Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!
Τετάρτη, 03 Οκτώβριος 2012 02:42
Rate this item
(0 ψήφοι)

Λάρισα: Χορηγός ομάδας το μπουρδέλο «Σούλα»!

Σε ρυθμούς χορηγιών κινείται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη Θεσσαλία. Και μάλιστα τι... χορηγιών! Ο Βουκεφάλας Λάρισας και ο Παλιόπυργος Τρικάλων έκαναν τη δική τους επανάσταση στον χώρο και γέμισαν τα ταμεία τους (σ.σ. τρόπος του λέγειν γέμισαν) με χρήματα από έναν «οίκο εποχής» (και όχι... ανοχής) και από ένα γραφείο τελετών, αντίστοιχα.

Πρόκειται για πραγματική επανάσταση, με τις δύο ομάδες να φτάνουν στα άκρα και να πρωτοτυπούν προκειμένου να έχουν έσοδα, (αλλά) και να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Το δεύτερο σκέλος αφορά τον Βουκεφάλα Λάρισας, με τον 29χρονο πρόεδρο Γιάννη Μπατζιόλα να μιλάει στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» για αυτό το εγχείρημα:

«Πηγή έμπνευσης αποτέλεσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και οι διαφημίσεις που υπήρχαν με τα προφυλακτικά. Ο σκοπός μας ήταν καθαρά οικονομικός.

Οσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γνωρίζουν καλά ότι δεν υπάρχει χρηματική ενίσχυση από κανέναν και ότι τα σωματεία αναζητούν έσοδα. Αναγκαζόμαστε, λοιπόν, να αναζητήσουμε οποιαδήποτε μορφή χορηγιών». Και συνεχίζει: «Το ποσό της χορηγίας είναι αρκετά σημαντικό για να ικανοποιήσει το σωματείο μας», μη θέλοντας να αποκαλύψει τα χρήματα που έλαβε η ομάδα από τον οίκο ανοχής «Σούλα» που βρίσκεται στη Λάρισα και λέγεται ότι κόστισε 4 εκατ. ευρώ:

«Ο συγκεκριμένος οίκος έχει διαφημιστεί κατά καιρούς, αφού πρόκειται για μια υπερσύγχρονη επιχείρηση! Τα εγκαίνια είχαν γίνει από την Τζούλια Αλεξανδράτου και είχαν παρευρεθεί 3.000 άτομα», λέει ο πρόεδρος του Βουκεφάλα και εξηγεί τι εννοούσε όταν έλεγε ότι «τα καλύτερα έρχονται»: «Εχουμε στα σκαριά τη δημιουργία του ημερολογίου της ομάδας στο οποίο θα ποζάρουν τα κορίτσια που εργάζονται στον οίκο, φορώντας τη φανέλα του Βουκεφάλα. Οι παραγγελίες θα μπορούν να γίνονται απ' όλη την Ελλάδα μέσα από το επίσημο site της ομάδας».

Στις 7 Οκτωβρίου
Το πρώτο επίσημο ματς του Βουκεφάλα στο γήπεδο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου κόντρα στη Δάφνη Γλαύκης και όπως είπε ο κ. Μπατζιόλας «θα κάνουμε ένα event σε αυτό το παιχνίδι στο οποίο θα παρουσιάσουμε τον χορηγό μας και θα είναι όλα τα κορίτσια στο γήπεδο!». Οσο για τους παίκτες της ομάδας; «Οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν κάποια πριμ σε περίπτωση που πετύχουμε τους στόχους μας και μέσα σε αυτά θα είναι και η δωρεάν επίσκεψη στον οίκο...».

Βέβαια ακόμα παραμένει άγνωστο αν θα χρησιμοποιηθεί ο χορηγός στις φανέλες γιατί «υπάρχει κανονισμός της ΕΠΟ που αναφέρει ότι απαγορεύεται να προσβάλλεται έμμεσα ή άμεσα το αθλητικό ιδεώδες.

Οπότε είναι στο χέρι της Ομοσπονδίας αν θα δώσει την έγκριση» και καταλήγει με χιούμορ: «Πάντως τα σχόλια που ακούμε είναι ως επί το πλείστον θετικά! Οπως, για παράδειγμα, ότι θέλουν πολλά παιδιά να έρθουν τώρα και να παίξουν στην ομάδα μας ή ότι θα γεμίζουν το γήπεδό μας. Το σίγουρο είναι ότι αν κερδίζουμε θα εμπνευστούν ωραία συνθήματα, ενώ, αν χάνουμε, περιμένουμε την ανάλογη καζούρα!»

Κλείνοντας, μας είπε ότι «θα διοργανώσουμε και φιλικό με τον Παλιόπυργο, με αφορμή την έκταση που πήραν οι χορηγίες μας».

Η ομάδα των Τρικάλων έχει... μακάβριο φόντο, αφού χορηγείται από το γραφείο τελετών του κ. Χρήστου Παναγιώτου.

Μάλιστα έπρεπε να αλλάξουν το χρώμα στις φανέλες σε μαύρο βάζοντας σε... μοβ φόντο τα γράμματα.


Πηγή: ethnos.gr

1 comment

  • Comment Link abc12 Τετάρτη, 03 Οκτώβριος 2012 11:11 posted by abc12

    ΧΑΧΑΧΑ!! Θεϊκό !!

Leave a comment

Τα πεδία με (*) είναι απαραίτητα προς συμπλήρωση.
Ο κώδικας HTML επιτρέπεται.