Πέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2011 10:52
Rate this item
(46 ψήφοι)

Πρωκτικό σεξ: οδηγίες για το μουνί του μέλλοντος!

Η ιδέα του πρωκτικού σεξ είναι taboo αλλά και μια κοινή πρακτική που αποτελεί βασικό κομμάτι της ερωτικής ζωής πολλών ζευγαριών. Σε κάποιες χώρες, αν δε το γνωρίζεις ήδη, χρησιμοποιούν στην αργκό τους τις εκφράσεις  «greek sex» ή «greek way» για να αναφερθούν σε αυτό.

Παρόλο που το πρωκτικό φέρνει μεγάλη ευχαρίστηση τόσο σε ένα άντρα όσο και σε μια γυναικά, αρκετές φορές γίνεται με λάθος πρακτική με αποτέλεσμα αρκετές γυναίκες με το που ακούσουν ότι θα τους γαμήσεις τον κώλο σοκάρονται λόγο κάποιας τραυματικής εμπειρίας στο παρελθόν ή φόβου πως θα πονέσουν γιατί έτσι «άκουσαν». Στο παρόν άρθρο λοιπόν θα μάθουμε τα βασικά για μια επιτυχημένη διείσδυση.

Τα απαραίτητα:

1. Η θέληση να αποφασίσετε από κοινού με την γκόμενα ότι το θέλετε.
2. Αν είναι η πρώτη της φορά φρόντισε να την χαλαρώσεις ψυχολογικά. To άγχος κάνει τη διείσδυση δύσκολη ως ακατόρθωτη. Καλό οπότε πριν την πάρουμε από τον κώλο να έχει προηγηθεί διείσδυση στο μουνί και να είναι ήδη καυλωμένη.
3. Η υγιεινή. Φόρα οπωσδήποτε καπότα, ο κώλος είναι γεμάτος μικρόβια και μέσω του πρωκτικού sex είναι πολύ πιο εύκολη η μετάδοση των Σ.Μ.Ν.(σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα). Επίσης για να μην σε κάνει «σκατά» θα πρέπει να έχει πάει τουαλέτα την ίδια μέρα, όχι όμως 1 ώρα πριν την επαφή. Αρκετές pornostar μάλιστα υποβάλλονται σε κλύσμα πριν το γύρισμα αλλά κάτι τέτοιο δεν συνιστάται για τις προσωπικές μας στιγμές.
4. Το λιπαντικό! Χωρίς λιπαντικό μην περιμένεις απολύτως τίποτα, η γκόμενα θα ουρλιάξει και στη συνέχεια θα μείνεις κυριολεκτικά με τον πούτσο στο χέρι. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις καπότα θα πρέπει να αγοράσεις ένα λιπαντικό με βάση το νερό και όχι το λίπος όπως -βαζελίνη- γιατί καταστρέφουν τα προφυλακτικά. Ένα καλό λιπαντικό που βρήκαμε στην αγορά μετά από ψάξιμο και θα το συνιστούσαμε είναι το K-Y Jelly που θα το βρείτε στα φαρμακεία (κόστος περίπου 3€).

Η τεχνική:

Αρχικά βάζεις λιπαντικό πάνω στον πούτσο σου. Μετά συνεχίζεις βάζοντας άφθονη ποσότητα με ένα δάχτυλο στον κώλο της με -πολύ αργές- κινήσεις μέσα - έξω. Όταν το δάχτυλο φτάσει αρκετά βαθιά και εισχωρεί σχετικά εύκολα, σημαίνει πως είσαι έτοιμος να βάλεις τον πούτσο σου. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει πως ήρθε η ώρα να την ξεσκίσεις. Ξεκίνα όσο ποιο αργά μπορείς και καθώς βλέπεις τις αντιδράσεις της πράττεις ανάλογα.

Καλά μαμήσια!

www.greekfoot.com

Ευχαριστούμε θερμά την Λαμπρινή για τις δοκιμές των Anal Gel.

Last modified on Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 19:31
back to top