Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!

Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Καγκουρομαμώσαυρος

Σελίδες: [1]
1
Ακόμη δεν είμαι σίγουρος, αν ταιριάζει περισσότερο εδώ ή στα "Εκτός θέματος", αλλά, επειδή πέραν του χιουμοριστικού ύφους, θεωρώ πως είναι σοβαρό θέμα της γενιάς μας, το χώνω εδώ! :)

Το κείμενο είναι του γνωστού στα διαδικτυακά στέκια "mikeius" (http://faeenamalaka.blogspot.com/2009/11/90s-good-bad-and-ugly_20.html). Αναδημοσιεύω λοιπόν:


"Ας παραδεχτούμε κάτι. Η γενιά Χ είναι η γενιά της παρθενοπιπιάς και της αγαμίας. Στα 90s οι έφηβοι σταμάτησαν να επιδιώκουν το γαμήσι σε σημείο που οι 70s γονείς μας γελούσαν με την πάρτη μας! Φυσικά ως άντρας θα πω ότι τα κορίτσια το ξεκίνησαν, βάζοντας το μουνί τους πιο πάνω κι απ' το Θεό και ρίχνοντας πιτούρια δεξιά κι αριστερά λες και ήταν ο Μπάστερ Κίτον. Κάθε σχολείο είχε το πολύ 3 σεξουαλικά ενεργές γκόμενες που κλασικά τα είχαν με φαντάρο και μετά το χάος με κεφαλαίο "Χ". Ταυτόχρονα εμείς, μες στην απέραντη σοφία μας, αντί να γίνουμε ΑΝΤΡΑ και να διεκδικήσουμε ενεργά λίγο μουνάκι, αρχίσαμε να υιοθετούμε τον μηχανισμό άμυνας "Χέστηκα! Σ' όποιαν αρέσω!". Η προσπάθεια που καταβάλλαμε για να προσελκύσουμε το αντίθετο φύλο ήταν να καθόμαστε στον καναπέ, να ακούμε Τάκη Φωτίου και Πέτρακα και να περιμένουμε τη μέρα που ένας γερανός θα κατεβάσει μια γκόμενα πάνω στον πούτσο μας. Έτσι, χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες των 2 φύλων, οι έφηβοι των 90s μετεξελίχθηκαν σε 19χρονους και 20χρονους παρθένους, κουβαλώντας σεξουαλικά κόμπλεξ που είχαμε να δούμε απ' το Μεσαίωνα. Σήμερα τα πιπίνια έχουν χάσει την παιδικότητα που είχαμε εμείς και πολλοί τα κατακρίνουν γι' αυτό. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Ο μόνος που μπορεί να κρίνει αντικειμενικά ένα 15χρονο τσουλάκι είναι ένας 15χρονος αυνάνας. Να πα να γαμηθούν τα κοινωνικά πρότυπα! Όταν κατσαρώσει η τρίχα στο μουνί πρέπει να μιλάει η φύση κι όλοι οι υπόλοιποι να στέκονται κλαρίνο! Και έχω να ομολογήσω ότι πλέον τα πράγματα έχουν φτιάξει αρκετά. Εκτός από το λυκειακό σεξ έχει αναβαθμιστή ΚΑΙ ο λυκειακός αυνανισμός. Εμείς βαράγαμε μαλακία έχοντας τη μουνάρα της τάξης στο μυαλό μας. Τώρα ο έφηβος πεο-στίφτης μπορεί να μπει στο Σπέισ-Τιούμπ και στο Δε Μάι Φέις της κάθε πουτανίτσας συμμαθήτριας και να τον παίζει μέχρι να βγάλει σπυριά στα δόντια. Χώρια που πλέον είναι cool να είσαι ροκάς/μεταλάς. Ακόμα κι ο λαρδοκώλης με το σελοτέιπ στα γυαλιά και τη μπλούζα Carcass έχει ζουλήξει ένα va-jay πριν τα 18 του."



Το σχόλιό μου για αρχή:

Ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο συγγραφέας του πονήματος, τη διάθεση και το ύφος του, συμφωνώ μαζί του όσο δεν μπορώ να περιγράψω...! Έτσι ακριβώς συμβαίνει! Είναι μία κατάρα που η γενιά μας κουβαλάει πάνω της ακόμη... Κοιτάζω τους συνομηλίκους μου, συζητώ μαζί τους και απορώ... μα καλά, είσαι άντρας και θέλει να πηδήξει (στο μεσημεριανό καφέ), είσαι γυναίκα που θέλει να πηδηχτεί (στο βραδινό καφέ) τι διάολο κάνετε και δε βρίσκεστε μεταξύ σας να εκτονωθείτε; Τέλος πάντων... το μείζον θέμα της γενιάς μας είναι ότι γαλουχηθήκαμε μοναχικοί! Ότι ζήσαμε σε μία εποχή που το να είσαι ζευγάρι ήταν ντεμοντέ και το ελεύθερο σεξ (νεοεισαχθέν είδος στην τότε ελληνική κοινωνία) θεοποιημένο! Έλα όμως που δεν καταφέραμε ποτέ να απαλλαγούμε από τις κοινωνικές προσταγές του παρελθόντος...! Έτσι βρέθηκαν οι περισσότεροι ενώπιον του αδιεξόδου: "Δεν κάνω σχέση, γιατί είμαι μοδάτος, αλλά δεν πηδάω, γιατί κανείς δεν πηδιέται εκτός σχέσεων!"... Μεγάλο πρόβλημα και όσο γινόμαστε η "κυρίαρχη γενιά" κοινωνικά, τόσο πιο έντονα θα φαίνεται το ίδιο και οι συνέπειές του! Λύση; Υπάρχει! Να μη μας μοιάξουν οι γενιές που έρχονται...!

Πριν διαφωνήσετε ή συμφωνήσετε, σας παρακαλώ να μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια, αλλά να ρίξετε μία ευρύτερη ματιά στους τριαντάρηδες (+/-) γύρω σας!

2
Απλώς διαβάστε και ... ας συζητήσουμε χωρίς Εβραιομασώνους ελπίζω...


Το άρθρο είναι του Πέτρου Κουμπλή, δημοσιευμένο εδώ:

http://www.aixmi.gr/index.php/epanastasi-tis-kalosynis/


"Γιατί δεν επαναστατούμε;

Θα μπορούσαμε. Φυσικά και θα μπορούσαμε! Λίγα μας έχουν συμβεί; Λίγο μας έχουν αδικήσει; Τι περιμένουμε; Γιατί δεν επαναστατούμε; Τι μας συμβαίνει;

Είναι τόσο δύσκολη υπόθεση η επανάσταση; Όχι. Σίγουρα όχι. Ακόμα και τα πιο ισχυρά φαύλα καθεστώτα ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν να καταρρεύσουν. Ακόμα κι ο πιο σιωπηλός, φαινομενικά φιλήσυχος, καθησυχασμένος άνθρωπος κρύβει μέσα του τέτοιες δυνάμεις, που αν εκλυθούν, μπορούν να διαλύσουν το σύμπαν. Η επανάσταση ως διαδικασία- όσο κι αν αυτό μοιάζει περίεργο- δεν είναι μια τόσο δύσκολη υπόθεση.

Τι γίνεται, όμως, μετά την επανάσταση; Μετά τι; Γιατί οι επαναστάτες γίνονται ίδιοι με τους προκατόχους της εξουσίας; Γιατί σ’ αυτήν την οργουελική Φάρμα, τα επαναστατημένα ζώα αρχίζουν να περπατούν με τα δυο τους πόδια και μετά από λίγο δε μπορείς να ξεχωρίσεις τους ανθρώπους από τα γουρούνια; Κι αυτό τι σημαίνει; Να μην επαναστατήσεις; Όχι. Να επαναστατήσεις, γιατί κανείς δεν ορίζει το μέλλον και μπορεί ειδικά ΑΥΤΗ η δίκαιη επανάσταση να γεννήσει κάτι σημαντικό, κάτι μεγάλο, κάτι αληθινό. Πώς αλλιώς θα γίνει νέα εκκίνηση του χρόνου, πώς θ’ αναδειχθεί κάτι καλό, αν δεν φύγει – έστω δια της βίας- το παλιό και διεφθαρμένο;

Να επαναστατήσουμε, λοιπόν. Ναι!

Οι άνθρωποι εδώ και χιλιάδες χρόνια επαναστατούν. Το διακύβευμα, όμως, είναι αν ξέρουν πραγματικά τι (από)ζητούν. Και το εννοώ το «πραγματικά». Αναγνωρίζουμε εύκολα τα Κακώς Κείμενα, μπορούμε να τα κάνουμε συνθήματα, αιτήματα και σοβαρούς  λόγους ανατροπής μιας καθεστηκυίας τάξης. Στα Καλώς Κείμενα, όμως, δυσκολευόμαστε. Τι κουβαλάμε μέσα μας που θα αντικαταστήσει το κακό, το ποταπό;

Όποιος ζητά Δικαιοσύνη, μπορεί ο ίδιος να είναι δίκαιος; Ακόμα και σ’ αυτά τα μικρά, τα καθημερινά, στις λεπτομέρειες της ζωής. Μπορεί;

Όποιος ζητά Αγάπη, μπορεί ο ίδιος να είναι η Αγάπη; Να μην πιστεύει πως ο δικός του προσωπικός θεούλης είναι πιο σημαντικός απ’ των άλλων; Όποιος φωνάζει Ειρήνη, να το εννοεί πως η Ειρήνη είναι η απάντηση απέναντι σε κάθε δίκαιο ή άδικο πόλεμο; Μπορεί;

-      Εγώ είμαι καλός άνθρωπος…

-      Όλοι κάτι είμαστε…

-      Εγώ είμαι καλός.

-      Αγαπάς τους εχθρούς σου;

-      Ε..;

-      Αγαπάς τους εχθρούς σου;

-      …τους εχθρούς μου… όχι.

-      Μάλιστα.

-      Θα ‘πρεπε;

-      Σε ρωτάω.

-      Όχι.

-      Αγαπάς τον διπλανό σου;

-      Ναι, φυσικά…

-      Όσο και τον εαυτό σου;

-      Ε…;

-      Δε λέω περισσότερο από τον εαυτό σου. Το ίδιο ακριβώς.

-      Το ίδιο με μένα αγαπάω τους γονείς μου, τον αδερφό μου…

-      Τον άγνωστο διπλανό σου;

-      Τον άγνωστο;

-      Ναι τον άγνωστο. Τον αγαπάς όσο και τον εαυτό σου;

-      Αν με αγαπάει κι εκείνος…

-      Μόνο τότε;

-      Ε, ναι! Αν δε μ’ αγαπάει, τι να κάνω εγώ; Δούναι και λαβείν είναι η ζωή… Αν μ’ αγαπάει θα τον αγαπάω. Αν όχι, τότε…

-      Βάζεις όρους.

-      Ε, πώς αλλιώς;

-      Βάζεις όρους και προϋποθέσεις. Σαν τράπεζα κι εσύ. Έχει ψιλά γράμματα το συμβόλαιό σου με τους άλλους…

-      …Τι; Δεν σε καταλαβαίνω…

Οι άνθρωποι έγιναν οι ίδιοι τράπεζες.

Τοκίζουν αγάπη και σχέσεις. Πουλάνε αέρα κοπανιστό, αμπαλαρισμένο με φανταχτερές λέξεις. Ο καθένας είναι ένας τραπεζίτης που προσπαθεί να μεγιστοποιήσει το προσωπικό του κέρδος. Ποιος θα επαναστατούσε απέναντι σ’ αυτό το χρηματοπιστωτικό σύστημα; 

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

Αν αύριο γινόταν ένα θαύμα και μας επέστρεφαν όλα μας τα χρήματα. Αν αύριο ως χώρα δεν χρωστούσαμε τίποτα. Απολύτως τίποτα! Κι επιστρέφαμε στις ζωές μας όπως ήταν πριν την οικονομική κρίση. Αν γινόταν κάτι τέτοιο… θα συνεχίζαμε να φωνάζουμε με την ίδια ακριβώς δύναμη για το «Άδικο»; Θα μας έτρωγε τις σάρκες αυτό το «Άδικο» του κόσμου;

Αν όχι, τότε και σήμερα δεν φωνάζουμε για το «Άδικο», αλλά μόνο για την προσωρινή αδικία που μας αφορά. Και για καμία άλλη.

Θα μας ένοιαζε το πεντάχρονο πιτσιρικάκι που περνά τη ζωή του ράβοντας μπάλες ποδοσφαίρου για μια μεγάλη εταιρεία; Θα μας ένοιαζε. Κάποιοι θα το λυπόμασταν κιόλας. Μπορεί και να δίναμε λίγα χρήματα σε κάποιον τηλεμαραθώνιο. Αλλά μέχρι εκεί. Τι άλλο, δηλαδή, θα μπορούσαμε να κάνουμε; Δε θ’ αλλάξουμε εμείς τον κόσμο. Δε μπορούμε! Πάντοτε υπήρχαν φτωχοί. Και θα υπάρχουν.

«Πάντοτε θα υπάρχουν φτωχοί», λέει και ο επιχειρηματίας που από το γραφείο του ουρανοξύστη του, μαθαίνει πως το Fund που διευθύνει, μόλις κέρδισε 500 εκατομμύρια δολάρια από τα ασφάλιστρα κινδύνου μιας υπό χρεοκοπία χώρας. Για εκείνον, η χώρα είναι μια κουκίδα στον χάρτη. Είναι μακριά. Σαν παιδί που ράβει μπάλες στο Μπαγκλαντές. Μπορεί και να τους λυπάται τους κατοίκους της, αλλά έτσι είναι ο κόσμος. Έτσι βρήκε κι εκείνος αυτόν τον κόσμο- άδικο- και δε μπορεί να τον αλλάξει. Από τα κέρδη, άνοιξαν κι άλλο οι δουλειές και μπορεί να αφήσει στα παιδιά του ακόμα περισσότερα χρήματα. Για τα παιδιά του το κάνει. Για να είναι εξασφαλισμένα για πάντα, για να μη χρειαστεί να περάσουν όλα όσα πέρασε εκείνος μέχρι να βρεθεί σ’ αυτήν την δερμάτινη καρέκλα.

Όλοι έχουμε μια λογικοφανή δικαιολογία. Ανάλογα με τη θέση που μας έφερε η ζωή. Αν βρισκόμουν εγώ στη θέση του, τι θα έκανα; Θα τα μοίραζα στους φτωχούς;

Όλοι μπορούμε να επαναστατήσουμε.

Αλλά, τελικά, δεν αλλάζουμε τον κόσμο. Γιατί δεν ξέρουμε με τι να τον αντικαταστήσουμε.

Για χιλιάδες χρόνια δοκιμάσαμε το μαχαίρι, το σπαθί και το μπαρούτι. Θρησκείες, ιδεολογίες, βία και βαρβαρότητα. Μα η ύπαρξή μας ξέρει πια καλά πως, κάποτε, πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα. Ένα βήμα εσωτερικό.

Μια επανάσταση που δε θα έχει αρχηγούς, ταγούς, μουλάδες κι αυθεντίες. Δε θα ‘χει εγχειρίδια, κανονισμούς και μαρκίζες.

ΜΠΟΡΕΙΣ Ν’ ΑΓΑΠΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ;

Μπορείς;

Εσύ, που με διαβάζεις. Μπορείς;

Εσύ, που γράφεις αυτές τις λέξεις. Μπορείς;

Το ξέρω πως δεν είναι εύκολο.

Πιο εύκολο είναι να πιάσεις μια πέτρα και να την πετάξεις, παρά να την σκαλίσεις και να γίνει έργο τέχνης.

Μπορείς ν’ αγαπάς χωρίς αντάλλαγμα;

«ΑΥΤΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ… Είναι λόγια ποιητικά, είναι… γλυκερές φράσεις που….». Γίνονται. Κι όμως γίνονται. Καθημερινά. Υπάρχουν τόσοι και τόσοι άνθρωποι που το κάνουν σιωπηλά, χωρίς υστερικές κραυγές, αυτονόητα, χωρίς αναμονή επιβράβευσης. Απλώς δεν τους ξέρεις. Ακόμα. Δεν σε ξέρεις.

Η Επανάσταση της Καλοσύνης.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι η μεγαλύτερη επανάσταση που γνώρισε ποτέ αυτός ο κόσμος.

Αν συμβεί, θα ‘ναι τέτοιος ο συντονισμός που θα γυρίσει η γη ανάποδα. Και θα πέσουν τα λεφτά από τις τσέπες.

Και τότε θα καταλάβουμε γιατί είναι έτσι φτιαγμένη η θάλασσα.

Γιατί είναι έτσι ο Ουρανός. Χωρίς σύνορα κι εμπόδια. Απέραντος."

3
Γράφει ο Κώστας Σαλάπας! Αρθρογράφος με πολύ φρέσκια και ιδιαίτερη γραφή. Ένας άνθρωπος του οποίου περιμένω κάθε καινούργιο κείμενο με μεγάλη ανυπομονησία!

(Σημείωση: Ο τίτλος του κειμένου είναι του ίδιου του αρθρογράφου, όχι δικός μου!)



"Ρε, πάμε καλά; Εδώ ο κόσμος καίγεται και το πληκτρολόγιο της Κέιτ χτενίζεται; ΞΥΠΝΑΤΕ, ΡΕ ΖΩΑ, ΞΥΠΝΑΤΕ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Ρε, έχεις χάσει τη δουλειά σου και κάθεσαι και βλέπεις Καραμεροχαριτάτους, Λιάγκα και Σκορδά και Τόλμη και Γοητεία, που στο αρχικό καστ είχε ξεκινήσει η Αννούλα η Καλουτά, που είχε αλλάξει οκτώ φορές το κανίς της μέχρι να αποθάνει; Πόση αποχαύνωση πια; Τι θες, ρε φλώρε, για να βγεις από το σπίτι σου και να αρχίσεις να διαμαρτύρεσαι για τη ζωή που σε έχουν αναγκάσει να ζεις; Τι περιμένεις;

Βλέπω και το άλλο και τρελαίνομαι. Είσαι άνεργος λόγω κρίσης, δεν έχεις να πας για έναν καφέ, σε λίγο δεν θα έχεις να φας και τα κανάλια το μόνο που σου έδειχναν τις προηγούμενες μέρες ήταν ο βασιλικός γάμος. Αυτο, ρε φίλε, σόρι, αλλά, όπως λέγαμε και μικροί, είναι τρελή προσβόλα. Ολα τα 'χε η Μαριορή, ο φερετζές της Κέιτ και του πρίγκιπα μας έλειπε. Μας πρήξανε τα πελέ, ρε μάστορα, με αυτό το πράγμα τόσο πολύ, που από μια φάση και έπειτα το μόνο που θα με ευχαριστούσε θα ήταν να έλουζε ένας χριστιανός με μπετζίνα το αμάξι που επέβαινε το ζεύγος, να τσάκωνε κι ένα σπίρτο και να το πέταγε και να πέρναγε ανάμεσα από τον κόσμο φλεγόμενο, να φουρδακλιάσει όλη η γηραιά Αλβιώνα και να γίνουνε φλαμπέ δούκες, κόμηδες και ο σερ Ελτον Τζον μαζί με τον σύζυγο.

Εν τω μεταξύ, πληροφορήθηκα ότι στο Χίλτον έπαιζε λάιβ μετάδοση του γεγονότος, όπου Εκαλιώτες και Κηφισιώτες υπερφλώροι θα σερνόσαντε από τις γυναίκες τους για να το δούνε, με τιμή εισόδου 13 ευρώ και απόλαυση αγγλικού τσαγιού με εδέσματα για κοπρολάγνους και νεκρόφιλους. Και πήραμε τελέφωνο με Παπασημακό να κλείσουμε θέση να πάμε να τα κάνουμε όλα πόρνη με μπίρες και τέτοια και ήτανε sold out! ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ!!!

Τώρα, ρε πρόβατο, πιστεύεις ότι όλο αυτό τυχαία προβλήθηκε τόσο πολύ από τα κανάλια; Και όχι μόνο αυτό, αλλά όλες οι παπαριές που μας πουλάνε Τρέμη, MEGA, ANT1 και όλα τα media γενικότερα. Και τι κάνεις γι' αυτό; Τίποτα. Απλώς τα εκλογικεύεις όλα. «Ετσι είναι η φάση, τι να κάνουμε;», «όλοι την ίδια κρίση περνάμε», «όλες οι χώρες βρίσκονται σε δύσκολη θέση», «πολλοί φίλοι μου έχουν μείνει χωρίς δουλειά, δεν είμαι ο μόνος». Αυτά, μωρή πρατίνα παχιά, είναι λόγοι για να εξεγερθείς, όχι για να δικαιολογείς το πόσο κότα είσαι που πεινάς και δέχεσαι να σου βάζουνε όλη μέρα να βλέπεις τη σφυρίχτρα της Κέιτ!

Και τι περιμένεις, να σου πει κάποιο κόμμα ή κάποια οργάνωση πώς θα εξεγερθείς; Εμένα προσωπικά όταν πάω σε πορείες αυτό που με χαλάει είναι ότι πρέπει να είμαι με κάποιον, να πάω με το ΠΑΜΕ, με τη ΓΣΕΕ και όποιον άλλονα μου έχουνε βάλει τσολιά στην κούτρα. Θύμισέ μου μία, ΜΙΑ λαϊκή εξέγερση που ξεκίνησε από κάποια οργάνωση του τύπου αυτού ή από κάποιο κόμμα και εγώ δίνω γκρόβερ σε Πάκια στο Πεδίον του Αρεως για πέντε σέντσια.

Οι λαϊκές εξεγέρσεις ξεκινούν, μάγκες, από την αυθόρμητη αντίδραση ανθρώπων που, ανεξαρτήτως πολιτικών, θρησκευτικών ή γενικότερων πεποιθήσεων, όταν βρίσκονται στον δρόμο δίπλα δίπλα ξαφνικά ανάβουν τα αίματά τους και εξεγείρονται, ακριβώς διότι πλέον, λόγω φτώχειας πες το, κοινωνικής εξαθλίωσης πες το, κατάντιας στην οποία οδηγούνται πες το, έχουν φτάσει στο αμήν. Βγαίνει ένας, βγαίνουν δύο, στη συνέχεια μαζεύονται πέντε-δέκα και στο τέλος η δύναμη της μάζας είναι τόσο μεγάλη που τα παίρνει όλα στο διάβα της. «Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς»,το θυμάσαι; Ε, δεν ανήκει στο ΚΚΕ αυτό το τραγούδι, μαλάκα, SURPRISEEEEEEE!!! Η Ελλάδα ως χώρα, κύριοι, έχει φτάσει στο αμήν. Τέλος. Γι' αυτό και δεν καταλαβαίνω ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! Ακόμα κι εσύ που έχεις δουλειά και δεν έχεις απολυθεί ακόμα πιστεύεις ότι είσαι Ο.Κ.; Οτι δεν θα σε ακουμπήσει η φάση επειδή είσαι καλός στη δουλειά σου; Ναι, ρε, και στην Ιαπωνία το τσουνάμι και ο σεισμός σκότωσαν μόνο τους κακούς Ιάπωνες, οι καλοί δεν είχαν πρόβλημα...

Πεινάμε πλέον, ρε, ΠΕΙΝΑΜΕ. Εδώ στο Υπουργείο Ανάπτυξης, που μπράβο του για τη δουλειά που κάνει, έχει τρομερή ανάπτυξη η χώρα, ε, άει στο διάολο, σόρι, συνεχίζω, ξέρετε τι περικοπή έχουνε κάνει; Εχουνε σταματήσει να παίρνουνε σαπούνια και κωλόχαρτα και άλλα τέτοια είδη και πάει ο κάθε εργαζόμενος με τα δικά του, όπως στρατό να 'ούμε, που ξηγιόσουνα κωλόχαρτο και τσόντα πλάγια στην παραλλαγή και έφευγες για χέσιμο και στα καπάκια χειρογλύκανο να ξελαμπικάρεις που ήσουνα 6 μήνες Εβρο χωρίς άδεια και έξοδο.

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ! Και αν έχω πέσει σε γκέλα, να βγει το Υπουργείο να διαψεύσει και εγώ τα παίρνω όλα πίσω και κάνω κοκοκό που δεν το έχει δει ούτε ο Μιμίκος με τα πυρηνικά τα κοτόπουλα και τις φέτες γαλοπούλας που τις βγάζει από πρίντερ με Photoshop.

Εχει τύχει ποτέ να το ακούσεις αυτό;





Κατάλαβες τι λέει; Οτι η επανάσταση δεν θα μεταδοθεί από την τηλεόραση λέει. Τι, έχεις πάθει σοκ; Περίμενες να βγει ο Χατζηνικολάου και να πει: «Εεε, χμμμφφφ, κυρίες και κύριοι, έχω τη χαρά να είμαι αυτός που θα σας πληροφορήσει ότι η επανάσταση μόλις ξεκίνησε. Ο κόσμος δεν άντεξε άλλη κοροϊδία και είναι έξω στους δρόμους και τα σπάει όλα. Οσοι είστε ακόμα σπίτι σπάστε το πιο κοντινό σας φαρμακείο, πάρτε μάσκες και στομαχική γέλη για τα δακρυγόνα και μην ξεχάσετε να πάρετε τη βαριοπούλα που έχετε στο πορτμπαγκάζ για να σας είναι πιο εύκολο να κατεβάζετε τζαμαρίες από τράπεζες. Και τώρα ο καιρός...». Ε, σε πληροφορώ ότι δεν θα βγει. Εσύ πρέπει να βγεις από το καβούκι σου και να φωνάξεις δυνατά «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΦΤΑΝΕΙ, ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ Ή ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ».

Από μένα προς το παρόν καληνύχτα σας. Εύχομαι να σας δω στους δρόμους.





* Το σημερινό κείμενο είναι αφιερωμένο σε αυτούς που κάποτε δούλευαν, αλλά πλέον οι καρέκλες τους είναι κενές και προκαλούν τη θλίψη. "

πηγή: http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=50272&autid=43



Γαμώ το μου, αυτό ακριβώς νοιώθω! ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!

4
Στριπτητζάδικα & κωλόμπαρα / Strip Show παρέα με γυναίκα
« στις: Μαρτίου 29, 2011, 05:31:18 μμ »
Νομίζω ότι το ξεκινώ στη σωστή κατηγορία και η απορία μου είναι η εξής:


Θα πηγαίνατε ποτέ σε strip show με γυναίκα; Αν ναι, τι φαντάζεστε πως θα συνέβαινε; Αν όχι, γιατί;


Για τη διευκόλυνση της συζήτησης, ας θεωρήσουμε ότι η γυναίκα είναι η κοπέλα ή η σύζυγός σας και ότι εκείνη σας το ζητά.

5
Kοινωνικά θέματα και αθλητισμός / Σκάνδαλο στο LSE
« στις: Μαρτίου 04, 2011, 12:33:03 μμ »
"Την παραίτησή του από τη θέση του διευθυντή του London School of Economics υπέβαλε την Πέμπτη ο Χάουαρντ Ντέιβις, μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Πανεπιστημίου με τον Λίβυο ηγέτη, Μουαμάρ Καντάφι.

Ο Ντέιβις είχε αποδεχτεί δωρεά από έναν από τους γιους του Καντάφι, του Σαϊφ αλ - Ισλάμ, ύψους 350.000 ευρώ, ο οποίος μάλιστα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο.

Έτσι η διοίκηση του LSE αποφάσισε να ελέγξει τη διδακτορική του διατριβή με θέμα «το ρόλο της κοινωνίας των πολιτών στον εκδημοκρατισμό των διεθνών θεσμών» για την πιθανότητα λογοκλοπής. Έλεγχος θα γίνει και για τη σχέση της Σχολής με το λιβυκό καθεστώς.

«Διέπραξα ένα προσωπικό σφάλμα εκτίμησης», τονίζει μεταξύ άλλων ο Ντέιβις και καταλήγει: «Είναι πρέπον να αποσυρθώ, ακόμη κι αν αυτό προκαλέσει προβλήματα στο Πανεπιστήμιο στο οποίο είμαι αφοσιωμένος. Είμαι υπεύθυνος για την υπόληψη της Σχολής και αυτή έχει πληγεί»"
.


Tο άρθρο είναι του Άκη Βαΐου.

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/462153


Τώρα θα μου πείτε "Χεστήκαμε κι η βάρκα έγειρε!"... Ίσως να έχετε και δίκιο, αλλά δηλώνω ευθαρσώς πως το μετέφερα μόνο, επειδή μου έκανε ΤΕΡΑΣΤΙΑ εντύπωση η φράση του παραιτηθέντος:

 «Διέπραξα ένα προσωπικό σφάλμα εκτίμησης. Είναι πρέπον να αποσυρθώ, ακόμη κι αν αυτό προκαλέσει προβλήματα στο Πανεπιστήμιο στο οποίο είμαι αφοσιωμένος. Είμαι υπεύθυνος για την υπόληψη της Σχολής και αυτή έχει πληγεί»


Σαν να ακούω Έλληνα πολιτικό, διευθυντή, πρόεδρο ή υπεύθυνο για ο,τιδήποτε τέλος πάντων... ακόμη και το κοτέτσι του!

Πόσο μακριά είμαστε εμείς οι πολιτισμένοι, από αυτούς που έτρωγαν χόρτα σε σπηλιές, όταν εμείς είχαμε χοληστερίνη αλήθεια...

Σελίδες: [1]