δυστυχώς νομίζω ότι η πλειονότητα των sauce έχει μαγιονέζα και κέτσαπ, το χρώμα και η γεύση δεν μου φέρνουν μουστάρδα.
Κίτρινο και κόκκινο δίνουν πορτοκαλί πόσο μάλλον μίξη ώχρας και κόκκινου δίνει εντονότερο πορτοκαλί , το χρώμα των sauce μου φέρνει προς το ροζ...
Για την γεύση δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, γιατί πολλές φορές χρησιμοποιείται για να καλύψει ένα κακό κρέας.
Συμπληρώνω δε, όσοι έχουν φάει χειροποίητο χοιρινό γύρο και όχι τους κατεψυγμένους που προμηθεύονται κάργα όλοι, θα πείτε
για σου ρε ...πειναλέοντα.
Η καλαμάκι κοτόπουλο μη Ευβοιώτικο θα αναθεωρήσετε.
Προτιμάω το καλό παρά το πολύ....