Ξέχασες το κωδικό; Κάνε εγγραφή!
Παρασκευή, 09 Αύγουστος 2013 12:38
Rate this item
(1 Ψήφος)

Καταγγέλλουν εγκυμοσύνες από... σεξ μέσω Facebook

Άλλο ένα δεινό για το Facebook αφού πέρα από όλες τις άλλες κατηγορίες, τώρα του προσάπτουν και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες στην Ταϊλάνδη.
Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, το Facebook ευθύνεται για την ραγδαία αύξηση στις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες στη χώρα.
Το τμήμα Εθνικής Οικονομίας και Κοινωνικής Ανάπτυξης της Ταϋλάνδης δήλωσε ότι το Facebook ευθύνεται για το υπερβολικό σεξ που κάνουν οι νέοι στη χώρα.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, οι μητέρες κάτω των 20 ετών στη χώρα αποτελούν το 14% των συνολικών μαμάδων κατά τη διάρκεια των ετών 2009 και 2010.
Αυτά τα στοιχεία τοποθετούν τη χώρα στην πρώτη θέση της λίστας της Unicef με τις χώρες της Ασίας όπου προκύπτει περισσότερο η ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.
Οι αρχές της χώρας, θεωρώντας ως δεδομένο ότι οι νέοι 18 έως 24 ετών είναι το χρήστες του Facebook, έκαναν την αναγωγή και θεωρούν πλέον το Facebook υπεύθυνο για το κύμα αύξησης στις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.
Το Facebook βοηθά τους νέους να γνωριστούν ενώ προκαλεί σεξουαλική έξαρση στους νέους που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από την σεξουαλική αγωγή που υπάρχει στη χώρα.
Οι αρχές κατηγορούν το Facebook ότι αφήνει τους νέους να ανεβάζουν σέξι εικόνες και βίντεο στο site με αποτέλεσμα να προκαλούν τους φίλους τους και κάπως έτσι να προκύπτουν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.
Αν και ο συλλογισμός έχει κάποια βάση λογικής και υποστηρίζεται και από άλλες έρευνες, ωστόσο υπάρχουν λογικά κενά στο συλλογισμό της Ταϋλανδικής κυβέρνησης που αναζητά εύκολο αποδιοπομπαίο τράγο για τα σεξουαλικά αμαρτήματά της. Μην ξεχνάμε ότι το σεξ στη χώρα αποτελεί “εθνικό προϊόν” και η σεξουαλική αγωγή είναι απούσα.

Πηγή: e-go.gr

1 comment

  • Comment Link Giorgaros Πέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2013 01:51 posted by Giorgaros

    Δεν κοιτάνε ότι εδώ και δεκαετίες αποτελούν τον παράδεισο των παιδεραστών ούτε ότι οι φτωχοί επαρχιώτες πουλανε τα παιδιά τους για ένα πιάτο ρύζι, το Facebook τους πείραξε ...

Leave a comment

Τα πεδία με (*) είναι απαραίτητα προς συμπλήρωση.
Ο κώδικας HTML επιτρέπεται.