Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!
Σάββατο, 06 Μάιος 2017 11:54
Rate this item
(2 ψήφοι)

H Erotic Art Festival 2017 είναι γεγονός! 26-29 Μαΐου στο Gazi Music Hall – ACRO – ΦΩΣ (Διαγωνισμός 10 διπλών προσκλήσεων)

Το Εntertainment Center στο ΓΚΑΖΙ ( Iερά Οδός 7-13 ) το οποίο φιλοξενεί το Gazi Music Hall , το ACRO και το ΦΩΣ, τρεις από τους ωραιότερους χώρους της πρωτεύουσας, είναι τελικά η τοποθεσία που θα διεξαχθεί το EROTIC FESTIVAL 2017.

40.000 τ.μ αφιερωμένα στη σεξουαλικότητα των κατοίκων της πόλης σε περιμένουν να ζήσεις από κοντά μια πρωτόγνωρη εμπειρία!

H διοργάνωση της έκθεσης έχει ως κινητήριο μοχλό τον ερωτισμό και τη σεξουαλική διάθεση σε όλες του τις διαστάσεις, μέσα από την σεξουαλική ενημέρωση, την τέχνη, εκθέματα και μπαζάρ ειδών γύρω από το σεξ, αλλά και μέσα από την ψυχαγωγία, τα shows και parties με καλεσμένα τα κορυφαία sex models ανά την υφήλιο.

Έρχεται ξανά να μαγέψει όλους εκείνους για τους οποίους η πανδαισία του έρωτα αποτελεί σκέψη, πράξη και εμπειρία.
Ακόμη πιο εντυπωσιακό, έτοιμο να ανεβάσει τη λίμπιντο μας στα ύψη μέσα από τις πολύπλευρες δράσεις του με γνώμονα την ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

– The Se(x)ibition:
Η μεγαλύτερη έκθεση ερωτικών προϊόντων και υπηρεσιών που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας. Πάνω από 150 εκθέτες παρουσιάζουν τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίας στο χώρο του ερωτισμού. Ενα σέξι μπαζάρ ειδικά σχεδιασμένο προκειμένου να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

– Sex Academy (νέο)
Στη φετινή διοργάνωση από τις 26 έως 29 Μαΐου 2017 στο Εntertainment Center (GAZI MUSIC HALL – ACRO– ΦΩΣ ) στο ΓΚΑΖΙ ( Iερά Οδός 7-13 ) παρουσιάζεται η πρώτη ακαδημία sex. Η κορυφαία sex coach Eιρήνη Χειρδάρη σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες του είδους από την Ελλάδα και το εξωτερικό παρουσιάζουν εξειδικευμένα σεμινάρια που αφορούν τη σεξουαλική διάθεση και συμπεριφορά.

– Sex Performing:
Tα μεγαλύτερα erotic models παγκοσμίως έρχονται στην Ελλάδα έτοιμα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ καλύπτοντας κάθε απαιτητικό θεατή. Μέσα από τα πρωτοποριακά τους shows «ταράζουν» τα στερεότυπα και ανεβάζουν τον ερωτισμό του κοινού στα ύψη.

– BDSM: SPANK Area – Live the experience of a Sex Party
“SPANK”: Tα πρώτα διαδραστικά BDSM sex parties που έχουν κάνει θραύση στην Αθηναϊκή νύχτα και έχουν απασχολήσει τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας κάνουν απόβαση στο Εntertainment Center (GAZI MUSIC HALL – ACRO- ΦΩΣ ) στο ΓΚΑΖΙ ( Iερά Οδός 7-13 ) .

– The Sex Art:
Εικαστική έκθεση με έργα και φωτογραφίες καταξιωμένων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για ακόμα μια φορά στο πλαίσιο του «Εrotic Art Festival». Άλλωστε η σεξουαλικότητα αποτελεί Νο1 πηγή έμπνευσης έργων τέχνης και εικαστικών δράσεων ανά τους αιώνες και δεν θα μπορούσε να λείπει.

-Erotic Art Festival 2017-
Τhe Art Of Entertainment & Lifestyle Expo
Gazi Music Hall – ACRO – ΦΩΣ
Εntertainment Center / ΓΚΑΖΙ
26-27-28-29 Μαΐου 2017


ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Παρασκευή 26/05 Grand Opening: 13:30 έως 01:00
Σάββατο 27/05: 13:30 έως 01:00
Kυριακή 28/05: 13:30 έως 01:00
Δευτέρα 29/05: 13:30 έως 01:00

info: www.erotic-festival.com


Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα άνω των 18 ετών.


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ


Το greekfoot.com σας προσφέρει τη δυνατότητα να κερδίσετε 10 διπλές προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο την πρώτη μέρα της Erotic Art!
Η διαδικασία είναι απλή. Πρέπει να στείλετε ένα e-mail στο info@greekfoot.com με το ονοματεπώνυμο σας όπως αναγράφεται στην ταυτότητα και θέμα "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ"
Λήξη διαγωνισμού: Κυριακή 21/05/2017 και ώρα 23:59
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email εντός 24 ωρών από τη λήξη του διαγωνισμού.

Όροι συμμετοχής:

Οι προσκλήσεις ισχύουν μόνο για την πρώτη μέρα της Erotic Art Παρασκευή 26/05.
Μία συμμετοχή στο διαγωνισμό ανά άτομο.
Η είσοδος στην έκθεση γίνεται υποχρεωτικά με την επίδειξη της ταυτότητα σας.

Related Video

2 comments

  • Comment Link koskosks Κυριακή, 07 Μάιος 2017 20:51 posted by koskosks

    Πάρα πολύ ενδιαφέρον καιρός να δούμε κάτι παρ όμοιο και στην Θεσσαλονίκη

  • Comment Link OTM Τετάρτη, 10 Μάιος 2017 16:07 posted by OTM

    καλησπερα .υπαρχει καποια προσκληση γι αυτες τις μερες για τα μελη του gf.??

    Greekfoot.com: Λογικά θα υπάρξει διαγωνισμός τις επόμενες μέρες όπως κάθε χρόνο :)

Leave a comment

Τα πεδία με (*) είναι απαραίτητα προς συμπλήρωση.
Ο κώδικας HTML επιτρέπεται.