Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!
Τρίτη, 22 Ιανουάριος 2013 01:45
Rate this item
(0 ψήφοι)

«Βροχή» αιτήσεων για οίκους ανοχής στο Ακρωτήρι Χανίων

Προχθές σε συνεδρίαση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κουνουπιδιανών τα μέλη της γνωμοδότησαν αρνητικά για να δοθούν άδειες εγκατάστασης εκδιδόμενων προσώπων σε Χωραφάκια και Σταυρό, ενώ σχετική αίτηση συζητήθηκε και στο τοπικό συμβούλιο Αρωνίου.

Επιπλέον, όπως μετέδωσε η Νέα TV, πρόσφατα, τα τοπικά συμβούλια Μουζουρά και Στερνών είπαν «όχι» στο άνοιγμα ακόμη δύο οίκων ανοχής.

Στο Ακρωτήρι λειτουργούν όλες οι στρατιωτικές και ναυτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ που έχουν απομείνει στην Κρήτη.

Πρόκειται για την αεροπορική βάση ευκολίας των ΗΠΑ στον Μουζουρά και την Νατοική ναυτική εγκατάσταση στο Μαράθι στον κόλπο της Σούδας.

Επίσης στο Ακρωτήρι υπάρχει το Πεδίο Βολής Κρήτης και η 115 Πτέρυγα Μάχης.

Βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό εάν οι συγκεκριμένες αιτήσεις αφορούν σε νέες «επιχειρήσεις» ή στην μετεγκατάσταση (λόγω αποκέντρωσης) παλαιότερων που λειτουργούν στην πόλη των Χανίων.

Όμως οι κάτοικοι του Ακρωτηρίου πιστεύουν ότι αν λειτουργήσουν οίκοι ανοχής, θα υποβαθμιστεί η περιοχή.

Όπως δήλωσε στην Νέα TV ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Κουνουπιδιανών Μανώλης Τσιτωνάκης, οι οίκοι ανοχής δε μπορούν να είναι λίγα μέτρα μακριά από την παιδική κατασκήνωση ενώ παιδιά κυκλοφορούν στους κεντρικούς δρόμους των Κουνουπιδιανών και δε γίνεται να λειτουργούν οίκοι ανοχής.

Ωστόσο όλοι θέλουν τα σπίτια που στεγάζονται οι εκδιδόμενες γυναίκες να έχουν άδεια αρκεί να βρίσκονται σε συγκεκριμένες περιοχές μακριά από οικισμούς.

Πηγή: Newsbomb.gr

2 comments

  • Comment Link woofel Τρίτη, 22 Ιανουάριος 2013 20:59 posted by woofel

    Το πρσγμα ειναι απλο, οι υποψηφιοι ιδιοκτητες δεν λαδωσαν το δημοτικο συμβουλιο γιατι αυτος ειναι ο μονος τροπος να παρεις τετοια αδεια. Ας τα εσταζαν και να δεις για ποτε θα ειχαν τις αδειες τους στο χερι και που θα πηγαιναν οι ευαισθησιες του δημαρχου.

  • Comment Link Προσκυνητής Σάββατο, 16 Φεβρουάριος 2013 22:40 posted by Προσκυνητής

    Και η Μαλακία συνεχίζει να πηγαίνει σύνεφο στο Νομό Χανίων. Και η ατέλειωτη πουτσοθύελα σε όλους τους χώρους διασκέδασης. Αναλογίες 1000 πύρκαβλοι μπάκουροι παντού ανά μία ξεκωλιάρα συνοδευόμενη.

Leave a comment

Τα πεδία με (*) είναι απαραίτητα προς συμπλήρωση.
Ο κώδικας HTML επιτρέπεται.