Σάββατο, 12 Μάιος 2012 20:20
Rate this item
(19 ψήφοι)

Αφιέρωμα: Strip Club's & Music

Πήραμε συνέντευξη από τον Dj Spartako -έναν από τους καλύτερους DJ's- των strip clubs και μάθαμε τα πάντα για την τέχνη του στριπτίζ! Από μουσική και φετίχ σκηνικά, μέχρι τρόπους προσέλκυσης των strippers!



Ffcrazy: Σε γνωρίζουμε από το Baby Gold. Πόσα χρόνια βρίσκεσαι εκεί;
Στο BabyGold ξεκίνησα τον Ιούνιο του 2006. Αλλά στο χώρο του strip από τις αρχές του 2004.

Koproskylo: Τι είδους μουσική παίζεις;
Ηλεκτρονική dance όλων των ειδών με έμφαση στο Progressive House.

Ffcrazy: Υπάρχει κάποιος DJ που σε εμπνέει;
Αρκετοί θα έλεγα. Από τους αγαπημένους μου όμως είναι ο Marco V και ο John Digweed.

Lektras: Υπάρχουν διαφορές στους DJ των στριπτιτζάδικων σε σχέση με αυτών στα club;
Φυσικά! Καταρχάς ο DJ είναι και MC, οπότε κάθε Dj έχει την δική του ''φωνή'' και παρουσιάζει,σχολιάζει διαφορετικά τις κοπέλες και τα σόου. Στο θέμα της μουσικής σίγουρα ο κάθε Dj μιξάρει με τον τρόπο του.

Lektras: Θυμάσαι την πρώτη σου φορά στα decks; Πως ένιωσες και ποιο είναι το πρώτο κομμάτι που έπαιξες;
Η πρώτη φορά που μπήκα σε στριπτιτζάδικο ήταν για δουλειά. Ήμουν 22 χρονών και μου άρεσε πολύ ο χώρος! Την πρώτη φορά που έπαιξα, ήμουν αγχωμένος. Πιστεύω ήταν φυσιολογικό. Βασικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη μουσική, αλλά με το μικρόφωνο! Διότι μουσική είχα παίξει ξανά αλλά δεν είχα μιλήσει ποτέ με μικρόφωνο.

Koproskylo: Αν κάποιο κοπέλα ζητήσει ένα συγκεκριμένο κομμάτι για να χορεύει θα το παίξεις;
Κοίτα, ανάλογα. Στο Baby Gold που είμαι τώρα συνήθως αποφεύγουμε τα πολύ slow κομμάτια και τα Ρώσικα-Ρουμάνικα γιατί δεν ταιριάζουν πολύ με το πρόγραμμα. Θα μου πεις στριπτιτζάδικο είναι γενικά και παίζει απ' όλα αλλά μόνο ότι είναι ανεβαστικό, δυνατό και με αγγλικά φωνητικά (σπάνια ελληνικά).

Lektras: Ποια ήταν η καλύτερη σου στιγμή ως DJ;
Όταν παίζεις την μουσική που σου αρέσει πάντα είναι καλά. Η καλύτερη στιγμή μου ήταν όταν παρουσίασα για πρώτη φορά το παιχνίδι που έχω δημιουργήσει ''Ο Τροχός Του Σεξ'' τον Δεκέμβριο του 2008.

Koproskylo: Θα γυρίσει ο τροχός να γαμήσει και ο φτωχός ένα πράμα; Τι παιχνίδι είναι αυτό;
Ο τροχός του σεξ είναι ένα σόου-παιχνίδι στο οποίο ο παίκτης δημιουργεί (σκηνοθετεί) ένα σεξ-σόου σε πραγματικό χρόνο, ζωντανά στη πίστα. Το σόου-παιχνίδι αποτελείται από τον παίκτη, τα κορίτσια (1 η 2 η 3), τον παρουσιαστή, και τα αξεσουάρ που απεικονίζονται στον τροχό. Ο παίκτης γυρίζει τον τροχό και ότι φέρει τα κορίτσια το εκτελούν (sextime)! Ταυτόχρονα έχει την ευκαιρία να κερδίσει δώρα, να συμμετέχει και ο ίδιος η ακόμα και να χάσει, σε αυτή την περίπτωση έρχεται ο επόμενος παίκτης για να συνεχίσει το παιχνίδι. Το σόου αρχίζει όταν ο παρουσιαστής φωνάξει τη λέξη-κλειδί (sextime) και το παιχνίδι ξεκινά για περίπου 15 λεπτά!

Ffcrazy: Τα τραγούδια που παίζεις σου τα δίνουν έτοιμα ή τα διαλέγεις εσύ;
Το 95% του προγράμματος είναι δικές μας επιλογές. Μόνο λίγα κομμάτια διαλέγουν τα κορίτσια και αυτό γιατί μας εμπιστεύονται!


Ffcrazy: Τι μουσική πουλάει περισσότερο στην Ελλάδα και γιατί;
Πλέον η μουσική δεν ''πουλάει''… Στον κόσμο της Ελλάδας αρέσει περισσότερο η RNB και η House όταν μιλάμε για mainstream style. Στην underground σκηνή κυριαρχεί η Techno. Για την ελληνική μουσική σκηνή δεν μπορώ να σχολιάσω διότι δεν ασχολούμαι.

Lektras: Πόσο δύσκολο είναι για κάποιον να γίνει DJ;
Τώρα με το ίντερνετ και την πειρατεία της μουσικής είναι πολύ εύκολο. Ο καθένας μπορεί να έχει μια ατελείωτη συλλογή από κομμάτια όλων των ειδών. Το δύσκολο είναι όταν παίζεις να κρατήσεις ανεβασμένο το κοινό. Πάντως DJ σε strip club είναι αρκετά εύκολο αν έχεις την άνεση του μικρoφώνου.

Koproskylo: Υπάρχουν διαφορές στα ελληνικά στριπτιτζάδικα από τα ξένα;
Σίγουρα υπάρχουν διάφορες και οι πιο πολλές έχουν να κάνουν με τον τρόπο λειτουργίας του κλαμπ παρά με το πρόγραμμα των σόου που είναι πάνω-κάτω το ίδιο. Δηλαδή βάζεις το κομμάτι μιλάς στο mic, βγαίνει η κοπέλα η το σόου στην πίστα,τελειώνουν,μιλάς ξανά και αλλάζεις κομμάτι. Οι διαφορές πιστεύω είναι στο πως χορεύουν τα κορίτσια στην πίστα αλλά και στο prive και επίσης στον τρόπο χρέωσης του πελάτη. Π.χ. τα κορίτσια σε μερικά στριπτιτζαδικα στην Αμερική, πληρώνουν το μαγαζί για να μπουν να δουλέψουν και μέσα παίρνουν πιο πολλά ποσοστά στις κάρτες απ' ότι στην Ελλάδα.

Ffcrazy: Τι είδους κόσμο μαζεύουν αυτά τα μαγαζιά;
Πραγματικά έχω δει κάθε καρυδιάς καρύδι! Από πιτσιρικάδες μέχρι ζευγάρια ηλικιωμένων. Συνήθως όμως στο BabyGold έρχονται νέοι και νέες ανεξαρτήτως σεξουαλικής προτίμησης. Και ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια έχει ανεβεί η γυναικεία πελατεία.

Koproskylo: Από ποια χώρα κατάγονται οι ποιο μουνάρες κατά την άποψή σου;
Ρωσία, Τσεχία, Πολωνία!

Koproskylo: Σωστός! Οι ποιο καυλιάρες;
Αυτό δεν έχει να κάνει από ποια χώρα προέρχεται η κοπέλα αλλά εξαρτάται καθαρά από το χαρακτήρα της.

Ffcrazy: Γιατί τα στριπτιτζάδικα στην Ελλάδα δεν διοργανώνουν Fetish ή BDSM events όπως στο εξωτερικό;
Διότι τα ''αφεντικά'' στην Ελλάδα δεν είναι αρκετά ενημερωμένοι και επίσης, πιο βασικό, ανοιχτόμυαλοι.

Ffcrazy: Στο Baby Gold υπάρχουν τέτοιου είδους show; Τι μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος;
Βεβαίως και υπάρχουν και μάλιστα σε μεγάλη ποικιλία! Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στο BabyGold μπορώ να πω ότι, όχι μόνο έχουν γίνει, άλλα έχουν ''βγει'' της Παναγιάς τα μάτια, που λέμε! Ο πελάτης, εξαρτάται με την ώρα που είναι εκεί, παρακολουθεί τα ανάλογα. Συνήθως νωρίς βγάζουμε τα πιο ερωτικά η χαβαλεδιάρικα show και όσο περνάει η ώρα αγριεύουμε! Μιλάμε για hardcore καταστάσεις!

Koproskylo: Παρακολουθήσαμε ένα show όπου πέφτει κανονικό γαμήσι στην πίστα. Πως διάολο τα καταφέρνει ο τύπος και του σηκώνεται μπροστά σε τόσο κόσμο;
Συχνά ο γαμιάς χρησιμοποιεί ένα αξεσουάρ που ονομάζεται δαχτυλίδι για όποιους το ξέρουν. Επίσης πριν το show υπάρχει η ''προετοιμασία" δηλαδή τον παίζει, πίπα κτλ.

Ffcrazy: Πιστεύεις υπάρχει περίπτωση στην Ελλάδα να καθιερωθούν στο μέλλον prive foot dances, όπου ο πελάτης θα περιποιείται τα πόδια της χορεύτριας; Αν και ξέρουμε όλοι πως γίνεται, τις περισσότερες φορές παίζει ρόλο η κάθε κοπέλα.
Θα συμφωνήσω μαζί σου, παίζει ρόλο η κοπέλα. Αν μαζευτούν όλες οι γκόμενες που γουστάρουν ποδολαγνεία σε ένα στριπτιτζάδικο, τότε νομίζω θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα κλαμπ του είδους.

Ffcrazy: Σε τι ποσοστά είναι οι ποδολάγνοι πελάτες που γλείφουν τα πόδια ή τακούνια στις χορεύτριες;
Στο BabyGold νομίζω ένα 10% μπορεί και περισσότερο. Έχω δει αρκετούς αλλά δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα διότι δεν βλέπω συνέχεια το τι γίνεται στου χορούς.

Koproskylo: Στα μαγαζιά αυτά, αν κάποιος είναι φραγκάτος, έχει την δυνατότητα να πάρει κάποια χορεύτρια σε ξενοδοχείο ή σπίτι του να της ρίξει κανα « ζμπούτσο»;
Πιστεύω πως ναι! Ειδικά τον τελευταίο καιρό που υπάρχει και η ''κρίση'' ανεβαίνουν οι πιθανότητες! Φυσικά αυτό έχει να κάνει με τη κοπέλα και καμία ανάμιξη δεν έχει το στριπτιτζαδικο, τουλάχιστον το BabyGold, δεν γνωρίζω τι κάνουν άλλα κλαμπ.

Ffcrazy: Πόσο είναι το ποσοστό των θαμώνων που ξεπερνούν τα όρια, παραβιάζοντας την πολιτική του "δεν χώνουμε δάχτυλα" και ζητώντας σεξ;
Οι περισσότεροι θέλουν να γαμήσουν με μια κάρτα!!! Πολλές κοπέλες παραπονιούνται για την ποιότητα του κόσμου. Πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι τα στριπτιτζαδικα υπάρχουν για να διασκεδάσουν τον κόσμο με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός του γαμησιού. Γι' αυτό υπάρχουν τα μπουρδέλα!

Ffcrazy: Θες να μας διηγηθείς κάτι ευτράπελο ή πολύ παράξενο που έτυχε σε μαγαζιά που δούλεψες;
Καθώς έπαιζα ένα κομμάτι για διάλειμμα ανεβαίνει ένας πελάτης στη πίστα και χορεύει. Πιάνει κολόνα γυρίζει γύρω - γύρω είχε χαβαλέ. Τον βλέπω πόσο πολύ γουστάρει και αρχίζω να του μιλάω στο μικρόφωνο να του λέω διάφορα χαβαλεδιάρικα και τον κάνω σιγά σιγά να βγάζει ρούχα! Λεγε - λεγε έμεινε με το μποξεράκι ο τύπος! Ο κόσμος να ουρλιάζει από κάτω, με λίγα λόγια χαμός! Τελικά στο μπίρι - μπίρι τον κατάφερα έβγαλε και το μποξεράκι του χορεύοντας με την πούτσα έξω για μερικά λεπτά!!! Το ανάλογο έχει γίνει και με κοπέλα πελάτισσα μόνο που αυτή έμεινε με το στριγκάκι, δεν το έβγαλε….

Koproskylo: (γέλια) Υπάρχουν τεχνικές προσέλκυσης των strippers;
Βεβαίως και υπάρχουν. Ένα μυστικό που έμαθα με τα χρόνια το δίνω απλόχερα στο κόσμο του Greekfoot: Αν θες να γαμήσεις μια stripper τότε μην κάνεις ποτέ χορό μαζί της, απλά κέρνα ποτά και κουβέντιασε μαζί της. Η κάθε κοπέλα έχει τον χρόνο της. Αλλά κάποια στιγμή το κάστρο πέφτει!

Ffcrazy: Πόσο εύκολο είναι να ξεφύγει κάποιος από τον προϋπολογισμό του, όταν μπει σε strip club;
Πάλι, αυτό εξαρτάται από τον χαρακτήρα και το μπάτζετ του ατόμου. Αλλά στη περίπτωση που κάποιος βρει την κοπέλα που γουστάρει,τότε δεν είναι μόνο εύκολο αλλά πανεύκολο!

Koproskylo: Ποια η γνώμη σου για τον «φραπέ»;
Είναι μια ''υπηρεσία'' και αυτή. Μόνο που τελικά με τον καιρό έχει καταφέρει να διώξει κόσμο από τα στριπτιτζαδικα αντί να τον κρατήσει καυλωμένο. Οι κοπέλες εκείνη την στιγμή θέλουν το εύκολο χρήμα και δεν σκέφτονται το μέλλον (αλλά και ο πελάτης το χύσιμο!)

Koproskylo: Προσωπικά το φραπέ τον φτιάχνω πάντα μόνος μου! Από τα GF Babes ποια είναι ποιο καύλα κατά την γνώμη σου;
Ποιο πολύ στο στυλ μου είναι η Ναταλία!

Lektras: Ένα τραγούδι που αφιερώνεις στο greekfoot και τα μέλη του;
Pornstar-Bad Girls Need Love 2. Τα φωνητικά αφιερωμένα σε όλα τα μέλη του Greekfoot και ιδιαίτερα στα GF Babes!

Περισσότερος Spartakos: Facebook

Last modified on Σάββατο, 12 Μάιος 2012 20:40
back to top