Δευτέρα, 18 Οκτώβριος 2010 02:55
Rate this item
(12 ψήφοι)

Οδηγίες για τέλειο τσιμπούκι!

Οδηγίες για τέλειο τσιμπούκι! hornyeurosluts.com Promo Image

Ενώ δεν λες όχι στο στοματικό αλλά ούτε και ο αγαπημένος σου έχει κάποιο παράπονο από τις επιδόσεις σου, εντούτοις έχεις αμφιβολίες για το πόσο καλά το κάνεις; Μήπως πρέπει να ακολουθήσεις τα κλειδιά για το τέλειο στοματικό και να τον στείλει στον έβδομο ουρανό. Δες τα ένα προς ένα παρακάτω και προσπάθησε να τα συμπεριλάβεις στο μενού σου.

1. Πάρε μια άνετη στάση: είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεσαι σε μια χαλαρή και άνετη στάση για να του δώσεις τα πιο σαγηνευτικά φιλιά. Χαλάρωσε και πάρε μια στάση, η οποία να βολεύει την κίνηση τόσο του στόματος, όσο και των χεριών. Δεν πρέπει να αισθάνεσαι άβολα, γιατί όποιο εμπόδιο υπάρχει, θα μειώσει την επίδοσή σου στο στοματικό.

2. Χαλάρωσε τους μυς του λαιμού: πριν πάρεις το πέος του στο στόμα σου, πάρε μια βαθιά ανάσα για να χαλαρώσεις τους μυς στο λαιμό και το στόμα αλλά και για να αποφύγεις πιθανές κράμπες και πόνο που μπορεί να προκύψει εφόσον δίνεις τις υπηρεσίες σου για αρκετή ώρα.

3. Το βαθύ λαρύγγι: κράτησε τη βάση του πέους με τα χέρια σου για να ελέγχεις το πόσο βαθιά θα μπαίνει το πέος στο στο λαιμό σου. Έτσι ακόμα και να σου σπρώξει το κεφάλι (πάνω στην ένταση της στιγμής), θα διατηρείς τη διείσδυση που επιθυμείς.

4. Και τώρα τι κάνουμε: ξεκινάς χουφτώνοντας τους όρχεις (τα μπαλάκια), χαϊδεύοντας τη βάση και παίρνοντας το πέος στο στόμα σου σιγά σιγά. Έπειτα, αρχίζεις να το γλύφεις ρουφώντας το απαλά. Μπορείς να κλείσεις τα χείλια σου ελαφρά, αυξάνοντας την τριβή με το πέος και παίρνοντας το λίγο πιο βαθιά σε κάθε παλινδρόμηση.

5. Με τα δυο χεράκια: χρησιμοποίησε και τα δύο σου χέρια. Με το ένα χέρι ανεβοκατέβασε το πέος και με το άλλο χάιδεψε απλά τα μπαλάκι του. Χρησιμοποίησε και τα δύο χέρια εναλλάξ για να μην κουραστείς.

. Βγάλε, βάλε γλώσσα: κάθε τόσο μην ξεχνάς να βάζεις και τη γλώσσα σου στο παιχνίδι. Αυτή τη φορά, άγγιξε με τη γλώσσα την άκρη του πέους, στην περιοχή της βαλάνου. Βάλε όσο περισσότερο σάλιο, για να περιποιηθείς την υπερευαίσθητη περιοχή της ακροποσθίας.

7. Γύρω γύρω όλα: μην παραλείψεις να ασχοληθείς και με την ευρύτερη μικρή του περιοχή, αφού αποτελεί μια από τις πιο ερωτογενείς ανδρικές περιοχές. Το εσωτερικό κομμάτι των γλουτών, το περινέο, οι όρχεις ανήκουν στις ερωτογενείς ζώνες και μερικά φιλιά και χάδια εκεί, μπορεί να τον ξετρελάνουν.

8. Θα το καταπιείς κι αυτό; καθώς το αγόρι σου πλησιάζει στην κορύφωση, πρέπει να αποφασίσεις αν θα φτύσεις ή θα καταπιείς το σπέρμα του. Ότι κι αν αποφασίσεις (εδώ η επιλογή είναι δική σου) για εκείνον δεν πάει να είναι μια σέξυ και ηδονική στιγμή. Αν αποφασίσεις να καταπιείς τους ?χυμούς? του, καθώς πλησιάζει στον οργασμό, φέρε το πέος του κοντά μέσα και πίσω μέρος του λαιμού. Έτσι, η κατάποση θα γίνει σχεδόν αυτόματα και η γεύση του σπέρματος δεν θα σε αηδιάσει ιδιαίτερα αν και πρωτάρα!

. Μικρός είναι, θα μεγαλώσει: μπορείς να ξεκινήσεις το στοματικό, ακόμα και όταν το πέος του είναι μικρό ή σε κατάσταση ημιστύσης. Όσο ασχολείσαι μαζί του, τόσο θα μεγαλώνει!

10. Μικροενοχλήσεις: κατά τη διάρκεια του στοματικού μπορεί να προκύψουν πολλά ασήμαντα ή περισσότερο σημαντικά προβλήματα. Αν για παράδειγμα, το πέος του μυρίζει άσχημα, ζήτα να κάνει ένα μπανάκι για να συνεχίσεις. Αν πάλι η τριχοφυΐα στην περιοχή, σε εμποδίζει να βρεις το πέος, ενημέρωσε τον να περιποιηθεί τους ''θάμνους'' εκεί κάτω, την επόμενη φορά που θα θέλει φιλάκια!

11. Ένα στοματικό με λίγο πάγο και νεράκι παρακαλώ: Fγια περισσότερο παιχνίδισμα, μην ξεχνάς να φέρνεις στο στοματικό λίγα παγάκια και ίσως λίγο κρύο νεράκι. Μπορεί να σου φαίνεται αρκετά δύσκολο και ζογκλερικό, αλλά πίστεψέ με, μπορείς να τα διαχειριστείς όλα μαζί στο στόμα σου, χωρίς να πνιγείς. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι αρκετή εξάσκηση.

12. Δοντάκια: καλύτερα να προσπαθήσει να αποφύγεις την συνάντηση των δοντιών σου με το πέος του.

13. Οπτική επαφή: όσο του κάνεις το στοματικό, μην ντρέπεσαι και μην κοιτάς κάτω. Κάρφωσε τα μάτια σου επάνω του και δείξτου πόσο πολύ γουστάρεις αυτό που κάνεις. Θα τον προκαλέσεις και διεγείρεις ακόμα περισσότερο!

Last modified on Τετάρτη, 27 Οκτώβριος 2010 05:55
back to top