγά με πλησίασε ο τάδε, η δείνα κλπ.. Το 2004, έχοντας συγκεντρώσει μια τεράστια γκαρνταρόμπα ξεκίνησα να  χορεύω σε μαγαζιά επειδή μου άρεσε. Έτσι σήμερα δηλώνω γραφίστρια επειδή αυτό τελείωσα στην ουσία σαν ειδικότητα και αυτή είναι η καθημερινή μου εργασία από την οποία επιβιώνω και, το performing, είτε είναι dance performance, είτε role modeling, είτε κάποιο show το τοποθετώ σαν δευτερεύουσα εργασία για κάποια extra money.

6. Lektras: Σου έκανε κανένας φασαρία λόγω του επαγγέλματος που ασκείς;
Οι γονείς μου -αν και δε θεωρώ πως το υποστηρίζουν- ειλικρινά, δε μου έθιξαν ποτέ τέτοιο θέμα. Μπορεί να μην έγινα η bimbo ξανθούλα και χαριτωμένη κόρη που πάντα ονειρεύονταν εμφανισιακά, ούτε να περνάω σχεδόν απαρατήρητη όπως θα προτιμούσαν για να αποφεύγουν τις ερωτήσεις του κόσμου:

- "Γιατί η κόρη σας ντύνεται έτσι;"
- "Είδαμε την κόρη σας στην Athens Voice ή μας φάνηκε;"
- "Η κόρη σας έμοιαζε με μια χορεύτρια που είπε κάποια λόγια στο Πρώτο Θέμα ή ήταν τυχαία η ομοιότητα και η συνωνυμία;"
- "Η κόρη σας είναι και χορεύτρια; Μα γιατί; Κρίμα το κορίτσι, με τόσα
διπλώματα..."

Ειλικρινά όμως, φασαρία δε μου έκανε κανείς. Τα όποια θετικά και αρνητικά σχόλια δίνουν και παίρνουν, αλλά αν ήταν να δίνω σημασία σε αυτά θα είχα πάψει να κάνω ό,τι κάνω προ πολλού (πολλού, πολλού..).
Ένα από τα αγαπημένα μου ρητά είναι του Εlbert Hubbard:

"To avoid critisism, do nothing, say nothing and be nothing".

7. Ffcrazy: Ποια πιστεύεις πως είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά στον χαρακτήρα σου;
Διαθέτω πολλά θετικά και με θεωρώ ισορροπημένο άνθρωπο γιατί διαθέτω εξίσου πολλά αρνητικά (χε χε..!). Ας ξεκινήσω με τα αρνητικά...

Είμαι πολύ φλύαρη, χείμαρρος, σε τέτοιο βαθμό που μπορεί κάποιος να ενοχληθεί. μου αρέσει να μιλάω για άπειρα θέματα, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτά, συνήθως δεν έχω προτιμήσεις. Είμαι πολύ αυθόρμητη, πολλές φορές δεν σκέφτομαι προτού πω κάτι. Αυτό έχει φέρει πολλές φορές σε δύσκολη θέση και εμένα και τους γύρω μου, το κάνω σχεδόν πάντα ασυναίσθητα.

Δεν έχω καθόλου τακτ, τη γνώμη μου τη λέω άφοβα είτε είναι η καλύτερη είτε είναι η χειρότερη για κάτι, όποιο κι αν είναι το τίμημα. Έχω φτάσει σε σημείο να παραιτηθώ και να απολυθώ από δουλειές, να τσακωθώ με κόσμο, να προτιμήσω να πεινάσω παρά να φιλήσω κατουρημένες ποδιές ή να λέω "ναι", "μάλιστα", "ό,τι πείτε" στον καθένα επειδή θέλει σώνει και καλά να πηγαίνω με τα νερά του, τα ισοπεδώνω όλα. Και δεν με ενδιαφέρει σε τι θέση βρίσκεται ο καθένας με τον οποίο θα συναναστραφώ, θεωρώ πως έχουμε δημοκρατία και ίσα δικαιώματα όλοι στο λόγο.

Καμιά φορά γίνομαι αθυρόστομη. Έχω ένα πολύ έντονο μαύρο χιούμορ, λατρεύω το σαρκασμό και την ειρωνεία και αυτό ενοχλεί πολλούς. Συμβιβάζομαι σε ελάχιστα πράγματα σ τη ζωή μου, φτάνω σε ακραία σημεία, όπως να ξεγράφω ανθρώπους ή αξίες στο πι και φι αν αισθανθώ ότι δε με σέβονται (όπως τους σέβομαι εγώ). Γελάω εύκολα, κλαίω εύκολα, γουστάρω και ξενερώνω το ίδιο εύκολα. Πιστεύω σε γενικές γραμμές πως διαθέτω όλα τα κακά στοιχεία του Τοξότη. Είμαι μια αιώνια έφηβη, μεγαλώνω ηλικιακά αλλά έχω το Peter Pan complex. Και πραγματικά, είμαι σοβαρή στη δουλειά μου αλλά μη με περιμένετε να είμαι και στην καθημερινότητά μου ή σε κάθε διαπροσωπική μου σχέση. Κάπου, δε θέλω να χάσω το παιδί που έχω μέσα μου και μη σου πω ότι αυτό για μένα δεν είναι καν αρνητικό..

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να εκθέσω και τα θετικά του χαρακτήρα μου, που, όπως πολύ καλά προσέξατε είναι ότι δεν φοβάμαι να παραδεχτώ τα λάθη μου και να ζητήσω συγγνώμη όπου και αν χρειαστεί, δεν το θεωρώ ταπείνωση. Διαθέτω χιούμορ, πράγμα στο οποίο υστερούν οι περισσότερες γυναίκες στις μέρες μας και με λυπεί αφάνταστα. Είμαι ένα adrenaline freak, δημιουργική μέχρι αηδίας, εργασιομανής, τελειομανής με ό,τι καταπιαστώ, πεισματάρα στην όποια μου προσπάθεια μέχρι να την φέρω εις πέρας. Αν υπάρχει κάτι που δε αντέχω είναι η αναβλητικότητα και η στασιμότητα στους ανθρώπους γενικότερα.

Η ζωή θέλει αγώνα και ανθρώπους με όρεξη, η έλλειψη αυτών έχει πάει τη χώρα μας πίσω. Είμαι υπερβολικά ειλικρινής, τόσο που έχω καταστεί παντελώς ανίκανη να πω ψέμματα. Δεν αντέχω ούτε τα κατά συνθήκη. Έχω πολλή φαντασία, νεύρο και μια πληθώρα ιδεών και προτιμώ να εξωτερικεύω δημιουργικά & καλλιτεχνικά, να βγάζω "το μέσα έξω" που λένε παρά να μου μένουν όλα σαν άπιαστο όνειρα ή απωθημένα.

Τέλος, είμαι αρκετά φιλότιμη και ηθική σε πολλά θέματα χωρίς να είμαι moral-freak. Αυτά και άλλα πολλά είναι τα θετικά και αρνητικά στοιχεία της προσωπικότητάς μου με τα οποία ζω και ενεργώ από παιδί. Από όσο με θυμάμαι πιτσιρίκι μέχρι σήμερα, δεν έχω αλλάξει καθόλου.

8. Koproskylo: Γουστάρω το ότι είσαι δυναμική γυναίκα. Αυτό στο κρεβάτι σημαίνει ότι γουστάρεις να βαράς ή να σε βαράνε;
Αν και δε μου αρέσουν τέτοιου είδους αποκαλύψεις, αποφάσισα να τις κάνω σε εσάς γιατί με πλησιάσατε φιλικά, χωρίς εμεσότητες και υπονοούμενα που τα μισώ, οπότε θα σας απαντήσω σε αυτό. Γενικά τα πράματα ήρθαν έτσι ώστε να γίνω πολύ κυριαρχική προσωπικότητα. Υποχρεωμένη να ζήσω τον εαυτό μου χωρίς πολλή βοήθεια μικρή και, *λίγο* πιο μετά χωρίς *καμία* απολύτως, θέλοντας και μη έβαλα εγώ τους όρους στη ζωή μου. Το να ζεις ολομόναχη λίγο μετά τα είκοσι και μάλιστα στην Ελλάδα η οποία δε σου παρέχει και πολλά δεν είναι και λίγο. Θεωρώ ότι είμαστε ολίγον ζούγκλα και ότι απαρτιζόμαστε από πολλά άτομα με συμπεριφορά "ζωντανών". Μετά λύπης μου το διαπίστωνα μέρα με τη μέρα στο σπίτι μου, στα άτομα που με περιτριγύριζαν κατά καιρούς, σε πρόσωπα συντρόφων, συναδέλφων, εργοδοτών, ακόμα και συγγενών..

Θεώρησα σωστό λοιπόν ότι σε μια σχέση, πόσο μάλλον στο κρεβάτι, δεν μου αρέσει η καταπίεση. Αν υπάρχει κάτι στο οποίο κανείς πρέπει να ξεδίνει, να ξεφαντώνει, να νιώθει πιο ελεύθερος και άνετος να εκφραστεί, είναι το κρεβάτι του και η σχέση του. Αρχικά κάνω ένα ξεκαθάρισμα του τι είμαι και τι θέλω στον καθένα, ύστερα με τον καιρό περισσότερο εκδηλώνω την όποια άγρια ή ρομαντική μου διάθεση.

Χωρίς να υπήρξα ποτέ μου αφέντρα, μου έτυχε να παίξω άπειρες φορές αυτόν το ρόλο εφόσον μου ζητήθηκε και με πολλούς τρόπους.
Επειδή όμως σαν προσωπικότητα, όπως προείπα, είμαι πολύ domme, καμιά φορά έχω την ανάγκη να με βάζει κάποιος στη θέση μου. Κυρίως βαράω λοιπόν, αλλά με συντρόφους που παραμένω χρόνια μαζί, σε μόνιμη και 100% μονογαμική σχέση μου αρέσει να παίζει και το ρόλο του κυρίαρχου ο σύντροφος. Μπορείς κάλλιστα δηλαδή να με κατατάξεις σε switch mode στο κρεβάτι, αλλά όπως και να έχει τα
πάντα γίνονται κατόπιν εντολής, απόφασης ή/και συγκατάθεσής μου. Όποιο κι αν είναι το παιχνίδι εγώ το καθορίζω.

9. Ffcrazy: Πότε και πως ήταν η πρώτη φορά που έκανες σεξ;
Ήμουν 19 θυμάμαι και καθόλου ερωτευμένη με το άτομο που έτυχε να γίνει ο πρώτος μου. Το θεωρώ εντελώς κουλό από την πλευρά μου για μένα, που τα πάντα προγραμμάτιζα, ξαφνικά να μου ξυπνήσει τέτοια διάθεση άτομο το οποίο δε με έλκυε καλά καλά σεξουαλικά. Ήμουν σε ένα πάρτυ, είχα μεθύσει (πρόσθεσε στις πληροφορίες που σου έδωσα ότι δεν πίνω καν αλκοόλ, οπότε αν μέθυσα κιόλας φαντάσου σε τι σημείο είχα φτάσει), έτυχε να λέω ότι "τα έχω" με αυτόν εκείνο τον καιρό και να μου έρθει η περιέργεια εκείνη την ώρα για το "πώς είναι το sex;". Για μένα η πρώτη μου φορά δεν ήταν κάτι το καθοριστικό, άσε που τη θεωρώ εντελώς κωμική σαν σημείο αναφοράς.

10. Ffcrazy: Ποια είναι η αγαπημένη σου στάση στο σεξ;
Doggy-style. Αγαπάμε Lassie.

11. Ffcrazy: Στοματικό να κάνεις ή να σου κάνουν;
Και τα δυο, αλλά κακά τα ψέμματα, απολαμβάνω περισσότερο το δεύτερο. Λογικό δεν είναι;

12. Lektras: Ποιο θα έλεγες ότι είναι το μεγαλύτερο σεξουαλικό σου ταλέντο;
Ειλικρινά έρχομαι σε δύσκολη θέση όταν με βάζουν να περιαυτολογώ για τέτοιου είδους ταλέντα. Θεωρώ πως σε αυτό μόνο ένας σύντροφος μπορεί να απαντήσει. Το καθετί γίνεται συνήθως αυθόρμητα και ασυναίσθητα, οπότε ίσως και να μην είμαι σε θέση να κρίνω. Αν τα βάλω κάτω και κάνω μια αναδρομή στο χρόνο, έχω διαπιστώσει ότι με όσους έχω κάνει sex έχω κατορθώσει να μη θέλουν να το ζήσουν μόνο μια φορά. Έχω καταφέρει άθελά μου να κρατήσω για τρία και πέντε χρόνια κάτι που προέκυψε από μια έλξη της μιας βραδιάς ή ενός καλοκαιρινού έρωτα. Αν αυτό θεωρείται σεξουαλικό ταλέντο.

Έπειτα, έχω καταφέρει ασυναίσθητα, εντελώς άθελά μου και χωρίς καν να το ζητήσω, να μου ζητηθεί να γίνω αφέντρα στην σχέση μου, να παίξω ξύλο μέχρι τελικής πτώσεως, να εξευτελίσω τον παρτενέρ μου σε μεγάλο βαθμό, τόσο που δεν το π ερίμενα να με δω εμένα σε τέτοια φάση ποτέ μου. Και μάλιστα με άτομα από τα οποία κανείς δε θα περίμενε να είναι sub. Αμετανόητος Μaster σε μια σχέση μαζί μου, που εξευτέλιζε όσες κοπέλες-παρτενέρ είχε (κατόπιν θερμής τους παράκλησης) -προς μεγάλη μου έκπληξη- μου ζήτησε να τον μαστιγώσω και να τον πατήσω κάτω, να του συμπεριφερθώ ανελέητα χωρίς να τον λυπηθώ και να μου λέει και ευχαριστώ από πάνω. Δεν αναγνώριζα ούτε εγώ τον εαυτό μου και τι γινόταν εκείνη τη στιγμή.

13. Koproskylo: Τι σου λένε οι άντρες στο δρόμο;
Τα έχω ακούσει όλα πλέον. Και τα μεγαλύτερα κομπλιμέντα (προσκυνώ, υποκλίνομαι, είσαι θεά κλπ.) και τις πιο ελεεινές ατάκες greek-καμακιού (ανάλογα με την μπετόκαβλα του κάθε τυχαίου) και βρισίδια και επιφωνήματα έκπληξης και τόσα άλλα που δεν μπορώ να καταμετρήσω και να περιγράψω. Περισσότερο προσπερνώ αδιάφορη. Σε μικρότερη ηλικία απαντούσα κατάλληλα ανάλογα με τα κέφια. Είχα την απάντηση σε κάθε λογής σχόλια. Σαν τον Μπαμπινιώτη του ξεκατινιάσματος ένα πράγμα.

14. Lektras: Γυναίκες σού την έχουν πέσει;
Ναι, πολλές. Και μου κάνουν εντύπωση σε σχέση με τους άνδρες στο εξής: Είναι πραγματικά των άκρων, δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο και ισορροπημένο σε όσες με έχουν πλησιάσει με σεξουαλικές ορέξεις, όπως κάνουν συνήθως οι άνδρες.

Έχουν τύχει περιπτώσεις με μεγάλες καφρο-λεσβίες που έφτασαν σε σημείο να με χουφτώσουν με θράσος και να μείνω στήλη άλατος, μη δυνάμενη να αντιδράσω, όπως επίσης και περιπτώσεις ευγενέστατων γυναικών, με γλυκύτατη και διακριτική συμπεριφορά. Και στις δύο περιπτώσεις ένιωθα πάντα αμήχανα, πάντως μια μέση κατάσταση δε μου έτυχε ποτέ.

15. Ffcrazy: Ποιο σημείο του σώματός σου πιστεύεις πως είναι ποιο σέξι;
Τα οπίσθιά μου μου λένε όλοι, τα πόδια μου και τα μάτια μου.

16. JK: Ποιο ήταν το ποιο ωραίο κομπλιμέντο που σου έχει κάνει ένας φετιχιστής;
Κυρίως κομπλιμέντα για την εμφάνισή μου και τον τρόπο που χειρίζομαι το όλο game μου έχει κάνει. Δε μπορώ να θυμηθώ ακριβή λόγια.

17. Koproskylo: Είδα μια φωτογραφία με τον σκύλο που τον πας βόλτα στην Γλυφάδα με κολάρο και σκεφτόμουν πως ήμουν εγώ στην θέση του!
Θα μπορούσες λες λόγω "συνωνυμίας"; Χι χι χι!!...

18. JK: Ποια η σχέση σου με τον φετιχισμό ή/και με τα S/M;
Θίγεις μεγάλο θέμα εδώ και πρέπει να κάνω ιστορική αναδρομή. Από μικρή είχα όπως σου είπα άπειρες καλλιτεχνικές ανησυχίες και το μεγαλύτερο έργο τέχνης μου στο τέλος ήθελα να είμαι εγώ.

Έχω ένα Chameleon Extraordinaire fetish από πολύ μικρή (σχολική) ηλικία. Ήθελα να τους εκπλήσσω, τρομάζω, εξιτάρω (whatever) όλους με τα καμώματά μου. Άλλαζα πρόσωπα, αμφιέσεις και όλα τα πήγαινα προς το extreme, ό,τι κι αν ήταν. Γούσταρα να αλλάζω πρόσωπα, έβγαλα τα πολύ όμορφα φυσικά μου φρύδια και κατέστρεψα το σχήμα τους για να τα σχεδιάζω κάθε μέρα όπως ήθελα εγώ, ανάλογα με τις ορέξεις μου. Σε αντίθεση με το σύνολο του κόσμου και τα καλούπια που βάζουν όλοι στους εαυτούς τους, εμένα με ενθουσίαζε πάντα το διαφορετικό.

Βαριόμουνα αφόρητα τις κοινοτοπίες, την έλλειψη φαντασίας, την ελαφρότητα και τη ρηχότητα του περίγυρού μου. Λάτρευα και εξακολουθώ να λατρεύω τους gay, τις Drag Queens, οτιδήποτε παρέπεμπε σε σεξουαλικότητα πέραν της κλασικής straight και εν συνεχεία οτιδήποτε μη-καθημερινό και ασυνήθιστο απαντάει κανείς σε sub-cultures. Μου αρέσουν τα droids (gynoids - androids), οτιδήποτε παραπέμπει σε διαστημικές, φουτουριστικές, horror & science fiction καταστάσεις ή ακόμα και σε στυλάκια εποχής.

Cyber kids, goths. fantasy, fetish stuff, όλα σε εμένα έπαιξαν το ρόλο τους ούτως ώστε να διαθέτω σήμερα δικό μου βεστιάριο και μια τεράστια γκαρνταρόμπα στην οποία παίζουν άπειρα outfits, gadgets, accessories, οι πιο περίεργες υφές και τα πιο πρωτότυπα υλικά από τα οποία θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ένα ρούχο. Έχω φετίχ με τις (μετ)αμφιέσεις εκ πρώτης όψεως. Στις πολλές ντουλάπες μου βρίσκει κανείς ό,τι μπορεί να βάλει ο νους του. Goth ρούχα, vinyl, PVC, latex, reflectors, metal wear (plus grinding outfits), leather, συνθετικές γούνες στα πιο τρελά χρώματα, θεματικές αμφιέσεις, περούκες, πάνω από δέκα ζευγάρια μαλλιά σε απίθανα design και πολλά άλλα που μου διαφεύγουν όπως καταλαβαίνεις. Όσο για τα διάφορα make-up arts και τα spray paintings που έχει υποστεί το δέρμα του προσώπου μου και ολόκληρου του σώματός μου κατά καιρούς ας μην το συζητάμε καλύτερα. Πόσο μάλλον το μαλλί μου που απορίας άξιο είναι πως το διατηρώ ακόμα τόσο πλούσιο και μακρύ. Γενικά έχω κάνει πολλές τρέλες στο όνομα της τέχνης.

Μαστίγια, flogger, χειροπέδες, blindfold μπα ντάνες, chockers, αλυσίδες και φυσικά τα πολυαγαπημένα μου high heels τα διέθετα από τα δεκαοχτώ μου και ήμουν τακτική επισκέπτρια σε διάφορα sex shop από μικρή. Προσέδιδαν κάτι στο στυλ μου; Τι με ωθούσε στο να θέλω να αγοράσω ένα whip; Ούτε ήξερα γιατί τα αγόραζα αυτά. Όταν όμως τα χρησιμοποίησα τότε κατάλαβα τι έψαχνα ακριβώς.

19. Ffcrazy: Μαστίγια, S&M, πάτημα με τακούνια, παίζουν όλα αυτά;
Όλα παίζουν, ναι.

20. Koproskylo: Έχεις κλοτσήσει ποτέ γκόμενο στ' αρχίδια; (Ball busting)
Α, όχι, αυτό δε μου ζητήθηκε ποτέ. Έναν ανώμαλο στο δρόμο κλότσησα μια φορά όταν βρέθηκα σε θέση άμυνας και καταλήξανε οι υπόλοιποι περαστικοί να τον περιμαζεύουν και να μη με αφήνουν να τον αποτελειώσω.

21. Koproskylo: Καύλαααα..! Τι έκανε όμως;
To 2002 θυμάμαι καθώς ανέβαινα τις σκάλες του μετρό, επειδή είθισται από τα δεξιά να στέκεται ο κόσμος και από τα αριστερά να προχωρά, εγώ στα αριστερά προχωρούσα. Κάποιος εκεί που στεκότανε, παρόλο που ζήτησα συγγνώμη και προσπέρασα δεν του άρεσε η κίνηση μου. Με έβρισε και ανταπέδωσα. Στη συνέχεια όμως με ακολούθησε χωρίς να το έχω πάρει χαμπάρι.

Επειδή άκουσα ποδοβολητά και βρισιές από πίσω μου γύρισα να δω τι συμβαίνει. Πριν προλάβω να δω τι γίνεται έφαγα μια γροθιά στο πρόσωπο, τα γυαλιά μου εκσφενδονίστηκαν, έπεσαν στο έδαφος και αυτός έκανε την επιπλέον κτηνώδη κίνηση να πάει να μου τα πατήσει. Θόλωσα και έτσι όπως ήμουν σκυμμένη κάτω να πιάσω τα γυαλιά μου και να τα σώσω από τη σόλα του καθικιού του έδωσα μια γερή κλωτσιά στους όρχεις και το υπερευχαριστήθηκα.

Αυτό όμως που με λύπησε αφάνταστα ήταν πως ο κόσμος τριγύρω αντί να τρέξει να βοηθήσει εμένα (προφανώς δεν είδαν το όλο σκηνικό που προηγήθηκε) περικύκλωσε το ζωάδι για να μην φάει περισσότερες από εμένα.

Ανώμαλους θεωρώ όσους κάνουν μια πράξη χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου. Μορφές ανωμαλίας είναι πολλές. Ο συγκεκριμένος δεν έχει να κάνει με ανώμαλο σε σεξουαλικά θέματα στην προκειμένη περίπτωση αλλά καθαρά και μόνο στην ψυχή του και στον τρόπο που αντέδρασε απέναντι σε συνάνθρωπό του που απλώς βιαζόταν να ανέβει τη σκάλα του μετρό.

22. Lektras: Έχεις κάνει ποτέ κάποιον άντρα -ρόμπα- που λέμε μπροστά σε κόσμο για κάποιο λόγο;
Ναι, λίγες φορές και για σοβαρό λόγο, όχι για να σπάσω πλάκα.

23. Ffcrazy: Τα πόδια σου δεν τα είχα δει ποτέ και είναι -τρέλα-! Σου έχουν γλείψει ποτέ τις πατούσες;
Μια φορά, πήγε να το κάνει ο σύντροφός μου και δεν τον άφησα να συνεχίσει αυτό που άρχισε. Sorry guys, δεν έχω ερωτογενείς ζώνες εκεί.

24. Koproskylo: Τέτοια πατουσάκια και δαχτυλάκια να μένουν χωρίς υπηρέτη όμως; Εγώ ήμουν ικανός να στα έγλειφα όλο το 24ωρο μέχρι να στεγνώσει το σάλιο σαν πουτάνα του Μεταξουργείου...
Χα χα! Κοπρίτη, τόση ώρα σε βλέπω που κοιτάς, η σιωπή μου προς απάντησή σου.

25. JK: Θα τον χτυπήσεις στ' αρχίδια και αυτόν να τον μαζεύουμε;
Όχι, απαξιώ.

26. Lektras: Ποιο πιστεύεις πως είναι το τέλειο χρώμα για τα νυχάκια σου;
Στα χρώματα δεν βάζω περιορισμούς, όλα μου αρέσουν, όλα τα έχω κάνει και σε άπειρους συνδυασμούς, γαλλικό, διχρωμίες, τριχρωμίες, με glitter και στολίδια επάνω. Λατρεύω το μανικιούρ και το πεντικιούρ. Από μικρή έπιανα νύχια, λίμες, μανό, σκληρυντικά και άλλα και ασχολιόμουν με αυτά τόσο που δε χρειάστηκα ποτέ επαγγελματίες nail artists. Τα κάνω όλα μόνη μου (και συμφέρει).

27. Koproskylo: Σε εξιτάρει η σκέψη να σου καθαρίζει ένας άντρας τα πόδια με την γλώσσα του;
Μπα, όχι.

28. Koproskylo: Το να σου γλύφει τις πατούσες και εσύ ασχολείσαι με κάτι άλλο εκείνη την στιγμή; Πχ να διαβάσεις ένα περιοδικό.
Ούτε. Sorry... (απορώ τι μου βρήκατε)

29. JK: Πόσα είναι τα περισσότερα χρήματα πού έχεις ξοδέψει για να αγοράσεις ένα ζευγάρι παπούτσια;
Δε θυμάμαι ακριβώς, αλλά όταν πρόκειται για τόσο μεγάλα φετίχ όσο τα παπούτσια δεν τα λυπάμαι τα λεφτά μου. Χτυπάω πάντα τριψήφιους αριθμούς, από 150 έως και 350€. Για τα ρούχα πάντως πολύ περισσότερα και δε θέλω καν να το σκέφτομαι τι περιουσίες έχουν φύγει εκεί.

30. Ffcrazy: Τι παπούτσια προτιμάς γενικά;
Πλατφόρμες 20 cm, ψηλοτάκουνα, στιλέτα σε κάθε τρελό χρώμα ή σχέδιο. Μπότες φυσικά κυρίως με στρογγυλεμένες άκρες (κι άλλα σχέδια), με πανύψηλο τακούνι ή πλατφόρμα και αντίστοιχα και σε πέδιλα, έχω το ίδιο γούστο.

31. Koproskylo: Στο σπίτι τι παπούτσια φοράς;
Ακόμα και οι σαγιονάρες μου είναι δίπατες.

32. JK: Σου έχουν γλείψει ποτέ τα παπούτσια; Αν ναι πως αντέδρασες;
Ναι, μου έτυχε πρώτη φορά σε ένα event του Αbsolute Fetish team με έναν υποτακτικό που προσφέρθηκε να μου "καθαρίσει" με τον τρόπο αυτό τις τεράστιες μαύρες βινύλ πλατφόρμες μου. Επειδή ήξερα τι να περιμένω σε μια τέτοια βραδιά όπως εκείνη το διασκέδασα αφάνταστα. Άσε που μου έκανε τις μπότες να λάμπουν και χόρεψα το επόμενο σετ μου με περισσότερη όρεξη. Στο
σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την Mistress Εύα και όλη της την ομάδα που με αγκάλιασε. Είναι εξαιρετική στη δουλειά της και αξιοθαύμαστη σε ό,τι έχει κατορθώσει ως τώρα.

33. Lektras: Πιστεύεις πως η ποδολαγνεία και τα S/M έχουν γίνει της μόδας τελευταία;
Δυστυχώς σε κάποια συγκεκριμένα θέματα για το πώς παρουσιάζονται τα διάφορα φετίχ -κατά συρροή- από αναρίθμητους πλέον άσχετους και άσχετες σε διάφορα shows, ναι και αυτό με βρίσκει αυστηρά κάθετη και αρνητική. Ξαφνικά και από το πουθενά το κάθε καυλωμένο πιτσιρίκι και η κάθε απελπισμένη άκυρη μεσόκοπη πήρε ένα μαστίγιο και αυτό-αποκαλείται αφέντρα και Fetish performer, θεωρώντας πως αυτό θα της δώσει κύρος ίσως; Τι να πω, αφού δεν αντιλαμβάνονται πως από μόνοι-ες τους ρεζιλεύονται ορισμένοι-ες, η δική μου γνώμη περισσεύει...

Όσο για τα εκάστοτε clubs, χρησιμοποιούν πολύ τελευταία τους όρους αυτούς ως κράχτες στα διάφορα δελτία τύπου τους προς πρόκληση εντυπωσιασμού. Δεν είναι προς τιμήν τους αυτό. Δεν ξέρω αν διαβάσατε κατά τύχη το Μανιφέστο του Φετιχισμού της ομάδας Absolute Fetish αλλά με βρίσκει σε όλα σύμφωνη. Επειδή είναι ένα μεγάλο και πολυδιάστατο θέμα προς συζήτηση αυτό και δεν είμαι ειδικός, καλύτερα να καταφύγετε σε αυτό το κείμενο. Είναι απόλυτα κατατοπιστικό. Νομίζω το δημοσίευσε η ομάδα και στο forum. Δεν αμφιβάλλω απλώς, είμαι 101% σίγουρη πως τα άτομα αυτά που έχουν το θράσος να γελοιοποιούν όλη αυτήν τη φάση, με την οποία ουδεμία ουσιώδη σχέση έχουνε, δεν πράττουν τίποτα από όλα αυτά ούτε στην ιδιωτική τους ζωή. Έχω μάθει πλέον να διαισθάνομαι το ψέμα, την κοροϊδία και την υποκρισία από χιλιόμετρα.

34. Lektras: Θα ήθελες να πεις κάτι στους άντρες που έχουν κάποιο φετίχ και ντρέπονται να το εκδηλώσουν;
Η ζωή είναι πολύ μικρή για να καταπιέζουν έτσι τα θέλω τους. Αν θέλουν τη γνώμη μου, καλό είναι να τα εξωτερικεύσουν όσο είναι καιρός. Τα χρόνια περνάνε σε απίστευτα ταχείς ρυθμούς και είναι κρίμα να αφήνονται μέσα τους επιθυμίες και πάθη ανεκπλήρωτα.  Ακόμα κι εγώ η ίδια που τα λέω αυτά μπορεί να μην είμαι η κατάλληλη σύμβουλος ή να μην κάνω πράξη την όποια συμβουλή μου, ούτε κατά το ήμισυ. Σημασία δεν έχει. Είμαι σίγουρη όμως πως λέω το σωστό εδώ.

35. Ffcrazy: Είσαι υπέροχη και πολύ γλυκιά!!  Τελειώνοντας θα θέλαμε να ακούσουμε την κριτική σου για το GF..
Μην αλλάξετε ποτέ παιδιά. Ελπίζω για καθέναν από εσάς ξεχωριστά αλλά και για όλο τo δημιούργημά σας που λέγεται www.greekfoot.com  να συνεχίσετε έτσι ακάθεκτοι και να το φτάσετε πολύ μακριά και ψηλά, στη θέση που του αρμόζει.

Προσπαθείστε στην πορεία να μην υποπέσετε σε παραπτώματα του στυλ αλαζονεία, έπαρση κλπ. καθώς διαβαίνετε το "μεθυστικό" κατώφλι της επιτυχίας, που ξεγελάει καμιά φορά και κρύβει παγίδες. Θα ήταν καταστροφικό.
Εύχομαι ό,τι καλύτερο και μπορώ να πω πως ήταν η πιο διασκεδαστική συνέντευξη που έδωσα μέχρι σήμερα.

Περισσότερη Zirconia:
www.zirconia-starfighter.com
MySpace: www.myspace.com/tanyatreed
Facebook: Zirconia Starfighter
Youtube: www.youtube.com/tanyatreed

Άλλα modeling sites:
www.modelmayhem.com/Zirconia
www.modeling.gr/Zirconia

2 comments

  • Comment Link ballbusting Παρασκευή, 19 Οκτώβριος 2012 21:33 posted by ballbusting

    Αχ και να χτύπαγες τα δικά μου @@ !

  • Comment Link Giannis Σάββατο, 16 Μάρτιος 2013 23:51 posted by Giannis

    kyria doste mou sas parakalo enan tropo epikoinonias..tha ithela na sas gnoriso kai na kano oti ma oti zitate..

Leave a comment

Τα πεδία με (*) είναι απαραίτητα προς συμπλήρωση.
Ο κώδικας HTML επιτρέπεται.