Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!
Τρίτη, 09 Οκτώβριος 2018 13:52
Rate this item
(1 Ψήφος)

Βρετανίδα γιαγιά έγινε Αφέντρα και μεταχειρίζεται «σκλάβους»

Δεν φοράνε όλες οι γιαγιάδες ταγεράκια και διαβάζουν παραμύθια. Ηλικιωμένη αλλά εμφανίσιμη Βρετανίδα, που έχει ένα εγγόνι, μετά το διαζύγιό της αποφάσισε να βάλει τα δερμάτινά της, να πιάσει το μαστίγιο και να βάζει μεσήλικους ντυμένους με στολή Γαλλίδας υπηρέτριας να της καθαρίζουν το σπίτι. 

 

 Η 67χρονη Σέρι Λέβερ από το Σουίντον χρεώνει μάλιστα τους άνδρες αυτούς 120 λίρες (134 ευρώ) την ώρα για να τους μεταχειρίζεται σαν σκλάβους της.

 

Η «Mistress Sophia», όπως είναι το «καλλιτεχνικό» της, η οποία έχει πάρει σύνταξη ως σεφ, άρχισε τη νέα σελίδα της επαγγελματικής της ζωής αρχικά ως τηλεφωνήτρια για τηλεφωνικό σεξ. Παρά το γεγονός ότι κινείται σε έναν χώρο που δεν αποτελεί τομέα κοινωνικής καταξίωσης, η Λέβερ επιμένει ότι τα ενήλικα παιδιά της τη στηρίζουν!

 

«Επειδή είμαι στα εξήντα μου, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να βγάλω τα προς το ζην κάνοντας την αφέντρα και φορώντας κοστούμια από PVC» δηλώνει ευθέως και σχολιάζει ότι, ενώ οι περισσότερες γυναίκες της ηλικίας της είναι στη σύνταξη, η δική της ζωή μόλις άρχισε!

 

Η έμπνευση για τη νέα αυτή ζωή ήταν ένα ντοκιμαντέρ που είδε το 2012 για τη βιομηχανία του τηλεφωνικού σεξ, ενώ ο γάμος της κατέρρεε. Επειδή δεν είχε χρήματα και αυτοπεποίθηση, όπως εξηγεί, σκέφτηκε ότι αυτή η δουλειά θα της συμπλήρωνε και τα δύο.

 


Πηγή: espressonews.gr



 

Leave a comment

Τα πεδία με (*) είναι απαραίτητα προς συμπλήρωση.
Ο κώδικας HTML επιτρέπεται.