Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!
Τρίτη, 15 Ιανουάριος 2013 18:22
Rate this item
(1 Ψήφος)

Νυμφομανής που αιχμαλώτιζε άνδρες βρέθηκε νεκρή από εραστή της

 Μια Γερμανίδα νυμφομανής που αιχμαλώτιζε άνδρες για να κάνει μαζί τους έρωτα, βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι σπίτι της στο Μόναχο.

Η 47χρονη Antje Crapnik είχε απασχολήσει τον Τύπο πριν μερικούς μήνες μετά τις καταγγελίες ανδρών. Το πρώτο της θύμα αναγκάστηκε να κάνει σεξ μαζί της οκτώ φορές, πριν καταφέρει να δραπετεύσει από το μπαλκόνι, φορώντας μόνο το εσώρουχό του.

Ο 43χρονος Dieter Schulz, τη γνώρισε σε ένα μπαρ στο κέντρο της πόλης και γρήγορα κατέληξαν στο διαμέρισμά της όπου έκαναν έρωτα. Όταν η γυναίκα απαίτησε "έξτρα" γύρους, ο εξαντλημένος άνδρας αρνήθηκε αλλά ανασυγκρότησε δυνάμεις και συνέχισε σε μια απέλπιδα προσπάθεια να καταφέρει να φύγει κάποια στιγμή από το σπίτι. Ωστόσο, το μαρτυριό του δεν τελειώνε και ο άνδρας βρέθηκε στο μπαλκόνι ημίγυμνος να εκλιπαρεί για βοήθεια. Μάλιστα, ακόμη κι όταν έφτασαν στο σημείο οι άνδρες της αστυνομίας, η νυμφομανής είχε προσπαθήσει να τους δωροδοκήσει δείχνοντάς τους το... κρεβάτι! Ακολούθησε η σύλληψή της και μετά την εξέτασή της οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Άλλο θύμα της, ένας 36χρονος Αφρικανός, βρέθηκε να κλαίει στο δρόμο έξω από το σπίτι της, μετά από σεξουαλική "δοκιμασία" διάρκειας 36 ωρών. Όπως είχε τότε αποκαλύψει, είχε γνωρίσει τη γυναίκα μέσα σε ένα λεωφορείο και απλά δέχτηκε την πρόστυχη πρότασή της, δίχως να γνωρίζει τι ακριβώς τον περίμενε.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, ξαπλωμένη δίπλα στον τελευταίο εραστή της, την Παρασκευή. Ο άνδρας - που τυγχάνει γείτονας της- κάλεσε την αστυνομία για να δηλώσει τον θάνατο της ερωμένης του, η οποία όπως δηλώνει ήθελε σεξ με το που ξυπνούσε. Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει κατά πόσο τα αίτια θανάτου της συνδέονται με την ακόρεστη σεξουαλική της επιθυμία.

Η θανούσα, που έχει γίνει γνωστή με το παρατσούκλι "η γυναίκα που δεν μπορει να πει nein (όχι)" εργαζόταν σε κατάστημα ρούχων πριν η σεξουαλική της ορμή την καταδικάσει σε φτώχεια. Όπως μάλιστα δήλωνε στους κοινωνικούς λειτουργούς της πρόνοιας που την παρακολόυθούσαν χρειαζόταν σεξ τουλάχιστον 10 φορές ημερησίως.

Όπως δήλωσε η μητέρα της στην γερμανική Bild η κόρη της "ήταν άρρωστη".

Πηγή: E-go.gr

2 comments

  • Comment Link foot_employer Παρασκευή, 18 Ιανουάριος 2013 00:00 posted by foot_employer

    Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για σοβαρή αρρώστια και οι νοσούντες είναι άτομα βασανιζόμενα. Θυμάμαι ένα ντοκιμαντέρ για μια αντίστοιχη περίπτωση στις ΗΠΑ και το πώς το περιέγραφε η πασχουσα.

  • Comment Link jsmith Δευτέρα, 21 Ιανουάριος 2013 17:23 posted by jsmith

    Τυχεροι στη γειτονια...

Leave a comment

Τα πεδία με (*) είναι απαραίτητα προς συμπλήρωση.
Ο κώδικας HTML επιτρέπεται.