Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!
Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2015 22:02
Rate this item
(1 Ψήφος)

ΗΠΑ: Συνέλαβαν άνδρα που μύριζε γυναικεία πόδια σε βιβλιοθήκες!

Κάπου εδώ, σε περιπτώσεις σαν και αυτή, ταιριάζει το «άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου». Γιατί το... βίτσιο του 52χρονου από το Μαϊάμι είναι πραγματικά μοναδικό στα χρονικά.
Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος είχε την «ευχάριστη» συνήθεια να σέρνεται στο δάπεδο της βιβλιοθήκης του πανεπιστημίου της Φλόριδα και να μυρίζει γυναικεία πόδια κάτω από τα τραπέζια.
Μια συνήθεια που εξασκούσε για αρκετό καιρό, πριν τον πάρουν είδηση οι κυρίες με τις «ευωδιαστές» πατούσες και καταγγείλουν στην αστυνομία μια υπόθεση που... βρωμούσε.
Οι αστυνομικές δυνάμεις που τον συνέλαβαν, υποστηρίζουν ότι έχουν φωτογραφικά στοιχεία για την δράση του εν λόγω ποδολάγνου. Ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα να οδηγεί το σκούτερ του μέσα στον χώρο του Πανεπιστημίου.
Η σύλληψή του μάλιστα ήταν περιπετειώδης, καθώς δεν σταμάτησε στον έλεγχο της αστυνομίας και στο κυνηγητό που ακολούθησε έπεσε με το σκούτερ αλλά δεν χτύπησε σοβαρά.


Πηγή: protothema.gr

4 comments

  • Comment Link Sick7 Κυριακή, 20 Σεπτέμβριος 2015 21:23 posted by Sick7

    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!

  • Comment Link kalson kalson Κυριακή, 20 Σεπτέμβριος 2015 22:50 posted by kalson kalson

    Αυτά είναι μαλακίες γιατί όλους τους ποδολάγνους μας βάζουν στο ίδιο τσουβάλι χαρακτηρίζοντάς μας ως ανώμαλους, αυτός είναι πραγματικά ανώμαλος

  • Comment Link JERY Κυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2015 19:53 posted by JERY

    Μαγκια του...

  • Comment Link bbansumi Σάββατο, 28 Νοέμβριος 2015 04:45 posted by bbansumi

    Αφήστε τον άθρωπο ελεύθερο ρε

Leave a comment

Τα πεδία με (*) είναι απαραίτητα προς συμπλήρωση.
Ο κώδικας HTML επιτρέπεται.