Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!

Όροι χρήσης & Κανονισμοί Forum

Όροι χρήσης του ιστοτόπου greekfoot.com

 

Α. Τα μηνύματα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους και όχι την επίσημη θέση του ιστότοπου, εκτός εάν κάτι τέτοιο δηλώνεται ρητά από αρμόδιο μέλος της ομάδας διαχείρισης.

 

Β. Τα μέλη οφείλουν να συμμετέχουν με ευπρέπεια και κατά τρόπο που σέβεται την ισχύουσα νομοθεσία, τα υπόλοιπα μέλη και την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, προκειμένου να διατηρούν το δικαίωμα της συμμετοχής στον ιστότοπο. Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

 

  1. Να αξιοποιούν την αναζήτηση του ιστότοπου ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη επανάληψη.

  2. Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα.

  3. Να σέβονται τους συνομιλητές τους, ιδίως όταν διαφωνούν με τις απόψεις τους, έχοντας υπ’ όψιν τους ότι είναι θεμιτή η κριτική στις ιδέες και απόψεις αλλά όχι σε όσους τις εκφέρουν, αποφεύγοντας εκφράσεις που θίγουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή τις πολιτικές ή αθλητικές ή προσωπικές ή άλλες προτιμήσεις του κάθε μέλους.

  4. Να χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα στην ελληνική γραφή και να χρησιμοποιούν λατινικούς χαρακτήρες στην ξένη ορολογία. Η χρήση άλλων γλωσσών επιτρέπεται στο ατομικό προφίλ και την υπογραφή των μελών αλλά και σε μηνύματα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης. Εξαιρούνται δημοσιεύσεις στο Chat και στα PM (προσωπικά μηνύματα).

  5. Να παραμένουν εντός της θεματολογίας της ιστοσελίδας, των ενοτήτων και των επί μέρους θεμάτων, να μην δημοσιεύουν αμιγώς πολιτικά μηνύματα ούτε να συμμετέχουν σε αμιγώς πολιτικές ή κομματικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις.

  6. Να τεκμηριώνουν κατά το δυνατόν τις απόψεις τους. Όταν, στα πλαίσια ενημερωτικού χαρακτήρα, είναι αναγκαία η παράθεση περικοπών κειμένου ή λοιπού υλικού δημοσιευμένου σε άλλα μέσα (περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία, ιστοσελίδες κλπ) θα πρέπει να γίνεται ρητή μνεία του μέσου όπου δημοσιεύθηκε αρχικά το υλικό που αναπαράγεται ή του δημιουργού του.

  7. Να μη δημοσιεύουν προσωπικά στοιχεία (δικά τους ή άλλων)  όπως τηλεφωνικούς αριθμούς, E-mail, Facebook κ.α.

  8. Να μη δημοσιεύουν παράνομες ή ερασιτεχνικές φωτογραφίες ή/και video.Φωτογραφίες ή/και video από τα οποία υπάρχει η δυνατότητα να αναγνωριστεί ο/η εικονιζόμενος/η καθως και φωτογραφίες ή/και video στα οποια ο/η εικονιζόμενος ειναι κατω των 18..

  9. Να μη δημοσιεύουν Φωτογραφίες ή/και video ατόμων που η ενηλικίωση τους είναι αμφισβητήσιμη και ενήλικων που συνοδεύουν άτομα κάτω των 18 ετών ή αν υπάρχουν ανήλικοι εντός της εικόνας/video. Ακόμα και αν η φωτογραφία είναι από εξώφυλλο περιοδικού δεν είναι δεκτή.

  10. Να μη δημοσιεύουν Φωτογραφίες ή/και video που απεικονίζουν βιαιότητα απέναντι σε ζώα ή κακοποίηση ζώων π.χ Crush/trampling ταινίες με ζωα

  11. Να μη δημοσιεύουν  φωτογραφίες ή/και video τα οποία προστατεύονται τα πνευματικά τους δικαιώματα ή βρίσκονται σε συνδρομητικές περιοχές άλλων sites.

  12. Nα μη δημοσιεύουν Links, φωτογραφίες ή/και video που βρίσκουν από προφίλ ατόμων σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

  13. Όταν ανεβάζουν Candid photos στο Forum να κάνουν ΑΥΣΤΗΡΗ αλλοίωση με επεξεργασία της φωτογραφίας στα πρόσωπα όλων των εικονιζόμενων όπως και σε τυχόν τατουάζ,πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων  ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί  να ταυτοποιεί άτομα. Αναλυτικές οδηγίες και κανονισμούς θα βρείτε στο Κανόνες: Διαβάστε πριν ανεβάσετε στην ενότητα Candids!

  14. Να διατηρούν μόνο έναν λογαριασμό και να δηλώνουν έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, η οποία θα χρησιμοποιείται μόνο για ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία του ιστότοπου και δε θα κοινοποιείται σε τρίτους χωρίς τη ρητή συναίνεση του μέλους. Η ομάδα διαχείρισης του ιστότοπου δικαιούται να απαγορεύσει την πρόσβαση σε μέλη των οποίων το όνομα λογαριασμού (username) κρίνει μη επιτρεπτό ή προσβλητικό ή αντίθετο με τους παρόντες Όρους Χρήσης.

  15. Να μη δημοσιεύουν το ίδιο θέμα ή μήνυμα περισσότερες από μία φορές και να μη διατηρούν θέματα στην επιφάνεια με συνεχή δημοσίευση μηνυμάτων [bumping]. Επιπλέον, να μη δημοσιεύουν νέο μήνυμα σε θέμα η συζήτηση του οποίου έχει σταματήσει πλέον του τριμήνου, εκτός εάν το νέο μήνυμα προσφέρει νέες και ουσιώδεις πληροφορίες για το υπό συζήτηση θέμα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης.

  16. Να μη συμμετέχουν στον ιστότοπο με σκοπό τη διαφήμιση εμπορικών προϊόντων ή υπηρεσιών και να μην δημοσιεύουν τα λεγόμενα referral links προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή υπηρεσία.

  17. Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

Γ. Επαφίεται στην κρίση της ομάδας διαχείρισης αν θα παραμένουν ενεργά θέματα ή μηνύματα, η θεματολογία των οποίων, έχει αποδειχθεί εμπειρικά, ότι οδηγεί σε αντιπαραθέσεις, αντεγκλήσεις ή συζητήσεις και μηνύματα αμφίβολης αξίας, χρησιμότητας και κοσμιότητας. Επιπλέον, οποιοδήποτε μήνυμα παραβιάζει τους παρόντες Όρους Χρήσης ή δεν ταιριάζει, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, με το ύφος και το περιεχόμενο του ιστότοπου, θα κλειδώνεται ή θα διαγράφεται κατά περίπτωση. Ο δε συγγραφέας του θα υπόκειται, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, σε προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της εισόδου του στον ιστότοπο (ban).

 

Δ. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του ιστότοπου. Δεν επιτρέπεται η προσπάθεια άσκησης συντονιστικών καθηκόντων, έστω και εμμέσως. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν επιτρέπεται να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια ή τον διαχειριστή.

 

Ε. Η παράβαση των παρόντων όρων καθώς και η προσπάθεια παράκαμψής τους με οποιονδήποτε τρόπο, επιφέρει τη λήψη μέτρων, περιλαμβανομένου του μόνιμου αποκλεισμού από τον ιστότοπο (ban), κατά την κρίση των συντονιστών.

 

Σημείωση πνευματικής ιδιοκτησίας: Η αναπαραγωγή των μηνυμάτων που δημοσιεύονται στο greekfoot.com χωρίς άδεια απαγορεύεται. Τα πνευματικά δικαιώματα του πρωτότυπου περιεχομένου των μηνυμάτων ανήκουν στους συντάκτες τους, εκτός από τη δημοσιευμένη στον ιστότοπο υπόσταση των μηνυμάτων, την οποία παραχωρούν χωρίς αντάλλαγμα και ανέκκλητα στο greekfoot.com 



Δήλωση Περιορισμού Ευθύνης του greekfoot.com

 

Το greekfoot.com διατηρεί χώρο συνομιλιών στο Internet σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό αναφέρθηκαν παραπάνω. Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται απο τον λογαριασμό τους (user account), συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου που μεταδίδουν μέσω του forum του greekfoot.com.

 

Το greekfoot.com και ο ιδιοκτήτης του δεν φέρει καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων ή για οποιαδήποτε παρεξήγηση ή απώλειες, άμεσες, έμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή άλλες, ή βλάβες οποιουδήποτε τύπου από την πλευρά των χρηστών/επισκεπτών.

 

Το greekfoot.com και η ιδιοκτησία του δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε μηνύματα μελών & για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή και συμβουλών που παρέχονται από μηνύματα μελών στο forum του. Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες του greekfoot.com, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές.

 

Παρόλο που οι Διαχειριστές και οι Συντονιστές του greekfoot.com προσπαθούν να απομακρύνουν κάθε ενοχλητική δημοσίευση από το Forum, είναι τεχνικά αδύνατον να ελέγχουμε όλες τις δημοσιεύσεις. Όλες οι δημοσιεύσεις εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και οι ιδιοκτήτες του greekfoot.com δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για το περιεχόμενο οποιουδήποτε μηνύματος.

 

Το greekfoot.com και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε το περιεχόμενό τους καθώς & καμία ευθύνη για δημοσιεύσεις που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπαρξουν τέτοιες δημοσιεύσεις.

 

Σε περίπτωση που ενοχλήστε από κάποια δημοσίευση των μελών μας ή αν είστε ο κάτοχος δικαιωμάτων τα οποία θεωρείται πως παραβιάστηκαν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@greekfoot.com ή μέσω της φόρμας αναφορών για να αποσυρθούν άμεσα.



H νέα έκδοση των κανονισμών του  greekfoot.com δανείστηκε ιδέες από τους συνοπτικούς όρους του Hydrogenaudio.org & Insomnia.gr