Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!
Παρασκευή, 05 Σεπτέμβριος 2014 04:20
Rate this item
(1 Ψήφος)

Έχυνε κρυφά μέσα στον καφέ της!

Που να φανταζόταν μία γυναίκα από τη Μινεσότα σε ότι οφειλόταν η παράξενη γεύση που είχε επανειλημμένα ο καφές της. Εκείνη πίστευε ότι το γάλα που χρησιμοποιούσε ήταν χαλασμένο μέχρι που στις 26 του περασμένου Αυγούστου έκανε τσακωτό έναν συνάδελφο της να κάνει τι; Να εκσπερματίζει μέσα στο ρόφημα της.

Ο 34χρονος Τζον Λιντ παραδέχθηκε τις ανώμαλες ορέξεις του και αποκάλυψε ότι δύο φορές έκανε το ίδιο πράγμα στην κούπα του καφέ της συναδέλφου του και τέσσερις φορές στο γραφείο της.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην αστυνομία το θύμα, βρήκε τον 34χρονο να είναι μπροστά στο γραφείο της και τα χέρια του να είναι κοντά στον καβάλο του ενώ γούρλωσε τα μάτια του όταν αντιλήφθηκε την παρουσία της. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και δύο ημέρες μετά την καταγγελία ο Λιντ προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα όπου και ομολόγησε την πράξη του λέγοντας ότι το έκανε γιατί ήταν ερωτευμένος με τη συνάδελφό του και πίστευε ότι έτσι θα της τράβαγε την προσοχή.

Ο Λιντ κλήθηκε να παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 29 Σεπτεμβρίου και αν καταδικαστεί μπορεί να βρεθεί για ένα χρόνο στη φυλακή και να καταβάλει πρόστιμο 4.500 δολαρίων.




Πηγή: koolnews.gr

Leave a comment

Τα πεδία με (*) είναι απαραίτητα προς συμπλήρωση.
Ο κώδικας HTML επιτρέπεται.