Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!
Τετάρτη, 27 Οκτώβριος 2010 07:09
Rate this item
(1 Ψήφος)

Επίθεση επιδειξιομανή σε GF Babe εν ώρα εργασίας..

Zirconia Starfighter Zirconia Starfighter

Μεσημέρι στο 4-showgirls store κάπου στην οδό Συγγρού. Η μέρα κυλούσε βαρετά ήσυχη και η ζέστη όσο πήγαινε αυξανόταν -λόγω ώρας- και γινόταν ανυπόφορη.

Η Zirconia ως γνωστόν εργάζεται καθημερινές σε κάποιες βάρδιες στο κατάστημα αυτό και παρόλο που βρίσκεται πάνω σε λεωφόρο η συγκεκριμένη τοποθεσία δεν είναι και τόσο πολυσύχναστη. Κατά τη διάρκεια της ημέρας ανοίγει η πόρτα και μπαίνει στο κατάστημα ένας κυριούλης γύρω στα 45, νορμάλ εκ πρώτης όψεως, πολύ πρόχειρα ντυμένος που βρωμούσε ιδρωτίλα και έπρεπε να το υποστεί αυτό το GF babe.

Ο εν λόγω κυριούλης που φαινόταν 100% straight της ζήτησε να δει large fetish φορεματάκια vinyl για μια κοπέλα. Του τα δείχνει η Zirconia και αμέσως της ζητάει να δοκιμάσει ένα-ένα ο ίδιος.

Κάνει μια κίνηση και πάει να βγάλει το παντελόνι του μπροστά της και σε κοινή θέα στο άδειο -εκείνη την ώρα- μαγαζί. Μη σοκαρισμένη ακόμα η Zirconia του λέει ευγενικά: «Θα ήταν πιο πρέπον να αλλάξετε στο δοκιμαστήριο μέσα, εκτός αν δεν έχετε πρόβλημα να σας παρακολουθεί από την κάμερα ο εργοδότης μου, η οικογένειά του και η εταιρία security του καταστήματος». Αμέσως αμέσως ο τυπάκος παίρνει το μαύρο βινύλ φόρεμα κι έναν large size κόκκινο κορσέ και αλλάζει πιο συνετά ας πούμε μέσα στο δοκιμαστήριο. Η Zirconia άκουγε μετά από κάτι δευτερόλεπτα λαχανιάσματα.

Ρωτάει απ' έξω τον πελάτη: «Eίστε καλά; Πώς σας είναι το φόρεμα;». «Δε μου έρχεται καλό», απαντάει αυτός και ανοίγει την κουρτίνα. Προς μεγάλη έκπληξη της Zirconia ο τύπος φόραγε μόνο σώβρακο και πέταξε σε μια γωνίτσα το φόρεμα προσθέτοντας: «Βασικά με κόβει εδώ..» Και κατέβασε το σώβρακό του, ολόγυμνος κι άρχισε να πιέζει πάνω-κάτω το πέος του. Η Zirconia με μεγάλη ψυχραιμία του απαντά «Ειλικρινά πάντως δεν είναι ανάγκη να μου το δείχνετε αυτό, ντυθείτε παρακαλώ.»

Κλείνει την κουρτίνα αυτός, λαχανιάζοντας κι ιδρώνοντας περισσότερο από πριν. Εντός λεπτού ήταν έτοιμος και άρχισε σιγά σιγά να βαδίζει προς την έξοδο. .

«Χίλια συγγνώμη πάντως» είπε γύρω στις 3-4 φορές κατευθυνόμενος προς την έξοδο. «Δε βαριέσαι, του κάνει η Zirconia, έχω δει και χειρότερα.»  «Α ναι, ε; Τα έχεις δει όλα εδώ μέσα;» Της λέει αυτός.  «Και εδώ και παντού, του απαντάει η Zirconia.» «Τι θα γίνει με το φόρεμα; Θα το πάρεις;».  «Όχι, τελικά δεν είμαι σίγουρος, θα πω όμως στην κοπέλα αυτή που έλεγα πριν να περάσει για να δει αν της κάνει..»

«Μάλιστα, μάλιστα.. ψέλισε εκείνη.» Περιττό να προσθέσουμε πως μετά την έξοδο του επιδειξία έπρεπε να καθαριστεί ο χώρος και να απολυμανθούν τα ρούχα. Ακόμα και το δοκιμαστήριο ψεκάστηκε με μικροβιοκτόνο σπρέι Dettol.



Οι δηλώσεις της στο greekfoot.com

Koproskylo: Κυρία Zirconia λυπάμαι για ότι έγινε. Λέτε να τον έπαιζε όταν ήταν στο δοκιμαστήριο; Ήταν λαχανιασμένος είπατε.

Zirconia: Δεν ξέρω τι έκανε, λογικά κάτι άρχιζε να κάνει αλλά κατά τη γνώμη μου ο τύπος ήταν καυλωμένος από την ώρα που μπήκε γιατί λαχάνιαζε εξαρχής. Μάλλον ήταν από τους κλασικούς επιδειξίες.


Koproskylo: Αλήθεια πως ήταν το πέος του δράστη; Ερεθιστήκατε καθόλου εσείς;

Zirconia: Το κρατούσε και το πίεζε προς τα πάνω το πέος αλλά μάλλον ήταν σε στύση για το πάχος που διέκρινα. Ίσως αν το είχε κανένας ωραίος να το εκτιμούσα περισσότερο εμφανισιακά, ποιος ξέρει, χαχαχαχα!! Αλλά ήταν πολύ "σάπιος" ο παππούς ρε Κοπρόσκυλο για να τον προσέξω και τόσο πολύ. Δεν ερεθίστηκα καθόλου, για τόσο εύκολη με περνάς ή για τόσο έκφυλη; Πιπέρι, μη σου ρίξω φόλα!


Koproskylo: Ελπίζω να μην ξαναγίνει! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Zirconia: Παρακαλώ κι εγώ, πάντα στη διάθεσή σας. Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος αυτό το καλοκαίρι μου φαίνεται..oι ζέστες έχουν σφίξει αναμφίβολα. Άντε, καλές βουτιές!!

Leave a comment

Τα πεδία με (*) είναι απαραίτητα προς συμπλήρωση.
Ο κώδικας HTML επιτρέπεται.