Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!
Τρίτη, 27 Δεκέμβριος 2011 02:28
Rate this item
(278 ψήφοι)

Lila The Diva


Λίλα Κυριαζοπούλου! H γνωστή διατροφολόγος και DJ δίνει συνέντευξη στο Greekfoot! Το πως θα μας αδυνατίσει θα το ανακαλύψετε βλέποντας τις φωτογραφίες της.



1. Πες μας δυο λόγια για τη ζωή σου και την πορεία σου μέχρι σήμερα.
Ονομάζομαι Λίλα Κυριαζοπούλου, το καλλιτεχνικό μου είναι DJ Lila the Diva. Η μουσική είναι η μεγάλη μου αγάπη. Το ζώδιο μου είναι Παρθένος. Τελείωσα πριν λίγο καιρό τις σπουδές μου στη διατροφή και τη διαιτολογία.

2. Πως πήρες απόφαση να ασχοληθείς ως dj; Ως μοντέλο δεν ρωτάω!
Ευχαριστώ για το όμορφο κομπλιμέντο! Με κέρδισε ο μουσικός χώρος όταν δουλεύοντας τα χρόνια των σπουδών μου σε club άρχισα να πειραματίζομαι με το djing, αλλάζοντας τα κομμάτια στα decks του μαγαζιού πριν ανοίξει τις πόρτες του. Ήμουν μόλις 18 ετών. Είμαι αυτοδίδακτη, όμως πρόσφατα ξεκίνησε μαθήματα djing αλλά και φωνητικής. Στη συνέχεια εργάστηκα ως ραδιοφωνική παραγωγός-συμπαρουσιάστρια σε εκπομπή, ενώ σύντομα παρουσίασα τη δική μου ραδιοφωνική εκπομπή, το «Bling * Starzzz Radio Show» με hip hop, rap & R' n' B μουσική. Πολύ γρήγορα έγινε η μετάβαση από το ραδιόφωνo στα decks των clubs, για να ξεκινήσω DJ καριέρα στα διάφορα clubs.

3. Τι μουσική παίζεις;
Η μουσική μου είναι κυρίως mainstream, κινείται φυσικά σε rap, hip-hop & R'n'B αλλά και dance, progressive tech και house.

4. Σε ποια μαγαζιά έχεις δουλέψει;
Έχω κάνει guest εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και φυσικά εδώ στην Αθήνα, αλλά δε μπορώ να τα θυμάμαι φυσικά απ' έξω όλα. Πρόσφατα ξεκίνησα περιοδεία στα νησιά μας, ξεκινώντας από τις όμορφες Κυκλάδες. Το καλοκαίρι είναι προγραμματισμένο για άφθονα beach parties! Δουλειά και διακοπές δηλαδή!

5. Κάποιες συναδέλφισσες σου dj παίζουν γυμνόστηθες. Εσύ θα το έκανες;
Το έχω κάνει ήδη!!! Επόμενη ερώτηση!

6. Σου έχουν γίνει ανήθικες προτάσεις;
Φυσικά και μου έχουν γίνει όπως θα περίμενε κάποιος, όμως τις απέρριψα ευγενικά. Δεν μου αρέσει να στηρίζομαι σε ανταλλάγματα για κάτι που αξίζω ούτως ή άλλως.

7. Ποιος είναι ο ιδανικός άντρας για σένα;
Ο ιδανικός άνδρας είναι Άνδρας καταρχήν. Δηλαδή με αγαπά εμπράκτως, με φροντίζει, στηρίζει τη δουλεια που κάνω, ακούει/ σέβεται εμένα και τις επιθυμίες μου, είμαστε μαζί προς την εκάστοτε κατεύθυνση, με προσέχει να μην μου λείψει τίποτε, βγαίνουμε, θέλω να είμαστε και φίλοι, πέρα από ένα καλό κρεβάτι! Όσο για τα εξωτερικά χαρακτηριστικά... ναί μου αρέσουν οι άνδρες που περιποιούνται τον εαυτό τους, είναι γυμνασμένοι και προσέχουν την υγεία τους. Όσοι πχ. καπνίζουν με ξενερώνουν αφάνταστα!!!

8. Έχεις σχέση αυτόν τον καιρό;
Δεν έχω κάποια σχέση, είμαι μόνη μου και έχω αφοσιωθεί στη δουλειά μου! Περιμένω όμως κι εγώ τον πρίγκηπα μου χωρίς να πιέζω καταστάσεις!

9. Ποια πιστεύεις πως είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά στο χαρακτήρα σου;
Σαν θετικά θα έλεγα πως έχω χαρακτήρα μικρού παιδίου, γελάω εύκολα, είμαι αυθόρμητη, ειλικρινής με τους ανθρώπους και τα συναισθήματά μου. Από την άλλη μεριά είμαι πολύ ανυπόμονη, νευρική και αναίσθητη.

10. Ποιο θεωρείς πως είναι το ποιο δυνατό σου σημείο εμφανισιακά;
Ο Βραζιλιάνικος πωπός μου!

11. Έχω απορία να μάθω τι ακούς στο δρόμο από άντρες όταν περπατάς.
Ακούω από πολύ χαριτωμένα έως χυδαία. Τα απίστευτα!

12. Πόσο χαμηλά έχει πέσει κάποιος για να σε ρίξει;
Έχει φτάσει στο σημείο να μου συγχωρήσει το κέρατο..

13. Πες μας μια σεξουαλική σου φαντασίωση που δεν έχεις πραγματοποιήσει ακόμα.
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη στρώμα νερού...

14. Καθώς φωτογραφίσαμε τα πόδια σου στην έκθεση "Erotica" είδαμε έδειχνες άνετη. Να υποθέσω γνωρίζεις περί foot fetish;
Καταλαβαίνω περί φετίχ και συγκεκριμένα φετίχ ποδιών, το δικό μου είναι τα ψηλοτάκουνα πέδιλα..

15. Αν σου ζήταγε κάποιος άγνωστος να σου φιλήσει τα δάχτυλα του ποδιού στο δρόμο τι θα έκανες;
Θα του έκοβα εισιτήριο!!! Χαχα!

16. Έχεις τρίψει το πέος κάποιου με την πατούσα σου κάτω από το τραπέζι ενός μαγαζιού;
Το έχω κάνει για να ελέγξω τι υπάρχει...

17. Τι στυλ παπούτσια είναι τα αγαπημένα σου;
Τα αγαπημένα μου παπούτσια είναι τα ακριβά ψηλοτάκουνα..! Πιστεύω εξαιρετικά στη σχέση ποιότητας-τιμής! Και ειδικά στο θέμα "παπούτσι".

18. Πόσα ζευγάρια έχεις;
Έχω μια ολόκληρη ντουλάπα, και ας μη χρησιμοποιώ μερικά από αυτά, επειδή πολύ απλά δε μπορώ να τα αποχωριστώ!!!

19. Πόσα είναι τα περισσότερα χρήματα πού έχεις ξοδέψει για να αγοράσεις ένα ζευγάρι παπούτσια;
Ωχ! Τετραψήφιος ο αριθμός... Όταν κολλήσει το βλέμμα σε κάτι το παίρνω, είμαι αυθόρμητη και στις αγορές...

20. Όταν είσαι σπίτι τι φοράς;
Τώρα που έχει καλοκαιριάσει, ένα μπούστο κι ένα καυτό σορτσάκι μου αρκούν!

21. Σε ευχαριστούμε για τον χρόνο σου! Τελειώνοντας θα θέλαμε να ακούσουμε την κριτική σου για το GF και να μας πεις τι σχέδια έχεις για το μέλλον.
Πολύ καλό site, πολύ ενημερωμένο στα διάφορα θέματα, τώρα που το έμαθα θα ρίχνω μια ματιά τακτικά! Τα άμεσα σχέδια μου, καθώς δεν μου αρέσει να προγραμματίζω μακροπρόθεσμα, είναι parties στα μαγαζιά και beach bars όπου θα εμφανίζομαι ως DJ σε όλη την Ελλάδα! Θα προσπαθήσω να συνδυάσω δουλειά με διακοπές! Από Σεπτέμβριο βλέπουμε για κάτι πιο σταθερό αν όλα πανε καλά! Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία!


Περισσότερη Lila:

Facebook

Leave a comment

Τα πεδία με (*) είναι απαραίτητα προς συμπλήρωση.
Ο κώδικας HTML επιτρέπεται.