Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!
Τρίτη, 26 Οκτώβριος 2010 01:20
Rate this item
(520 ψήφοι)

Lola Featured

Συναντηθήκαμε σε ένα καφέ με μέσο όρο ηλικίας θαμώνων γύρω στα 60 χρόνια. Οι κουβέντες περιστρέφονταν γύρω από το σέξ και τα φετίχ. Μία ώρα μετά ο μέσος όρος ηλικίας παρέμενε ο ίδιος ενώ τα μάτια του κόσμου είχαν πέσει πάνω στην Lola. Η Lola τους είχε αφήσει όλους ξερούς! Έχει πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση που μας είχες αφήσει άφωνους. Το ντυσιμό της ήταν σέξι και φόραγε μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες με 12cm περίπου τακούνι.




1. Lord: Γειά σου Λόλα και σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου! Είσαι το 1o GF Babe..
Καλώς σας βρίσκω λοιπόν!

2. PJ: Πες μας λίγα λόγια για σένα.
Είμαι πολύ ευχαριστημένη έχοντας ένα τρόπο ζωής που με αντιπροσωπεύει και μου δίνεται η δυνατότητα να ζω καθημερινά καταστάσεις που με εξιτάρουν. Είμαι pro-Domme , fetish performer και έντονα φετιχίστρια με μεγάλη αδυναμία στο latex. Oποτε μου δοθεί η ευκαιρία ταξιδέυω στο εξωτερικό για να παρευρεθώ σε κάποιο από τα αγαπημένα μου event (όπως torture garden, german fetish ball, wasteland) και με την ευκαιρία να εμπλουτίσω τη γκαρνταρόμπα μου ; ). Αν και το πιο σημαντικό είναι πως μέσα από αυτό το χώρο έχω γνωρίσει κάποιους από τους καλύτερους μου φίλους και νιώθω τυχερή γι'αυτο.

3. PJ: Ανήκεις στην ομάδα «Absolute Fetish» τι πιστεύεις πως κάνει την ομάδα σας ξεχωριστή στα show της.
Η ομάδα "Absolute Fetish" είναι ουσιαστικά μια ιδιαίτερη παρέα φίλων με κοινή αγάπη για το BDSM lifestyle, τις kinky εκφράσεις του και τα φετίχ. Σημαντική είναι η αυθεντικότητα των performances που παρουσιάζουμε στο κοινό, καθως δεν κάνουμε κατι διαφορετικό στη σκηνή από ότι στη ζωη μας. Αυτά είναι που κάνουν την διαφορά και μας έχουν καθιερώσει στον χώρο ως ξεχωριστούς.

4. Koproskylo: Αληθεύει πως κάποτε είχες δικό σου site; Αν ναί, τι απέγινε;
Όχι δεν αληθεύει. Έκτος αν εννοείς τη σελίδα μου στο myspace (www.myspace.com/domina_lola) την οποία μου εχουν διαγράψει λόγω ακατάλληλου περιεχομένου (γελια) ουκ ολίγες φορές... Ετοιμάζω όμως το προσωπικό μου site το οποίο ευελπιστώ να είναι έτοιμο σύντομα.!

5. Lord: Τι είδους μηνύματα λαμβάνεις συνήθως από άντρες στο Profile σου στο My Space και στα άλλα forums;
Ο,τι μπορείς (κι ο,τι δεν μπορεις..) να φανταστείς. Κυρίως όμως λαμβάνω μηνύματα από υποτακτικούς που αναζητούν τη γυναικεία κυριαρχία καθώς και από πολλούς που τους ελκύει ο εναλλακτικός ερωτισμός και αναζητούν μια καθοδήγηση.

6. Sylvia: Θυμάσαι το χειρότερο «πέσιμο» που σου έχουν κάνει στο δρόμο;
Όχι. Ευτυχώς σε κάποια πράγματα η μνήμη μου είναι επιλεκτική..

7. Sylvia: Γυναίκες σού την έχουν πέσει;
Και άντρες και γυναίκες.. παράπονο δεν έχω!

8. Lektras: Ποιο σημείο του σώματός σου πιστεύεις πως είναι ποιο σέξι;
Το κάθε σημείο έχει τη δίκη του γοητεία, αν και το τι είναι σέξι είναι υποκειμενικό. Προσωπικά ξεχωρίζω το πρόσωπό μου και .. τι άλλο; Τα πόδια μου φυσικά.

9. Lord: Πόσο συχνά σκέφτεσαι το σεξ;
Όσο συχνά θέλω! Εσύ είσαι πάντα τόσο αδιάκριτος;

10. Lektras: Παρατηρώ τα πόδια σου και μου τρέχουν τα σάλια! Αλήθεια, τι νούμερο παπούτσια φοράς;
37 με 38 αναλόγως το παπούτσι. Συνήθως 37 σε γόβες/πέδιλα και 38 σε μπότες. Και τώρα μπορείς να σκουπίσεις τα σάλια σου.. ; )

11. Lektras: Σ'αρέσουν τα παιχνίδια με τα πόδια; Τι προτιμάς περισσότερο; (π.χ. Γλύψιμο στις πατούσες σου, μασάζ, footjob, trampling)

Μ'αρέσουν αρκετά παιχνίδια με τα πόδια, ιδιαίτερα όμως ένα καλό γλείψιμο στις πατούσες και τα δάχτυλά μου όπου αν γίνει με το σωστό τρόπο μπορεί να είναι άκρως απολαυστικό. Βέβαια ποτε δε λεω όχι σε ένα πραγματικά επιδέξιο μασαζ και Φυσικά δεν περιορίζομαι μόνο σε αυτά..

12. Koproskylo: Έχεις έρθει ποτέ σε οργασμό μόνο και μόνο επειδή σου έγλυφε κάποιος τα πατουσάκια σου;
Είναι εξαιρετικά δύσκολο μια γυναίκα να έρθει σε οργασμό μόνο και μόνο γλείφοντας κάποιος τις πατούσες της. Βέβαια μπορεί να είναι πάρα πολύ διεγερτικό και να βοηθάει σημαντικά αυξάνοντας την ηδονή! Μην ξεχνάμε μόνο πως η κλειτορίδα βρίσκεται λιιιιγο πιο πάνω..

13. Lektras: Πώς και αναμείχθηκες στον χώρο των fetish & bdsm;
Ανέκαθεν με γοήτευε η fetish και bdsm σκηνή, ακόμα και όταν δεν παρακολουθούσα τον συγγεκριμενο χώρο εκ των έσω. Πάντα ένιωθα μια έλξη ως προς αυτό τον τρόπο προσωπικής έκφρασης, αρχικά μέσα από το ντύσιμο (vinyl, latex, corsets, stockings, high heels..) και σε συνδυασμό με το ότι με γοήτευε να είμαι ανεξάρτητη και να ασκώ κάποιου είδους εξουσία επιβάλλοντας τα θέλω μου. Αργότερα όταν ανακάλυψα πως υπάρχει BDSM κοινότητα στη χώρα μας και ερχόμενη σε επαφή με ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα, συνειδητοποίησα που ανήκω.

14. Sylvia: Έχει τύχει να γουστάρεις κάποιον άγνωστο σε μια καφετέρια για παράδειγμα και να τον προκαλέσεις κάνοντας "shoe play";
Το shoe play είναι αγαπημένη τακτική πρόκλησης και ενδείκνυται άφοβα για δημόσιους χώρους οπότε ναι μου έχει τύχει, απειρες φορες! Με τη διαφορά πως για μένα είναι ένα παιχνίδι ''tease & denial'' περισσότερο παρά ένας τρόπος αποπλάνησης. Με διασκεδάζει αφάνταστα να βλέπω τις αντιδράσεις τους. Εξάλλου τις περισσότερες φορές το κάνω τυχαία...

15. banshee: Έχεις κάποιο αγαπημένο είδος παπουτσιού; Αν ναι ποίο και γιατί;
Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα platform stiletto high heels (15-18 cm) είτε είναι γόβες, πέδιλα η πανύψηλες μπότες πάνω από το γόνατο. Προϋπόθεση να είναι γυαλιστερά σαν΄vinyl, γλιστράει και η γλώσσα καλύτερα.. Τα θεωρώ απίστευτα kinky και επιβλητικά καθώς δύσκολα περνούν απαρατήρητα.

16. banshee: Πόσα είναι τα περισσότερα χρήματα πού έχεις ξοδέψει για να αγοράσεις ένα ζευγάρι παπούτσια;
Άν θυμάμαι καλά γύρω στα 200-250 ευρώ. Αν και δε διαλέγω ένα ζευγάρι παπούτσια από την τιμή, αρκεί να μου κάνουν αυτό το ''κλικ''.

17. Lektras: Όταν είσαι σπίτι φοράς παντόφλες; Τι είδους;
Αν και πολύ μ'αρεσουν τα kitten heel -ανοιχτά εννοείται μπροστά- mules με το γουνακι, συνήθως προτιμώ να περπατάω ξυπόλητη.

18. Lektras: Σ'αρέσουν τα καλτσόν; Φοράς συχνά; Τι είδους και τι μάρκες;
Μ'αρεσουν τα καλσόν σε μαύρο δίχτυ η λεπτό nylon αν και έχω μεγαλύτερη αδυναμία στις ψηλες καλτσες που πιάνουν με ζαρτιέρες, τις βρίσκω περισσότερο sexy. Ειδικά αυτές με τη ραφή στο πίσω μέρος του ποδιού. Δε χρειάζεται να αναφέρω συγκεκριμένη μάρκα αλλά την ποιότητα τη θεωρώ δεδομένη.

19. PJ: Εκτός από φετιχίστρια είσαι και Αφέντρα! Πώς προέκυψε η κλίση σου προς τα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια?
Κοίτα, αυτά τα πράγματα δεν προκύπτουν είτε το έχεις είτε όχι. Ετσι απλαά κάποια στιγμή εκδηλώθηκαν οι τάσεις που ειχα μέσα μου. Μου αρέσει να έχω το πάνω χέρι στις σχέσεις μου και με εκφράζουν ιδιαιτέρως τα Κinky παιχνίδια.

20. JK: Τι νιώθεις την ώρα που χτυπάς έναν άντρα;
Πόνο προκαλώ παντα σεβόμενη τα όρια του υποτακτικού μου, προσπαθώντας παράλληλα να τα διευρύνω. Eιτε σαν μέρο ικανοποίησης μέσα σε ενα s/m session, είτε σαν τιμωρία. Όταν όμως συμβαίνει δε σου κρύβω πως το απολαμβάνω και με το παραπάνω!

21. Koproskylo: Σε ποιο σημείο σ'αρέσει να πατάς με τις πατούσες σου έναν άντρα;
Μου αρέσει να πατάω σε όλο του το κορμί χρησιμοποιώντας τον σα χαλάκι για τα ποδια μου.. Να ξεκουραζω τις πατούσες μου στο προσωπο του, ενω σε κάποια πιο ιδιαίτερα σημεία, επιμένω λίγο παραπάνω..

22. Koproskylo: Τι θα συμβούλευες έναν σκλάβο που θα ήθελε να σε υπηρετήσει;
Να είναι ο εαυτός του αλλά και να ξέρει πως θα πρέπει να βάλει τα δυνατά του για να με ικανοποιήσει οσο το δυνατόν περισσότερο. Φυσικά η υπακοή του και η αφοσίωση του προς εμένα, θα πρέπει να είναι δεδομένη.


23. Koproskylo: Τι σε τρελαίνει και τι απεχθάνεσαι σε έναν άντρα σκλάβο;
Θέλω να είναι υπάκουος, να με λατρεύει και να εστιάζει όλη του την προσοχή στο πως να κάνει τη ζωή μου ευκολότερη, να βάζει τα θελω μου πανω από τα δικα του. Απεχθάνομαι την ανυπακοή και το ''topping from the bottom''.

24. Koproskylo: Τι λένε δύο γυναίκες φίλες Αφέντρες όταν συζητάνε για τις σχέσεις τους;
Οι γυναίκες Αφέντρες συζητάνε ότι όλες οι άλλες γυναίκες που δεν είναι Αφέντρες. Η διαφορά είναι μόνο, πως "βλέπουν" τα γεγονότα από μια άλλη οπτική, επειδή ακριβώς τα ζουν και διαφορετικά.

25. Koproskylo: Γνωρίζω πως δουλεύεις και ως Pro Domme! Τί είδους ''παιχνίδια'' σου ζητάνε οι ενδιαφερόμενοι ?
Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια που μπορεί να κάνει κάποιος στα πλαίσια ενός session. Ο καθένας έχει τις ιδιαιτερότητες του -είτε είναι υποτακτικός είτε άπλα φετιχιστής- οπότε και τα παιχνίδια ποικιλλουν. Κάποια από τα πλέον συνηθισμένα είναι: foot worship, S/m corporal punishment, cross dressing, cbt, watersports, humiliation, role play. Aλλα και πολλά άλλα που ούτε καν μπορείς να φανταστείς..

26. PJ: Ποιά είναι η διαφορά μιας Pro Domme από μία κοινή πόρνη;
Μια Pro Domme ΔΕΝ παρέχει sex! Στα session Κυριάρχιας και υποταγής ολα ξεκινούν από το μυαλο. Οι διαδικασίες της ερωτικής κορύφωσης των ατόμων που συμμετέχουν σε αυτά τα εναλλακτικά και ιδιαίτερα παιχνίδια, είναι από την αρχή έως το τέλος εγκεφαλικές. Aυτη είναι η διαφορα.

27. PJ: Τι τύπου είναι τα αγαπημένα σου sessions;
Δε μου αρέσει να περιορίζομαι γενικότερα γι'αυτο και με εκφράζουν πολλά παιχνίδια με μια έμφαση στα kinky. Σαν πολυδιάστατη προσωπικότητα κάθε φορά ζω κάτι ξεχωριστό γι'αυτο και κάποια από τα αγαπημένα μου sessions είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους. Και επίσης πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το τι σου βγάζει ο άλλος. Επομένως συνταγή για το ιδανικό session για μένα δεν υπάρχει, αν υπάρχει η απαραίτητη ''χημεία'' άπλα συμβαίνει..

28. Lord: Έχει έρθει ποτέ γυναίκα να σου ζητήσει να την εκπαιδεύσεις και ποια ήταν η αντίδρασή σου ?
Ναι μου εχει συμβεί.. Δεν πιστέυω να περιμένεις να σου πω και λεπτομέρειες.. ;p


29. Koproskylo: Μας έχεις ανάψει ..!
Τωρα αν σου πω πως δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου θα με πιστέψεις; Ρητορική η ερώτηση..

30. Lord: Τί πιστεύεις ότι θα έκανε μια γυναίκα να αρχίσει να βλέπει με θετικό μάτι τα ποδο-σαδομαζοχιστικά παιχνίδια ?
Αν δεν το έχει μέσα της πραγματικά έστω και λίγο, δε νομίζω πως θα μπορούσε κάτι να την κάτι να την κάνει να τα δει με άλλο μάτι.

31. PJ: Θα ήθελες να πείς κάτι στους άντρες που έχουν κάποιο φετίχ και ντρέπονται να το εκδηλώσουν;
Να αποδέχονται το φετίχ τους και να μη ντρέπονται να το εκδηλώσουν στην εκάστοτε παρτενέρ τους, αρκεί αυτό να γίνεται με το σωστό τρόπο ώστε να υπάρχουν περισσοτερες πιθανότητες αποδοχής από εκείνη.

32. Lord: Ευχαριστούμε για την ώρα σου μαζί μας! Κάτι τελευταίο που θα ήθελες να ευχηθείς στο GF;
Να ανεβεί ακόμα περισσότερο και φυσικά να παραμείνει σε ένα υψηλό επίπεδο!

10 comments

  • Comment Link nickgr Τετάρτη, 18 Ιανουάριος 2012 20:26 posted by nickgr

    kalispera,
    pou mporo na sas vro tora?

  • Comment Link slavos1 Τρίτη, 17 Απρίλιος 2012 09:23 posted by slavos1

    Λολλα μου καλημέρα.Χρονια πολλα .Ειμαι ο νασος .Ειχαμε βρεθεί αρκετες φορες στο γραφείο μου στη νεα σμύρνη.σε επερνα και τηλ στα δύο κινητα προσωπικο και επαγγελματικο αλλα δεν σε εβρισκα.Θα χαρω πολύ να τα ξαναπουμε .Σου στελνω παλι το κιν μου για να μιλησουμε 698XXXX

  • Comment Link jimlontos Τρίτη, 29 Μάιος 2012 16:44 posted by jimlontos

    Το έχει και το ξέρει

  • Comment Link Mike32 Σάββατο, 27 Οκτώβριος 2012 16:06 posted by Mike32

    Πώς μπορώ να κλείσω ένα session μαζί σας?

  • Comment Link Michael Ko Τρίτη, 13 Νοέμβριος 2012 17:21 posted by Michael Ko

    Πως μπορώ να έχω κάποια επικοινωνία μαζί Σας παρακαλώ;
    Είστε η απόλυτη Domme! Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιο τρόπο επικοινωνίας...

  • Comment Link Straponslave Pontus Παρασκευή, 16 Νοέμβριος 2012 11:01 posted by Straponslave Pontus

    Hi I would come to Greece to meet you Mistress! And i wanna now moore about you Mistress

  • Comment Link gretalcf Τρίτη, 05 Μάρτιος 2013 22:45 posted by gretalcf

    γεια σου λολα θα ηθελα να μου πεις αν κανεις prive προγραμμα σε ζευγαρι με ενδιαφερομενο προσωπο την γυναικα (για παιχνιδι μαζι σου)

  • Comment Link Maximus Τρίτη, 04 Μάρτιος 2014 10:27 posted by Maximus

    Απλά Α_Π_Ι_Σ_Τ_Ε_Υ_Τ_Η

  • Comment Link john miltiadou Κυριακή, 01 Νοέμβριος 2015 17:53 posted by john miltiadou

    πως μπορω να την συναντησω για μια session

  • Comment Link john miltiadou Κυριακή, 01 Νοέμβριος 2015 17:54 posted by john miltiadou

    πως μπορω να την συναντησω για μια session .ειμαι στο edsgr@yahoo.com

Leave a comment

Τα πεδία με (*) είναι απαραίτητα προς συμπλήρωση.
Ο κώδικας HTML επιτρέπεται.